Süper Anneler - 2011

:44:
sultanım .hadı bakalım hayırlısıyla bebegını kucagına almaya az kaldı.bızım apranaks nerde hıc gırmıyor oda.ınsallah ıyıdır merak ettım onuda.guluzerada gelmıyor bırde kübrayı cok merak edıyorum yaaa nerde bu kızlar

sagol canim.apranxx dinleniyodur diye düsünüyorum umarim iyidir.gülüzar gecen yazmis.kubrayi ben de merak ediyorum dogumdan sonra nasil oldu acaba?

Ben iki kizimda cok zorlanmistim bir bucuk yasvar ikisinin arasinda yalnizdimda yardim edenimde yoktu kayinvalide sorunlarim vardi o bitti derken esim bozuldu onun sorunlari anliyacagin ikisinden birsey anlamadim bunda anladim anneligi piskolojim bozulmustu benimde nasil büyüdüler anlamadim hic hatirlamiyorum cok kötü günler gecirdim cok sükür hersey yoluna girdi dedim bir bebek yapalim dedik esimle evimize nese getirdi bebeyim cok tatli cennet kokulum benim bundada tek sorun kiz olmasi hamileligimden tut dogum yaptigim gün bile suzmadilar laf atip durdular ama ben aldiris etmedim esimde tabi onlara karsi icimiz kanagliyordu ama beli etmedim isyan etmedim neden kiz demedim kesge ikiz olsaydi bir kiz birde erkek olsaydi dedim 3 kizim oldugu icin deyil birde oglan olsaydi daha rahat ederdim diye bacim son sansimi denemek istiyorum Allahda nasip ederse kücük kizdan sonra kafaya taktim yanimda nisbet edergibi ogluslarini seviyorlar bende istiyorum sadece kizlarimla rahat etmek icin istiyorum son sans yani

canim ayniyiz benimde kizlarin arasinda 1 yas var ve gercekten cok zor oldu bende yalnizdim.insallah gönlündeki gibi bir oglun olur 4. yü düsündügün icin cesaretinden dolayi tebrik ederim.ama bu sefer dr takibi falan yaptir istersen yada kibris olabilir.ben bu kizimida alayim kucagima cocuk sayfasini kapatacaz.

zlar az once faz akinti ve kasik agrisi nedeniyle dr a gittim.cok kucuk bir kan pihtisi ve tam olusmamis belli belirsiz bir kese goruyorum dedi. Ve supheli gebelik dedi.

Beni bilgilendirin lutfenn supheli gebelik nedir
Idrarda 2 cizgi cikti.Kan tahlili de verdim .son7cu bekliyorum.kizlar bana cok dua edin olur mu.o kadar cok ihtiyacim var ki

Ay cikar foreverimm bilmiyorum tabi ben o yontemi ama degere gore anlasiliyormus, sen ayakta iseme yaptin mi? birde sen bilmeden biri basindan tuz dokuyormus ilk burnunu kasirsan erkek agzina dokunursan kizmis, oyle diyolar....

ya latif
Ayakta nasıl isiyeyim neden anlamadım bitanem
12 haftalıkken canım 30 nisanda gideceğim 13 .haftada gitsem bile benim doktor söylemez cinsiyetini bence ilk düşündüğüm testlerin temiz çıkması 13 ü bekleyemem sağlıklı olsunlarda canım bence doktor ne zamanı gel dediyse git canım

Gijnij hayırlısıyla git gel ve güzel bir yaz tatili geçir bitanem eylülde deneme yaparsın olmadi eylülde erkek bebek ihtimali çok muş ...

Merhaba kizlar
Benim 2 kizim var.simdi 3. Cocuğu düşünüyoruz.kizlarda öylece hemen hamile kaldım burda ovulasyon testiyle erkek bebek formülünü duydum ve gecen ay uyguladım gulen yüz testi aldım pozitifi gördüğümün aksamı ve ertesi gün birliktelik oldu yalnız tutmadi
Acaba ben Yalnislikmi yaptim
Bu ay yine deniyecegim acaba testi pozitif görünce beklemedenmi beraber olsak offf
Kizlar biz Allahin izniyle bir oğlumuz olsun istiyoruz.tecrübeli annelerin yardımına ihtiyacım bar

Baharimmm ben kacirmisim bu yazini Sultanim alintilayinca gordum, kesin degil demis ki burd esimim kuzenini yazdim 3 Doktor 14. Haftada %99.99 kiz dedi, kizcagiz alistirdi kendini sonra seyahate gitmek icin 15 haftanin sonunda doktore gidince %100 erkek hatta bizimki baska doktorada gitti KESIN ERKEK, doktor demiski bazi bebeklerin cinsel organi 14 hafta bitimi tam olarak gelisiyor o yuzden genelde karisiklik olabiliyor.
Yinede kiz ise bile hayirlisi Rabbimin takdiri mutlaka senin icin hangisi guzel ve iyiyse o olacak

ya latif

Eylulummm sakin ilac alma bak benim adetime daha nerdeyse 5 6 gun var, kocam eve grip getirdi banada bulasti, atesim dusmuyo napsak netsek dedik doktoru aradim SADCE PAROL al gunde iki tane birde otrivine burum spreyi IHLAMUR icerek idare et dedi, sana tavsiyem ates coook yuksekken parol al yibede sor tabi doktoruna, c vitamini bile alna ilac olarak dedi benimki birde SAKIN PASTIL emme bazilari direk rahim kasilmasina sebep oluyormus....
Gecmis olsun birtaneeem eylulumm.
Masallah Sultanimmm , Allah bagislasin hele bu prensesi kucagina al buyutte daha vaktin var iyi doktorlar 4 sezeryan yapiyorlar, kismet yine Allah alnina kac evlat yazmissa o olur

Mosdettecim, detay vermemissin, son adet tarihin nedir? Doktora kacinci gun gittin, belki erken gittigin icin gebelign erken oldugu icin tutunup tutunmayacagi kesin degildir, KAN SONUCUnuda yaz burdan korkma. Birde istedigin bir gebelikmiydi? Bekliyormuydun yani?
Biraz daha detay verirsen yardimci oluryz hepimiz

FOREVERim canim dogrulugunu bilmesemde eskiler gebeyi iyice cise sikistirip ayakta isetirmis. Idrarin tazyikli akarken saga dogru meyilli akiyorsa sag bacagina yani, ERKEK sola dogru meylediyorsa kiz derlermis. Bilmem denermisin ben kesin denicem bide dumduz ayakta durman lazim kyvette fln dene yani egilip kendi kendine bakma ya ayna koy karsina yada cok yakinin biri baksin eger bacagina degmezse yinede meyili ne tarafa anlasilsin dite

Merhaba calikusu dur hemen acele etme sadece yumurtlama ani degil diyet var takviye var gerekirse catlatma ignesi ile tam yum. Anda iliski olarak var. Bende erkek bebek dosyasi var ozelden mail at sana da gonderiyimmm

ya latif

Tubisimm bak burda da yazdim meraklanma icini ferah tut

ya latif

Alevim daha önce okudum ama yazamadım çooook geçmiş olsun ne denir bilemiyorum Allah yar ve yardimcin olsun

KIZLAR ASKOLSUN YARATICI FIKIRKERINIZI BEKLIYORUM YAZMISTIM DUN GECE eger hamissem haftaya pazartesi cikicak ortaya anneme soyledim bugun onla gidip vericez tahlili, sonrada kocama supriz yapmak istiyorum pazartesiye kdr akliniza gelen soyle sok etkisi yapucak tum fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirimmm

ya latif

Canim 1 yildir istedigim hatta deli gibi istedigim gebelik
Kan degerimi az once aldim 1546
Kac haftalik sizce

Canim 1 yildir istedigim hatta deli gibi istedigim gebelik
Kan degerimi az once aldim 1546
Kac haftalik sizce

Ayyy hadi masallaaaaah gozun aydin canimmm benim en az 5-6 haftalik tahminimce
Adetinin gecikmesinden suphelenmedin mi? Peki kendi kendine oluruna mi biraktin AYYY TEBRIK EDERIM MOSDETTE DUA ET DARISI BASIMA BENIMDE IKINCI AYIN DENEYELI BUAY CAT IGNESI OLDUM bir hafta sonra fln belli olcak

ya latif

Canim ben pkoluyum duzenli regl olmuyodum zaten esimin sperm hizi morfolojisi 0 di.her ikimizde de sorunluyduk yani. Cok agladim her gece her saat. Olmayacak diye bunalima girdim.hic oluruna birakmadim hep stresliydim
Allahim ol deyince oldiu dua et de kese kalp atisi hepsini gorelim darisi sana ve tum bebis isteyenlerin basina:)
Kalbini ferah tut:)

Tum kalbimle simdi okuyacagim sana SENDE HEMEN BIR ABDEST AL VIR YASIN OKUsen okuyamazsan da bir yakinin okusun korkma INSALLAH goruceksin daha kucuk inan bana bak gelmis iste ALLAHIM KUCAKLAMAYI BUYUTMEYI NASIP ETSIN canim benim

ya latif

Ayy canim benim birde belirtilerini yazarmisin benim icin? Yani ne hissettin de suphelenip test yaptin, cunku pkoluymussun, ben degilim o yuzden gununu bekliyotum. Bugun igne olali 11. Gun bacagimda regl zamani olan romatiznal agrim var birde cok damla seklinde seffaf jelimsi akinti, akinti camasirima diil sadece peceteye geliyo ama icim islak, adetime 2 gun var. Normalde kuru olmam gerekirdi. Ama gogsum fln hersey normal merak eduyirum belirtin varmiydi?

ya latif

Tum kalbimle simdi okuyacagim sana SENDE HEMEN BIR ABDEST AL VIR YASIN OKUsen okuyamazsan da bir yakinin okusun korkma INSALLAH goruceksin daha kucuk inan bana bak gelmis iste ALLAHIM KUCAKLAMAYI BUYUTMEYI NASIP ETSIN canim benim

ya latif

Canim o kadar gonulden o kadar icten yazmissinki.rabbim dualarini karsiliksiz birakmasin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…