Süper Anneler - 2011

Bu konu acildiginda ilk takip edenlerdenim deneyimlerinden faydalandim arkadaşların psylasimlsrda bulundum ama kiz bebek isterken ikinci oğlum oldu
ilk sayfaları takipte ederek ilerliyorum ve senin ismini hatırladım :) olmadı demek istediğin üzüldüm demek o kadar uğraşıp tutmayanlarda oluyor, çok kaptırmamak gerek hayırlısını diliyorum rabbimden..... senin içinde tabi ki inşallah dilediğine kavuşursun........

Canimm sana ozelden mesaj atyim onu aldin mi?

ya latif

inşallah guzel haberlerını alıcaz cnmmm ...sabırsızlıkla beklıyorum....
gecmiş olsun.....

sağolasın allah sanada gönlünden geçeni nasip etsin en kısa sürede insallah...
bende oluruna bıraktım herseyi kısmetimizde varsa nasip olur zaten en doğru zamanda bir kız evlat ...

sağolasın canım evet kesinlikle kaptırmamak gerek kendini ama yürekten isteyip dua etmek lazım olmuyorsa dualarının baska bir karşılığı vardır elbet ne diyim kimimiz isteğine kavuştu kimimizin eli boş kaldı ama çok şükür ikinci kez evlat sahibi olmak nasip oldu ....yine siz daha sanslısınız erkek bebek olma olasılığı daha kolaymış bak doktorlar bile kız bebeği dhazor ihtimal diyorlar burda benim bildiğim eskiden beri 6 kişiydik sadece 2 sinin kızı oldu insallah allah seninde herkesinde gönlünden geçeni nasip eder...

Canim dileklerin icin cok sagol, hepimize gonlumuzdekini versin rabbim. Eski arkadaslarindan birkac kisiyi soracagim hatirliyorsan canim cinsiyeti tutturdularmi diye, eski sayfalari ilgiyle ve merakla okumaya devam ediyorum ama sonuclarina gelemedim henuz orkidem, teravet, mimoza, gelincik baslica aklimda kalanlar canim bunlar tutturabildimi cinsiyeti, birdeiki kiz kimin ooldu. Diger erkek isteyenlerde kiz cikan oldumu?cok mu oldu hatirliyorsan canim inan cok merak ediyorum tesekkur ederiim....iyi geceler herkese......

Cok gecmis olsun canim acil sifalar.......

Orkidemin kizi oldu canim teravet erkegi yakaladi :)

cnm bu konuda emınmısın....ve tek ilişkimi olmalı.....

cnm bu konuda emınmısın....ve tek ilişkimi olmalı.....

Eminim canim, bence gercek yum anini yakaladiysan tek iliski yeterli. Garanti olsun dersen sabah ve aksam iki iliski olabilir. Ben tek iliski denedim bakalim eger tuttuysa yaklasik 3 ay sonra cinsiyetini soylerim tek iliski tezinin dogrulugunu kanitlarim insallah.

Kizlar bu sabah 7 de uyandim. 7 den beri siddetli bel ve kasik agrim var. wc ye gittigimde pecetede kahverengi akinti gordum netten arastirdim buyuk bir ihtimalle yerlesme kanamasi olabilir dedi eger devam edip kirmiziya donmezse kesin yerlesme kanamasidir. Ikinci hamileligimdede adet donemimde buna benzer kanamam olmustu ama sanki daha suluydu. Bekliyecegim eger cogalip kirmizilasirsa zaten adet oluyorum demektir. Sizleri durumdan haberdar edecegim :)))

Orkidem mimoza ve sevil in kizi oldu teravet eylül nur karabiber un oğlu oldu .kiz isteyenler dense sadece gelincik ve month un kizi oldu

Kizlar bu ayda mujdeli haberleri vermek nasip olmadi basta yerlesme kanamasi sandim ama hayir regl oldum hamile degilim. Uzgunde degilim zaten tek iliskiyle hamile kalmam cok zordu. Adetten sonra gun asiri iliskiye baslayacagim bu ayda kalamazsam su kistin bir caresine baktiracagim..

Bebişini duydun demek hadi hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin yaradan idrar testime baktım bende şimdi 6 haftalık ken yaptırmıştım 6.5 çıkmış canım
Hayırlısı hakkında bende ilk denemede tek ilişki denemiştim olmamıştı sonraki ay tutturduk bu ay belki kalirsin bitanemm

Tesekkur ederim canim benim bende insallah senin gibi olurum tek iliski zaten ustune ustuk kiste var. sen bu ay nasil hamis kaldin bacim? Neler yaptin hangi gunler oldu iliski?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…