Süper Anneler - 2011

Evet diz dirsek eşinde hemen çekilmesin öylece bekleyin biz bunları denedik ama tuttumu bilmiyorum keşke belli olsada hemen sizlere daha çok yardımcı olsak

Estafirullah ne acigi,

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BIRTANECIMMM BENIM!
MURADINI KUCAKLA INSALLLAAAH RABBIM GONLUNDEKINI KYCAGINA VERSIN SAGLIK SIHAT MUTLULUK BOLLUKLA CANIM FOREVERIM...
Tmmdir dizdirsek en derine
Helal et hakkini guzelnkalplim iyigeceler simdiden tatli uykular
Mesaj kutun doluymus burdan cevapladim

ya latif

Evet defnemede ozelden yazacaktim mesaj listem dolmus gonderemedim ama tabletten silmek zor oluyor yarin defneyede yazacagim pc den temizler yollarım herkese iyi geceler

kızlar evde yumurtlama dönemı olduğunu nasıl anlıycaz...cunku 12.gunden ıtıbaren akıntı başlıyo bu bır hafta suruyo bende nasıl anlıycam ben şimdi tam yumurtlama gununu....

kızlar evde yumurtlama dönemı olduğunu nasıl anlıycaz...cunku 12.gunden ıtıbaren akıntı başlıyo bu bır hafta suruyo bende nasıl anlıycam ben şimdi tam yumurtlama gununu....

Ciddi misin canim benim tam yum gunu akintim gelio allaha sukur. Kimisinde hic akinti falan gelmiyormus sendede 12.gunden itibaren geliyormus ilginc bence ov testi al isini sansa birakma derim ben

Normalde çatlama olurken kasık ta ağrı olur yumurta hangi taraftaysa sizlama gibi ama herkes farklı hissediyor en doğru yöntem Ovulasyon testi canım

Evet benimde 12.gün başlar koyu gelir sonra yumuşamaya başlar tam ogün yumurta beyazı ve uzayan akıntıy la sağda yada solda batma sizlama zonklama gibi şeyler hissederdim ama deneme yapacağım aylarda bunların hiç biri olmadi sansima anlamadım ne zaman catladigini

Ciddi misin canim benim tam yum gunu akintim gelio allaha sukur. Kimisinde hic akinti falan gelmiyormus sendede 12.gunden itibaren geliyormus ilginc bence ov testi al isini sansa birakma derim ben

Normalde çatlama olurken kasık ta ağrı olur yumurta hangi taraftaysa sizlama gibi ama herkes farklı hissediyor en doğru yöntem Ovulasyon testi canım

anladım kızlar düşündukçe karışıyo ınsan vucudu bazen hıc tanıyamıyor...beyın karışrıyo ıyıce...düşündükçede ışler karışıyo....

bejnubal ben mesaji kendime gönderiyorum uykusuzluktan ve yorgunluktan bacim kusura bakma ben en iyisi yatayim yarin görüsürüz iyi geceler kizlar

Herkese iyi geceler canlarim, yogun ve yorucu bir hafta sonuydu, kuzumu uyutmusken bi bakem dedim. Uyuyunca kuzum nasil toige girmmek, paylasilanlari okumak icin sabirsizlamiyorum bilemezsiniz bugun azda olsa topikten ogrendigim bilgileri (azicik ama!) Konustuk esimle. Yok. Anacim, kanaatimce bu adam inanmiyo bu tur cabalarla cinsiyetin belirlenecegine benimde motivasyonumu dusuruyor. Yinede ona kulak asmiycam calismara ve cabalara devam edecegim canlarim.... ay buraya girmayi yazismayi, paylasmayi nasil benimsedim bi gorseniz, benim ozelim oldunuz kizlar hepiniz, kimseyle konusamiycam paylasamiycam bir ortak paye icindeyiz!bu cok ozel ve guzel birsey.... rrabbim isteyeni geri cevirmez..... insallah diledigimiz bebislee kavusuruz tez zamanda..........

Bejnubalim hadi bakalim canim insallah tutturursun, oglusunu saglikla kucagina alirsin. Sen nasil dr mu sabah iliski olsun dedi canim yoksa ovu.testiylemi belirledin? Defnem anladigim gecen ay tek iliski denemis, sende mi oyle yapacaksin, bende oyle yapmak istiyorum cunku yum.gunune denk getirebilirsem. Ovu.testleriyle tabi. Birde cevemde gozlemledigim kadariyla abur cubur ve tatliyi sevmeyenlerin genelde oglu oluyor, siz nedersiniz dikkatinizi cektimi damak tadiyla. Cinsiyet farkliliklari....

bende oyleyım sabah ılk işim buraya gelmek...artık eşim alıştı ınanmıyo gulup gecıyo....ama öğrendıklerımı her seferınde kulağına fısıldıyom.....valla benım eltım 3.oğlanı doğuracak cok çirkef bır kadın o yöntemı öğrenmış ama demıyo cunkı hamıle kalır kalmaz erkek olduğunu söyluyo dediği gibide cıkıyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…