- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.361
yok canim yanlis olmamis ayni anda sormusuz sorularimasallah sen kizlari büyütmüssün.benim is daha zor.büyük kizim 5 kücük kizim 4 yasinda. dogum temmuzun ilk haftasi olacak.bebek iyi galiba telmeleyince iyidir heralde diye düsünüyroum kontrole 2 hafta var daha.
:44:
sultanım .hadı bakalım hayırlısıyla bebegını kucagına almaya az kaldı.bızım apranaks nerde hıc gırmıyor oda.ınsallah ıyıdır merak ettım onuda.guluzerada gelmıyor bırde kübrayı cok merak edıyorum yaaa nerde bu kızlar
yok canim yanlis olmamis ayni anda sormusuz sorularimasallah sen kizlari büyütmüssün.benim is daha zor.büyük kizim 5 kücük kizim 4 yasinda. dogum temmuzun ilk haftasi olacak.bebek iyi galiba telmeleyince iyidir heralde diye düsünüyroum kontrole 2 hafta var daha.
Ben iki kizimda cok zorlanmistim bir bucuk yasvar ikisinin arasinda yalnizdimda yardim edenimde yoktu kayinvalide sorunlarim vardi o bitti derken esim bozuldu onun sorunlari anliyacagin ikisinden birsey anlamadim bunda anladim anneligi piskolojim bozulmustu benimde nasil büyüdüler anlamadim hic hatirlamiyorum cok kötü günler gecirdim cok sükür hersey yoluna girdi dedim bir bebek yapalim dedik esimle evimize nese getirdi bebeyim cok tatli cennet kokulum benim bundada tek sorun kiz olmasi hamileligimden tut dogum yaptigim gün bile suzmadilar laf atip durdular ama ben aldiris etmedim esimde tabi onlara karsi icimiz kanagliyordu ama beli etmedim isyan etmedim neden kiz demedim kesge ikiz olsaydi bir kiz birde erkek olsaydi dedim 3 kizim oldugu icin deyil birde oglan olsaydi daha rahat ederdim diye bacim son sansimi denemek istiyorum Allahda nasip ederse kücük kizdan sonra kafaya taktim yanimda nisbet edergibi ogluslarini seviyorlar bende istiyorum sadece kizlarimla rahat etmek icin istiyorum son sans yani
Ayakta nasıl isiyeyim neden anlamadım bitanemAy cikar foreverimm bilmiyorum tabi ben o yontemi ama degere gore anlasiliyormus, sen ayakta iseme yaptin mi? birde sen bilmeden biri basindan tuz dokuyormus ilk burnunu kasirsan erkek agzina dokunursan kizmis, oyle diyolar....
ya latif
12 haftalıkken canım 30 nisanda gideceğim 13 .haftada gitsem bile benim doktor söylemez cinsiyetini bence ilk düşündüğüm testlerin temiz çıkması 13 ü bekleyemem sağlıklı olsunlarda canım bence doktor ne zamanı gel dediyse git canımGunaydin hatunlarnasilsiniz gijnij canim seni merak etmistim okudum gecmis olsun bilmem ne denirki hayirlisi deyip siginmak gerek uzuldum once senden bekliyordum haberi umut ol bizlere diye...ama yine denersin belkide zamani degildi.bende cok meraktayim bu hafta ikili test var ama 13. Haftadami gitsem diyorum belli olsun diye.11-14 hftasi diyor nette.forewer seni kac hftlikken cagirdi doktorun.bahara da kiza benziyor demis bende bunu duymaktan biraz korkuyorum yani tam korku degilde ne bileyim umut edip tersi cikinca hayal kirikligi iste.hamileligim bu sefer farkli diyordun bende kesin erkektir diye tahmin etmistim ama yanilma ihtimali azda olsa var.benimde cok bulantim yok karnim hic cikmadi goren erkek diyor ama belkide iki kizdan sonra beni hosluyorlar ne bileyim beklemek zor kismet hayirlisi boyle geciyor gunler
Kızlar şimdi doktordan geldim asiri kasık sancım vardı kendi doktoruma değil başka bı hastaneye gittim plasende aşağıdymis ondan cok sancı çekiyorum
Veeeeeee cinsiyetine kesin olmamakla birlikte kiz dedi hayırlısı olsun Perşembe Günü'de kendi doktoruma giricem oda kiz derse kesindir ama yanıldığını sanmıyorum
Gunaydin hatunlarnasilsiniz gijnij canim seni merak etmistim okudum gecmis olsun bilmem ne denirki hayirlisi deyip siginmak gerek uzuldum once senden bekliyordum haberi umut ol bizlere diye...ama yine denersin belkide zamani degildi.bende cok meraktayim bu hafta ikili test var ama 13. Haftadami gitsem diyorum belli olsun diye.11-14 hftasi diyor nette.forewer seni kac hftlikken cagirdi doktorun.bahara da kiza benziyor demis bende bunu duymaktan biraz korkuyorum yani tam korku degilde ne bileyim umut edip tersi cikinca hayal kirikligi iste.hamileligim bu sefer farkli diyordun bende kesin erkektir diye tahmin etmistim ama yanilma ihtimali azda olsa var.benimde cok bulantim yok karnim hic cikmadi goren erkek diyor ama belkide iki kizdan sonra beni hosluyorlar ne bileyim beklemek zor kismet hayirlisi boyle geciyor gunler
Yengem doğuma girmiş az önce ilk kez hala olucam ama Allah'ın takdirine bakarmısınız? Bir taraftan yeni biri doğarken bir taraftan biri ölüyor. Benim kürtaj olacağım aynı güne geldi bir yandan üZüntü bir yandan sevinç. Vardır bundada bir hayır
Eylulummm sakin ilac alma bak benim adetime daha nerdeyse 5 6 gun var, kocam eve grip getirdi banada bulasti, atesim dusmuyo napsak netsek dedik doktoru aradim SADCE PAROL al gunde iki tane birde otrivine burum spreyi IHLAMUR icerek idare et dedi, sana tavsiyem ates coook yuksekken parol al yibede sor tabi doktoruna, c vitamini bile alna ilac olarak dedi benimki birde SAKIN PASTIL emme bazilari direk rahim kasilmasina sebep oluyormus....saat kaçta kürtaj olacaksın canım dualrım seninle
kızmıyorum bacım kızmaya başlayacağım dedım ama bende girmedim topıge doğru duzgun.Gecen hafta soğuk algınlığı başladı hala gecmedı ve cok kotu durumdayım ya hamileysem diye ilaçta içemiyorum...Dün ateşim yükseldi titredim resmen sabah karşı düştü ateşim.Bebek varsada bu ateş ona zarar vermiş midir sizce...
Masallah Sultanimmm , Allah bagislasin hele bu prensesi kucagina al buyutte daha vaktin var iyi doktorlar 4 sezeryan yapiyorlar, kismet yine Allah alnina kac evlat yazmissa o oluryok canim yanlis olmamis ayni anda sormusuz sorularimasallah sen kizlari büyütmüssün.benim is daha zor.büyük kizim 5 kücük kizim 4 yasinda. dogum temmuzun ilk haftasi olacak.bebek iyi galiba telmeleyince iyidir heralde diye düsünüyroum kontrole 2 hafta var daha.
Mosdettecim, detay vermemissin, son adet tarihin nedir? Doktora kacinci gun gittin, belki erken gittigin icin gebelign erken oldugu icin tutunup tutunmayacagi kesin degildir, KAN SONUCUnuda yaz burdan korkma. Birde istedigin bir gebelikmiydi? Bekliyormuydun yani?zlar az once faz akinti ve kasik agrisi nedeniyle dr a gittim.cok kucuk bir kan pihtisi ve tam olusmamis belli belirsiz bir kese goruyorum dedi. Ve supheli gebelik dedi.
Beni bilgilendirin lutfenn supheli gebelik nedir
Idrarda 2 cizgi cikti.Kan tahlili de verdim .son7cu bekliyorum.kizlar bana cok dua edin olur mu.o kadar cok ihtiyacim var ki
FOREVERim canim dogrulugunu bilmesemde eskiler gebeyi iyice cise sikistirip ayakta isetirmis. Idrarin tazyikli akarken saga dogru meyilli akiyorsa sag bacagina yani, ERKEK sola dogru meylediyorsa kiz derlermis. Bilmem denermisin ben kesin denicemAyakta nasıl isiyeyim neden anlamadım bitanem
12 haftalıkken canım 30 nisanda gideceğim 13 .haftada gitsem bile benim doktor söylemez cinsiyetini bence ilk düşündüğüm testlerin temiz çıkması 13 ü bekleyemem sağlıklı olsunlarda canım bence doktor ne zamanı gel dediyse git canım
Merhaba kizlar
Benim 2 kizim var.simdi 3. Cocuğu düşünüyoruz.kizlarda öylece hemen hamile kaldım burda ovulasyon testiyle erkek bebek formülünü duydum ve gecen ay uyguladım gulen yüz testi aldım pozitifi gördüğümün aksamı ve ertesi gün birliktelik oldu yalnız tutmadi
Acaba ben Yalnislikmi yaptim
Bu ay yine deniyecegim acaba testi pozitif görünce beklemedenmi beraber olsak offf
Kizlar biz Allahin izniyle bir oğlumuz olsun istiyoruz.tecrübeli annelerin yardımına ihtiyacım bar
Sağol canım olur yine inşallah Rabbim nasip eder yeterki sağlık olsun
Gunaydin hatunlarnasilsiniz gijnij canim seni merak etmistim okudum gecmis olsun bilmem ne denirki hayirlisi deyip siginmak gerek uzuldum once senden bekliyordum haberi umut ol bizlere diye...ama yine denersin belkide zamani degildi.bende cok meraktayim bu hafta ikili test var ama 13. Haftadami gitsem diyorum belli olsun diye.11-14 hftasi diyor nette.forewer seni kac hftlikken cagirdi doktorun.bahara da kiza benziyor demis bende bunu duymaktan biraz korkuyorum yani tam korku degilde ne bileyim umut edip tersi cikinca hayal kirikligi iste.hamileligim bu sefer farkli diyordun bende kesin erkektir diye tahmin etmistim ama yanilma ihtimali azda olsa var.benimde cok bulantim yok karnim hic cikmadi goren erkek diyor ama belkide iki kizdan sonra beni hosluyorlar ne bileyim beklemek zor kismet hayirlisi boyle geciyor gunler
Baharimmm ben kacirmisim bu yazini Sultanim alintilayinca gordum, kesin degil demis ki burd esimim kuzenini yazdim 3 Doktor 14. Haftada %99.99 kiz dedi, kizcagiz alistirdi kendini sonra seyahate gitmek icin 15 haftanin sonunda doktore gidince %100 erkek hatta bizimki baska doktorada gitti KESIN ERKEK, doktor demiski bazi bebeklerin cinsel organi 14 hafta bitimi tam olarak gelisiyor o yuzden genelde karisiklik olabiliyor.
Yinede kiz ise bile hayirlisi Rabbimin takdiri mutlaka senin icin hangisi guzel ve iyiyse o olacak
ya latif
Doktordan geldim yarın kürtaj olucam doktor baktı tekrar bebek hepten küçülmüş kalp atışıda yok betada düştü zaten yine başım ağrıyor ve boğazım dolmuş yarını bir atlatayım biraz rahat ederim belki
Eylulummm sakin ilac alma bak benim adetime daha nerdeyse 5 6 gun var, kocam eve grip getirdi banada bulasti, atesim dusmuyo napsak netsek dedik doktoru aradim SADCE PAROL al gunde iki tane birde otrivine burum spreyi IHLAMUR icerek idare et dedi, sana tavsiyem ates coook yuksekken parol al yibede sor tabi doktoruna, c vitamini bile alna ilac olarak dedi benimki birde SAKIN PASTIL emme bazilari direk rahim kasilmasina sebep oluyormus....
Gecmis olsun birtaneeem eylulumm.
Masallah Sultanimmm , Allah bagislasin hele bu prensesi kucagina al buyutte daha vaktin var iyi doktorlar 4 sezeryan yapiyorlar, kismet yine Allah alnina kac evlat yazmissa o olur
Mosdettecim, detay vermemissin, son adet tarihin nedir? Doktora kacinci gun gittin, belki erken gittigin icin gebelign erken oldugu icin tutunup tutunmayacagi kesin degildir, KAN SONUCUnuda yaz burdan korkma. Birde istedigin bir gebelikmiydi? Bekliyormuydun yani?
Biraz daha detay verirsen yardimci oluryz hepimiz
FOREVERim canim dogrulugunu bilmesemde eskiler gebeyi iyice cise sikistirip ayakta isetirmis. Idrarin tazyikli akarken saga dogru meyilli akiyorsa sag bacagina yani, ERKEK sola dogru meylediyorsa kiz derlermis. Bilmem denermisin ben kesin denicembide dumduz ayakta durman lazim kyvette fln dene yani egilip kendi kendine bakma ya ayna koy karsina yada cok yakinin biri baksin eger bacagina degmezse yinede meyili ne tarafa anlasilsin dite
Merhaba calikusu dur hemen acele etme sadece yumurtlama ani degil diyet var takviye var gerekirse catlatma ignesi ile tam yum. Anda iliski olarak var. Bende erkek bebek dosyasi var ozelden mail at sana da gonderiyimmm
ya latif
Canim 1 yildir istedigim hatta deli gibi istedigim gebelik
Kan degerimi az once aldim 1546
Kac haftalik sizce
Ayyy hadi masallaaaaah gozun aydin canimmm benim en az 5-6 haftalik tahminimce
Adetinin gecikmesinden suphelenmedin mi? Peki kendi kendine oluruna mi biraktin AYYY TEBRIK EDERIM MOSDETTE DUA ET DARISI BASIMA BENIMDE IKINCI AYIN DENEYELIBUAY CAT IGNESI OLDUM bir hafta sonra fln belli olcak
ya latif
Canim ben pkoluyum duzenli regl olmuyodum zaten esimin sperm hizi morfolojisi 0 di.her ikimizde de sorunluyduk yani. Cok agladim her gece her saat. Olmayacak diye bunalima girdim.hic oluruna birakmadim hep stresliydim
Allahim ol deyince oldiu dua et de kese kalp atisi hepsini gorelim darisi sana ve tum bebis isteyenlerin basina:)
Kalbini ferah tut:)
Canim ben pkoluyum duzenli regl olmuyodum zaten esimin sperm hizi morfolojisi 0 di.her ikimizde de sorunluyduk yani. Cok agladim her gece her saat. Olmayacak diye bunalima girdim.hic oluruna birakmadim hep stresliydim
Allahim ol deyince oldiu dua et de kese kalp atisi hepsini gorelim darisi sana ve tum bebis isteyenlerin basina:)
Kalbini ferah tut:)
Tum kalbimle simdi okuyacagim sana SENDE HEMEN BIR ABDEST AL VIR YASIN OKUsen okuyamazsan da bir yakinin okusunkorkma INSALLAH goruceksin daha kucuk inan bana bak gelmis iste ALLAHIM KUCAKLAMAYI BUYUTMEYI NASIP ETSIN canim benim
ya latif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?