Süper Anneler - 2011

Ayyy kurba olurum sana, nasil guzel anlamissin beni... Yahu dogru duzgun uzulmedigimiz bi gun gecmiyor burda bile, evimizde bile. Hayat hep boyle degil mi sevincin yaninda uzuntuler hayal kirikliklari... Ya diyorum ki oldu oldu olmadi napiyim bi dahaki aya bakarim ama en azindan ne oldugunu biliyim... Yarin sabah gidiyim baktiriyim bence, doktor belki 0 cikar belki cok dusuk bi iran cikar ama reglin gecince en azindan rakam dogru duzgun olur dedi. yaaa napiyim bu sinir bu stres beni mahvediyoo... birde acaba bu ignenin verdigi hormon varmis ya bunyed kaliyormus bir korkumda hala vucuttan atilmadiysa bosa heveslenedebilirim... Bi sabah olsun bakalim, bide gijnij kacinci gun gitmisti tahlile onada soriyim

ya latif

Canım tşkr ederim sana da geçmiş olsun.Ama benım parol grubu agrı kesıci ateş dürücülere alerjim var ne yazıkkıi ou da içemiyorum :)((((((((((

Ben çat iğnesinden 13. Gün test yaptım 56 çıkmıştı 5 gün sonra tekrar yaptım 581 olmuştu. Yarın değilde cuma günü yap sen mubarek gün her halukarda olsada olmasada günün hürmetine Rabbim yardımcın olur

canım iğneden sonra 14 gun beklemen lazım yoksa hcg yüksek çıkıyor boşa üzülme derim...

canım iğneden sonra 14 gun beklemen lazım yoksa hcg yüksek çıkıyor boşa üzülme derim...

Tamam o zaman ben cuma sabah veriyim kan testini ALLAH RAZI OLSUN CANLARIMMM, bu durumda dua ile sabirla beklemek en dogrusu.... Napiyim sonu hayir olsunda varsin stresli olayim... Peki gijnijimm sende teste kadar hic bi belirti oldumu? Islaklik kuruluk goguslerin sivilceleme(adet oncesi sendromunda olyr ya) yada gergin stresli tahammuzluk fln?

ya latif

Canım bende hiçbir belirti yoktu tek belirti çok saçma birşey için ağlamıştım ozaman hamile olduğumu anlamıştım

sagol canim.kizlar zaten 3 bucuga kadar kresteler bu sene.zaten birazda kreste olmalarina güvendim 3. yü yapmakta.yoksa ücüyle birden aksama kadar halim düsünemiyorum.

Canım bende hiçbir belirti yoktu tek belirti çok saçma birşey için ağlamıştım ozaman hamile olduğumu anlamıştım
Ay gijnijimm Allah razi olsun birtanem INSALLAH bnde hamileyimdir olmustur Insallah, ama benim hic aglayasim yok, ben de gecen ay sebepsiz aglamistim ama regl oldum, hatta ben genel olarak her ay adet oncesi aglarim ama bu ay tam tersi agalamk yerine sinirhastasi gibiyim... Hayirlisi...
sagol canim benim.Allah isteyen herkese cocuk versin.
Amin Sultanim amin bu ay da bana versin Insallaaah

ya latif

sultanım sesini, yazını duymak güzel.... :) çok ara vermeyin sık gelin çocukların tatili bitsin. sen yum. anına dikkat ettinmi kaçıncı gün denedin dr kontrolu yaptınmı canım?

canim sagol ben de her firsatta girmeye calisiyorum topige.en son biraz apranxx in durumuna moralim bozulmustu girmemistim sonra da tatil girdi araya.ben yum. ani diyet,takviye ne varsa dikkat etmeye calismistim.dr kontrolu yapmadim cünkü burda cok zor.ovulasyon testi kullandim.

Canım sultanım,doğru çıkmış demekki,, sen tatlım bu hesaplamayı uapabiliyormusun...

kizzz kac ay oldu ben bu mesaji yazali nerden buldun cikardin canim bu sitede bi topikti ama topigin adini simdi hatirlamiyorum ama sanirim kromozom yenilenmesiyle ilgili birseyydi yine burdan bir arkaadasimiz topigin adresini yazmisti.kacinci syfadydi bu mesaj bak orda adres de vardir.

canim ben bulmadim zaten bu sitede bir topikti ama cok oldu birgün baktik öyle kalmisti hatta yanlis cikanlar olmustu galiba inanmamistik sonradan.ben bi arastiriyim hangi topikti.

Ayy nolur bulursan burayada yaz sultanimm, en azindan cevremizde dogmus bebeklerde bi bakar deneriz...

ya latif

Canım sana fazlaca katılıyorum bende çok dikkat ettim buna 2. 3. yine erkek doğuran üzülmüyor ama 2. 3. kızı olanlar üzülüyor ve çevre baskısıda daha fazla oluyor.

alevim kuşum kaplıca işini ben ve bejnubal çıkardık hani onun bir akrabasına 3 doktorda kız demiş sonra erkeğe dönmüş ya kesin erkek demişler bejnubalda dediki kaplıcayla alakası olabilir kaplıcaya gitmişti sonra sende cinsel isteği arttırıyor dedin bende araştırdım bu hafta sonu kaplıcaya gideceğim. ama ben erkek bebek için gitmiyorum kızlar bende kist var ve kaplıca suyu kadın hastalıklarına intihap mikroba iyi geliyormuş bence kistimede faydası dokunur yakın arkadaşım işe yarayabileceğini söyledi. Benim kaplıcadaki amacım kiste etki etmesi ve kolay hamile kalabilmem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…