- 15 Şubat 2014
- 1.322
- 1.276
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.041
defnem benim kullanmam gereken takviye varmı, keçiboynuzu kürü yerine pekmezi yada özü olurmu? o zaman limonu diyetime ekleyeyim, ph için turnusol kağıdı aldım netten yalnız vaj.koyarak denediğini yazmış ilk sayfalarda bazı arkadaşlar bende öyle yaptım benimde 5 çıktı düşük gibi ama nasıl yükselteceğimi bilmiyorum.....evet aynen keşke benimde 28 günde olsaydı ovu.günü daha net olurdu. bir arkadaşımda adetin son günü ve ertesi günü birliktelikle erkek çocuğu olduğunu söylüyor...... o 28 de bir ad. oluyor.
Ph ölçer medikalciler varya genelde ozel hastanelerin oralarda olur dukkanlar oradan alabilirsin ben oradan aldım 5tl ye sarı olandan sen yenisin galiba hoşgeldinMerhaba,
pH ne kadara hangi siteden aldınız? Nette sadece bir yerde vardı sanki. Kullanımını ne kadar sıklıkla yaptığınızı da belirtebilir misiniz? Teşekkürler..
Yada bilgisi olan daha detaylı bilgi verebilir mi? Turnusolu eczaneler satar mı acaba?
Ph ölçer medikalciler varya genelde ozel hastanelerin oralarda olur dukkanlar oradan alabilirsin ben oradan aldım 5tl ye sarı olandan sen yenisin galiba hoşgeldin
Kısmetten ötesi olmayacak ama yaratan, verecek olan çalışmaları boş koymaz. Sürünerekte olsa,uğraşarakta olsa, acı çekerekte, ağlayarak da sızlayarakta olsa sebeplere yapışanların hakkını yerde koymaz. Varislerin en hayırlısı, kucaklarımızı boş koyma ya Rabbim. Bizi bizden daha iyi bilen güzel Allahım, her şey sonunda senindir. Ne olur uğraşanlara da emanetlerden emanet ver bize. Senin sevdiğin bir kul olsun bu emanetin de. Rabbim bizi yalnız bırakma. Salih ve salihalar ver bize... Amin.
Teşekürler. Hoşbuldum. Ben de bir tane paşası olmasını isteyenlerdenim. Alkali olayına inanıyorum. Bir kızım var. Allah C.C. nasip ederse (önceliğim sağlıklı sıhhatli olması) bir de oğlum olmasını istiyorum.
Kısmetten ötesi olmayacak ama yaratan, verecek olan çalışmaları boş koymaz. Sürünerekte olsa,uğraşarakta olsa, acı çekerekte, ağlayarak da sızlayarakta olsa sebeplere yapışanların hakkını yerde koymaz. Varislerin en hayırlısı, kucaklarımızı boş koyma ya Rabbim. Bizi bizden daha iyi bilen güzel Allahım, her şey sonunda senindir. Ne olur uğraşanlara da emanetlerden emanet ver bize. Senin sevdiğin bir kul olsun bu emanetin de. Rabbim bizi yalnız bırakma. Salih ve salihalar ver bize... Amin.
Merhaba riseboz hoageldin
Ne guzel dua etmissin arkadasim AMIN AMIN AMIN....
Kizlar bizim kuzen vardi ya esi dogulu asiret, nubda herkes kiz demisti gecen hafta dojtorda kiz demisti. Bugun baska bi doktora gitti ERKEEEEEEK
hatta inanamadi tekrar kendi doktoruna gitti o d bu defa kesin ERKEEEK dedi...
Hic bi yontemsiz KAPLICADA kaynar sulara girerek sik iliski ve umre ziyareti sonrasi ogrenmisti hamile oldugunu... Kiza alismisti ama MUCIZE RABBIMIN DUASINI DUALARIMIZI KABUL ETMESIYLE ERKEK cok sukut, esi hamileleiginden beri memleketteydi, bizimki aldi biletini gidiyo yarin yanina...
Doktoru demisti bazen 16. Haftada NUB yani cinsel organ iyice gelisiyo bazi bebeklerde gec gelisiyo ve klitoris sandigimiz cikinti erkege donebiliyo aynen oyle olmus
DARISI HEPIMIZE INSALLAAAH
ya latif
kizlar EYLULUM GIJNIJIM ve ovitrelle kullanan kullanmis olan tum arkadaslarim,
Sabahtan beri gitgide artan bir BULANTIM VAR.... Inanilmaz siddetli bu ignenin yan etkisi olabilor mi? Birde hafiften kasigimda zonklama batma gibi acaba gec mi catliyo yad catlamadi mi?
Bu bulanti normal mi.
Doktorumu sabah aramistim bulantiyi sormayi unuttum kapattik. Tekrar aramak istemiyorum zaten daha bir ay korunmayi biraktik bu kdr ustune gidiyorum diye kiziyo bana, zirt pirtta hersey icin arayip duruyorum ya bunun icinde aramak istemiyorum igneden midir?
Sizce ariyimmi doktoru? Cok fena bi bulanti hisssi korkunc pis bi bulanti....
ya latif
Herkese iyi geceler canlarim, yogun ve yorucu bir hafta sonuydu, kuzumu uyutmusken bi bakem dedim. Uyuyunca kuzum nasil toige girmmek, paylasilanlari okumak icin sabirsizlamiyorum bilemezsinizbugun azda olsa topikten ogrendigim bilgileri (azicik ama!) Konustuk esimle. Yok. Anacim, kanaatimce bu adam inanmiyo bu tur cabalarla cinsiyetin belirlenecegine benimde motivasyonumu dusuruyor. Yinede ona kulak asmiycam calismara ve cabalara devam edecegim canlarim.... ay buraya girmayi yazismayi, paylasmayi nasil benimsedim bi gorseniz, benim ozelim oldunuz kizlar hepiniz, kimseyle konusamiycam paylasamiycam bir ortak paye icindeyiz!bu cok ozel ve guzel birsey.... rrabbim isteyeni geri cevirmez..... insallah diledigimiz bebislee kavusuruz tez zamanda..........
Bejnubalim hadi bakalim canim insallah tutturursun, oglusunu saglikla kucagina alirsin. Sen nasil dr mu sabah iliski olsun dedi canim yoksa ovu.testiylemi belirledin? Defnem anladigim gecen ay tek iliski denemis, sende mi oyle yapacaksin, bende oyle yapmak istiyorum cunku yum.gunune denk getirebilirsem. Ovu.testleriyle tabi. Birde cevemde gozlemledigim kadariyla abur cubur ve tatliyi sevmeyenlerin genelde oglu oluyor, siz nedersiniz dikkatinizi cektimi damak tadiyla. Cinsiyet farkliliklari....
Demistin valla gijnijimm haklida ciktin ve kizcagiz heeeep erkek hissetti ilk andan devamli soykedi durdu karni yayvan surati felaket durumda ayni o anlattigin uye gibu ama ALLAHIM veriyosa veriyo otesi yok...Rabbim hayırlısı ile kucağına almakta nasip etsin darısı hepimizin başına. Ben sana demedimmi kaplıcaya girmişse erkek olabilir diye o su cinselliği çok arttırıyor cinsellik ne kadar artarsa y ler daha çok hızlanıyor.
Yok gijnijimm yok, gecen ayda esim icime bosaldigi her denemenin ertesi gunu bulantim olmustu, bu seferki cooook fena bi bulanti daha once dusugumde fln bulanti yasamadigim icin hic bilmezdim ne oldugunu bu iki aydir ara ara esimle deneme sonrasi oldu ama bu defaki bulanti cok fena biliyorum yarina gecicek, acaba benim yum catlarken hormon cok yukseliyo fln mi?Yoo bende bulantı olmamıştı yediğin birşeyden olabilirmi? Ama bende yani çattanbay ssonrada kasık ağrısı çok oldu kaç gün sürdü ama geç çatlama için birşey diyemem zaten 48 saate kadar çatlamazsa yumurta kiste dönüşüyor.
kızlar ben bişey dıycem şimdi bugun adetımın 18.gunu ve sağ kasığımda ağrı var ama akıntı çok az bıde kıvamı uzayan akıntı değil daha değişik...az ve koyu beyazlıklar var..anlamadım yanı yardımcı olun....
Kusura bakmayın okuyorum acele ile ama cevap veremiyorum. Dayı hastanede ama neiiyileşiyo nede birşey oluyo memleketten tüm akrabaları geldi biraz bizde biraz orda burda işte kısaca çok yoğunuz nezamana kadar devam edecek bilmiyorum. Rüyamda bana hep senin bir kızın daha olacak diyorlardı moralde kalmıyor. Bu arada bejnubal bende çok kuruluk olmuştu ilişki bile çok zor olmuştu bu iğneler öyle yapıyor. Bade benimde eşim eğer doktora değilde burada okuduğum yöntemleri söyleseydim inanmazdu ama doktora gitmiştim yum takibi için aynı şeyleri oda söyleyince paşa paşa ikna oldu. Mayısın sonunda bizim cinsiyet kesin belli olur ozamana kadar bekleyin tutarsa tüm yaptıklarımı yazarım. Hadi dualarımızı eksik etmeyelim görüşürüz
gecen ay gijnijle birlikte vermiştilk güzel haberi bu ayda senınle veririz inş ...
Merhaba riseboz hoageldin
Ne guzel dua etmissin arkadasim AMIN AMIN AMIN....
Kizlar bizim kuzen vardi ya esi dogulu asiret, nubda herkes kiz demisti gecen hafta dojtorda kiz demisti. Bugun baska bi doktora gitti ERKEEEEEEK
hatta inanamadi tekrar kendi doktoruna gitti o d bu defa kesin ERKEEEK dedi...
Hic bi yontemsiz KAPLICADA kaynar sulara girerek sik iliski ve umre ziyareti sonrasi ogrenmisti hamile oldugunu... Kiza alismisti ama MUCIZE RABBIMIN DUASINI DUALARIMIZI KABUL ETMESIYLE ERKEK cok sukut, esi hamileleiginden beri memleketteydi, bizimki aldi biletini gidiyo yarin yanina...
Doktoru demisti bazen 16. Haftada NUB yani cinsel organ iyice gelisiyo bazi bebeklerde gec gelisiyo ve klitoris sandigimiz cikinti erkege donebiliyo aynen oyle olmus
DARISI HEPIMIZE INSALLAAAH
ya latif
Bu ay Bende size dahil olurum ins
Ya bak gordun mu rabbim ol dedi oldu. Yontem falan hikaye zaten biz bu yontemleri eger istesigimiz olmazsa biz elimizden geleni yaptik rabbim boyle uygun gordu demek icin yapiyoruz. Arkadasina cok sevindim insallah darisi basimiza. Zaten gijnij soylemisti kaplicaya gidince yler hizlaniyormus diye demekki dogruluk payi var.
AYYYY DEFNEMMM HADI INSALLAH olur mu dersin, bubay hamis kalirmiyiz acep?
Icimde olmadi gibi bi his var hic heveslenmiyorum cok kuruydum ama eylulle gijnijde kuruymus igne kuruluk yapiyomus, bide sadece bugun baslayan bi batma hissim var.
Valla son denemeyi yarin sabah degil yarin aksam yapicaz napiyim nasipten ote koy yok....
Ama aynen katiliyorum kesinlikle Rabbim ne derse o yontem montem hep kendimizi tatmin edip yaptim demek icin. Yaprim olursada Rabbimden olmazsada Rabbimden...
ya latif
Igne kuruluk yapiyor bunu bende duymustum kusum bende hamileyim diye ortalikta gezinirken asiri kuruluk vardi kuruluktan hasta olucagimi anladim ve hastalandim. Bu ay cok ama cok sıkı calisacagim insallah ogluslarimizi kucagimiza aliriz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?