- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.381
Tam olarak ay belirtiler canim.normalde bugun akinti ve sol kasik agrisi icin dra gitmistim.ultrasonda kese gorunuyor diyince sok oldum.1 ay once rahim filmi cekilmistim.o gunden beri sol kasigimda agri vardi.sonra 2 haftadir bacagimda regl gibi agrim oldu ara ara belim agriyodu icimde hep bi islaklik vardi gunde 2 kez camasir degistirdim beyaz akintim oldu hep.ama hep ya enfeksiyon kaptim ya da vucut regl olmaya calisiyo ama olamiyo dedim.gogus agrimAyy canim benim birde belirtilerini yazarmisin benim icin? Yani ne hissettin de suphelenip test yaptin, cunku pkoluymussun, ben degilim o yuzden gununu bekliyotum. Bugun igne olali 11. Gun bacagimda regl zamani olan romatiznal agrim var birde cok damla seklinde seffaf jelimsi akinti, akinti camasirima diil sadece peceteye geliyo ama icim islak, adetime 2 gun var. Normalde kuru olmam gerekirdi. Ama gogsum fln hersey normal merak eduyirum belirtin varmiydi?
ya latif
Canim o kadar gonulden o kadar icten yazmissinki.rabbim dualarini karsiliksiz birakmasin insallah.
Tam olarak ay belirtiler canim.normalde bugun akinti ve sol kasik agrisi icin dra gitmistim.ultrasonda kese gorunuyor diyince sok oldum.1 ay once rahim filmi cekilmistim.o gunden beri sol kasigimda agri vardi.sonra 2 haftadir bacagimda regl gibi agrim oldu ara ara belim agriyodu icimde hep bi islaklik vardi gunde 2 kez camasir degistirdim beyaz akintim oldu hep.ama hep ya enfeksiyon kaptim ya da vucut regl olmaya calisiyo ama olamiyo dedim.gogus agrim
Bulantim hic olmadi.
Allah yardimcin olur bacim korkma kizlar ana okuluna gider biraz dinlenirsin bebisinle güzel bir kahvalti yaparsin sonra onun her hareketini gözlemleyip aksam babaya aktarirsin ev senlenecek beklede gör bacimyok canim yanlis olmamis ayni anda sormusuz sorularimasallah sen kizlari büyütmüssün.benim is daha zor.büyük kizim 5 kücük kizim 4 yasinda. dogum temmuzun ilk haftasi olacak.bebek iyi galiba telmeleyince iyidir heralde diye düsünüyroum kontrole 2 hafta var daha.
canim ayniyiz benimde kizlarin arasinda 1 yas var ve gercekten cok zor oldu bende yalnizdim.insallah gönlündeki gibi bir oglun olur 4. yü düsündügün icin cesaretinden dolayi tebrik ederim.ama bu sefer dr takibi falan yaptir istersen yada kibris olabilir.ben bu kizimida alayim kucagima cocuk sayfasini kapatacaz.
saat kaçta kürtaj olacaksın canım dualrım seninle
kızmıyorum bacım kızmaya başlayacağım dedım ama bende girmedim topıge doğru duzgun.Gecen hafta soğuk algınlığı başladı hala gecmedı ve cok kotu durumdayım ya hamileysem diye ilaçta içemiyorum...Dün ateşim yükseldi titredim resmen sabah karşı düştü ateşim.Bebek varsada bu ateş ona zarar vermiş midir sizce...
ginjinim kaplicayada git herseyi dene bacim ben gitmeyi düsünüyorum insallah pasanada kavusursun bacim mutlu haberlerini bekliyorum senin icin cok dua ediyorum bacim yalniz deyilsin
çok geçmiş olsun.ınsallah en kısa zamanda yıne hamıle kalırsın canım uzulme sakın.dualrımız senınle
Gijnij hayırlısıyla git gel ve güzel bir yaz tatili geçir bitanem eylülde deneme yaparsın olmadi eylülde erkek bebek ihtimali çok muş ...
Birtanemm Allah kolaylik sabir versin sana ve esine... Yeni bebisinizde hayirli ugurlu saglikli gudumlu bereketli ve saliha bir evlat olsun tum aileye
ya latif
Alevim daha önce okudum ama yazamadım çooook geçmiş olsun ne denir bilemiyorum Allah yar ve yardimcin olsun
gittinmi dr nasilsin doktor nededi insallah bu günleride atlatip terar hamis olursun bacim gelsin pasa artik ,,,
Evet canım kendime zaman ayırmadım. Nasip olsaydı her şekilde olurdu keten tohumu hergün bir tatlı kaşığı içilecek. Paylaşırım tabiki bende merak ediyorum ne dicek
Canım genetik raporun haricinde kromozom analizi de istiyorum ozaman herşey belli olacak
Evet geldim kızlar kürtaj oldum bebeği genetiğe yolladık sonuç 15 gün sonra çıkacakmış pek bir ağrım yok ama narkozdan olsa gerek halsizlik var dualarınızı eksik etmeyin Rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün. Hepinize teşekkür ediyorum
evetcanım en doğrusu genetikrapor.neyse çıksın ortaya,sana da yazık.genetik bir durum varsa pgt yapsınlar sana.böylelikle zigotun anomalisiz olduğundan emin olursun.
geçmiş olsun allah gönlündekini kısmet etsin,hayırlısıylayoluna girsin herşey inşallah.
Saol mosdettem sende guzel haberler vermek icin yine yaz olur mu?
Rahi, filmi cektirenlerin hep o ay bebegi oluyo cok sukur ki sende almissin mujdeyi
Gogus agrin olmamasina sevindim inan bende de yok suan sonradan olucak seninki demekki
Hadi insallah saglikla gecirirsin hamileligini darisida bana
Insallah canim.ben de senden guzel haberler bekliyorum en kisa zamanda.dua ile:)
çok gecmış olssun...artık bıraz dınlen kafanı boşalt hayırlısı olsun bacım...Evet geldim kızlar kürtaj oldum bebeği genetiğe yolladık sonuç 15 gün sonra çıkacakmış pek bir ağrım yok ama narkozdan olsa gerek halsizlik var dualarınızı eksik etmeyin Rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün. Hepinize teşekkür ediyorum
cnm tebrık ederım...kardeşimde aynı senın durumunda ne gıbı bır tadavı uyguladın aceba....Canim ben pkoluyum duzenli regl olmuyodum zaten esimin sperm hizi morfolojisi 0 di.her ikimizde de sorunluyduk yani. Cok agladim her gece her saat. Olmayacak diye bunalima girdim.hic oluruna birakmadim hep stresliydim
Allahim ol deyince oldiu dua et de kese kalp atisi hepsini gorelim darisi sana ve tum bebis isteyenlerin basina:)
Kalbini ferah tut:)
KIZLAR ASKOLSUN YARATICI FIKIRKERINIZI BEKLIYORUM YAZMISTIM DUN GECE eger hamissem haftaya pazartesi cikicak ortaya anneme soyledim bugun onla gidip vericez tahlili, sonrada kocama supriz yapmak istiyorum pazartesiye kdr akliniza gelen soyle sok etkisi yapucak tum fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirimmm
ya latif
çok gecmış olssun...artık bıraz dınlen kafanı boşalt hayırlısı olsun bacım...
cnm tebrık ederım...kardeşimde aynı senın durumunda ne gıbı bır tadavı uyguladın aceba....
sen daha önce süper fıkırler yazmıştın onlardan bıtanesini uygulayabılırsın guzel bır akşam yemeğinde eşin hangı takımsa o takımın zıbını veya başka bır şeyını alıp eşine hedıye şeklınde verip süpriz yababilirsin bence....haydı hayırlısı
Eylulummm sakin ilac alma bak benim adetime daha nerdeyse 5 6 gun var, kocam eve grip getirdi banada bulasti, atesim dusmuyo napsak netsek dedik doktoru aradim SADCE PAROL al gunde iki tane birde otrivine burum spreyi IHLAMUR icerek idare et dedi, sana tavsiyem ates coook yuksekken parol al yibede sor tabi doktoruna, c vitamini bile alna ilac olarak dedi benimki birde SAKIN PASTIL emme bazilari direk rahim kasilmasina sebep oluyormus....
Gecmis olsun birtaneeem eylulumm.
Masallah Sultanimmm , Allah bagislasin hele bu prensesi kucagina al buyutte daha vaktin var iyi doktorlar 4 sezeryan yapiyorlar, kismet yine Allah alnina kac evlat yazmissa o olur
Mosdettecim, detay vermemissin, son adet tarihin nedir? Doktora kacinci gun gittin, belki erken gittigin icin gebelign erken oldugu icin tutunup tutunmayacagi kesin degildir, KAN SONUCUnuda yaz burdan korkma. Birde istedigin bir gebelikmiydi? Bekliyormuydun yani?
Biraz daha detay verirsen yardimci oluryz hepimiz
FOREVERim canim dogrulugunu bilmesemde eskiler gebeyi iyice cise sikistirip ayakta isetirmis. Idrarin tazyikli akarken saga dogru meyilli akiyorsa sag bacagina yani, ERKEK sola dogru meylediyorsa kiz derlermis. Bilmem denermisin ben kesin denicembide dumduz ayakta durman lazim kyvette fln dene yani egilip kendi kendine bakma ya ayna koy karsina yada cok yakinin biri baksin eger bacagina degmezse yinede meyili ne tarafa anlasilsin dite
Merhaba calikusu dur hemen acele etme sadece yumurtlama ani degil diyet var takviye var gerekirse catlatma ignesi ile tam yum. Anda iliski olarak var. Bende erkek bebek dosyasi var ozelden mail at sana da gonderiyimmm
ya latif[/QUOT
Bu diyet takviye nekadar sürer benim esim artık Dahada beklemek istemiyor yani anlayacağınız Mayıs'ta tekrar denemeler olacak
Bide canim ben burda yeniyim özelden nasıl mail atılır bulamadim
Ayyyy huzun cicegimmm EN GUZEL FIKIR:))) esim koyuu bir gsli bende oyle, hatta esim 16 yasina kdr altyapidaydi ama sonra kayinprderim uni okumasi daha onemli diye dusunerek cikarmis vr yurtdisina gondermis esimi. Icinde hala acisini yasar yarasi kapanmaz)) Ayyyy en guzel supriz bu olabilir ancak ayy birde gsbtesislerinin oldugu semtte oturuyoruz biz tahlili vrrip INSALLAAH hayirli sonucu alip direk gs store ayyy huzuncicegimm birtanesin, nasil aklima gelmedi benim♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
ya latif
çok gecmış olssun...artık bıraz dınlen kafanı boşalt hayırlısı olsun bacım...
cnm tebrık ederım...kardeşimde aynı senın durumunda ne gıbı bır tadavı uyguladın aceba....
sen daha önce süper fıkırler yazmıştın onlardan bıtanesini uygulayabılırsın guzel bır akşam yemeğinde eşin hangı takımsa o takımın zıbını veya başka bır şeyını alıp eşine hedıye şeklınde verip süpriz yababilirsin bence....haydı hayırlısı
Canim degerlere gore 5 haftalik ama 2 hafta once idrar testi yaptigimda negatifti.su an kac haftalik bilmiyorum.esimin degerlerini 1.5 ay once ogrendik.hemen keciboynuzu kurune basladik.sonra maca proxeed kullandik ama sanirim bu 2 sini kullanmadan once hamismisim.ben de soktayim.nasilsa hamile kalmam diye rahim filmi cektirdim.simdi cok korkuyorum hamileyken film mi cektirdim acaba diyeson 1 haftadir kendime sogan kuru yapiyodum ama eger 5 haftalik hamileysem hicbisey kullanmadan hamile kalmisim.sadece 2 hafa keciboynuzu kuru:)
Allahim herseyin hayirlisini versin.kardesine acil sifalar diliyorum
Ayyy canarkadasim Allah sizede bizede yasatsin o erkek evlat sevgisini askini insalllaaaahoyy cnm benım işine yaradıysa ne mutlu bana...benımde eşim futbolcu olmak ietmiş ama babası engel olmuş destek vermeyınce gidememiş....eşimde oğlunu fulbolcu yapmak ısteyenlerden anlıycağın....hayırlısı bakalım artık...
Merhaba kizlar
Benim 2 kizim var.simdi 3. Cocuğu düşünüyoruz.kizlarda öylece hemen hamile kaldım burda ovulasyon testiyle erkek bebek formülünü duydum ve gecen ay uyguladım gulen yüz testi aldım pozitifi gördüğümün aksamı ve ertesi gün birliktelik oldu yalnız tutmadi
Acaba ben Yalnislikmi yaptim
Bu ay yine deniyecegim acaba testi pozitif görünce beklemedenmi beraber olsak offf
Kizlar biz Allahin izniyle bir oğlumuz olsun istiyoruz.tecrübeli annelerin yardımına ihtiyacım bar
Hüzün çiçeğinin fikri bence süper ama zaten regl olmayınca biliyorlar ben iki cocugumdada beraber öğrenmistik adet gecikince sürprizi kalmıyor sen adet oldum diye kandırabilirsin ki çok şaşırsın ve sevinsin ....bakalım bebis yoldamı önce bize haber ver ama tamam mi tatlımKIZLAR ASKOLSUN YARATICI FIKIRKERINIZI BEKLIYORUM YAZMISTIM DUN GECE eger hamissem haftaya pazartesi cikicak ortaya anneme soyledim bugun onla gidip vericez tahlili, sonrada kocama supriz yapmak istiyorum pazartesiye kdr akliniza gelen soyle sok etkisi yapucak tum fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirimmm
ya latif
Evet canim tam cat anini yakalasam sip diye hamis kalacagim.. Artik bu ayda deneyeyim yine olmazsa obur ay hamis kalabilmek icin yakiyla denerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?