Süper Anneler - 2011

Bi de kaza yaptim hersey tam oldu.kizlari okula gotururken onume cikan arabaya carpmamak icin orta refuje daldim.arabanin onu hasat.polis alkol muayenesi....bebe yogun kanamayla gidiyo.ne diyeyim bunda da vardir bi hayir.bende ve kizlarda bisey yok cok sukur.emniyet kemerlerimiz takiliydi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canımmm geçmiş olsun cok şükür sizler iyisiniz...
bende geldin mi diye bakayım demiştimmmm...

inş en kısa sürede toparlanırsın..ne yazsam bilemiyorum ki ((

Son düzenleme:

Cok gecmis olsun...... allah kaza belalardan saklasin...........

canimmm gecmis olsun.üstüste geliyo hersey.canim haftasonu ailecek biryere gidip kafa dagitma imkaniniz olsa keske.dinlenmen lazim.

yumurtlamadan birgün önce erkek olan da var kiz olanda ama insallah senin kizin olur.ne zaman test yaptircan peki?

Bilmyrm ben artik hamileym diye bakiyrm olaya cunku adetim cok duzenlidir asla gecik ez hicbir belirti yok adet icin nasip insallah hayirlisi haftaya belki kan verip yaptirirm suan sehir disindayim o yuzden cok ugrasamyrm ama belim kasiklarim agriyor normalde adet oncesi tatliya abanirdim suan hic canim istemyr umarim hayir
i haberler veririm rabbim hepimizin gonlune gpre versin cumaniz mubarek olsun kizlar

Merhaba badem bacim topikte herkesin bir derdi var senin yazini okudum ama cevap vermeyi atlamisim kusura bakma ben diyet olayina inanmiyorum canim ya esine takviyeler ver ve tam yum anini yakalamaya calis derim ben.

Rica ederim defnem, benide araniza kabul ettiginiz icin tesekkur ederim. Esime hangi takviyeleri vereyim birde benim almama gerek. Varmi. Bir. Teyzenin tavsiyesiyle sonbahardan beri eksi seyleri kestim oiki sene yeme dedi o kadar uzun yapamam. Portakal mandalina limon aci gibi seyler..... anliycaniz cooook siki diyetteyim. Evet yumurtlama gunune dikkat edecegm, ovu.testi aldim laboquik marka birde ph olcer aldim ama onu kullanmayi beceremedim. Sizler ph deniyormusunuz nasil kullaniyorsunuz? Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.......

Merhaba badem bacim topikte herkesin bir derdi var senin yazini okudum ama cevap vermeyi atlamisim kusura bakma ben diyet olayina inanmiyorum canim ya esine takviyeler ver ve tam yum anini yakalamaya calis derim ben.

Yummurtlamami ve akintiyi bu siteyi takip etmeye basladigimdan beri rahat hissediyorum ama yinede ovu.yle takip etmem gerek bu ay adet bittikten sonra onuda takibe ilacagim. Ben 32gunde ad. Oluyorum, gecikiyorum 2 /3gun bakalim ise yariycakmi. İkiden fazla cocuk istemiyoruz, o yuzden bunda yapabileceklerimi yapmak istiyorum......

Kizlar yumurtlamadan birgun once denedik sizce kizim olurmu ayrica adetim iki gun gectiama test yapritmdm

Kuvetimiz yok ki adami sicak suda islatyim aksine esim soguk su sever ogluma hamile kaldigimda kaplicadydik hem yorgun hemde sular son derece sicakti nasip tesekkurler tarif icin

Tornado yavru kusum yoksa biz kardes miyiz? Ayniyiz yaaa benimde daha iki gun gecti ve bir hafta sonra test tapmayi dusunuyorum hic bi belirti yok (( senin iliski hangi gun olmustu? Birde sen bizim butun teorileri curuten bir orneksin canim ya kaplicalara gittik sicak sulara girdik oglum oldu diyorsun ((

Kafan dalgin apranaximm toparla kendini dua ve tevekkul et rabbim sNa en dogru zamanda oglusunu verecek insallah. Kazanda gecmis olsun cana gelecegine size birsey olacagina mala gelsin araba yaptirilir onemli olan sen ve kizlarin saglik durumunun iyi olmasi.

Rica ederiz kusum iyiki geldin aramiza :) esin takviye kullanirsa 3 tane takviye var e vitamini , larganin ve cinko hapi ayrica caksir tozu bal karisimi yda keciboynuzu kuru. Eksi seyleri bende zaten yemiyordum ama limonun vucudu alkali yaptigi diye bir gercek var. laboquik iyi marka bende tam aninda yumu gosterdi. Bende 34 gunde bir adet oluyormusum netten woman advance calender diye bi program indirdim ov gunume kadar dogru bildi. Keske 28gunde bi olsaydim sak diye 14.gun yum gunum yada adetten hemen sonra erkek bebek zamani derdim phi ben akintiyi kagidin uzerine surerek denemistim hep 5 ve civari cikti canim.

Kizlar yumurtlamadan birgun once denedik sizce kizim olurmu ayrica adetim iki gun gectiama test yapritmdm
Adetlerin duzenliyse yaptir bence yeni hamişler geliyor inşallah
Geçmiş olsun canım size bir şey olmamisya aman dikkatli ol
Foreverimmm siz catlarsiniz ben meraktan ortadan ikiye ayrilicam zaten ((( o halde pazartesi gideyim dananin kuyrugu kopsun zaten kup kuruyum pazartesiye kadar hastalanirim

Hadi bekliyoruz güzel haberlerinizi pazartesiye kadar adet olmazsan yaptir test hayırlısı hakkınızda canlar

Defnemcim oglumda women calender yukluydu bilgsyarimda adetim duzenliydi oglumda iki uc gunlugune kaplicya tatile gittik 13-14-15. Gunlerdi yani yum gunuydu biri 13 bire 15. Gunde iki iliski ile ilk ay ilk denemede oglum oldu bunda dedim biranda Allah mi soyletti ne ama belirtiler hamile oldgumu gosteriyor haftaya gitcm hastaneye yum gunum 27 mart gosteryrdu benim iliskilerim 23-23-26 martta denedik nasip insallah bana kiz sana oglan cikar yoksa degisiriz oldumu canim insallah hayirlisi olur Rabbim gonlumuzdekini hayirli kilsin bize nasip etsin

Hosgeldin canimmm
Sana topku olarak dosyayi mail atiyim sen ara ara okydykca kafandakileri sor bize ama kirmizi et tuket mutlaka onu kesme.
Ozelden mailini yaz gonderiyim sanada.

Akıntı yumurtlamadan bir kaç gün önce de geliyor canım ağrıda aynı telaş yapma bendede 12.gün akıntı başladı 15. Gibi çatladı korkma cuma doktora git aynen dediklerimiz i söyleyecek
Canim hakliymissin bugun gittim catlamamis 18mm ve cat ignesi olcam aksam ana bugun yine uzayan akinti geldi, acaba diyorumki bu akinti benzeri seffaf sey her dojtora usg ye gittigim gun oluyo ya, usgye surdugu kayganlastirici olmasin, vajina disari atiyo her defasinda ama ben onu yum akintisi saniyorum
Birde yumurta buyurkende yapiyormus ayni agriyi coooook haklosin. Birtanecim.
bebeğim gidiyo kızlar kanama başladı,şimdi aradım drumu ağlama diyo ama ağlamaktan yazamıyorum bile.......

Hep istek geliyor ama ben candy oynuyorum :)))
bendeeee deli gibi telden candy oynuyorum canim biseye sikilinca

Kiyamaaaam apranaximmm yuregim acidi inan...
Simdi guclu olma zamani, cok zor ama Rabbimin takdiri, daha kotuleri olabilirdi diye dusun kendini motive et sen duzelince esin kizlarda uzulmezler inan bana....
Ve suslenip puslenip at kendini disari kyafore git alisveris yap kizlari al keyif yapin. Unut cikar aklindan nolur caniminici uzulme daha fazla artik
Limon alkali yapar, phi evde olcmek zor jibekologun kultur alir gibi alip labratuarda olcturebilir.

Ayyy tornadomm kaplucada erkek! ,!,! KizCEN GELIYORDUR INSALLLLAASH canim benim

ya latif

canım ne yaptın dr gıttın mı??

GUZEL ANNELERIMIN CANLARIM!
Simdi sabah doktora gittim usg ye yum catlamamis catlayinca surda bi sivi oluyor diye gosterdi, SAGDAN yum. Bi bastan bi basa 1.85mm diger taraftan 1.65mm buyumus.
OVITRELLE cat ignesi verdi. Bu aksam yaptir istedigin saattte sonra pazar sabah o saatte tek iliski sonrada sali bi daha iluski olsun mutlaka gerisi istediginiz zaman olsun dedi.
Ben pazar cat anini yakalayalim dedim, hem etik degil merak etne mutlaka o saattlerde catlar dedi hemde sehir disindayim hastanede sadece acil doktoru olur kimse bakmaz dedi.
Zaten bajtirma ekstra strese girmene gerek yok dedi.
Simdi oncelikli iluski gunu sabah sizce KAHVE+SOGUKDUS yapip sobra iliski mi yapalim yoksa doktorun dedigi gibi uyanir utanmaz zaten spermler canlidir yatakran cikmadan iliski mi yapalim?

BIRDE PAZAR SABAH ILISKI +PAZAR AKSAM ILISKI YAPIP SPERMLERI YENILEYELIM MI?
yoksa dojtorun dedigi gibi tek iliskide mi birakakim?
Cunku burda iki turlusubude yazmis kizlar denenem icib, sizin fikriniz cok onemli canlarim ne dusunuyirsunuz?

ya latif

Canım sana iki şey söyleyecem birincisi kaplıcaya gidenlerin gerçekten genel olarak erkek oluyor ha su sıcak ama o suyun aşırı derecede cinselliği artırdığı ve artıncada spermlerin çok hızlandığı bilimsel olarak kanıtlanmış. İkincisi yum 18 iken çat iğnesi vurulursan çatlama olması çok zor genelde en erken 19 da çatlıyor. Benim bu sefer iki yum vardı biri 18 iken biri 20 iken çat iğnesi oldum hatta doktora geride geleni ya kız döl'lerse dedim 18 de yum asla çatlamaz 20 olan tek çatlayacak dedi onun için sorun yokki ööylede oldu. Bence emin ol iyice

kalp atışlarını duydun mu canım gidebildin mi kontrole??

Evet canım gittim duyduk pıt pıtları doktor iki ay sonra sana cinsiyeti söylerim dedi birde bugün birşey duydum hamileliğin ilk haftalarında idrar ph 6.5 ve üstü ise erkek altında ise kızmış ankarada bir arkadaşa devlet hastanesinde bir Doktor söylemiş. Bu yeni bir araştırma ve çoğu kişide tutmuş demiş kız 7 haftalık hamile idrar tahlili yapmış orada ph de ölüyorlarmış ona dayanarak oğlun olacak demiş. Siz hiç duydunuzmu? Öylese benim 7

Yok ortalama 20mm ama yandan kenarlardan 185e 165 resmi atiyim buraya. Ama bizim esimin kyzenide kaplicada oldh biliyorsun kiz oldu yinede, gerci rabbimin takdiri.
Peki gijnijim diger durum icin ne diyosun tek iliskimi yoksa arka sabah aksam iki iliski mi birde kahve soguk dus da yapalim mi sence birtNecim?

ya latif

Simdi bende olcuyorum gijnijim

ya latif

Eklentiler

• $1397229141331.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 45
  • $1397229155804.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…