Süper Anneler - 2011

slm kizlar ne var ne yok burda tatil var paskalya bayrami o yüzden giremiyorum internete cocuklar evde.tatilde misafirlerim vardi.simdi bi bakiyim dedim.ben gecmisi okuyum biraz hazir cocuklar oyuna dalmisken.

canim beni merak etmissin sagol.burda cocuklarin tatili var giremedim internete.misafir de vardi.onun disinda iyiyim aksamlari biraz sirtim agrimaya basladi.canim duan icin sagol biz 4. yü düsünmüyoruz bu yastan sonra ücüne bakabilelim yeter.zaten bu 3. sezeryanim olacak bir daha hamilelik düsünmüyroum.Allah isteyen herkese gönlündekini versin insallah.sen nasilsin ?bilgileri toplamissin biraz.

saracoglu daha öncede söylemis bunu.2 ay önce bir arkadasin evinde bir kadinla karsilastik kücük kizini cagir ensesine bakacam saracoglundan dinledim dedi iyi bak dedim bakti senin oglun olacak dedi ama tutmadi.

kiz guluzar daha cok gel topige.hic gelmez oldun artik.buarada ne vitamini aliyosun ben birsey almiyorum.

canim hayirli olsun.kesin degil demis belki bir umut vardir.persembe insallah doktorun farkli söyler.ama en önemlisi saglikli olsun.

gijnijim canim benim sayfalardir okudum belki sonunda haberler güzeldir diye en son bu mesajina geldim.canim cok üzüldüm gecmis olsun.kürtajdan sonra bol bol dinlen canim vücudun rahatlasin sonra yine doktorunun tavsiyeleriyle baslarsin denemelere insallah.

Sağol canım olur yine inşallah Rabbim nasip eder yeterki sağlık olsun

saat kaçta kürtaj olacaksın canım dualrım seninle
eylülüm kizma bana

kızmıyorum bacım kızmaya başlayacağım dedım ama bende girmedim topıge doğru duzgun.Gecen hafta soğuk algınlığı başladı hala gecmedı ve cok kotu durumdayım ya hamileysem diye ilaçta içemiyorum...Dün ateşim yükseldi titredim resmen sabah karşı düştü ateşim.Bebek varsada bu ateş ona zarar vermiş midir sizce...

Sağol canım bende zaten ara vermeyi düşünüyorum ağustosa kadar bakalım zaman neyi gösterecek. Nasip işte herşey.

ginjinim kaplicayada git herseyi dene bacim ben gitmeyi düsünüyorum insallah pasanada kavusursun bacim mutlu haberlerini bekliyorum senin icin cok dua ediyorum bacim yalniz deyilsin

canim gecmis olsun.bebek varsa da iyidir merak etme ama sen yine de ilac alma canim.

tornado bacim Allah gönlüne göre verir insallah her anneye bir kiz sart canim benim kücük bir yasinda okadar tatliki insanin yiyesigeliyor kizim gibi bir kizda sana versin yaradan insallah

sultanim bebisimiz nasil canim iyimisiniz kac aylik oldun Allaha emanet ol bacim bebisinle büyük kizlar kac yasinda benim kizlar biri 12 deyeri 10 kücükte 14 aylik bana cok yardimci oluyorlar büyükler altini bile aciyorlar disariya cikmasak cok mutlu aileyizde ciktigimizda kesin biri cikiyor yinemi kizin oldu diye herkes duysada bende rahatlasam diyorum

bu kadar olur yaaa ayni anda yazmisiz hemde ayni konulardan cok güldüm

canim sen kac yasindasin? benim doguma az kaldi.3 kiz nasil bir duygu? kizlarinin arasinda kacar yas var?
canim ben 31 yasindayim büyük kizim 12 deyeri 10 kücük prensesde 14 aylik 3 kiz annesi olmak cok güzel bir duygu bacim cok tatli oluyorlar allah kucaginada almayi nasip etsin aslinda ben sana yazmistim yanlismi oldu yoksa bebisi sordum senin kizlar kac yasinda

yok canim yanlis olmamis ayni anda sormusuz sorulari masallah sen kizlari büyütmüssün.benim is daha zor.büyük kizim 5 kücük kizim 4 yasinda. dogum temmuzun ilk haftasi olacak.bebek iyi galiba telmeleyince iyidir heralde diye düsünüyroum kontrole 2 hafta var daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…