- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.961
Tamam benimde kafama iki deneme yatiyordu, kahve ve sogukdus kesinlikle ikisindede yapilsin
Keci boynuzu ozune caksir koknu aktarina cektir toz haline getirt, hergun sabah aksam bi kacsik keci bpynuzu ozune bi kasik cay suageciyle suzdugun caksiri karistir kocana yedit canim. AMA DEFNEM DOGRU SOYLUYO SENDE BI SIKINTI YOKSA TAKVIYE ALMA BEN IKI UC GUN ALDIM BU AY SOLDAN SAGDAN FAZLA YUMURTLADIM SONRA KESINCE TEKE DUSTU! tavsiye etmem yani
Bademcanimmm ben simdi sana kendi mailimi yazip ozelden aticam sen bana bos mail at ben dosyayi o adrese ekleyip gondeirim. okursun aklina takildikca hepimize sorarsin canim benim INSALLAAH sende gonlundeki prensine kavusursun
Damla yi bilmiyorum ama sana tavsiyem GALENIK INGILIZ KARBONATI muthis hizli yukseltiyo ph i ama hep ic gunde 3 lt mutlaka ic bademim, kocanida cok sikmadan tatli tali bak benimko 1 hafta 10 gun cinko icti bi hafta 10gun evicap icti birde keciboynuzu ozlu caksir...
canım çok teşekkür ederim güzel bilgileriniz için , yardımlarınız için.... ilk sayfalarda da çok güzel bilgi paylaşımı ve yardımlaşma var ve ben açıkçası çekinerek tereddüt ederek yazdım acaba şimdiki paylaşım yapanlarda öylemi değilmi diye ama gördümki hepiniz öylesiniz moralim yükseldi motivasyonum arttı... inşallah gönlümüzdeki gibi olsun herşey.........hayırlısıyla.
ilk sayfaları takipte ederek ilerliyorum ve senin ismini hatırladım :) olmadı demek istediğin üzüldümBu konu acildiginda ilk takip edenlerdenim deneyimlerinden faydalandim arkadaşların psylasimlsrda bulundum ama kiz bebek isterken ikinci oğlum oldu
ilk sayfaları takipte ederek ilerliyorum ve senin ismini hatırladım :) olmadı demek istediğin üzüldümdemek o kadar uğraşıp tutmayanlarda oluyor, çok kaptırmamak gerek hayırlısını diliyorum rabbimden..... senin içinde tabi ki inşallah dilediğine kavuşursun........
Canimm sana ozelden mesaj atyim onu aldin mi?
ya latif
Canimm sana ozelden mesaj atyim onu aldin mi?
ya latif
hotmailine gönderdim canım baktınmı
Aldim dosyayida attim bademim yazdigin iki mailede gonderdim
Duan dileginkucaginda olur insallah
ya latif
GUZEL ANNELERIMIN CANLARIM!
Simdi sabah doktora gittim usg ye yum catlamamis catlayinca surda bi sivi oluyor diye gosterdi, SAGDAN yum. Bi bastan bi basa 1.85mm diger taraftan 1.65mm buyumus.
OVITRELLE cat ignesi verdi. Bu aksam yaptir istedigin saattte sonra pazar sabah o saatte tek iliski sonrada sali bi daha iluski olsun mutlaka gerisi istediginiz zaman olsun dedi.
Ben pazar cat anini yakalayalim dedim, hem etik degil merak etne mutlaka o saattlerde catlar dedi hemde sehir disindayim hastanede sadece acil doktoru olur kimse bakmaz dedi.
Zaten bajtirma ekstra strese girmene gerek yok dedi.
Simdi oncelikli iluski gunu sabah sizce KAHVE+SOGUKDUS yapip sobra iliski mi yapalim yoksa doktorun dedigi gibi uyanir utanmaz zaten spermler canlidir yatakran cikmadan iliski mi yapalim?
BIRDE PAZAR SABAH ILISKI +PAZAR AKSAM ILISKI YAPIP SPERMLERI YENILEYELIM MI?
yoksa dojtorun dedigi gibi tek iliskide mi birakakim?
Cunku burda iki turlusubude yazmis kizlar denenem icib, sizin fikriniz cok onemli canlarim ne dusunuyirsunuz?
bencede kahve ve soğuk duşu dene cnm...hayırlısı olsun....
ya latif
inşallah guzel haberlerını alıcaz cnmmm ...sabırsızlıkla beklıyorum....Kaplicada erkegi yakalamissin tebrik ederim seni bacim kiz biz kesin kardesiz benimde 27 martta tek iliski oldu tam yum gunumde yani. Bugun itibariyle iliski olali 15 gun oldu ben o yuzden kan testi yapmakta acale etmiyorum cunku daha 15 gunluk varsa bile degerler cok dusuk cikar biz seninle bir hafta daha bekleyelim canimm sonra mujdeli haberi pes pese veririz insallah :)
gecmiş olsun.....Eşimin dayısı yoğun bakımda iki gündür her an haberini alabiliriz kalabalık burası ondan herkese tek tek yazamıyorum kusura bakmayın. Bejnubal canım bizim aralıktkide pazar sabaha denk gelmişti biz sabah namazını kıldık dua duş kahve hepsini yaptık sonra denedik doktorum saat 12 1 gibi birdaha olsun dedi ama bizim ev ozaman kesinlikle müsait olmadığı için yapmadık ama yinede tutmuştu sende bence o an içinden ne geçiyorsa öyle yap. Ozamanki psikoloji çok önemli. Şans diliyorum şimdiden gönlündeki muradın hayırlısı olarak olsun.
Yok kisa bissure burda da konustum biliyosundur sonra bi ksim kizlar cok ban yiyince baska forum actilar kendilerine orda gurbet elara eylul sibel..... Vb ama yakindan takip ettim hepinizi konusmadan
Allah bagislasin iki prensini de daha vaktin var, bence kendinide esinide hazir hissediyorsan 3. Yavas yavas dusunebilirsiniz canim benim
ya latif
ilk sayfaları takipte ederek ilerliyorum ve senin ismini hatırladım :) olmadı demek istediğin üzüldümdemek o kadar uğraşıp tutmayanlarda oluyor, çok kaptırmamak gerek hayırlısını diliyorum rabbimden..... senin içinde tabi ki inşallah dilediğine kavuşursun........
sağolasın canım evet kesinlikle kaptırmamak gerek kendini ama yürekten isteyip dua etmek lazım olmuyorsa dualarının baska bir karşılığı vardır elbet ne diyim kimimiz isteğine kavuştu kimimizin eli boş kaldı ama çok şükür ikinci kez evlat sahibi olmak nasip oldu ....yine siz daha sanslısınız erkek bebek olma olasılığı daha kolaymış bak doktorlar bile kız bebeği dhazor ihtimal diyorlar burda benim bildiğim eskiden beri 6 kişiydik sadece 2 sinin kızı oldu insallah allah seninde herkesinde gönlünden geçeni nasip eder...
Eşimin dayısı yoğun bakımda iki gündür her an haberini alabiliriz kalabalık burası ondan herkese tek tek yazamıyorum kusura bakmayın. Bejnubal canım bizim aralıktkide pazar sabaha denk gelmişti biz sabah namazını kıldık dua duş kahve hepsini yaptık sonra denedik doktorum saat 12 1 gibi birdaha olsun dedi ama bizim ev ozaman kesinlikle müsait olmadığı için yapmadık ama yinede tutmuştu sende bence o an içinden ne geçiyorsa öyle yap. Ozamanki psikoloji çok önemli. Şans diliyorum şimdiden gönlündeki muradın hayırlısı olarak olsun.
Canim dileklerin icin cok sagol, hepimize gonlumuzdekini versin rabbim. Eski arkadaslarindan birkac kisiyi soracagim hatirliyorsan canim cinsiyeti tutturdularmi diye, eski sayfalari ilgiyle ve merakla okumaya devam ediyorum ama sonuclarina gelemedim henuzorkidem, teravet, mimoza, gelincik baslica aklimda kalanlar canim bunlar tutturabildimi cinsiyeti, birdeiki kiz kimin ooldu. Diger erkek isteyenlerde kiz cikan oldumu?cok mu oldu hatirliyorsan canim inan cok merak ediyorum tesekkur ederiim....iyi geceler herkese......
canım aslında takviye alan bayanlarda var ama ben kesinlikle karşıyım. en hafif vitamin bile yumurta gelişimine ve çatlamasını etkiliyor bence takviyeleri ilk sayfalarda bulabilirsin içip içmemek senin tercihin dediğim gibi ben tercih ve tasvip etmiyorum. vaj phını ölçmek istiyorsan koyarak ölçebilirsin akıntı phını ölçmek için ben akıntıyı alıp turnusol kağıdının üzerine koydum. yükseltmek için diyet yapmalı ve alkali su tüketmelisin ben denedim ama yükselmedi. keşke 28 günde olsa adetten hemen sonra ilişkiyle erkek oluyor hele 26 günde bir olanlar adet biter bitmez yapınca %100 erkek oluyor
cnm bu konuda emınmısın....ve tek ilişkimi olmalı.....
Canim dileklerin icin cok sagol, hepimize gonlumuzdekini versin rabbim. Eski arkadaslarindan birkac kisiyi soracagim hatirliyorsan canim cinsiyeti tutturdularmi diye, eski sayfalari ilgiyle ve merakla okumaya devam ediyorum ama sonuclarina gelemedim henuzorkidem, teravet, mimoza, gelincik baslica aklimda kalanlar canim bunlar tutturabildimi cinsiyeti, birdeiki kiz kimin ooldu. Diger erkek isteyenlerde kiz cikan oldumu?cok mu oldu hatirliyorsan canim inan cok merak ediyorum tesekkur ederiim....iyi geceler herkese......
Bebişini duydun demek hadi hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin yaradan idrar testime baktım bende şimdi 6 haftalık ken yaptırmıştım 6.5 çıkmış canımEvet canım gittim duyduk pıt pıtları doktor iki ay sonra sana cinsiyeti söylerim dedibirde bugün birşey duydum hamileliğin ilk haftalarında idrar ph 6.5 ve üstü ise erkek altında ise kızmış ankarada bir arkadaşa devlet hastanesinde bir Doktor söylemiş. Bu yeni bir araştırma ve çoğu kişide tutmuş demiş kız 7 haftalık hamile idrar tahlili yapmış orada ph de ölüyorlarmış ona dayanarak oğlun olacak demiş. Siz hiç duydunuzmu? Öylese benim 7
Hayırlısı hakkında bende ilk denemede tek ilişki denemiştim olmamıştı sonraki ay tutturduk bu ay belki kalirsin bitanemmKizlar bu ayda mujdeli haberleri vermek nasip olmadi basta yerlesme kanamasi sandim ama hayir regl oldum hamile degilim. Uzgunde degilim zaten tek iliskiyle hamile kalmam cok zordu. Adetten sonra gun asiri iliskiye baslayacagim bu ayda kalamazsam su kistin bir caresine baktiracagim..
Bebişini duydun demek hadi hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin yaradan idrar testime baktım bende şimdi 6 haftalık ken yaptırmıştım 6.5 çıkmış canım
Hayırlısı hakkında bende ilk denemede tek ilişki denemiştim olmamıştı sonraki ay tutturduk bu ay belki kalirsin bitanemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?