Süper Anneler - 2011

Allaha emanet ol bacim bugünleride atlat insallah baska sorun cikmazda nazli pasaya kavusursun ,,,

Simdiden yildonumuz kutlu olsun saglikla mutlulukla oglunyz kizinizla 70. Yildonumunuzu de kutlayin insalllaaah canim benim

Gijnijiimmm tekamul et yuregini serin tut, simdiden gecmis olsun guzel arkadasim, FOREVERIMIN dedigi gibi biraz dinlen o arada d sonuclar cikar Allahin izniyle guzel bir yol bulur saglikla kavusursun prensine INSALLAAAH birtanem....

ya latif

Hakkında hayırlısı canım sen ıyi ol yine yaparsin ama sana tavsiyem 3.5 ay rahmini dinlendir çok yoruldun bu yaz denemelere ara ver kafanı dağıt vücudun dinlensin güzelce canım

Allaha emanet ol bacim bugünleride atlat insallah baska sorun cikmazda nazli pasaya kavusursun ,,,

Sağolun kızlar hepinize teşekkür ederim. Buda bir sınav gelip geçecek hakkıyla geçmek nasip olsun. Bende zaten ağustosa kadar ara vermeyi düşünüyorum hem bedenim hem beynim dinlensin bakalım sonuçlarda ne çıkacak. Herşeyde vardır bir hayır

Hakkında hayırlısı canım sen ıyi ol yine yaparsin ama sana tavsiyem 3.5 ay rahmini dinlendir çok yoruldun bu yaz denemelere ara ver kafanı dağıt vücudun dinlensin güzelce canım

FOREVERIMMM OZLUYORUM SENI sohbetlerimizi nasilsin hamilelik nasil gidiyor? As eriyormusun uykun nasil?

ya latif

Canimsin yardimlarin icin cok sagol allahim gonlundekini versin insallah. Bu tur cikaari ve menfaati dogrultusunda hareket eden cok insan var maalesef.allahim bir daha cikarmasin karsina boyle insanlar.....

Bademim ozelden cevap yazdim sana gormemisim gunduz kusura bakma nolur gec oldu hakkini helal et

ya latif

FOREVERIMMM OZLUYORUM SENI sohbetlerimizi nasilsin hamilelik nasil gidiyor? As eriyormusun uykun nasil?

ya latif

Öffff hemde nasıl ne görsem canım çekiyor kahvaltı hiç yapmazdım açlıktan uyanıyorum sürekli birşeyler yemek istiyorum daha cok erik yeşil elma ve çilek gibi meyveler tatlı pek istemiyorum ağzım zehir gibi ve çok tükürük salgıliyor çok ıyi değilim ama Allaha şükür yataklık da değilim senin güzel haberlerini bekliyoruz tatlım belirti pek yok diyordun

Gaza getirmek gibi olmasin foreverim Allah bilir tabiki, kisiden kisiyede degisir polemik yaratmiyim burda ama ERKEK GELIYO ayaklarinda usuyorsa bizim sulaledeki tamami erkek dogyran esimin kyzenlerinin esleri aynen boyle geciriyor gebeliklerini
Ayy Insallah foreverimin haftaya bugun adet oldum oldum, olmadim direk kanda baktirmaya insallah mujde veririj hem size hem kocama supriz hazirlamayi dusunuyorum da bakalim bi olsun

ya latif

Bugun biraz belirti var gibi sanki cok yormak istemiyorum ama her wcye gidisimde pecete bir iki damla kdr seffaf jelimsi akinti geliyo, birde rahmimde boyle sanci gibi diilde bazen sagda bazen ortada bazen sola dogru bi hareketlenme var, ayyy birde muthis gazim var kabizimsi durundayim.... Baska bisi yok, ama dedigim gibi gecen ay hamile gibiydim belirtiler tonlaydi bu ay yok onlar cokda heveslenmiyorum dert degil birdahaki ay olur Allah bilito zamanini, vakti saati belli nasil olsa....

ya latif

Canım inşallah bakalım ikili testte çıkacakmı cinsiyeti ...
Kuru günlerde ben hiç kurumamistim ve evet cok gazim oluyordu karnım gurul gurul du ve hala öyle inşallah bebegin yoldadır kocana nasıl sürpriz yapican kız anlatsana

Ayy iste bende kuru gunlerdeyim ama kuru degilim ama az az damla damla seffaf jelimsi bi akinti gibi.,,,
Bilmiyirum foreverim dusunuyirum bende acaba kapida antrede bi susleme pankart isine mi girsem, yoksa restauranta cagirip servisine kutu koyup icinede patik ve usg resmimi. ?..
Hastane cikisi direk sirkete mi gitsem ki pek emin degilim calisanlara karsi ayip olur birde sevincini rahat ifade edemez bence
FIKIRLERE ACIGIM akil verin fikir verin nasi bisi yapiyim?
Yada diyirum o gun sesimi cikartmiyinmeyve sepetini bebekli logolarla susletip mi gonderiyim, yada cikolata yaptirip yazili fln mi gonderiyim? Ama ilk anda ki yuzunude gormek istiyorum bur taraftanda diyorumki beklemedigi anda sok ediyim omur boyu unutmayalim bebegimede gunluk yazarken bununda bir anisi olsun....

ya latif

Ay cikar foreverimm bilmiyorum tabi ben o yontemi ama degere gore anlasiliyormus, sen ayakta iseme yaptin mi? birde sen bilmeden biri basindan tuz dokuyormus ilk burnunu kasirsan erkek agzina dokunursan kizmis, oyle diyolar....

ya latif

uzun süredir uğramamıştım buraya.hepiniz iyisinizdir inşallah hamiş arkadaşlarımız varmış tebrik ediyorum onlarıda en kısa sürede bebeklerini sağ salim kucaklarına alırlar saglıkla büyütürler inşallah.beni sorarsanız evdeyim çocuklara ugraşıyorum 3 çocukla baş etmek gerçekten çok zormuş.çünkü ortanca kızımın ödevlerine fazla yardımcı olamadıgım için çok üzülüyorum küçügü süreki birşeyler ısırma peşinde kızların kitaplarını defterlerini kemiriyor yırtıyor onlarda aglıyor bende çaresiz bakıyorum onların bu haline gijnij çok geçmiş olsunn canım üzüldüm ama elden bişe gelmiyor biranönce toparlan canım istersen bikaç ay araver bebek için derim ben rahminde toparlanmış olur bacım inşallah oğlunnu kucagına alacaksın

Sağol canım bende zaten ara vermeyi düşünüyorum ağustosa kadar bakalım zaman neyi gösterecek. Nasip işte herşey.

Gunaydin hatunlar nasilsiniz gijnij canim seni merak etmistim okudum gecmis olsun bilmem ne denirki hayirlisi deyip siginmak gerek uzuldum once senden bekliyordum haberi umut ol bizlere diye...ama yine denersin belkide zamani degildi.bende cok meraktayim bu hafta ikili test var ama 13. Haftadami gitsem diyorum belli olsun diye.11-14 hftasi diyor nette.forewer seni kac hftlikken cagirdi doktorun.bahara da kiza benziyor demis bende bunu duymaktan biraz korkuyorum yani tam korku degilde ne bileyim umut edip tersi cikinca hayal kirikligi iste.hamileligim bu sefer farkli diyordun bende kesin erkektir diye tahmin etmistim ama yanilma ihtimali azda olsa var.benimde cok bulantim yok karnim hic cikmadi goren erkek diyor ama belkide iki kizdan sonra beni hosluyorlar ne bileyim beklemek zor kismet hayirlisi boyle geciyor gunler

Yengem doğuma girmiş az önce ilk kez hala olucam ama Allah'ın takdirine bakarmısınız? Bir taraftan yeni biri doğarken bir taraftan biri ölüyor. Benim kürtaj olacağım aynı güne geldi bir yandan üZüntü bir yandan sevinç. Vardır bundada bir hayır

Canım benim sağol. Benimde arkadaşlar bana hep içimize erkek doğuyor senin için diyorlardı ama nasip değilmiş. 10 gün sonra benim cinsiyet belli olur. Herkesin her gebeliği farklı olabilir bence bunlara çok takılmadan hamileliğin tadını çıkar. 12. Haftada iyi doktor cinsiyet söylüyor zaten iyi değilse 14. 16 ya kadar bekliyorsun. İnşallahggönlündeki muradın olur

canım gözünüz aydınnn.AMA sen 1 hafta beklemeyecek miydin bugun mu kürtaj olacaksın?

canım buldum yazını rabbim yardımcın olsun çabucak olup bitsin ve rahatla inş....rabbim bir daha yaşatmasın bu kötü duyguyu

Neyi olacak gijnij
Kızı olacak inşallah
canım gözünüz aydınnn.AMA sen 1 hafta beklemeyecek miydin bugun mu kürtaj olacaksın?

canım buldum yazını rabbim yardımcın olsun çabucak olup bitsin ve rahatla inş....rabbim bir daha yaşatmasın bu kötü duyguyu

Canım sağol doktor bekleme sana zarar verir dedi yapılacak birşey yok bebek neredeyse kesede görünmez hale gelmişti. Ama kese çok kaliteli rahim çok güzel bebeğin suyu çok güzel neden olmadı çok şaşırıyorum dedi kısmet değilmiş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…