- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.421
Baktım o siteye kız çıkıyo :-( ama çok ilginç d.tarihini bildiğim herkesin doğru çıkıyo.annemle babamın yaşına göre ben abim dogru.kaynanamgile baktım eşim kaynım kaynımın oğlu dogru.benim kızlarda dogru çıktı.seneye hamile kalsaydım erkek çıkıyo.
Canım sultanım,doğru çıkmış demekki,, sen tatlım bu hesaplamayı uapabiliyormusun...
Şu kaplıca işini kim çıkardı? Kızlar kaplıcaya giden milyonlarca insan var hepsinin oğlumu oluyor? Bakın yavaş yavaş gözüm açılıyor kendi derdimden unuttum sizi sanmayın. Hani gidin deneyin evet gerçekten cinselliği çok arttırıyor ama kadınında cinselliğinin arttığını unutmayın sadece kaplıca ile erkek bebek olmaz ha olan olmuştur vesile olmuştur kızlar burada bir çok kişiye tanık olduk tam çat anını bulduğu halde vajen ph 9 larda olduğu halde kızı olanları. Bunları göz ardı etmeyin. Ha gidin diyorum ama erkek bebeğe etkisi olduğunu düşünüyorum. Yalovada çoğu eve sıcak su verirler haa hatta benim yengemin yengesi orada yazlıkları var kaç yıldır yeni aklıma geldi kadının üç kızı var oda oğlan için uğraşıyordu.
Ben yalovada yaşıyorum kızlar termal bana 20 dk.uzaklıkta eniştelerimin hepsi tatil firsatlarinda kaplıca ya sıcak havuza gidiyorlar birinin 3 kizi var diğerlerinin karışık kız erkek benim eşim sıcağı sevmediği için gitmez buna pek inanmıyorum ben yaa benim babam çok sıcak suyla duş yapar 5 kızı var bilemem ne kadar doğruŞu kaplıca işini kim çıkardı? Kızlar kaplıcaya giden milyonlarca insan var hepsinin oğlumu oluyor? Bakın yavaş yavaş gözüm açılıyor kendi derdimden unuttum sizi sanmayın. Hani gidin deneyin evet gerçekten cinselliği çok arttırıyor ama kadınında cinselliğinin arttığını unutmayın sadece kaplıca ile erkek bebek olmaz ha olan olmuştur vesile olmuştur kızlar burada bir çok kişiye tanık olduk tam çat anını bulduğu halde vajen ph 9 larda olduğu halde kızı olanları. Bunları göz ardı etmeyin. Ha gidin diyorum ama erkek bebeğe etkisi olduğunu düşünüyorum. Yalovada çoğu eve sıcak su verirler haa hatta benim yengemin yengesi orada yazlıkları var kaç yıldır yeni aklıma geldi kadının üç kızı var oda oğlan için uğraşıyordu.
Dün yengem bugünde eltim doğum yaptı bir oğlu oldu diğer eltimde cuma günü sezaryenile ooğlunu kucağına alacak insan nasıl hevesleniyor. Dün kürtaj olduğum yerde doğum yapan iki kişi vardı çıkarken eşim bak onlar kolları dolu çıkıyor biz boş çıkıyoruz dedi okadar üzüldümki çünkü ikimiZde kızlarda hiçbirşey anlamamıştık bu bebek bizim için yeni bir başlangıç olacaktı. Ama nerde hata yaptım bilmiyorum.
Sağol canım dediğin gibi nasip herşey benim teyzem 5 oğlu var hiç kızı yok annemde 5 kız 2 erkek anneannemde 8 erkek 2 kız demekki herşeyde var bir hayır biz ne desek boşBu kader meselesi cnm galiba bizim ailedede kiz kıtlığı var hep erkek her hamile haberi duyduğumuzda kiz olsun diyoruz erkek oluyor Allah in takdiri sağlıklılar ya gerisi boş ben ikinciye karar verdim annem kiz doğuracaksan bakarım sana yoksa bakmam diyo tabiki takılıyor bana ama mevlamin takdiri ışte hepimizi farklı siniyor yine sağlıklı olsun da gonlumuzde göre versin Rabbim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım söylediğin gibi birini bende tanıyorum eşi muşlu onunda 5 oldu birde psikolojisi bile bozulmuş ama herşey nasip aslında ne yaparsak yapalım nasipten ötesi olmuyorKomşumun bir akrabası var. Kadın 28 yaşındaymış şu an. Her iki yılda bir doğum yapıyor. Hiç sektirmeden yaptı ve kızları beşledi geçenlerde.
Hepsi kız ya nasıl oluyor da oluyor ben şaşırıyorum.
Eminin 2 sene sonra bir tane daha yapar.
Oğlanı bulana kadar gidecek galiba. Sağlığı elverirse tabi. Nasip...
Banada mantıklı gelmiyor sadece cinselliği çok arttırıyor bunu biliyorum gerisi muamma benceBen yalovada yaşıyorum kızlar termal bana 20 dk.uzaklıkta eniştelerimin hepsi tatil firsatlarinda kaplıca ya sıcak havuza gidiyorlar birinin 3 kizi var diğerlerinin karışık kız erkek benim eşim sıcağı sevmediği için gitmez buna pek inanmıyorum ben yaa benim babam çok sıcak suyla duş yapar 5 kızı var bilemem ne kadar doğru
Canım çok sağol hakkıyla sınavdan geçmek nasip olsun. Bakalım Mevlam bizim için neylemiş bekleyip göreceğizÜzülme bacim Allah sabrinin mükafatini verecek hemde ikiz pasa ile cikacaksin o hastaneden sadece öbür dünya icin sinavdasin bu aralar sinavida gectin düsün artik güzel günler sizi bekliyor kusum yeni bir sayfayi iki pasa ile acacaksiniz insallah Allah isteyen herkese nasip etsin bacim kimseyi kimselere imrendirmesin ,,,
Sağol canım dediğin gibi nasip herşey benim teyzem 5 oğlu var hiç kızı yok annemde 5 kız 2 erkek anneannemde 8 erkek 2 kız demekki herşeyde var bir hayır biz ne desek boş
Canım söylediğin gibi birini bende tanıyorum eşi muşlu onunda 5 oldu birde psikolojisi bile bozulmuş ama herşey nasip aslında ne yaparsak yapalım nasipten ötesi olmuyor
Banada mantıklı gelmiyor sadece cinselliği çok arttırıyor bunu biliyorum gerisi muamma bence
Canım çok sağol hakkıyla sınavdan geçmek nasip olsun. Bakalım Mevlam bizim için neylemiş bekleyip göreceğiz
Canım benim bana yazmıştın cevap vermek için arıyordum sağol canım. Dediğin gibi şans benimde eltim üçüncü oğlunu doğurdu ve hiç istemiyordu eşinin zoruyla ikna olmuştu belki kız olur diye ama oğlu oluncada öyle hiç üzülmedi. Gerçekten çok nadir insanlar hariç oğlu olupta üzülen çok az kızı olupta üzülen çok fazla bence
Canım inşallah Rabbim sana en hayırlısından en güzelinden en sağlıklısından bir kız nasip etsin. Şimdi bana sorsalar nasıl oldu diye inan hiçbirşey diyemem kaderleri vardı nasipleri vardı oldu. Rabbim yeterki ol desin.Aynen öyle cnm ben annemin tek kiziyim kendisinin üç oğlu var 5 torunu var onlarda erkek kiz istiyor haliyle hepimizden yuceler yucesi Rabbim hepimizin gönlündeki muradini hayirlisiyla nasip etsin inşallah önce sağlık ardından kiz,erkek kim hangisini istiyorsa inşallah
Bacim kizi olupta üzülenler diyer kisiler yüzünden bence benim 3 abim var 3 de ablam var oglanlar arayip sormazlar babami biz arariz gideriz yardim lazimsa yaninda biz oluruz Allah herkese hayirli evlat versin kizida oglanida ama kiz evlat daha baska oglu olanlari üzmek istemem ama onlar 2 yada 3 tane aslanim var derler ilerde aslanlar kedigibi olur kapisini bile acmazlar her kadina bir kiz sart derim ben benimde 3 kizim var onlarla neler yapacagimin planlarini yapiyorum biraz büyüyün 4 kiz takiliriz artik sunu yapariz bunu yapari diyorum ben cok mutluyum ama görümcemin oglu oldu olali kayinpeder ve görümcem beni deli ediyorlar olsun bir oglum olsun dedim bu yola bas koydum biliyorum kapimi acmayacak ama acmasin 3 kizim acar insallah oglani el gördülük istiyorum bende onlarin yaninda pasam diyip sevmek istiyorum kiskandirmaya calisiyorlar bu durum beni üzüyorALLAHIM INSALLAH BURDA KIZ ISTEYEN KARDESLERIMEDE NASIP EDER BIR PRENSES ,,,BIZEDE BIR PRENS
Canım ben hem doktor kontrolü hemde iki test birden kullandım benim bebeğin cinsiyeti belli olsun detaylı anlatıcam herşeyi
Canım inşallah Rabbim sana en hayırlısından en güzelinden en sağlıklısından bir kız nasip etsin. Şimdi bana sorsalar nasıl oldu diye inan hiçbirşey diyemem kaderleri vardı nasipleri vardı oldu. Rabbim yeterki ol desin.
Aslında çevreye bakmamak lazım ama insanız neticede. Efendimizin oğlu öldüğü zaman ağlamış ona demişlerki sen bir peygambersin nasıl ağlarsın diye demişki ama ben bir babayım. Bizde beşeriz onlar bunları yaparak günaha giriyor bizde onların günah işledikleri şeylere üzülüyoruz. Dediğin gibi kız gibisi yok. Biz memlekete gittiğimizde 5 kız kardeşiz ev sanki şenlik gibi oluyor. Ama iki erkek kardeşim var ooo dünya umurlarında değil. Rabbim herkese her iki meyvedende tattırsın inşallah
Amin bitanem ağzına sağlık ne güzel demissin müslümanın muslumana duası kabul olurmuş birbirimize dua edelim
canımsın, tamam detayları bekliyoruz senden. rabbim bebeğinin yerine sağlıklı, kucaklara sığmayan iki tane prens versin inşallah. allahım güzel kalbiniz ve gönlünüzün çabalarını boşa çıkarmasın......... öpüyorum..........
Sağol canım dediğin gibi nasip herşey benim teyzem 5 oğlu var hiç kızı yok annemde 5 kız 2 erkek anneannemde 8 erkek 2 kız demekki herşeyde var bir hayır biz ne desek boş
Canım söylediğin gibi birini bende tanıyorum eşi muşlu onunda 5 oldu birde psikolojisi bile bozulmuş ama herşey nasip aslında ne yaparsak yapalım nasipten ötesi olmuyor
Banada mantıklı gelmiyor sadece cinselliği çok arttırıyor bunu biliyorum gerisi muamma bence
Canım çok sağol hakkıyla sınavdan geçmek nasip olsun. Bakalım Mevlam bizim için neylemiş bekleyip göreceğiz
Zaten o durumda psikoloji falan kalmazki. Komşunun dediğine gore cinsiyetini geç ögrenmisler. O gün sinir krizi geçirmiş. Diger kızlarini da çok dövmüş. Bilincimi kaybettim diyormuş. Şimdi çok pişmanmış. Ruh gibi dolanıyormuş. Yazık allah acısın herkese.
Hangi site bu kız?
KIZLAR SULTAN MI BULMUS BOYLE BI SITE? BIZED SOYLESIN ALLAH RIZASI ICINCanım sultanım,doğru çıkmış demekki,, sen tatlım bu hesaplamayı uapabiliyormusun...
yazik kadina kiyamam psikolojisi fln altust olmustur, yasi da genc yazik bilinclide karsilayamaz... Allah onada versin bir erkek evlat dha fazla yipranmasin...Komşumun bir akrabası var. Kadın 28 yaşındaymış şu an. Her iki yılda bir doğum yapıyor. Hiç sektirmeden yaptı ve kızları beşledi geçenlerde.
Hepsi kız ya nasıl oluyor da oluyor ben şaşırıyorum.
Eminin 2 sene sonra bir tane daha yapar.
Oğlanı bulana kadar gidecek galiba. Sağlığı elverirse tabi. Nasip...
Cok haklisin foreverimm hic belli net bisey degil bu, kismet kesinligi yok yani....Ben yalovada yaşıyorum kızlar termal bana 20 dk.uzaklıkta eniştelerimin hepsi tatil firsatlarinda kaplıca ya sıcak havuza gidiyorlar birinin 3 kizi var diğerlerinin karışık kız erkek benim eşim sıcağı sevmediği için gitmez buna pek inanmıyorum ben yaa benim babam çok sıcak suyla duş yapar 5 kızı var bilemem ne kadar doğru
Bacim kizi olupta üzülenler diyer kisiler yüzünden bence benim 3 abim var 3 de ablam var oglanlar arayip sormazlar babami biz arariz gideriz yardim lazimsa yaninda biz oluruz Allah herkese hayirli evlat versin kizida oglanida ama kiz evlat daha baska oglu olanlari üzmek istemem ama onlar 2 yada 3 tane aslanim var derler ilerde aslanlar kedigibi olur kapisini bile acmazlar her kadina bir kiz sart derim ben benimde 3 kizim var onlarla neler yapacagimin planlarini yapiyorum biraz büyüyün 4 kiz takiliriz artik sunu yapariz bunu yapari diyorum ben cok mutluyum ama görümcemin oglu oldu olali kayinpeder ve görümcem beni deli ediyorlar olsun bir oglum olsun dedim bu yola bas koydum biliyorum kapimi acmayacak ama acmasin 3 kizim acar insallah oglani el gördülük istiyorum bende onlarin yaninda pasam diyip sevmek istiyorum kiskandirmaya calisiyorlar bu durum beni üzüyorALLAHIM INSALLAH BURDA KIZ ISTEYEN KARDESLERIMEDE NASIP EDER BIR PRENSES ,,,BIZEDE BIR PRENS
INSALLAAH GIJNIJIMM BIRTANEM Rabbim sana ikiz prens kucaklamayi tez vakitte nasip etsin canim benim.Amin canım çok sağol çok çok istiyorum ikiz oğlum olsun inşallah olur. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
cnm benım stresten bu haldesın bence tuttumu tutmadımı...farkındaysanız burdakı bayanların coğu bı aksılıkle karşılaşıyor...hayırlısı dıycem cnm ama ıcın rahatlıycaksa bence baktır beynını zorluyosun senı cok ıı anlıyorum bende ıkı ay bu durumda kaldım...düşündükçe ne zaman gecıyo ne stresın gecıyo anladığım kadarıyla sende benım kafadasın sabırsız ve ne olcaksa hemen olsun dıyenlerdensın bu yuzden sterslı oluyoruz.....bebem baktır bence sende bızde kurtulalaım ben bıle strese gırdım bacımKIZLAR SULTAN MI BULMUS BOYLE BI SITE? BIZED SOYLESIN ALLAH RIZASI ICIN
yazik kadina kiyamam psikolojisi fln altust olmustur, yasi da genc yazik bilinclide karsilayamaz... Allah onada versin bir erkek evlat dha fazla yipranmasin...
Cok haklisin foreverimm hic belli net bisey degil bu, kismet kesinligi yok yani....
AMINNN REYHANIMM AMIN CUMLEMIZE
INSALLAAH GIJNIJIMM BIRTANEM Rabbim sana ikiz prens kucaklamayi tez vakitte nasip etsin canim benim.
Gijnijimm eylulum ve tum kizlar bugun atesim cikti indi cikti indi soguk soguk terledim sinirliyim stresliyim midem bulaniyo ama gebelik gibi diil sinirsel heralde... Her ay adeti, yaklasirken goguslerim siser dolardi hassaslasirdi yok... Mutlaka tek bir sivikce cikardi, normalde hic sivilcem yok cildim puruzsuz, ama kabizligim da olurdu cok fena kabizim. Icim islak ama akintik yok gibi bi tek wcden sonra peceteye geliyo... Doktorumu aradim beta yaptiriyimmi diye kizdi adein cumaetesi en erken cumartesi hatta mumkunse lutfen sali carsambayi bekle yuregimizi hoplatma degerin dusuk cikabilir eger hamileysen dedi... Icimde bir his bu ay olmamis gibi cunku hic bi adet belirtim yok ama adet oncesi gerginligim var, nerden anladin derseniz, telefon eden arklarimla bile cok afedersiniz kicimin ucuyla konustum hemen kapatmaya calistim fln, halsiz ve muthis uykuluyum gerci bugun havada cok basikti...
Simdi ben igne olali 13 gun, iliski deneyeli 11 gun oldu... Adetime 2 3 gun var sizce yarin gidip BETA BAKTIRIM MI? inanin cok sinirli manyak gibiyim en azindan baktiriyim de kurtuluyim diyorum. Doktorda adetin gecmeden baktirma diyo...
NAPIYIM GIJNIJIMM SEN KACINCI GUN BAKTIRMISTIN?
ya latif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?