- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.021
Bademimm, cat ignesi oldum cuma aksam 23 te, pazar sabah 11 ve aksam 23te iki iliski oldu hayirlisi olsun canim benim...Bejnubalim hadi bakalim canim insallah tutturursun, oglusunu saglikla kucagina alirsin. Sen nasil dr mu sabah iliski olsun dedi canim yoksa ovu.testiylemi belirledin? Defnem anladigim gecen ay tek iliski denemis, sende mi oyle yapacaksin, bende oyle yapmak istiyorum cunku yum.gunune denk getirebilirsem. Ovu.testleriyle tabi. Birde cevemde gozlemledigim kadariyla abur cubur ve tatliyi sevmeyenlerin genelde oglu oluyor, siz nedersiniz dikkatinizi cektimi damak tadiyla. Cinsiyet farkliliklari....
bende oyleyım sabah ılk işim buraya gelmek...artık eşim alıştı ınanmıyo gulup gecıyo....ama öğrendıklerımı her seferınde kulağına fısıldıyom.....valla benım eltım 3.oğlanı doğuracak cok çirkef bır kadın o yöntemı öğrenmış ama demıyo cunkı hamıle kalır kalmaz erkek olduğunu söyluyo dediği gibide cıkıyo.... Ayyyy sinir olurum boyle bencil edepsiz kadinlara al bi kasik suda bog domuzzz... Bosver huzuncicegimmm
Sanada ozelden mailimi atiyorum yada mesaj hakkin varsa direk mail adresini ozeldenyollaa bana hemen atiyim dosyayi canimm benim...
bende ıstıyorum cnm dosyadan...
Gunaydin EYLULUMMMgünaydın kızlarr
Gunaydin eylulum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
GUNAYDIN FISTIKLAR MUTLU BEREKETLI SAGLIKLI BASARILI BIR HAFTA OLSUN HEPIMIZ ICIN
Canlarimmm,
Cat ignesi oldum cuma aksam 23te, ama o saatten denemelere kdr hic bi belirtim olmadi yum catlamasiyla alakali, ayni FOREVERimin dedigi gibi gecen ayda deneme yaptim ama gecen ayda hic belirti olmadi sansima...
Cuma aksam igne oldum cumartesi aksamustu coook belli belirsiz sulu bir azicik akintim oldu. PAZAR sabahta aksamda hic bisi CATLAMAMIS OLABILIR MI?
IGNE OLANLAR GIJNIJIM EYLULUM ignedn sonra iliskiye kdr hissettiniz mi bisiler? Catladigini akintinuzi fln?
Ay sanki olmamis diye hissediyorum sanki bosa oldum igneyi gibi geliyo, dojtorum kesin catlar meraklanma dedi.
Dun sabahki denemeden sobra kocam yataga servisler yapticok hostu valla tam 4 5 saat kimildamadim sadece yatakta oturdum valla, cise bile gitmedim.
Aksamki denemeden sonra 1saat ayaklarimi diktim duvara sonra cise kalktim ama oyle dikkatli yaptimki hic bisi kacmadi yani disari. Gecen ay denemelerden sobra hep hemen akardi spermler bu ay iki denemede de dun hic akmadi disari OLMUSMUDUR?
birde sali yani yarin denicez doktor isterseniz bide sali yapin dedi, doktor sabah dedi sizce aksam yapsam sorun olur mu? Sabahtan durusma var hem iliski sobra abdest banyo saclarim gur kalin kurutamam hemde yatakta bekleyemem de aksam yapsam cok farkeder mi? Cunku sabah mumkun degil....
Hadi bi yardim IGNE OLAN FISTIKLAR EYLUL GIJNIJ.?
Olmaysnlarda belki biliyorsunuzdur kizlar?
ya latif
Bademimm, cat ignesi oldum cuma aksam 23 te, pazar sabah 11 ve aksam 23te iki iliski oldu hayirlisi olsun canim benim...
Eger dogruysa bu aburcubur olayi benim hayatta oglum olmaz kocaminda biz sapik gibi cips gofret fln yiyoruz her aksam.... Amin canim insallah omustur bu ay
bende oyleyım sabah ılk işim buraya gelmek...artık eşim alıştı ınanmıyo gulup gecıyo....ama öğrendıklerımı her seferınde kulağına fısıldıyom.....valla benım eltım 3.oğlanı doğuracak cok çirkef bır kadın o yöntemı öğrenmış ama demıyo cunkı hamıle kalır kalmaz erkek olduğunu söyluyo dediği gibide cıkıyo.... Ayyyy sinir olurum boyle bencil edepsiz kadinlara al bi kasik suda bog domuzzz... Bosver huzuncicegimmm
Sanada ozelden mailimi atiyorum yada mesaj hakkin varsa direk mail adresini ozeldenyollaa bana hemen atiyim dosyayi canimm benim...
Gunaydin EYLULUMMM
GUNAYDIN FISTIKLAR MUTLU BEREKETLI SAGLIKLI BASARILI BIR HAFTA OLSUN HEPIMIZ ICIN
Canlarimmm,
Cat ignesi oldum cuma aksam 23te, ama o saatten denemelere kdr hic bi belirtim olmadi yum catlamasiyla alakali, ayni FOREVERimin dedigi gibi gecen ayda deneme yaptim ama gecen ayda hic belirti olmadi sansima...
Cuma aksam igne oldum cumartesi aksamustu coook belli belirsiz sulu bir azicik akintim oldu. PAZAR sabahta aksamda hic bisi CATLAMAMIS OLABILIR MI?
IGNE OLANLAR GIJNIJIM EYLULUM ignedn sonra iliskiye kdr hissettiniz mi bisiler? Catladigini akintinuzi fln?
Ay sanki olmamis diye hissediyorum sanki bosa oldum igneyi gibi geliyo, dojtorum kesin catlar meraklanma dedi.
Dun sabahki denemeden sobra kocam yataga servisler yapticok hostu valla tam 4 5 saat kimildamadim sadece yatakta oturdum valla, cise bile gitmedim.
Aksamki denemeden sonra 1saat ayaklarimi diktim duvara sonra cise kalktim ama oyle dikkatli yaptimki hic bisi kacmadi yani disari. Gecen ay denemelerden sobra hep hemen akardi spermler bu ay iki denemede de dun hic akmadi disari OLMUSMUDUR?
birde sali yani yarin denicez doktor isterseniz bide sali yapin dedi, doktor sabah dedi sizce aksam yapsam sorun olur mu? Sabahtan durusma var hem iliski sobra abdest banyo saclarim gur kalin kurutamam hemde yatakta bekleyemem de aksam yapsam cok farkeder mi? Cunku sabah mumkun degil....
hayırlısı olsun ınşallah tutunmuştur bebişin yola cıkmaya hazırlanıyordur...:) akşam bencede olabılır....
ya latif
gunaydın cnm...günaydın kızlarr
Bademimm, cat ignesi oldum cuma aksam 23 te, pazar sabah 11 ve aksam 23te iki iliski oldu hayirlisi olsun canim benim...
Eger dogruysa bu aburcubur olayi benim hayatta oglum olmaz kocaminda biz sapik gibi cips gofret fln yiyoruz her aksam.... Amin canim insallah omustur bu ay
canım bende iğneyi olduktan 8 9 satt sonra bıraz akıntı oldu sonrada ne agrı ne sancı hıc bırsey olmadı.bu lanet iğne kuruluk yapıyor insanda...AMa okuyorum herkes cok sancı oldu fılan yazıyor bende mı tuhaflık var anlamadım...bende oyleyım sabah ılk işim buraya gelmek...artık eşim alıştı ınanmıyo gulup gecıyo....ama öğrendıklerımı her seferınde kulağına fısıldıyom.....valla benım eltım 3.oğlanı doğuracak cok çirkef bır kadın o yöntemı öğrenmış ama demıyo cunkı hamıle kalır kalmaz erkek olduğunu söyluyo dediği gibide cıkıyo.... Ayyyy sinir olurum boyle bencil edepsiz kadinlara al bi kasik suda bog domuzzz... Bosver huzuncicegimmm
Gunaydin EYLULUMMM
Canlarimmm,
ya latif
doktor salı sabah demiş ama bence zaten en gec 48 satte catlar bu aksamda yapsan sıkıntı olmaz ama için nasıl rahat edecekse öyle yap bacım...
denemelerinde hayırlı olsun bebiş gelsinnn
kızlar ben bişey dıycem şimdi bugun adetımın 18.gunu ve sağ kasığımda ağrı var ama akıntı çok az bıde kıvamı uzayan akıntı değil daha değişik...az ve koyu beyazlıklar var..anlamadım yanı yardımcı olun....
canım o akıntıdaki beyazlıklar ortadan kalkacak normalde ama daha once takıp ettın mu yum gunu nasıl olduğunu?
Gunaydin eylulum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bende iğneyi olduktan 8 9 satt sonra bıraz akıntı oldu sonrada ne agrı ne sancı hıc bırsey olmadı.bu lanet iğne kuruluk yapıyor insanda...AMa okuyorum herkes cok sancı oldu fılan yazıyor bende mı tuhaflık var anlamadım...
doktor salı sabah demiş ama bence zaten en gec 48 satte catlar bu aksamda yapsan sıkıntı olmaz ama için nasıl rahat edecekse öyle yap bacım...
canım o akıntıdaki beyazlıklar ortadan kalkacak normalde ama daha once takıp ettın mu yum gunu nasıl olduğunu?
yok ılk defa olucak nıyetım yoktu doğurmaya ama hazırana hazırlık yapıyorum bakalım....
yok ılk defa olucak nıyetım yoktu doğurmaya ama hazırana hazırlık yapıyorum bakalım....
canım bak kendine bır defter tut günlük gelişmleri yaz bugun sancı vardı akıntı şöyleydı fılan dıye...
bırde tavsıyem şimdiden test al ve takıp et kendını ne zamn pozıtıf oldu kac saat sonra pık oldu pıkten kac saat sonra yum çatladı dıye .Hazıranda işin cok kolaylaşmış olur panik olmazsın.
canım bende iğneyi olduktan 8 9 satt sonra bıraz akıntı oldu sonrada ne agrı ne sancı hıc bırsey olmadı.bu lanet iğne kuruluk yapıyor insanda...AMa okuyorum herkes cok sancı oldu fılan yazıyor bende mı tuhaflık var anlamadım...
Ayyy eylulum ne sanci ne akinti ayni senin dedigin gibiyim bende kupkuruyum hic biside hissetmiyorum millet abartiyo bence....
Simdi bu aksamda yapalim diyemem hem kocam istemez hemde cok arka arkaya olur bence, yarin aksam yapariz artik napiyim...
Hayirlisi eylulum insallaaah tutmustur insallahhh...
Arka arkaya guzel haberler feririz insallah...
Ama cok stres yaomiyorum bu ayda olmazsa bivdahaki ay gene takip+igne taaa ki turana kdr napiyim kismet...
ya latif
Kusura bakmayın okuyorum acele ile ama cevap veremiyorum. Dayı hastanede ama neiiyileşiyo nede birşey oluyo memleketten tüm akrabaları geldi biraz bizde biraz orda burda işte kısaca çok yoğunuz nezamana kadar devam edecek bilmiyorum. Rüyamda bana hep senin bir kızın daha olacak diyorlardı moralde kalmıyor. Bu arada bejnubal bende çok kuruluk olmuştu ilişki bile çok zor olmuştu bu iğneler öyle yapıyor. Bade benimde eşim eğer doktora değilde burada okuduğum yöntemleri söyleseydim inanmazdu ama doktora gitmiştim yum takibi için aynı şeyleri oda söyleyince paşa paşa ikna oldu. Mayısın sonunda bizim cinsiyet kesin belli olur ozamana kadar bekleyin tutarsa tüm yaptıklarımı yazarım. Hadi dualarımızı eksik etmeyelim görüşürüz
Kusura bakmayın okuyorum acele ile ama cevap veremiyorum. Dayı hastanede ama neiiyileşiyo nede birşey oluyo memleketten tüm akrabaları geldi biraz bizde biraz orda burda işte kısaca çok yoğunuz nezamana kadar devam edecek bilmiyorum. Rüyamda bana hep senin bir kızın daha olacak diyorlardı moralde kalmıyor. Bu arada bejnubal bende çok kuruluk olmuştu ilişki bile çok zor olmuştu bu iğneler öyle yapıyor. Bade benimde eşim eğer doktora değilde burada okuduğum yöntemleri söyleseydim inanmazdu ama doktora gitmiştim yum takibi için aynı şeyleri oda söyleyince paşa paşa ikna oldu. Mayısın sonunda bizim cinsiyet kesin belli olur ozamana kadar bekleyin tutarsa tüm yaptıklarımı yazarım. Hadi dualarımızı eksik etmeyelim görüşürüz
Ayyy eylulum ne sanci ne akinti ayni senin dedigin gibiyim bende kupkuruyum hic biside hissetmiyorum millet abartiyo bence....
Simdi bu aksamda yapalim diyemem hem kocam istemez hemde cok arka arkaya olur bence, yarin aksam yapariz artik napiyim...
Hayirlisi eylulum insallaaah tutmustur insallahhh...
Arka arkaya guzel haberler feririz insallah...
Ama cok stres yaomiyorum bu ayda olmazsa bivdahaki ay gene takip+igne taaa ki turana kdr napiyim kismet...
ya latif
denemelerımız aynı vaka gelmıs benımde dun sabah ve akşam olmak üzere iki denemem oldu..
tek fark ben cumartesi sabah ta denedımmm...artık yöntem yok bende saldım cayıra yaptım...
hadı güzel haberler gelsin ikimizden
denemelerımız aynı vaka gelmıs benımde dun sabah ve akşam olmak üzere iki denemem oldu..
tek fark ben cumartesi sabah ta denedımmm...artık yöntem yok bende saldım cayıra yaptım...
Ayyy insalllaaah eylulum bende cok yontemli sayilmam ortadayim diyet miyet kalmadi bizde sabah ogle aksam peynirli sabdvicler yogurtlar fln...Hayirli olsun seninde denemen AYY INSALLLAAH EYLULUM
ya latif
Mailine gonderdim dosyayi almasin mi yine yoliyim mi kusum?
ya latif
gecen ay gijnijle birlikte vermiştilk güzel haberi bu ayda senınle veririz inş ...
Geldi canim cok tesekür ederim allah senden ragziolsun bacimdenemende hayirli olsun insallah kücük prens yoldadir
haklısın cnm en kısa zamanda alıyorum....canım bak kendine bır defter tut günlük gelişmleri yaz bugun sancı vardı akıntı şöyleydı fılan dıye...
bırde tavsıyem şimdiden test al ve takıp et kendını ne zamn pozıtıf oldu kac saat sonra pık oldu pıkten kac saat sonra yum çatladı dıye .Hazıranda işin cok kolaylaşmış olur panik olmazsın.
gecmış olsun tekrardan...o ruyalarında psikolojik cnm çok düşünmekten ınşallah tersi çıkar guzel haberler verırsın...dıkkatlı ol yorma kendını ....Kusura bakmayın okuyorum acele ile ama cevap veremiyorum. Dayı hastanede ama neiiyileşiyo nede birşey oluyo memleketten tüm akrabaları geldi biraz bizde biraz orda burda işte kısaca çok yoğunuz nezamana kadar devam edecek bilmiyorum. Rüyamda bana hep senin bir kızın daha olacak diyorlardı moralde kalmıyor. Bu arada bejnubal bende çok kuruluk olmuştu ilişki bile çok zor olmuştu bu iğneler öyle yapıyor. Bade benimde eşim eğer doktora değilde burada okuduğum yöntemleri söyleseydim inanmazdu ama doktora gitmiştim yum takibi için aynı şeyleri oda söyleyince paşa paşa ikna oldu. Mayısın sonunda bizim cinsiyet kesin belli olur ozamana kadar bekleyin tutarsa tüm yaptıklarımı yazarım. Hadi dualarımızı eksik etmeyelim görüşürüz
hadi inşallah ııkı hafta sonra mujdeli haberlerınızı beklıyoruz...Ayyy insallah eylulum, ben gecen ay cok umutluydum olmadi bu ay cok gaza gelmiyorum kismet. AMA insallah ikimizde beklemeden mutlu oluruz bu ay canim benim
Eylulum birde dojtorum bana igneden sonra bi dahaki adetin gecikene kdr bana gelmede aramada sakin unut dedi.
Benimse bugun gidip cok baktirasim var catlamismi diye gitmiyim dimi?
Bide igneden 15 gun sonra mi dogru sonuc veriliyordu?
ya latif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?