Süper Anneler - 2011

Tam olarak ay belirtiler canim.normalde bugun akinti ve sol kasik agrisi icin dra gitmistim.ultrasonda kese gorunuyor diyince sok oldum.1 ay once rahim filmi cekilmistim.o gunden beri sol kasigimda agri vardi.sonra 2 haftadir bacagimda regl gibi agrim oldu ara ara belim agriyodu icimde hep bi islaklik vardi gunde 2 kez camasir degistirdim beyaz akintim oldu hep.ama hep ya enfeksiyon kaptim ya da vucut regl olmaya calisiyo ama olamiyo dedim.gogus agrim
Bulantim hic olmadi.

Canim o kadar gonulden o kadar icten yazmissinki.rabbim dualarini karsiliksiz birakmasin insallah.

Saol mosdettem sende guzel haberler vermek icin yine yaz olur mu?
Rahi, filmi cektirenlerin hep o ay bebegi oluyo cok sukur ki sende almissin mujdeyi
Gogus agrin olmamasina sevindim inan bende de yok suan sonradan olucak seninki demekki
Hadi insallah saglikla gecirirsin hamileligini darisida bana

ya latif

Allah yardimcin olur bacim korkma kizlar ana okuluna gider biraz dinlenirsin bebisinle güzel bir kahvalti yaparsin sonra onun her hareketini gözlemleyip aksam babaya aktarirsin ev senlenecek beklede gör bacim cok sükür benimkiler büyüdü ama ergenlik dönemine giriyoruz yada girdik cok sinirliler

Insallah bacim Allahim bana ve benim gibi isteyen herkese prens nasip etsin dr bende düsünüyorum ama hadi olmazsa diye korkuda var kibrisi da tavsiye etmiyorlar bende ginjin bacinin dr runa gitmeyi düsünüyorum o cok yardimci oluyormus Allah nasip ederse gidecez sende son sans ver kendine ben ilerde pisman olurum diye düsündüm kararimi verdim canim

ginjinim kaplicayada git herseyi dene bacim ben gitmeyi düsünüyorum insallah pasanada kavusursun bacim mutlu haberlerini bekliyorum senin icin cok dua ediyorum bacim yalniz deyilsin

çok geçmiş olsun.ınsallah en kısa zamanda yıne hamıle kalırsın canım uzulme sakın.dualrımız senınle

Gijnij hayırlısıyla git gel ve güzel bir yaz tatili geçir bitanem eylülde deneme yaparsın olmadi eylülde erkek bebek ihtimali çok muş ...

Birtanemm Allah kolaylik sabir versin sana ve esine... Yeni bebisinizde hayirli ugurlu saglikli gudumlu bereketli ve saliha bir evlat olsun tum aileye

ya latif

Alevim daha önce okudum ama yazamadım çooook geçmiş olsun ne denir bilemiyorum Allah yar ve yardimcin olsun

gittinmi dr nasilsin doktor nededi insallah bu günleride atlatip terar hamis olursun bacim gelsin pasa artik ,,,

Evet geldim kızlar kürtaj oldum bebeği genetiğe yolladık sonuç 15 gün sonra çıkacakmış pek bir ağrım yok ama narkozdan olsa gerek halsizlik var dualarınızı eksik etmeyin Rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün. Hepinize teşekkür ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

evetcanım en doğrusu genetikrapor.neyse çıksın ortaya,sana da yazık.genetik bir durum varsa pgt yapsınlar sana.böylelikle zigotun anomalisiz olduğundan emin olursun.

geçmiş olsun allah gönlündekini kısmet etsin,hayırlısıylayoluna girsin herşey inşallah.

evetcanım en doğrusu genetikrapor.neyse çıksın ortaya,sana da yazık.genetik bir durum varsa pgt yapsınlar sana.böylelikle zigotun anomalisiz olduğundan emin olursun.

geçmiş olsun allah gönlündekini kısmet etsin,hayırlısıylayoluna girsin herşey inşallah.

Sağol canım sen bu konularda baya bilgilisin bana özelden yazsana ilk fırsatta

çok gecmış olssun...artık bıraz dınlen kafanı boşalt hayırlısı olsun bacım...
cnm tebrık ederım...kardeşimde aynı senın durumunda ne gıbı bır tadavı uyguladın aceba....

sen daha önce süper fıkırler yazmıştın onlardan bıtanesini uygulayabılırsın guzel bır akşam yemeğinde eşin hangı takımsa o takımın zıbını veya başka bır şeyını alıp eşine hedıye şeklınde verip süpriz yababilirsin bence....haydı hayırlısı

Ayyyy huzun cicegimmm EN GUZEL FIKIR:))) esim koyuu bir gsli bende oyle, hatta esim 16 yasina kdr altyapidaydi ama sonra kayinprderim uni okumasi daha onemli diye dusunerek cikarmis vr yurtdisina gondermis esimi. Icinde hala acisini yasar yarasi kapanmaz)) Ayyyy en guzel supriz bu olabilir ancak ayy birde gsbtesislerinin oldugu semtte oturuyoruz biz tahlili vrrip INSALLAAH hayirli sonucu alip direk gs store ayyy huzuncicegimm birtanesin, nasil aklima gelmedi benim♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

ya latif

oyy cnm benım işine yaradıysa ne mutlu bana...benımde eşim futbolcu olmak ietmiş ama babası engel olmuş destek vermeyınce gidememiş....eşimde oğlunu fulbolcu yapmak ısteyenlerden anlıycağın....hayırlısı bakalım artık...

Canim degerlere gore 5 haftalik ama 2 hafta once idrar testi yaptigimda negatifti.su an kac haftalik bilmiyorum.esimin degerlerini 1.5 ay once ogrendik.hemen keciboynuzu kurune basladik.sonra maca proxeed kullandik ama sanirim bu 2 sini kullanmadan once hamismisim.ben de soktayim.nasilsa hamile kalmam diye rahim filmi cektirdim.simdi cok korkuyorum hamileyken film mi cektirdim acaba diye son 1 haftadir kendime sogan kuru yapiyodum ama eger 5 haftalik hamileysem hicbisey kullanmadan hamile kalmisim.sadece 2 hafa keciboynuzu kuru:)
Allahim herseyin hayirlisini versin.kardesine acil sifalar diliyorum

tşkler cnm ınşallah onunda hayırlı haberlerını alırım ve sızınle mpaylaşırım...

Ayyy canarkadasim Allah sizede bizede yasatsin o erkek evlat sevgisini askini insalllaaaah

ya latif

CANIMMM YOLLADIM SANA OZELDEN MAIL ADRESIMI KORKMA UZUN SAYILMAZ SEN BIR INCELE SONRA AKLINA TAKILAN USTUNE KONUSCAGIN HERHANGI BIR NOKTA OLURSA BURDAN YAXARSIN BIZE... OZEL MESAJLARINI KONTROL ET YOLLADIGIM ADRESE MAIL AT

ya latif

Hüzün çiçeğinin fikri bence süper ama zaten regl olmayınca biliyorlar ben iki cocugumdada beraber öğrenmistik adet gecikince sürprizi kalmıyor sen adet oldum diye kandırabilirsin ki çok şaşırsın ve sevinsin ....bakalım bebis yoldamı önce bize haber ver ama tamam mi tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…