Süper Anneler - 2011

Gunaydin eylulum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bademimm, cat ignesi oldum cuma aksam 23 te, pazar sabah 11 ve aksam 23te iki iliski oldu hayirlisi olsun canim benim...
Eger dogruysa bu aburcubur olayi benim hayatta oglum olmaz kocaminda biz sapik gibi cips gofret fln yiyoruz her aksam.... Amin canim insallah omustur bu ay

kızlar ben bişey dıycem şimdi bugun adetımın 18.gunu ve sağ kasığımda ağrı var ama akıntı çok az bıde kıvamı uzayan akıntı değil daha değişik...az ve koyu beyazlıklar var..anlamadım yanı yardımcı olun....

Kusura bakmayın okuyorum acele ile ama cevap veremiyorum. Dayı hastanede ama neiiyileşiyo nede birşey oluyo memleketten tüm akrabaları geldi biraz bizde biraz orda burda işte kısaca çok yoğunuz nezamana kadar devam edecek bilmiyorum. Rüyamda bana hep senin bir kızın daha olacak diyorlardı moralde kalmıyor. Bu arada bejnubal bende çok kuruluk olmuştu ilişki bile çok zor olmuştu bu iğneler öyle yapıyor. Bade benimde eşim eğer doktora değilde burada okuduğum yöntemleri söyleseydim inanmazdu ama doktora gitmiştim yum takibi için aynı şeyleri oda söyleyince paşa paşa ikna oldu. Mayısın sonunda bizim cinsiyet kesin belli olur ozamana kadar bekleyin tutarsa tüm yaptıklarımı yazarım. Hadi dualarımızı eksik etmeyelim görüşürüz

canım işin zor şu günlerde rabbım hem senın hem onların yardımcısı olsun...

AYYY HADI GIJNIJIM MUJDELI HABERLER VER INSALLLAAAAH
Tekrar gecmis olsun, Allahim sifa versin dayiniza tez elden feraha ciksin.

ya latif

gecen ay gijnijle birlikte vermiştilk güzel haberi bu ayda senınle veririz inş ...

Ayyy insallah eylulum, ben gecen ay cok umutluydum olmadi bu ay cok gaza gelmiyorum kismet. AMA insallah ikimizde beklemeden mutlu oluruz bu ay canim benim
Eylulum birde dojtorum bana igneden sonra bi dahaki adetin gecikene kdr bana gelmede aramada sakin unut dedi.
Benimse bugun gidip cok baktirasim var catlamismi diye gitmiyim dimi?
Bide igneden 15 gun sonra mi dogru sonuc veriliyordu?

ya latif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…