- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.941
Defnemcim oglumda women calender yukluydu bilgsyarimda adetim duzenliydi oglumda iki uc gunlugune kaplicya tatile gittik 13-14-15. Gunlerdi yani yum gunuydu biri 13 bire 15. Gunde iki iliski ile ilk ay ilk denemede oglum oldu bunda dedim biranda Allah mi soyletti ne ama belirtiler hamile oldgumu gosteriyor haftaya gitcm hastaneye yum gunum 27 mart gosteryrdu benim iliskilerim 23-23-26 martta denedik nasip insallah bana kiz sana oglan cikar yoksa degisiriz oldumu canim insallah hayirlisi olur Rabbim gonlumuzdekini hayirli kilsin bize nasip etsin
GUZEL ANNELERIMIN CANLARIM!
Simdi sabah doktora gittim usg ye yum catlamamis catlayinca surda bi sivi oluyor diye gosterdi, SAGDAN yum. Bi bastan bi basa 1.85mm diger taraftan 1.65mm buyumus.
OVITRELLE cat ignesi verdi. Bu aksam yaptir istedigin saattte sonra pazar sabah o saatte tek iliski sonrada sali bi daha iluski olsun mutlaka gerisi istediginiz zaman olsun dedi.
Ben pazar cat anini yakalayalim dedim, hem etik degil merak etne mutlaka o saattlerde catlar dedi hemde sehir disindayim hastanede sadece acil doktoru olur kimse bakmaz dedi.
Zaten bajtirma ekstra strese girmene gerek yok dedi.
Simdi oncelikli iluski gunu sabah sizce KAHVE+SOGUKDUS yapip sobra iliski mi yapalim yoksa doktorun dedigi gibi uyanir utanmaz zaten spermler canlidir yatakran cikmadan iliski mi yapalim?
BIRDE PAZAR SABAH ILISKI +PAZAR AKSAM ILISKI YAPIP SPERMLERI YENILEYELIM MI?
yoksa dojtorun dedigi gibi tek iliskide mi birakakim?
Cunku burda iki turlusubude yazmis kizlar denenem icib, sizin fikriniz cok onemli canlarim ne dusunuyirsunuz?
ya latif
Evet canım gittim duyduk pıt pıtları doktor iki ay sonra sana cinsiyeti söylerim dedibirde bugün birşey duydum hamileliğin ilk haftalarında idrar ph 6.5 ve üstü ise erkek altında ise kızmış ankarada bir arkadaşa devlet hastanesinde bir Doktor söylemiş. Bu yeni bir araştırma ve çoğu kişide tutmuş demiş kız 7 haftalık hamile idrar tahlili yapmış orada ph de ölüyorlarmış ona dayanarak oğlun olacak demiş. Siz hiç duydunuzmu? Öylese benim 7
Hosgeldin canimmm
Sana topku olarak dosyayi mail atiyim sen ara ara okydykca kafandakileri sor bize ama kirmizi et tuket mutlaka onu kesme.
Ozelden mailini yaz gonderiyim sanada.
Canim hakliymissin bugun gittim catlamamis 18mm ve cat ignesi olcam aksamana bugun yine uzayan akinti geldi, acaba diyorumki bu akinti benzeri seffaf sey her dojtora usg ye gittigim gun oluyo ya, usgye surdugu kayganlastirici olmasin, vajina disari atiyo her defasinda ama ben onu yum akintisi saniyorum
Birde yumurta buyurkende yapiyormus ayni agriyi coooook haklosin. Birtanecim.
bendeeee deli gibi telden candy oynuyorum canim biseye sikilinca
Kiyamaaaam apranaximmm yuregim acidi inan...
Simdi guclu olma zamani, cok zor ama Rabbimin takdiri, daha kotuleri olabilirdi diye dusun kendini motive et sen duzelince esin kizlarda uzulmezler inan bana....
Ve suslenip puslenip at kendini disari kyafore git alisveris yap kizlari al keyif yapin. Unut cikar aklindan nolur caniminici uzulme daha fazla artik
Limon alkali yapar, phi evde olcmek zor jibekologun kultur alir gibi alip labratuarda olcturebilir.
Ayyy tornadomm kaplucada erkek! ,!,! KizCEN GELIYORDUR INSALLLLAASH canim benim
ya latif
defnem benim kullanmam gereken takviye varmı, keçiboynuzu kürü yerine pekmezi yada özü olurmu? o zaman limonu diyetime ekleyeyim, ph için turnusol kağıdı aldım netten yalnız vaj.koyarak denediğini yazmış ilk sayfalarda bazı arkadaşlar bende öyle yaptım benimde 5 çıktı düşük gibi ama nasıl yükselteceğimi bilmiyorum.....evet aynen keşke benimde 28 günde olsaydı ovu.günü daha net olurdu. bir arkadaşımda adetin son günü ve ertesi günü birliktelikle erkek çocuğu olduğunu söylüyor...... o 28 de bir ad. oluyor.Rica ederiz kusum iyiki geldin aramiza :) esin takviye kullanirsa 3 tane takviye var e vitamini , larganin ve cinko hapi ayrica caksir tozu bal karisimi yda keciboynuzu kuru. Eksi seyleri bende zaten yemiyordum ama limonun vucudu alkali yaptigi diye bir gercek var. laboquik iyi marka bende tam aninda yumu gosterdi. Bende 34 gunde bir adet oluyormusum netten woman advance calender diye bi program indirdim ov gunume kadar dogru bildi. Keske 28gunde bi olsaydim sak diye 14.gun yum gunum yada adetten hemen sonra erkek bebek zamani derdimphi ben akintiyi kagidin uzerine surerek denemistim hep 5 ve civari cikti canim.
Insallah sekerim nasil kiz bebek istyrm bir bilseniz insallah rabbim nasip eder hepinize dua ediyrm
Hosgeldin canimmm
Sana topku olarak dosyayi mail atiyim sen ara ara okydykca kafandakileri sor bize ama kirmizi et tuket mutlaka onu kesme.
bejnubal canım özelden denedim mail adresimi göndermeyi 25 msj göndermen gerek yazıyor başka yolu varmı mail gönderebilmenin!
defnem benim kullanmam gereken takviye varmı, keçiboynuzu kürü yerine pekmezi yada özü olurmu? o zaman limonu diyetime ekleyeyim, ph için turnusol kağıdı aldım netten yalnız vaj.koyarak denediğini yazmış ilk sayfalarda bazı arkadaşlar bende öyle yaptım benimde 5 çıktı düşük gibi ama nasıl yükselteceğimi bilmiyorum.....evet aynen keşke benimde 28 günde olsaydı ovu.günü daha net olurdu. bir arkadaşımda adetin son günü ve ertesi günü birliktelikle erkek çocuğu olduğunu söylüyor...... o 28 de bir ad. oluyor.
Defnemcim oglumda women calender yukluydu bilgsyarimda adetim duzenliydi oglumda iki uc gunlugune kaplicya tatile gittik 13-14-15. Gunlerdi yani yum gunuydu biri 13 bire 15. Gunde iki iliski ile ilk ay ilk denemede oglum oldu bunda dedim biranda Allah mi soyletti ne ama belirtiler hamile oldgumu gosteriyor haftaya gitcm hastaneye yum gunum 27 mart gosteryrdu benim iliskilerim 23-23-26 martta denedik nasip insallah bana kiz sana oglan cikar yoksa degisiriz oldumu canim insallah hayirlisi olur Rabbim gonlumuzdekini hayirli kilsin bize nasip etsin
mrb bende kız bebek isteyen azınlılardandım bu topikte eskilerdenim insallah sen dileğine kavusursun arkadasım....
canım aslında takviye alan bayanlarda var ama ben kesinlikle karşıyım. en hafif vitamin bile yumurta gelişimine ve çatlamasını etkiliyor bence takviyeleri ilk sayfalarda bulabilirsin içip içmemek senin tercihin dediğim gibi ben tercih ve tasvip etmiyorum. vaj phını ölçmek istiyorsan koyarak ölçebilirsin akıntı phını ölçmek için ben akıntıyı alıp turnusol kağıdının üzerine koydum. yükseltmek için diyet yapmalı ve alkali su tüketmelisin ben denedim ama yükselmedi. keşke 28 günde olsa adetten hemen sonra ilişkiyle erkek oluyor hele 26 günde bir olanlar adet biter bitmez yapınca %100 erkek oluyor
Evet canım gittim duyduk pıt pıtları doktor iki ay sonra sana cinsiyeti söylerim dedibirde bugün birşey duydum hamileliğin ilk haftalarında idrar ph 6.5 ve üstü ise erkek altında ise kızmış ankarada bir arkadaşa devlet hastanesinde bir Doktor söylemiş. Bu yeni bir araştırma ve çoğu kişide tutmuş demiş kız 7 haftalık hamile idrar tahlili yapmış orada ph de ölüyorlarmış ona dayanarak oğlun olacak demiş. Siz hiç duydunuzmu? Öylese benim 7
mrb bende kız bebek isteyen azınlılardandım bu topikte eskilerdenim insallah sen dileğine kavusursun arkadasım....
Tamam benimde kafama iki deneme yatiyordu, kahve ve sogukdus kesinlikle ikisindede yapilsinBen pazar gunu sabah ve aksam olmak uzere iki iliski tavsiye ederim bacim cunku gijnijin doktoru spermler tek seferde bitmez demisti iki iliski olsa daha iyi olur birde bence soguk dus ve kahveyi her ihtimale karsi yap isini garantiye al derim ben
Ayyy bu cok ilginc, cunku idrar phinin cok etksi var erkek bebektde demekki biz hamile kalmadan da idrar phini yuksek tutmaliyiz, benim coook yuksek gecen hafta idrar tahlili yapmistim8.4 hatta doktor karbonati kes bu kadr yuksek olmasi iyi degil demisti ben bu aksam 1 lt icerim karbonatli suyu ammaaaaanAlevim ilk haftalari derken kacinci haftadan kacinci haftaya kadar???
Keci boynuzu ozune caksir koknu aktarina cektir toz haline getirt, hergun sabah aksam bi kacsik keci bpynuzu ozune bi kasik cay suageciyle suzdugun caksiri karistir kocana yedit canim. AMA DEFNEM DOGRU SOYLUYO SENDE BI SIKINTI YOKSA TAKVIYE ALMA BEN IKI UC GUN ALDIM BU AY SOLDAN SAGDAN FAZLA YUMURTLADIM SONRA KESINCE TEKE DUSTU! tavsiye etmem yanidefnem benim kullanmam gereken takviye varmı, keçiboynuzu kürü yerine pekmezi yada özü olurmu? o zaman limonu diyetime ekleyeyim, ph için turnusol kağıdı aldım netten yalnız vaj.koyarak denediğini yazmış ilk sayfalarda bazı arkadaşlar bende öyle yaptım benimde 5 çıktı düşük gibi ama nasıl yükselteceğimi bilmiyorum.....evet aynen keşke benimde 28 günde olsaydı ovu.günü daha net olurdu. bir arkadaşımda adetin son günü ve ertesi günü birliktelikle erkek çocuğu olduğunu söylüyor...... o 28 de bir ad. oluyor.
Merhab Sedacim seni hatirladimmmm nasilsin, yok mu hala kizdenemesi?mrb bende kız bebek isteyen azınlılardandım bu topikte eskilerdenim insallah sen dileğine kavusursun arkadasım....
Bademcanimmm ben simdi sana kendi mailimi yazip ozelden aticam sen bana bos mail at ben dosyayi o adrese ekleyip gondeirim. okursun aklina takildikca hepimize sorarsin canim benim INSALLAAH sende gonlundeki prensine kavusursunHosgeldin canimmm
bejnubal canım özelden denedim mail adresimi göndermeyi 25 msj göndermen gerek yazıyor başka yolu varmı mail gönderebilmenin!
Kiz defnem birtanem bunu banada soyluyorlar devamli buyukler ama YUMURTA yokki defnem ben 27 28 gunde bir oluyorum bazen 26 asla gecikmem ama o sekilde hamile bile kalamazsin cunku subattan beri biliyosun ara ara gidiyordum yymurtama bakiliyordu sperm nasil yasasin o kdr gun.canım aslında takviye alan bayanlarda var ama ben kesinlikle karşıyım. en hafif vitamin bile yumurta gelişimine ve çatlamasını etkiliyor bence takviyeleri ilk sayfalarda bulabilirsin içip içmemek senin tercihin dediğim gibi ben tercih ve tasvip etmiyorum. vaj phını ölçmek istiyorsan koyarak ölçebilirsin akıntı phını ölçmek için ben akıntıyı alıp turnusol kağıdının üzerine koydum. yükseltmek için diyet yapmalı ve alkali su tüketmelisin ben denedim ama yükselmedi. keşke 28 günde olsa adetten hemen sonra ilişkiyle erkek oluyor hele 26 günde bir olanlar adet biter bitmez yapınca %100 erkek oluyor
Bende inaniyordum ama bence o durum cok istisna artik inanmiorum, bence onlar baska iliskide yapiyorlar ama ilkinde oldu zannediyorlar...
Damla yi bilmiyorum ama sana tavsiyem GALENIK INGILIZ KARBONATI muthis hizli yukseltiyo ph i ama hep ic gunde 3 lt mutlaka ic bademim, kocanida cok sikmadan tatli tali bak benimko 1 hafta 10 gun cinko icti bi hafta 10gun evicap icti birde keciboynuzu ozlu caksir...bende kararsızım anne adayının takviyesinde, sanırım almamak daha mantıklı kocişe yükleneyim o zaman zor ikna edeceğim o kesin ama sonunda zafer benim olucak ..........birde bu alkali damla için telefonla beni arayıp duruyorlar onu deneyen varmı gerçekten işe yarıyormu? ph ı yükseltecekse çok uğraşmadan onunla yükseltebilirisssss
ya latif
Alevim ilk haftalari derken kacinci haftadan kacinci haftaya kadar???
Tamam benimde kafama iki deneme yatiyordu, kahve ve sogukdus kesinlikle ikisindede yapilsin
Ayyy bu cok ilginc, cunku idrar phinin cok etksi var erkek bebektde demekki biz hamile kalmadan da idrar phini yuksek tutmaliyiz, benim coook yuksek gecen hafta idrar tahlili yapmistim8.4 hatta doktor karbonati kes bu kadr yuksek olmasi iyi degil demisti ben bu aksam 1 lt icerim karbonatli suyu ammaaaaan
Keci boynuzu ozune caksir koknu aktarina cektir toz haline getirt, hergun sabah aksam bi kacsik keci bpynuzu ozune bi kasik cay suageciyle suzdugun caksiri karistir kocana yedit canim. AMA DEFNEM DOGRU SOYLUYO SENDE BI SIKINTI YOKSA TAKVIYE ALMA BEN IKI UC GUN ALDIM BU AY SOLDAN SAGDAN FAZLA YUMURTLADIM SONRA KESINCE TEKE DUSTU! tavsiye etmem yani
Merhab Sedacim seni hatirladimmmm nasilsin, yok mu hala kizdenemesi?
Bademcanimmm ben simdi sana kendi mailimi yazip ozelden aticam sen bana bos mail at ben dosyayi o adrese ekleyip gondeirim. okursun aklina takildikca hepimize sorarsin canim benim INSALLAAH sende gonlundeki prensine kavusursun
Kiz defnem birtanem bunu banada soyluyorlar devamli buyukler ama YUMURTA yokki defnem ben 27 28 gunde bir oluyorum bazen 26 asla gecikmem ama o sekilde hamile bile kalamazsin cunku subattan beri biliyosun ara ara gidiyordum yymurtama bakiliyordu sperm nasil yasasin o kdr gun.
Bende inaniyordum ama bence o durum cok istisna artik inanmiorum, bence onlar baska iliskide yapiyorlar ama ilkinde oldu zannediyorlar...
Damla yi bilmiyorum ama sana tavsiyem GALENIK INGILIZ KARBONATI muthis hizli yukseltiyo ph i ama hep ic gunde 3 lt mutlaka ic bademim, kocanida cok sikmadan tatli tali bak benimko 1 hafta 10 gun cinko icti bi hafta 10gun evicap icti birde keciboynuzu ozlu caksir...
ya latif
Mrb canim sağol daha önce konuştuk mu senle yenilerden saniyordum seni ben taa eylullerin gelinciklerin zamanından beri buralardayim ufak oğlum 11 aylik oldu ve cokkk muzur yürüyor her yere girip cikiyor peşinden koşturup duruyorum cesaret edemiyorum 3 ye iki çocuk çok zormus valla başka bir tane daha düşünemiyorum yetemem diye korkuyorum acikcasi...
eskilerdenim derken daha önceki katılımında oldumu istediğin cinsiyeti tutturabildinmi?
Canim ben sqnq mail adresimi mesaj attim ona bakabildin mi?Hosgeldin canimmm
Eşimin dayısı yoğun bakımda iki gündür her an haberini alabiliriz kalabalık burası ondan herkese tek tek yazamıyorum kusura bakmayın. Bejnubal canım bizim aralıktkide pazar sabaha denk gelmişti biz sabah namazını kıldık dua duş kahve hepsini yaptık sonra denedik doktorum saat 12 1 gibi birdaha olsun dedi ama bizim ev ozaman kesinlikle müsait olmadığı için yapmadık ama yinede tutmuştu sende bence o an içinden ne geçiyorsa öyle yap. Ozamanki psikoloji çok önemli. Şans diliyorum şimdiden gönlündeki muradın hayırlısı olarak olsun.
Canim kardesim ablam guzel arkadasim, cok cok gecmis olsun Rabbim sifasini hayirlisini versin.
Simdi bizde esimle konustuk aynen dedigin gibi sabah degil oglene dogru kahvaltimizi yapip kahvelerimizi icip sonrad gecen seferki gibi soguk dus alip iki rekat namaz oyle yapicaz, ikincisinide dedigin gibi uygun olan bir zamanda buyuk ihtimalle o gece deneriz. Rabbim dualarimizi kabul etsin herkesi dilegime muradina kavustursun...
ya latif
Mrb canim sağol daha önce konuştuk mu senle yenilerden saniyordum seni ben taa eylullerin gelinciklerin zamanından beri buralardayim ufak oğlum 11 aylik oldu ve cokkk muzur yürüyor her yere girip cikiyor peşinden koşturup duruyorum cesaret edemiyorum 3 ye iki çocuk çok zormus valla başka bir tane daha düşünemiyorum yetemem diye korkuyorum acikcasi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?