Süper Anneler - 2011

Orkidem mimoza ve sevil in kizi oldu teravet eylül nur karabiber un oğlu oldu .kiz isteyenler dense sadece gelincik ve month un kizi oldu

erkek isteyenlerin çoğunlukla kızı olmuş o gelincik ve mont için çok sevindim. teravetin zaten oğlu da vardı sanırım. hayırlısı bakalım .... cevabın için teşekkür ederim canım.

hakkında hayırlısı olsun defnem bir daha ki ay denersin ..... dışardan teselli sözleri sarfetmek kolay biliyorum. bende kızımda 6 uğraşarak kalabildim. ya ne oluyor neden kalamıyorum diye kafayı sıyırıyordum. tabi o zaman yumurtlama günü vs. hiçbirşey bilmiyordum......

Bademim bende kizima hamis kalabilmek icin 9 ay ugrastim o zaman bende hic bisey bilmiyordum sonra bir kere daha kazayla hamile kaldim oda dusuk oldu. Simdi kistten dolayi kalamiyorum hakkimda hayirlisi olsun artik

Bademim bende kizima hamis kalabilmek icin 9 ay ugrastim o zaman bende hic bisey bilmiyordum sonra bir kere daha kazayla hamile kaldim oda dusuk oldu. Simdi kistten dolayi kalamiyorum hakkimda hayirlisi olsun artik

anladım defnem geçmiş olsun, kistini halletmen dediğin gibi daha mantıklı o zaman bencede, birde şöyle birşey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum hamile kalınca kistler kendiliğinden geçermiş, sende duydunmu bilmiyorum inşallah bebişine en kısa zamanda hamiş kalırsın....... ben daha denemelere başlamadım, diyet yapıyorum eşime takviye yapıcam ilaç için ikna etmeye çalışacağım, (keçibonuzu ve çakşır karışımını vericem sadece bu yeterli olurmu arkadaşlar diğer takviyeler olmadan) birde ilk sayfalarda havuç suyu 1 hafta eşe içirin diyor bir hafta da onu denerim. birde eşimden denemeye başlamadan 1 ay önce kan vermesini söyledim, oda ok. hani kimin kanı daha yeniyse onun cinsinden olur gibi birşeyler okumuştum. birde bu takvime bakma olayı çok fazla ilk sayfalarda bizden anlayan varmı acaba ben bitürlü anlamadım onların tarih olayından....vajinal duşu (yalnız vaj.duşta hangisi daha etkili bilgisi olan varsa lütfen yardım edin: yumurtayla olan vajinal duşmu, karbonatlı duşmu) sert neskafeyi, soğuk duşu eşime yaptırırım.... bildikleri bu kadar sizler neler deniyorsunuz, uyguluyorsunuz arkadaşlar? biz dört kız bir erkek kardeşiz, ablalarımda hep kızdan gidiyor sadece en büyük ablamda erkek çocuk var gerisi hep kız o yüzden ) cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum inşallah hepimiz dilediğimiz bebişlere kavuşuruz..........

anladım cnm tşkler....
hayırlısı olsun tek ılışkıyle olması bencede guc....bu ay tekrar dene cnm....

senın eşin ıı valla ben soda ıc desem bı yan bakışı var bırak bu işleri der gıbı...adam hıcbırşeye yanaşmıyo bakalım napçaz...ama takvıyelerı hep yazmışın cnm...limonlu soda bıde muz yenılcek hergun oyle okumuştum....bu takvıyelere ek...

Tesekkur ederim canim benim bende insallah senin gibi olurum tek iliski zaten ustune ustuk kiste var. sen bu ay nasil hamis kaldin bacim? Neler yaptin hangi gunler oldu iliski?
Ovulasyon testi kullandım iki ay ilk ay pik gördüğüm gün ilişki olmadi erkek için ertesi gün olsun diyorlardı pik gördüm ertesi gün esitlendi ve o gece tek deneme yaptım ama kalmamıştım hasta oldum hesapladim pik gördüğüm günden 14 gün sonra adet oldum bur sonraki ay biraz karıştı yumurtlama üç dört gün kala kanlı isale yakalandim deneme yapmiyacaktim çünkü serum bağlamislardi ve iki tane antibiyotik içiyordum yoğun ilaç tedavisine başlamıştım ama o ay kadın dogumcudanda randevu almıştım yumurtlamanın 14. Günü iyilesmistim doktora gittim yumurtanın hazır olduğunu ilaçların yumurtlamayi etkilemeyeceğini çatlama üzere olduğunu söylemişti ilişki olsun dedi eve geldim ovi testi yaptım pozitif gördüm ama değilmiş aslında neyse o gece 3 günlük cinsel perhizle kahve duş derin ilişki ile deneme yaptık ertesi gün Ovulasyon testinde piki gördüm o gece tekrar aynı şekilde deneme ertesi gün tekrar Ovulasyon testi pozitif son deneme yaptım yani 3 gün üst üste oldu benim benim tahminim 15.gün çatladı aradan geçen 14 gün sonra hamile olduğumu öğrendim canım sende Ovulasyon testi yap istersen alabilirsen
Bizde 5 kız kardeşiz 3 ablamın erkek çocukları var birinin yok birinin hatta iki oglu var vajinal dusta karbonatli duş yeterli bence ama şimdiden limonlu soda iç eşinede içir birde karbonatli su iç alkali olman için biz bunları denedik bakalım bizde tutarsa sende denersin

hüzün çiçeğim eşim zaten ara ara kan verir o yüzden onda sıkıntı olmadı ama ben ilaçlar için ikna etmekte zorlanırım çünkü başı ağrısa saatlerce çeker ilaç almaz öyle bişey benimkisi ::) bakalım hepimiz için hayırlısı .......

Eşin kan vermesi doğruysa benimki zaten her 3 ayda bir kızılay a kan verir bizde deneme yaptığımız aydan bir ay önce vermişti ama olan yenilenmesi için değilde benim eşim sever öyle vatandaşlık görevlerini yapmayı

ya benım kocam kan görmeye dayanamıyokı napçam bılemıyorum kan gördumu dırek bayılır

Canımsın...tutmuyor demek moralim şimdiden bozuldu. Nasıl o arkadaşın 2.de telaş yapcam diyor ya, işte benimkisi ondan 4. Olduğu için telaşımı ondan bebeğim... Bu topikde eskilerden kalanlar var.,işte o arkadaşlardanda oku muşdum,hani muhabbetlerinde çat iğnesinin kız olma olasılığını artırdığını yazarlardı, örneğin apranaxa sorabilirsin bu konudaki. Fikri nedir???

Evet canim duydum zaten doktor bana kist var dedi nasil tedavi olucam dedim bebek dusunuyor musunuz dedi bende evet dedim sonra doktor hamilelikte gecebilecegini olmazsa dogumda mudahale edeceklerini anlatti. Simdilik hamile kalmana engel degil sen korunmayi birak dedi ama bu ay kalamadim iste.. Havuc olayini ben bilmiyorum canim. Esinede cinko argenin ve e vitamini haplarini yuttur caksir tozu yada keciboynuzu kurunden birini uygula yeterli olur canim. Bence vajinaya koyulan yum yada karbonat hamile kalmayi zorlastiriyor bosuna deneme en guzeli karbonatli su tuketmek.

Evet canim ta en basinda soylemistim bu ay icin umutlu degilim diye tek iliski ile zor bu ay cok sıkı calisacagim :)

Uzunnca yazmissin foreverim tesekkur ederim allah oglunu kucagina almayi nasip etsin. Ben laboquik marka ov testi aldim 27sinde yumurtladim ve cift cizgiyide gordum o gun tek iliski oldu aslinda 3 gun olsaydi belki tutardi ins bu ay uc gun yapicam. Derin iliskiyi nsil yapabildin canim yaaa diz dirsek yaptim ama pek derin olmadi sanki acik yazamiyorsan ozelden mesaj atabilir misin? Hakkini helal et

defnem foreverım nolur detayları buradanda paylaşın bizde öğrenelim. derin ilişki olayını bende merak ediyorum ........

Kizlar hepinize detayli olarak tek tek yazicam...
Defnem hic takilma mutlaka vardir bir hayir ondn regl oldun, inan bana zaten tek iliski tek ay zor biraz...
Benim sabah denemem var su DERINILISKI seklini nolur yazin, gecen ay ben acik acik yazmistim valla iki denemede denolur FOREVERIM DEFNEM HANZADECIM yazin nolur sabah deneme var noooolur

ya latif

Bu ara bu aralar biraz yogunlugum var haftaici pazartesiden cumaya full durusmalar olucak kizlar gelemezsem hakkinizi helal edin, gun icinde her firsatta telden okuyirum ama yazamiyorum, onemli bisi oldumu beni alintilayim yada ozelden mesaj atin mutlaka cevap veririm ama bu hafta ici sabahtan aksama coook dolu olucak aksamda erken yatarim hakkinizi helal edin simdiden BI DE BENI OZLEYINNN
Defnem hadi bu ay tam gaz nolur birlikt tutturalim su bebisleri

ya latif

Evet diz dirsek eşinde hemen çekilmesin öylece bekleyin biz bunları denedik ama tuttumu bilmiyorum keşke belli olsada hemen sizlere daha çok yardımcı olsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…