- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.341
Kizlarrrr 5 haftalik hamileyim
Canlarim sultana hic rastlayamiyorum.... kaac gundur yazisinada denk gelmedim. Allahim onunda duasini kabul eder kucagina hayirli bir prens verir ins......tuum dileyen arzulayan isteyen arkadaslarimin insallah ve de benimdeeeeee aamiin........
Birde saracoglunu izleyebildinmi ddefnem programda ne konusuldu cok merak ediyorummmmmm
Bizlede paylasirmisin lutfen izleyebildinse tesekkur ederim......
Kizlar saracoglu en son dogan cocugunuzun ense kokundeki killara bakarak sacin bitimindeki killar yukari dogru kalkik gibiyse erkek dumduzse kiz olurmus. Ama dedigim gibi en son dogan cocugunuza bakacaksiniz ve o cocuktan sonra baska dusuk vs olmamasi lazim. Ben kizima baktim pesi erkek gozukuyor ki oylede oldu ama dusuk oldu e dusen cocugunda ensesine bKamayacagim icin suan dogacak cocugumun cinsiyeyi hakkinda bi bilgim yok..
yaaa kızlarrrrrrr nerdesinizzzzz?????
kızmaya başlıyorum haberiniz olsun
Valla ozledim sizleri... kk yenilenince benim sifre bi turlu kabul etmedi olmadi degismedi de... en sonunda actim guluzarela2 diyeee 2 oldular sonucta nasilsiniz valla tek tek yazamicam ama kisadan hamislere hayirli olsun diyorum.. gonlunuzdeki gelsin inss.. ben iyiyim valla 1. Kizimdan daha hafif geciriyorum hamileligimi...su ana kadar 6 kilo aldim 28. Haftadayim dr cok iyi diyo...bebek gayet iyi.. hatta2 hafta onden gidiyo oyuzden cok iri olmasin diye vitamin kullanmiyorum 3 gunde 1 aliyorum... elamda cok iyi masallah karnimi seviyo kardesim dedikce oksadikca icerdeki kuzuda tekme atiyo elaya.. sanirim sesini taniyo onun. Arada aklima geliyo erkek olsaydi diye ama valla hemen geciyo... ozellikle gorumcemin ikizlerini gordukce istiyorum...cok tatlilar.. bide gorumcem kiyafetlerini verdi bazilari mavi mavi... ne guzel gorunuyo... Allah nadip edermi bilmiyorum belki birdaha cocugum.olmayacak ama hic isyan etmicem vardir Allahimin.bir bildigi dicem... hep dua ediyorum saglikli olsun yavrularim yeter... en buyuk zenginlik budur... dogumum temmuzun 4uyle 10 u arasi olur dedi dr sanirim... normal dogum.nezaman gelirse artik..hepinizi optum Allaha emanet olun dualarim sizinle...sizde dualarinizda beni unutmayin...apranax eylulungulu gijnij sultan forever tugbaelif ve diger arkadaslar...
Kızlar şimdi doktordan geldim asiri kasık sancım vardı kendi doktoruma değil başka bı hastaneye gittim plasende aşağıdymis ondan cok sancı çekiyorum
Veeeeeee cinsiyetine kesin olmamakla birlikte kiz dedi hayırlısı olsun Perşembe Günü'de kendi doktoruma giricem oda kiz derse kesindir ama yanıldığını sanmıyorum
Doktordan geldim yarın kürtaj olucam doktor baktı tekrar bebek hepten küçülmüş kalp atışıda yok betada düştü zaten yine başım ağrıyor ve boğazım dolmuş yarını bir atlatayım biraz rahat ederim belki
gijnijim canim benim sayfalardir okudum belki sonunda haberler güzeldir diye en son bu mesajina geldim.canim cok üzüldüm gecmis olsun.kürtajdan sonra bol bol dinlen canim vücudun rahatlasin sonra yine doktorunun tavsiyeleriyle baslarsin denemelere insallah.
saat kaçta kürtaj olacaksın canım dualrım seninleKızı olacak inşallah
Canım sağol doktor bekleme sana zarar verir dedi yapılacak birşey yok bebek neredeyse kesede görünmez hale gelmişti. Ama kese çok kaliteli rahim çok güzel bebeğin suyu çok güzel neden olmadı çok şaşırıyorum dedi kısmet değilmiş demekki
eylülüm kizma bana
Sağol canım bende zaten ara vermeyi düşünüyorum ağustosa kadar bakalım zaman neyi gösterecek. Nasip işte herşey.
saat kaçta kürtaj olacaksın canım dualrım seninle
kızmıyorum bacım kızmaya başlayacağım dedım ama bende girmedim topıge doğru duzgun.Gecen hafta soğuk algınlığı başladı hala gecmedı ve cok kotu durumdayım ya hamileysem diye ilaçta içemiyorum...Dün ateşim yükseldi titredim resmen sabah karşı düştü ateşim.Bebek varsada bu ateş ona zarar vermiş midir sizce...
Defnem canim benim hayirli olsun gec olsun bos ver seninde guzel haberlerini paylasagiz hemde pasalar gibi insallah dualari sizinle sizde bana dua edin yatili misafirm var cok sık giremyrm hafta sonuna gidecek hala esime soylemedim cunku yarin evlillik yildonumumuz onun hediyesi bebek hepinizi opuyrm hadi calismalara devam reyhamin durmak yok yola devam
tornado bacim Allah gönlüne göre verir insallah her anneye bir kiz sart canim benim kücük bir yasinda okadar tatliki insanin yiyesigeliyor kizim gibi bir kizda sana versin yaradan insallah
sultanim bebisimiz nasil canim iyimisiniz kac aylik oldun Allaha emanet ol bacim bebisinle büyük kizlar kac yasinda benim kizlar biri 12 deyeri 10 kücükte 14 aylik bana cok yardimci oluyorlar büyükler altini bile aciyorlar disariya cikmasak cok mutlu aileyizde ciktigimizda kesin biri cikiyor yinemi kizin oldu diye herkes duysada bende rahatlasam diyorum
canim ben 31 yasindayim büyük kizim 12 deyeri 10 kücük prensesde 14 aylik 3 kiz annesi olmak cok güzel bir duygu bacim cok tatli oluyorlar allah kucaginada almayi nasip etsin aslinda ben sana yazmistim yanlismi oldu yoksa bebisi sordum senin kizlar kac yasindacanim sen kac yasindasin? benim doguma az kaldi.3 kiz nasil bir duygu? kizlarinin arasinda kacar yas var?
bu kadar olur yaaa ayni anda yazmisiz hemde ayni konulardan cok güldüm
canim ben 31 yasindayim büyük kizim 12 deyeri 10 kücük prensesde 14 aylik 3 kiz annesi olmak cok güzel bir duygu bacim cok tatli oluyorlar allah kucaginada almayi nasip etsin aslinda ben sana yazmistim yanlismi oldu yoksa bebisi sordum senin kizlar kac yasinda
Sağol canım olur yine inşallah Rabbim nasip eder yeterki sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?