- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.981
Orkidem mimoza ve sevil in kizi oldu teravet eylül nur karabiber un oğlu oldu .kiz isteyenler dense sadece gelincik ve month un kizi oldu
Kizlar bu ayda mujdeli haberleri vermek nasip olmadi basta yerlesme kanamasi sandim ama hayir regl oldum hamile degilim. Uzgunde degilim zaten tek iliskiyle hamile kalmam cok zordu. Adetten sonra gun asiri iliskiye baslayacagim bu ayda kalamazsam su kistin bir caresine baktiracagim..
hakkında hayırlısı olsun defnem bir daha ki ay denersin ..... dışardan teselli sözleri sarfetmek kolay biliyorum. bende kızımda 6 uğraşarak kalabildim. ya ne oluyor neden kalamıyorum diye kafayı sıyırıyordum. tabi o zaman yumurtlama günü vs. hiçbirşey bilmiyordum......
Bademim bende kizima hamis kalabilmek icin 9 ay ugrastim o zaman bende hic bisey bilmiyordum sonra bir kere daha kazayla hamile kaldim oda dusuk oldu. Simdi kistten dolayi kalamiyorum hakkimda hayirlisi olsun artik
anladım cnm tşkler....Eminim canim, bence gercek yum anini yakaladiysan tek iliski yeterli. Garanti olsun dersen sabah ve aksam iki iliski olabilir. Ben tek iliski denedim bakalim eger tuttuysa yaklasik 3 ay sonra cinsiyetini soylerim tek iliski tezinin dogrulugunu kanitlarim insallah.
hayırlısı olsun tek ılışkıyle olması bencede guc....bu ay tekrar dene cnm....Kizlar bu ayda mujdeli haberleri vermek nasip olmadi basta yerlesme kanamasi sandim ama hayir regl oldum hamile degilim. Uzgunde degilim zaten tek iliskiyle hamile kalmam cok zordu. Adetten sonra gun asiri iliskiye baslayacagim bu ayda kalamazsam su kistin bir caresine baktiracagim..
anladım defnem geçmiş olsun, kistini halletmen dediğin gibi daha mantıklı o zaman bencede, birde şöyle birşey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum hamile kalınca kistler kendiliğinden geçermiş, sende duydunmu bilmiyorum inşallah bebişine en kısa zamanda hamiş kalırsın....... ben daha denemelere başlamadım, diyet yapıyorum eşime takviye yapıcam ilaç için ikna etmeye çalışacağım, (keçibonuzu ve çakşır karışımını vericem sadece bu yeterli olurmu arkadaşlar diğer takviyeler olmadan) birde ilk sayfalarda havuç suyu 1 hafta eşe içirin diyor bir hafta da onu denerim. birde eşimden denemeye başlamadan 1 ay önce kan vermesini söyledim, oda ok. hani kimin kanı daha yeniyse onun cinsinden olur gibi birşeyler okumuştum. birde bu takvime bakma olayı çok fazla ilk sayfalarda bizden anlayan varmı acaba ben bitürlü anlamadım onların tarih olayından....vajinal duşu (yalnız vaj.duşta hangisi daha etkili bilgisi olan varsa lütfen yardım edin: yumurtayla olan vajinal duşmu, karbonatlı duşmu) sert neskafeyi, soğuk duşu eşime yaptırırım.... bildikleri bu kadar sizler neler deniyorsunuz, uyguluyorsunuz arkadaşlar? biz dört kız bir erkek kardeşiz, ablalarımda hep kızdan gidiyor sadece en büyük ablamda erkek çocuk var gerisi hep kızo yüzden ) cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum inşallah hepimiz dilediğimiz bebişlere kavuşuruz..........
Ovulasyon testi kullandım iki ay ilk ay pik gördüğüm gün ilişki olmadi erkek için ertesi gün olsun diyorlardı pik gördüm ertesi gün esitlendi ve o gece tek deneme yaptım ama kalmamıştım hasta oldum hesapladim pik gördüğüm günden 14 gün sonra adet oldum bur sonraki ay biraz karıştı yumurtlama üç dört gün kala kanlı isale yakalandim deneme yapmiyacaktim çünkü serum bağlamislardi ve iki tane antibiyotik içiyordum yoğun ilaç tedavisine başlamıştım ama o ay kadın dogumcudanda randevu almıştım yumurtlamanın 14. Günü iyilesmistim doktora gittim yumurtanın hazır olduğunu ilaçların yumurtlamayi etkilemeyeceğini çatlama üzere olduğunu söylemişti ilişki olsun dedi eve geldim ovi testi yaptım pozitif gördüm ama değilmiş aslında neyse o gece 3 günlük cinsel perhizle kahve duş derin ilişki ile deneme yaptık ertesi gün Ovulasyon testinde piki gördüm o gece tekrar aynı şekilde deneme ertesi gün tekrar Ovulasyon testi pozitif son deneme yaptım yani 3 gün üst üste oldu benim benim tahminim 15.gün çatladı aradan geçen 14 gün sonra hamile olduğumu öğrendim canım sende Ovulasyon testi yap istersen alabilirsenTesekkur ederim canim benim bende insallah senin gibi olurum tek iliski zaten ustune ustuk kiste var. sen bu ay nasil hamis kaldin bacim? Neler yaptin hangi gunler oldu iliski?
Bizde 5 kız kardeşiz 3 ablamın erkek çocukları var birinin yok birinin hatta iki oglu var vajinal dusta karbonatli duş yeterli bence ama şimdiden limonlu soda iç eşinede içir birde karbonatli su iç alkali olman için biz bunları denedik bakalım bizde tutarsa sende denersinanladım defnem geçmiş olsun, kistini halletmen dediğin gibi daha mantıklı o zaman bencede, birde şöyle birşey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum hamile kalınca kistler kendiliğinden geçermiş, sende duydunmu bilmiyorum inşallah bebişine en kısa zamanda hamiş kalırsın....... ben daha denemelere başlamadım, diyet yapıyorum eşime takviye yapıcam ilaç için ikna etmeye çalışacağım, (keçibonuzu ve çakşır karışımını vericem sadece bu yeterli olurmu arkadaşlar diğer takviyeler olmadan) birde ilk sayfalarda havuç suyu 1 hafta eşe içirin diyor bir hafta da onu denerim. birde eşimden denemeye başlamadan 1 ay önce kan vermesini söyledim, oda ok. hani kimin kanı daha yeniyse onun cinsinden olur gibi birşeyler okumuştum. birde bu takvime bakma olayı çok fazla ilk sayfalarda bizden anlayan varmı acaba ben bitürlü anlamadım onların tarih olayından....vajinal duşu (yalnız vaj.duşta hangisi daha etkili bilgisi olan varsa lütfen yardım edin: yumurtayla olan vajinal duşmu, karbonatlı duşmu) sert neskafeyi, soğuk duşu eşime yaptırırım.... bildikleri bu kadar sizler neler deniyorsunuz, uyguluyorsunuz arkadaşlar? biz dört kız bir erkek kardeşiz, ablalarımda hep kızdan gidiyor sadece en büyük ablamda erkek çocuk var gerisi hep kızo yüzden ) cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum inşallah hepimiz dilediğimiz bebişlere kavuşuruz..........
anladım cnm tşkler....
hayırlısı olsun tek ılışkıyle olması bencede guc....bu ay tekrar dene cnm....
senın eşin ıı valla ben soda ıc desem bı yan bakışı var bırak bu işleri der gıbı...adam hıcbırşeye yanaşmıyo bakalım napçaz...ama takvıyelerı hep yazmışın cnm...limonlu soda bıde muz yenılcek hergun oyle okumuştum....bu takvıyelere ek...
inşallah foreverım tüm dualarım hepimiz için......
Eşin kan vermesi doğruysa benimki zaten her 3 ayda bir kızılay a kan verir bizde deneme yaptığımız aydan bir ay önce vermişti ama olan yenilenmesi için değilde benim eşim sever öyle vatandaşlık görevlerini yapmayı
ya benım kocam kan görmeye dayanamıyokı napçam bılemıyorum kan gördumu dırek bayılır
CanLARIM cin takvimini unutun IKI CIN TAKVIMIDE TUTMUYO SIMDI BI ARKADASIM GELDI DOKTORDAN %99 onunkide kizmis, hic bir yontemsiz iki cin takvimine gore erkeklerin oldugu ay da yapti eski yontemle yani adet sonrasi iliski 14.unden sobra iliski yok. Onunda kizmis uzulmemis ama ikincide strese gircem deyip durdu onunda ailesinde tek tuk erkek varhep kiz korkuyo...
SIMDI BI DOBEM CIN TAKVIMI HERKESTE TUTUYORDU BU SENE TUM HAMILE KALANLARA BAKINCA BENIM CEVREMDE BU YILIN BEBEKLERINDE TUTMUYO!
O HADISDE YALAN SAHIH DEGIL CUNKU ADET SONRASI ILUSKIYKEDE TUTMUYO KESIN EMINIM.
PEKI SU CAT IGNESI KESIN MI KIZLAR ILLA GENELDE KIZ MI OLUYO?
MESELA YUM TAKIBI+CAT IGNESI SONRA TAM CATLAMA ZAMANI ILUSKI KOCALARA TAKVIYE ALKALI DIYET BOL RADYASYON DENESEK OLMAZ MI?
FOREVERIM CANIM SAGLIKLA GELSIN SAGLIKLA DOGSUN KALBINDEKI KYCAGINDA OLSUN CANIMINICI
ya latif
anladım defnem geçmiş olsun, kistini halletmen dediğin gibi daha mantıklı o zaman bencede, birde şöyle birşey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum hamile kalınca kistler kendiliğinden geçermiş, sende duydunmu bilmiyorum inşallah bebişine en kısa zamanda hamiş kalırsın....... ben daha denemelere başlamadım, diyet yapıyorum eşime takviye yapıcam ilaç için ikna etmeye çalışacağım, (keçibonuzu ve çakşır karışımını vericem sadece bu yeterli olurmu arkadaşlar diğer takviyeler olmadan) birde ilk sayfalarda havuç suyu 1 hafta eşe içirin diyor bir hafta da onu denerim. birde eşimden denemeye başlamadan 1 ay önce kan vermesini söyledim, oda ok. hani kimin kanı daha yeniyse onun cinsinden olur gibi birşeyler okumuştum. birde bu takvime bakma olayı çok fazla ilk sayfalarda bizden anlayan varmı acaba ben bitürlü anlamadım onların tarih olayından....vajinal duşu (yalnız vaj.duşta hangisi daha etkili bilgisi olan varsa lütfen yardım edin: yumurtayla olan vajinal duşmu, karbonatlı duşmu) sert neskafeyi, soğuk duşu eşime yaptırırım.... bildikleri bu kadar sizler neler deniyorsunuz, uyguluyorsunuz arkadaşlar? biz dört kız bir erkek kardeşiz, ablalarımda hep kızdan gidiyor sadece en büyük ablamda erkek çocuk var gerisi hep kızo yüzden ) cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum inşallah hepimiz dilediğimiz bebişlere kavuşuruz..........
anladım cnm tşkler....
hayırlısı olsun tek ılışkıyle olması bencede guc....bu ay tekrar dene cnm....
senın eşin ıı valla ben soda ıc desem bı yan bakışı var bırak bu işleri der gıbı...adam hıcbırşeye yanaşmıyo bakalım napçaz...ama takvıyelerı hep yazmışın cnm...limonlu soda bıde muz yenılcek hergun oyle okumuştum....bu takvıyelere ek...
Ovulasyon testi kullandım iki ay ilk ay pik gördüğüm gün ilişki olmadi erkek için ertesi gün olsun diyorlardı pik gördüm ertesi gün esitlendi ve o gece tek deneme yaptım ama kalmamıştım hasta oldum hesapladim pik gördüğüm günden 14 gün sonra adet oldum bur sonraki ay biraz karıştı yumurtlama üç dört gün kala kanlı isale yakalandim deneme yapmiyacaktim çünkü serum bağlamislardi ve iki tane antibiyotik içiyordum yoğun ilaç tedavisine başlamıştım ama o ay kadın dogumcudanda randevu almıştım yumurtlamanın 14. Günü iyilesmistim doktora gittim yumurtanın hazır olduğunu ilaçların yumurtlamayi etkilemeyeceğini çatlama üzere olduğunu söylemişti ilişki olsun dedi eve geldim ovi testi yaptım pozitif gördüm ama değilmiş aslında neyse o gece 3 günlük cinsel perhizle kahve duş derin ilişki ile deneme yaptık ertesi gün Ovulasyon testinde piki gördüm o gece tekrar aynı şekilde deneme ertesi gün tekrar Ovulasyon testi pozitif son deneme yaptım yani 3 gün üst üste oldu benim benim tahminim 15.gün çatladı aradan geçen 14 gün sonra hamile olduğumu öğrendim canım sende Ovulasyon testi yap istersen alabilirsen
Bizde 5 kız kardeşiz 3 ablamın erkek çocukları var birinin yok birinin hatta iki oglu var vajinal dusta karbonatli duş yeterli bence ama şimdiden limonlu soda iç eşinede içir birde karbonatli su iç alkali olman için biz bunları denedik bakalım bizde tutarsa sende denersin
ya benım kocam kan görmeye dayanamıyokı napçam bılemıyorum kan gördumu dırek bayılır
Uzunnca yazmissin foreverim tesekkur ederim allah oglunu kucagina almayi nasip etsin. Ben laboquik marka ov testi aldim 27sinde yumurtladim ve cift cizgiyide gordum o gun tek iliski oldu aslinda 3 gun olsaydi belki tutardi ins bu ay uc gun yapicam. Derin iliskiyi nsil yapabildin canim yaaa diz dirsek yaptim ama pek derin olmadi sanki acik yazamiyorsan ozelden mesaj atabilir misin? Hakkini helal et
Uzunnca yazmissin foreverim tesekkur ederim allah oglunu kucagina almayi nasip etsin. Ben laboquik marka ov testi aldim 27sinde yumurtladim ve cift cizgiyide gordum o gun tek iliski oldu aslinda 3 gun olsaydi belki tutardi ins bu ay uc gun yapicam. Derin iliskiyi nsil yapabildin canim yaaa diz dirsek yaptim ama pek derin olmadi sanki acik yazamiyorsan ozelden mesaj atabilir misin? Hakkini helal et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?