Süper Anneler - 2011

CANIMMM YOLLADIM SANA OZELDEN MAIL ADRESIMI KORKMA UZUN SAYILMAZ SEN BIR INCELE SONRA AKLINA TAKILAN USTUNE KONUSCAGIN HERHANGI BIR NOKTA OLURSA BURDAN YAXARSIN BIZE... OZEL MESAJLARINI KONTROL ET YOLLADIGIM ADRESE MAIL AT

ya latif

Aldım mail ini canim.tekrar tekrar okuyorum.tutmazsa bile kirk yillik dost gibi .Verdigin bilgilerden ilgi ve alakandan dolayi cok Sagol..Allah gönlüne göre versin

bayadır burayı takip ediyorum .2 kızım var .2 aydır ovulasyon testleri ve diyetle denemem oldu ama hamile kalamadım.karbonatlı duş yaptığımdan kalamadığımı düşünüyorum.eşimede keçiboynuzu kürü içiriyodum oda ben içmem diye ısrar ediyo .biz 2 çocuğu böyle şeylerle mi yaptık diyo.adetlerim 28 günde bir olur.ilk kızıma sık ilişkiyle kaldım.2 kızıma ise adetimin 12.günü tek ilişkiyle hamile kaldım.kızlar tecrübelerinize dayanarak bikaç soru sormak istiyorum.bu sünen akıntı çattan ne zaman önce geliyo.benim 16 saat önce geldi.birde 2 aydır cinsel perhizim 8 gündü.sizce çokmu?

Foreverimmm benim beklenen adetim cuma cumartesi ama esim bilmiyor cunku ona pazartesi sali dedim yani ayin 28 29 u diye ilk andan inandirdim
Simdi cat ignesi olali 11 gun oldu deneme yapali 9 gun.
Sana bisi sorucam birtanem ben neden bilmiyorum sanki bu ay olmadi gibi hissediyorum cunku herkesin bahsettigi o beyaz akintim yok benimki wcden sonra jelimsi bir iki damla seffaf akinti hani yumurtlama zamanina yakin olan akinti gbi... Birde bu ay kasik masik agrim yok bi gariplik var kasigimda ama agri degil.
Birde iki gundur coook cooook yoruldum. Yani soyle soyliyim dun evi yaptim baya aksam pazar gunu kiyafet ayikladim bugunde 2 3 km belki fazla yurudum. SOL bacagim benim hep adet oncesi iki gun romatizma agrisi gibi agrir ceker, hep ayni bacagim ama bugun aksamustu basladi halen devam ediyor korkuyorum adet olycam diye... Senin bacaklrinda varmiydi? Herkes hamilelik ve adet ayni gidiyo hatta hamileler her an adet olucakmis gibi zannedrler diye....
Yemin ederim OGRENDIGIM AN BURAYA YAZICAM ALLAHIM NASIP ETSIN COK BEKLETMESIN INSALLAH BU AY MUJDEMI VERIYIM!!! dayanamayip eger bu bacak agrim devam edrse ve cumartesiye kdr adet olmazsam cumarteside yaptirabilirim

ya latif

embriyolog bi komşum var eşinde sende günde 5 er incir yiyin dedi.birde bir ay ilişkiye girmeyin dedi.bunu daha detaylı sorcan ona

Aldım mail ini canim.tekrar tekrar okuyorum.tutmazsa bile kirk yillik dost gibi .Verdigin bilgilerden ilgi ve alakandan dolayi cok Sagol..Allah gönlüne göre versin

Estafirullah biz burda ancak birseylere vesile oluruz canim benim mailde cevap veremedim sut urunlerine hepimiz duskunuz inan anliyorum seni cok zor hele biz karikoca sabah ogle aksam kahvalti hastasiyiz elinden geldigince kes veee en onemlisi mutlaka saka su ic ve icinede galenik ingiluz karbonati ekle, bu forumda xamanin olyrda gecmisi okursan orda da detayli detayli bilgiler yaziyor, bizede rahat rahat sorabilirsin bu arada bu ay hamile oliyim diye banada dua edebilirsin canim benim:sly:

ya latif

Ay fistigim cepte yazdigim icin herseyi eksik yanlis yazmisim... Hamilelere hep adet olmayla ayni oluyo her an adet olucaklarini zannediyorlar derler... Birde ev isi yaptim demeye calistim
Arada sacmaladigim icin kusuruma bakma seni yoruyorum hamile hamile yazdiklarimi okuyup anlamaya calisirken hakkini da helal et

ya latif

Ederim canim etmemmi Rabbim isteyen herkesi cocuk sahibi yapsin.ins bu ay Hamis kalirsin. Ben yurtdisinda oldugum icin o markalardaki ürünleri bulmam zor. Bende suya limon, karbonat bilgiler dogrultusunda devam edecegim

Ederim canim etmemmi Rabbim isteyen herkesi cocuk sahibi yapsin.ins bu ay Hamis kalirsin. Ben yurtdisinda oldugum icin o markalardaki ürünleri bulmam zor. Bende suya limon, karbonat bilgiler dogrultusunda devam edecegim

Ayy hic dusunemedim! tmm marka onemli degil hatta takviyeleri daha rahat temin edebilirsin INSALLAAAH sende oglunu tez vakitte kucaklarsin arkadsim

ya latif

Akıntı herkeste değişiyor bunu bulamadık akıntı olayını canım tam catladığı an kuru olanlar bile perhiz 8 gün çok 4 .5 gün en guzeli zaten arama motorunda ayrıntılı anlatan siteler var Ovulasyon testini nasıl kullanıyorsun hangi gunler ilişki oldu bende Ovulasyon testiyle 2.denememde kaldım
Bende cepten giriyorum genelde pratik daha olabilir anlıyorum ben sen rahat ol canım benim.
Evet benimde hamile olduğumu öğrendiğim gün karnım ağrıdı cok adet olacak gibi adet belirtileri devam edebilirmis canım

Tesekkurler canim kac gundur giremiyrm Allah hepinize nasip etsin insallah gonlunuzdekini... benimbir oglum var insallah bir de kizimiz olur niyetindeym nasip tabi seninde guzel haberlerini bekliyrzzz

inşallah canım ben 1 kaç aya çalışma yaparız diye düşünüyordum ama sanırım önce iyi bir dr bulmam gerekiyor, yani ertelemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı.....

Bademim ozelden cevap yazdim sana gormemisim gunduz kusura bakma nolur gec oldu hakkini helal et

ya latif
ya bejnubalım sen nasıl bir ifadeye anlatıma ve sıcaklığa sahip bir insansın!.... maşallah binlerce kez sana..... vallahi okuyunca senin yazılarını içime neşe, dinamizm aşılıyorsun resmen. inşallah bu iyi niyetin sıcaklığın ve samimiyetin snana kat be kat güzelliklerle dönsün.... sana bol bol dua ediyorum rabbim gönlündekini tez zamanda kucağına versin..... sağlıklı tosun gibi bir prensin olsun inşallah..........

canımsın valla kaç gündür doğru düzgün giremiyorum o yüzden farketmedim geç yazdığını hiç önemli değil canım.....ne hakkı canım öyle şeymi olur ginijimin ve senin yazılarını deneyimlerinizi okuduktan sonra deneme sürecini uzatmaya karar verdim bejnubalım, çok istiyorum bi oğluşum olsun ama bunun için dediğin gibi imkanları insanın her kapıyı açmıyor işte bu yüzden bilmiyorum kararsızım sonradan keşke demekten korkuyorum canım beni anla nolur, hayırlısını diliyorum ama yinede biraz daha zamanım var gibi geliyor.....

eylülüm çok geçmiş olsun bence de ilaçlara dikkat et.......

o millet yokmu? bizde 4 kız kardeşiz o duyguyu annemle beraber bizde yaşadık canım çok iyi bilirim, hiç düşünmüyorlar o masum çocukları nasıl bir psikolojiye soktuklarını Allahım sana da sağlıkla birde değil ikiz prens versin inşallah.................

sultanım sesini, yazını duymak güzel.... :) çok ara vermeyin sık gelin çocukların tatili bitsin. sen yum. anına dikkat ettinmi kaçıncı gün denedin dr kontrolu yaptınmı canım?

mosdette canım inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah hiçbir sorun yokturdur canım..... hadi gözün aydın diyeyim şimdiden inşallah gönlündeki olur..........

hoşgeldin canım bende henüz araştırmadayım. ovu. testini bu ay takibe başlıycam sen diyet falan yaptınmı? yum. pozitif çıkınca 12 saatte ilişki olmalı diye biliyorum......

çok geçmiş olsun ginijim Allahım yerine sağlıklı bir erkek bebiş versin tez zamanda....önce kendini topla moral depola canım gerisi sağlıkla gelir inşallah.......

bak benim aklımada bir fikir geldi bejnubalım: eşin eve gelince gayet normal davranıp hiçbirşey yokmuş gibi, onun elini yüzünü yıkarken yada üzerini değiştirirken gittiği noktalara ipuçları koyabilirsin :) yada özel bir anda bebeği temsil eden bir obje verebilirsin .......

meysa canım ilişki aralığı 5-6 gün olmalı diye biliyorum! yanılıyormuyum acaba???? sper hızı açısından

bejnubalım bence kendini şu süreçte bu kadar yorma dinlen uzun uzun, benim ablamın biri gebelik istemiyordu korunamıyordu da enişte istediği için kendini yorup ağır şeyler kaldırmaya çalışıyordu, ne kadar doğru tartışılır ama benimki bir fikir dikkat et canım......

embriyolog bi komşum var eşinde sende günde 5 er incir yiyin dedi.birde bir ay ilişkiye girmeyin dedi.bunu daha detaylı sorcan ona
meysa canım bunu erkek bebek isteğin için mi söyledi arkadaşın? yalnız 1 ay ilişki olmaması olayını bence iyi araştır tecrübeli arkadaşlarım daha sağlıklı bilgi verirler ama bence o kadar uzun olmamalı ilişki aralığı diye biliyorum.......

Son düzenleme:

Meysa hosgeldin canim komsunun esinin yanlisi var perhiz 7 gunu gecerse sperm kalitesinde cok dusme yasaniyor. Ideal perhiz suresi 3-7 gun arasi biz 4 gun yapmaya ozen gosteriyoruz.

Gunaydin hamisler,anneler,hamis olmayi bekleyenler

Bu ne guzel topic boyle.sizleri okudukca icim aciliyor.

Allahim hepinizin yuzunu iki cihanda da guldursun:)

Dün yengem bugünde eltim doğum yaptı bir oğlu oldu diğer eltimde cuma günü sezaryenile ooğlunu kucağına alacak insan nasıl hevesleniyor. Dün kürtaj olduğum yerde doğum yapan iki kişi vardı çıkarken eşim bak onlar kolları dolu çıkıyor biz boş çıkıyoruz dedi okadar üzüldümki çünkü ikimiZde kızlarda hiçbirşey anlamamıştık bu bebek bizim için yeni bir başlangıç olacaktı. Ama nerde hata yaptım bilmiyorum.

Gijnij nolur böyle düşünme bende ilkimi kaybettim ama Allah böyle takdir etmiş demekki illaki çok yıkım oluyor oh cekilmez yaraya derler ya çok dua etmen lazım buda sınav hayırlısıyla inşallah tekrar guldurur Rabbim kendine zaman ayır biraz unutulmaz ama alisilir inşallah tekrar güzel haberler ile döneceksin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla cnm sunu anladım bişey çok istedınmı olmuyor benım eltımde bebeği daha 6 aylıkken hemde korunurken hamıle kaldı 3.oğlanı yolda şans dıyorum ben artık....

Sağol canım benim inşallah umutsuz değilim aslında olay daha sıcak diye belkide biraz böyleyim bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler

valla cnm sunu anladım bişey çok istedınmı olmuyor benım eltımde bebeği daha 6 aylıkken hemde korunurken hamıle kaldı 3.oğlanı yolda şans dıyorum ben artık....

Canım benim bana yazmıştın cevap vermek için arıyordum sağol canım. Dediğin gibi şans benimde eltim üçüncü oğlunu doğurdu ve hiç istemiyordu eşinin zoruyla ikna olmuştu belki kız olur diye ama oğlu oluncada öyle hiç üzülmedi. Gerçekten çok nadir insanlar hariç oğlu olupta üzülen çok az kızı olupta üzülen çok fazla bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…