Süper Anneler - 2011

Kaplicada erkegi yakalamissin tebrik ederim seni bacim kiz biz kesin kardesiz benimde 27 martta tek iliski oldu tam yum gunumde yani. Bugun itibariyle iliski olali 15 gun oldu ben o yuzden kan testi yapmakta acale etmiyorum cunku daha 15 gunluk varsa bile degerler cok dusuk cikar biz seninle bir hafta daha bekleyelim canimm sonra mujdeli haberi pes pese veririz insallah :)

Ben pazar gunu sabah ve aksam olmak uzere iki iliski tavsiye ederim bacim cunku gijnijin doktoru spermler tek seferde bitmez demisti iki iliski olsa daha iyi olur birde bence soguk dus ve kahveyi her ihtimale karsi yap isini garantiye al derim ben

Alevim ilk haftalari derken kacinci haftadan kacinci haftaya kadar???

Insallah sekerim nasil kiz bebek istyrm bir bilseniz insallah rabbim nasip eder hepinize dua ediyrm

defnem benim kullanmam gereken takviye varmı, keçiboynuzu kürü yerine pekmezi yada özü olurmu? o zaman limonu diyetime ekleyeyim, ph için turnusol kağıdı aldım netten yalnız vaj.koyarak denediğini yazmış ilk sayfalarda bazı arkadaşlar bende öyle yaptım benimde 5 çıktı düşük gibi ama nasıl yükselteceğimi bilmiyorum.....evet aynen keşke benimde 28 günde olsaydı ovu.günü daha net olurdu. bir arkadaşımda adetin son günü ve ertesi günü birliktelikle erkek çocuğu olduğunu söylüyor...... o 28 de bir ad. oluyor.

canım aslında takviye alan bayanlarda var ama ben kesinlikle karşıyım. en hafif vitamin bile yumurta gelişimine ve çatlamasını etkiliyor bence takviyeleri ilk sayfalarda bulabilirsin içip içmemek senin tercihin dediğim gibi ben tercih ve tasvip etmiyorum. vaj phını ölçmek istiyorsan koyarak ölçebilirsin akıntı phını ölçmek için ben akıntıyı alıp turnusol kağıdının üzerine koydum. yükseltmek için diyet yapmalı ve alkali su tüketmelisin ben denedim ama yükselmedi. keşke 28 günde olsa adetten hemen sonra ilişkiyle erkek oluyor hele 26 günde bir olanlar adet biter bitmez yapınca %100 erkek oluyor

tornado, defnem inşallah gönlünüzdeki gibi olur herşey sağlıkla dilediğiniz cinsiyetteki bebeklerinizi alırsınız kucağınıza.... kaçırdığım başka hamişler varsa onlar içinde aynı şekilde gönüllerindeki bebişleri olur inşallah..... ay ne kadar güzel o kadar uğraş ve çabadan sonra gönlündeki bebişi canında hissetmek..... allah hayırlısıyla hepimize tattırsın bu duyguyu.......AMİN!

bende kararsızım anne adayının takviyesinde, sanırım almamak daha mantıklı kocişe yükleneyim o zaman zor ikna edeceğim o kesin ama sonunda zafer benim olucak .......... birde bu alkali damla için telefonla beni arayıp duruyorlar onu deneyen varmı gerçekten işe yarıyormu? ph ı yükseltecekse çok uğraşmadan onunla yükseltebilirisssss

hadi hayılrlı olsun canım sağlıkla al kucağına bebişini....inşallah inşallah gönlündeki gibi olur herşey......

Ben pazar gunu sabah ve aksam olmak uzere iki iliski tavsiye ederim bacim cunku gijnijin doktoru spermler tek seferde bitmez demisti iki iliski olsa daha iyi olur birde bence soguk dus ve kahveyi her ihtimale karsi yap isini garantiye al derim ben
Tamam benimde kafama iki deneme yatiyordu, kahve ve sogukdus kesinlikle ikisindede yapilsin
Alevim ilk haftalari derken kacinci haftadan kacinci haftaya kadar???
Ayyy bu cok ilginc, cunku idrar phinin cok etksi var erkek bebektde demekki biz hamile kalmadan da idrar phini yuksek tutmaliyiz, benim coook yuksek gecen hafta idrar tahlili yapmistim8.4 hatta doktor karbonati kes bu kadr yuksek olmasi iyi degil demisti ben bu aksam 1 lt icerim karbonatli suyu ammaaaaan

Keci boynuzu ozune caksir koknu aktarina cektir toz haline getirt, hergun sabah aksam bi kacsik keci bpynuzu ozune bi kasik cay suageciyle suzdugun caksiri karistir kocana yedit canim. AMA DEFNEM DOGRU SOYLUYO SENDE BI SIKINTI YOKSA TAKVIYE ALMA BEN IKI UC GUN ALDIM BU AY SOLDAN SAGDAN FAZLA YUMURTLADIM SONRA KESINCE TEKE DUSTU! tavsiye etmem yani

mrb bende kız bebek isteyen azınlılardandım bu topikte eskilerdenim insallah sen dileğine kavusursun arkadasım....
Merhab Sedacim seni hatirladimmmm nasilsin, yok mu hala kizdenemesi?

Eşimin dayısı yoğun bakımda iki gündür her an haberini alabiliriz kalabalık burası ondan herkese tek tek yazamıyorum kusura bakmayın. Bejnubal canım bizim aralıktkide pazar sabaha denk gelmişti biz sabah namazını kıldık dua duş kahve hepsini yaptık sonra denedik doktorum saat 12 1 gibi birdaha olsun dedi ama bizim ev ozaman kesinlikle müsait olmadığı için yapmadık ama yinede tutmuştu sende bence o an içinden ne geçiyorsa öyle yap. Ozamanki psikoloji çok önemli. Şans diliyorum şimdiden gönlündeki muradın hayırlısı olarak olsun.

Yok kisa bissure burda da konustum biliyosundur sonra bi ksim kizlar cok ban yiyince baska forum actilar kendilerine orda gurbet elara eylul sibel..... Vb ama yakindan takip ettim hepinizi konusmadan
Allah bagislasin iki prensini de daha vaktin var, bence kendinide esinide hazir hissediyorsan 3. Yavas yavas dusunebilirsiniz canim benim

ya latif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…