Süper Anneler - 2011

Merhaba,
pH ne kadara hangi siteden aldınız? Nette sadece bir yerde vardı sanki. Kullanımını ne kadar sıklıkla yaptığınızı da belirtebilir misiniz? Teşekkürler..

Yada bilgisi olan daha detaylı bilgi verebilir mi? Turnusolu eczaneler satar mı acaba?

Ph ölçer medikalciler varya genelde ozel hastanelerin oralarda olur dukkanlar oradan alabilirsin ben oradan aldım 5tl ye sarı olandan sen yenisin galiba hoşgeldin

Ph ölçer medikalciler varya genelde ozel hastanelerin oralarda olur dukkanlar oradan alabilirsin ben oradan aldım 5tl ye sarı olandan sen yenisin galiba hoşgeldin

Teşekürler. Hoşbuldum. Ben de bir tane paşası olmasını isteyenlerdenim. Alkali olayına inanıyorum. Bir kızım var. Allah C.C. nasip ederse (önceliğim sağlıklı sıhhatli olması) bir de oğlum olmasını istiyorum.

Kısmetten ötesi olmayacak ama yaratan, verecek olan çalışmaları boş koymaz. Sürünerekte olsa,uğraşarakta olsa, acı çekerekte, ağlayarak da sızlayarakta olsa sebeplere yapışanların hakkını yerde koymaz. Varislerin en hayırlısı, kucaklarımızı boş koyma ya Rabbim. Bizi bizden daha iyi bilen güzel Allahım, her şey sonunda senindir. Ne olur uğraşanlara da emanetlerden emanet ver bize. Senin sevdiğin bir kul olsun bu emanetin de. Rabbim bizi yalnız bırakma. Salih ve salihalar ver bize... Amin.

Son düzenleyen: Moderatör:

amin...yuce rabbım ısteyen her kadına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsın ınşallah....

Merhaba riseboz hoageldin
Ne guzel dua etmissin arkadasim AMIN AMIN AMIN....

Kizlar bizim kuzen vardi ya esi dogulu asiret, nubda herkes kiz demisti gecen hafta dojtorda kiz demisti. Bugun baska bi doktora gitti ERKEEEEEEK
hatta inanamadi tekrar kendi doktoruna gitti o d bu defa kesin ERKEEEK dedi...
Hic bi yontemsiz KAPLICADA kaynar sulara girerek sik iliski ve umre ziyareti sonrasi ogrenmisti hamile oldugunu... Kiza alismisti ama MUCIZE RABBIMIN DUASINI DUALARIMIZI KABUL ETMESIYLE ERKEK cok sukut, esi hamileleiginden beri memleketteydi, bizimki aldi biletini gidiyo yarin yanina...
Doktoru demisti bazen 16. Haftada NUB yani cinsel organ iyice gelisiyo bazi bebeklerde gec gelisiyo ve klitoris sandigimiz cikinti erkege donebiliyo aynen oyle olmus
DARISI HEPIMIZE INSALLAAAH

ya latif

kizlar EYLULUM GIJNIJIM ve ovitrelle kullanan kullanmis olan tum arkadaslarim,

Sabahtan beri gitgide artan bir BULANTIM VAR.... Inanilmaz siddetli bu ignenin yan etkisi olabilor mi? Birde hafiften kasigimda zonklama batma gibi acaba gec mi catliyo yad catlamadi mi?
Bu bulanti normal mi.
Doktorumu sabah aramistim bulantiyi sormayi unuttum kapattik. Tekrar aramak istemiyorum zaten daha bir ay korunmayi biraktik bu kdr ustune gidiyorum diye kiziyo bana, zirt pirtta hersey icin arayip duruyorum ya bunun icinde aramak istemiyorum igneden midir?
Sizce ariyimmi doktoru? Cok fena bi bulanti hisssi korkunc pis bi bulanti....

ya latif

masal0663 said:
02-09-2013.23:52
sonuç???okuyun görün :)
uzun uğraşlar sonucu 5 yıl sonra bir kızımız oldu...dünya tatlısı sağlıklı çok şükür....
yaşım geçmeden 2. bebek olsun diye kızımız 4 aylıkken çalışmalara başladık olmadı olmadı aylarca bekledik ama aylar sadece bu sefer yılları beklememe kararı almıştık...doktora gittik...klomen çatlatma iğnesi ooooooo alışık olduğum herşey...maddi ve manevi bunları kaldırmak kolay değil yaşayanlar bilir
E artık cinsiyette seçelim bide erkek olsun dedim beeen eşim değil..o bebek olsun sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil diye düşünür ama erkek isterdi...biliyorum hatta eminim
neler yapmadım ph ı 7 nin üstünde su içtim hep..hatta ben garanti olsun diye 8 in üstünde tercih ettim...erkek bebek diyeti yapmaya eşime de çaktırmadan yaptırmaya çalıştım..hatta oturup konuştum "sağlıklı olsun elbette bebeğimiz Rabbim sağlıklı olanı hayırlı olanı erkek evlat olarak nasip etsin canım şunları şunları şunları yapalım mı?" diye....ilişkiden önce sert kahve,soğuk duş tam yumurtlama günü ilişki (ovulasyon testleri yaşantımın bir parçası olmuştu artık).......yok olmuyor..rahim filmi mi çektirsek..e borç edip tüp bebek mi yaptırsak...neyse bu son ay serbest artık Rabbim nasip eder mi etmez mi takip makip yok sık ilişki....hoooooooop bebek geldi çoooooook şükür
tabi sonrasında cinsiyet merakı...nub görünmüyor...6-7 haftalık ultrason yok o haftalar doktora gitmediğim için bebek kesenin içinde nasıl uzun mu yuvarlak mı cinsiyetini tahmin edelim...lahana testi kız diyor...lavabo açıcı testi kız...süt erkek...benim hissettiğim kız...çirkinleştim karnım geniş idrar açık aş erme kızımda da olmadı bunda da yok...tatlı yiyorum ama ben hep tatlı yiyorum ki 12. haftada gittim doktora %50 %50 dedi..16. haftada niyetliydim ramazanın son günü 29 gün tutmadım son gün nerden esti tuttum bebek kıpırdamadı göstermedi doktorum "aç ayı oynar mı?" dedi bide üstüne...elimde ultrason kağıtları kızımınkiyle karşılaştırıyorum aaaayyy ne hikayeler dinledim sonra son dört hafta ne kadar buralara yazsamda hevesim geçti...
Rabbim sağlıklı nasip eyle artık cinsiyetinin bi önemi yok demeye başladım nihayet
20. haftadayız...bugün doktora gittik bebeğin cinsiyet belli oldu...erkek...

çok zamanınızı aldım...umudunuzu kaybetmeyin..dua etmek kadar yapılacak doğru bir iş yok bence...şükürler olsun ki bunları Rabbimden istiyoruz kuldan değil...O da kulunun gönlüne göre veriyor yada vermiyor..ama sonucu hep hayırlı olan oluyor....

Allah kimseyi evlat hasreti,evlat özlemi ve evlat acısıyla sınamasın...hepinizin gönlüne göre versin Yaradan..."Ol" desin tüm dilekleriniz oluversin

Rabbim hayırlısı ile kucağına almakta nasip etsin darısı hepimizin başına. Ben sana demedimmi kaplıcaya girmişse erkek olabilir diye o su cinselliği çok arttırıyor cinsellik ne kadar artarsa y ler daha çok hızlanıyor.

Yoo bende bulantı olmamıştı yediğin birşeyden olabilirmi? Ama bende yani çattanbay ssonrada kasık ağrısı çok oldu kaç gün sürdü ama geç çatlama için birşey diyemem zaten 48 saate kadar çatlamazsa yumurta kiste dönüşüyor.

Esine bu tur seyler sacma geliyorsa ve hap icmeyi kabul etmiyorsa isin zor bacim bende baya caba sarf ettim en sonunda ikna ettim dariai basina. Ben tek iliski denemedim ve tutturamadim dogru hatirliyorsun canim. Yok canim abur cubur ve tatliyi sevmeyenlerin oglu olmuyor ben eksi hic sevmem cikolataya cipse bayilirim benim hem kizim var hemde erkege hamile kalmistim ben alakasi oldugunu dusunmuyorum.

Demistin valla gijnijimm haklida ciktin ve kizcagiz heeeep erkek hissetti ilk andan devamli soykedi durdu karni yayvan surati felaket durumda ayni o anlattigin uye gibu ama ALLAHIM veriyosa veriyo otesi yok...
Tornado da kaplicada erkegi tutturmustu kiz benim bu ilk saglikli olsunda en kotu ikincide kaplicaya mi gitsem napsam

Yok gijnijimm yok, gecen ayda esim icime bosaldigi her denemenin ertesi gunu bulantim olmustu, bu seferki cooook fena bi bulanti daha once dusugumde fln bulanti yasamadigim icin hic bilmezdim ne oldugunu bu iki aydir ara ara esimle deneme sonrasi oldu ama bu defaki bulanti cok fena biliyorum yarina gecicek, acaba benim yum catlarken hormon cok yukseliyo fln mi?
Kk da baktim millet bi sendromdan bahsetmis hiper bisey. Gecen ay igne olmaan tum o belirtileri gecirdim muthis ode, bulanti fln. Bu ay ignede oldum belki zaten bende bu sendrom var ignede eklenince iyice artti bulantim.
Yarin sorcam napiyim doktora durusma var sabahtan olmadi yetisirsem aksam gidip zorla baktirtcam usgdende niye bu bulantiyi iki aydir her deneme sonrasi yani cok afedersiniz icime bosaldiktan sobra yasiyorum...

ya latif

Nasil yani canim gecen seferki akintilarin nasildi ben pek anlayamadim gecen seferkilerle karsilastir daha dogru sonuc alirsin.

Alevim aklim fikrim hep sende bak cok kosturuyorsun bacim hareketlerine dikkat et allah seni ve pasani korusun :)

Aminnn canim benim aramiza hosgeldin insallah sende en yakin zamanda oglunu kucagina alirsin :)

Ya bak gordun mu rabbim ol dedi oldu. Yontem falan hikaye zaten biz bu yontemleri eger istesigimiz olmazsa biz elimizden geleni yaptik rabbim boyle uygun gordu demek icin yapiyoruz. Arkadasina cok sevindim insallah darisi basimiza. Zaten gijnij soylemisti kaplicaya gidince yler hizlaniyormus diye demekki dogruluk payi var.

Bu ay Bende size dahil olurum ins

AYYYY DEFNEMMM HADI INSALLAH olur mu dersin, bubay hamis kalirmiyiz acep?
Icimde olmadi gibi bi his var hic heveslenmiyorum cok kuruydum ama eylulle gijnijde kuruymus igne kuruluk yapiyomus, bide sadece bugun baslayan bi batma hissim var.
Valla son denemeyi yarin sabah degil yarin aksam yapicaz napiyim nasipten ote koy yok....

Ama aynen katiliyorum kesinlikle Rabbim ne derse o yontem montem hep kendimizi tatmin edip yaptim demek icin. Yaprim olursada Rabbimden olmazsada Rabbimden...

ya latif

Igne kuruluk yapiyor bunu bende duymustum kusum bende hamileyim diye ortalikta gezinirken asiri kuruluk vardi kuruluktan hasta olucagimi anladim ve hastalandim. Bu ay cok ama cok sıkı calisacagim insallah ogluslarimizi kucagimiza aliriz :))

Igne kuruluk yapiyor bunu bende duymustum kusum bende hamileyim diye ortalikta gezinirken asiri kuruluk vardi kuruluktan hasta olucagimi anladim ve hastalandim. Bu ay cok ama cok sıkı calisacagim insallah ogluslarimizi kucagimiza aliriz :))

INSALLAAAH defnem ben senin hamile olmadigini cok kuruyum dediginde anladim, bildigin uzere bende gecen ay hamileyim diye dolandim dolandim ama kupkuruydum sozum ona sag kasik agrilarimd bel fitigindanmis onud ogrendim
BU AY DEFNEEEM hayirlisiyla bu ay olucak

ya latif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…