- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.001
Evet diz dirsek eşinde hemen çekilmesin öylece bekleyin biz bunları denedik ama tuttumu bilmiyorum keşke belli olsada hemen sizlere daha çok yardımcı olsak
kızlar evde yumurtlama dönemı olduğunu nasıl anlıycaz...cunku 12.gunden ıtıbaren akıntı başlıyo bu bır hafta suruyo bende nasıl anlıycam ben şimdi tam yumurtlama gununu....
kızlar evde yumurtlama dönemı olduğunu nasıl anlıycaz...cunku 12.gunden ıtıbaren akıntı başlıyo bu bır hafta suruyo bende nasıl anlıycam ben şimdi tam yumurtlama gununu....
Ciddi misin canim benim tam yum gunu akintim gelio allaha sukur. Kimisinde hic akinti falan gelmiyormus sendede 12.gunden itibaren geliyormus ilginc bence ov testi al isini sansa birakma derim ben
Normalde çatlama olurken kasık ta ağrı olur yumurta hangi taraftaysa sizlama gibi ama herkes farklı hissediyor en doğru yöntem Ovulasyon testi canım
Hosgeldin canimmm
Sana topku olarak dosyayi mail atiyim sen ara ara okydykca kafandakileri sor bize ama kirmizi et tuket mutlaka onu kesme.
Ozelden mailini yaz gonderiyim sanada.
bejnubal canım özelden denedim mail adresimi göndermeyi 25 msj göndermen gerek yazıyor başka yolu varmı mail gönderebilmenin!
ayni sorun bendede var bacim bende istiyorum dosyayi
ayni sorun bendede var bacim bende istiyorum dosyayi
Hemen ozelden atiyorum sana mail adresimi reyhanimm sen bos mail at dosyayi mailine gonderiyim
ya latif
Ozel mesaj kutuna bak canimayni sorun bendede var bacim bende istiyorum dosyayi
ya latif
insallah göndere bilmisimdir bacim pek anlamam bu isleri :44:Hemen ozelden atiyorum sana mail adresimi reyhanimm sen bos mail at dosyayi mailine gonderiyim
ya latif
insallah göndere bilmisimdir bacim pek anlamam bu isleri :44:
Geldi reyhanim bende gonderdim dosyayi
ya latif
Geldi reyhanim bende gonderdim dosyayi
ya latif[/QUOTECok tesekür ederim bacim benim insallah gönlündeki bebise bu ay kavusursun
bejnubal ben mesaji kendime gönderiyorum uykusuzluktan ve yorgunluktan bacim kusura bakma ben en iyisi yatayim yarin görüsürüz iyi geceler kizlar
bejnubal ben mesaji kendime gönderiyorum uykusuzluktan ve yorgunluktan bacim kusura bakma ben en iyisi yatayim yarin görüsürüz iyi geceler kizlar
Kizlar hepinize detayli olarak tek tek yazicam...
Defnem hic takilma mutlaka vardir bir hayir ondn regl oldun, inan bana zaten tek iliski tek ay zor biraz...
Benim sabah denemem var su DERINILISKI seklini nolur yazin, gecen ay ben acik acik yazmistim valla iki denemede denolur FOREVERIM DEFNEM HANZADECIM yazin nolur sabah deneme var noooolur
ya latif
Herkese iyi geceler canlarim, yogun ve yorucu bir hafta sonuydu, kuzumu uyutmusken bi bakem dedim. Uyuyunca kuzum nasil toige girmmek, paylasilanlari okumak icin sabirsizlamiyorum bilemezsinizbugun azda olsa topikten ogrendigim bilgileri (azicik ama!) Konustuk esimle. Yok. Anacim, kanaatimce bu adam inanmiyo bu tur cabalarla cinsiyetin belirlenecegine benimde motivasyonumu dusuruyor. Yinede ona kulak asmiycam calismara ve cabalara devam edecegim canlarim.... ay buraya girmayi yazismayi, paylasmayi nasil benimsedim bi gorseniz, benim ozelim oldunuz kizlar hepiniz, kimseyle konusamiycam paylasamiycam bir ortak paye icindeyiz!bu cok ozel ve guzel birsey.... rrabbim isteyeni geri cevirmez..... insallah diledigimiz bebislee kavusuruz tez zamanda..........
bende oyleyım sabah ılk işim buraya gelmek...artık eşim alıştı ınanmıyo gulup gecıyo....ama öğrendıklerımı her seferınde kulağına fısıldıyom.....valla benım eltım 3.oğlanı doğuracak cok çirkef bır kadın o yöntemı öğrenmış ama demıyo cunkı hamıle kalır kalmaz erkek olduğunu söyluyo dediği gibide cıkıyo....Bejnubalim hadi bakalim canim insallah tutturursun, oglusunu saglikla kucagina alirsin. Sen nasil dr mu sabah iliski olsun dedi canim yoksa ovu.testiylemi belirledin? Defnem anladigim gecen ay tek iliski denemis, sende mi oyle yapacaksin, bende oyle yapmak istiyorum cunku yum.gunune denk getirebilirsem. Ovu.testleriyle tabi. Birde cevemde gozlemledigim kadariyla abur cubur ve tatliyi sevmeyenlerin genelde oglu oluyor, siz nedersiniz dikkatinizi cektimi damak tadiyla. Cinsiyet farkliliklari....
bende ısGeldi reyhanim bende gonderdim dosyayi
ya latiftıyorum cnm dosyadan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?