- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.441
cnm benım stresten bu haldesın bence tuttumu tutmadımı...farkındaysanız burdakı bayanların coğu bı aksılıkle karşılaşıyor...hayırlısı dıycem cnm ama ıcın rahatlıycaksa bence baktır beynını zorluyosun senı cok ıı anlıyorum bende ıkı ay bu durumda kaldım...düşündükçe ne zaman gecıyo ne stresın gecıyo anladığım kadarıyla sende benım kafadasın sabırsız ve ne olcaksa hemen olsun dıyenlerdensın bu yuzden sterslı oluyoruz.....bebem baktır bence sende bızde kurtulalaım ben bıle strese gırdım bacım
defnem bende şu an senin gibi kendim test aldım takip amacıyla, ama yeterli gelmiycek gibi geliyor.........
slm kizlar ne var ne yok burda tatil var paskalya bayrami o yüzden giremiyorum internete cocuklar evde.tatilde misafirlerim vardi.simdi bi bakiyim dedim.ben gecmisi okuyum biraz hazir cocuklar oyuna dalmisken.
Canım tşkr ederim sana da geçmiş olsun.Ama benım parol grubu agrı kesıci ateş dürücülere alerjim var ne yazıkkıi ou da içemiyorum :)((((((((((Eylulummm sakin ilac alma bak benim adetime daha nerdeyse 5 6 gun var, kocam eve grip getirdi banada bulasti, atesim dusmuyo napsak netsek dedik doktoru aradim SADCE PAROL al gunde iki tane birde otrivine burum spreyi IHLAMUR icerek idare et dedi, sana tavsiyem ates coook yuksekken parol al yibede sor tabi doktoruna, c vitamini bile alna ilac olarak dedi benimki birde SAKIN PASTIL emme bazilari direk rahim kasilmasina sebep oluyormus....
Gecmis olsun birtaneeem eylulumm.
Masallah Sultanimmm , Allah bagislasin hele bu prensesi kucagina al buyutte daha vaktin var iyi doktorlar 4 sezeryan yapiyorlar, kismet yine Allah alnina kac evlat yazmissa o olur
Mosdettecim, detay vermemissin, son adet tarihin nedir? Doktora kacinci gun gittin, belki erken gittigin icin gebelign erken oldugu icin tutunup tutunmayacagi kesin degildir, KAN SONUCUnuda yaz burdan korkma. Birde istedigin bir gebelikmiydi? Bekliyormuydun yani?
Biraz daha detay verirsen yardimci oluryz hepimiz
FOREVERim canim dogrulugunu bilmesemde eskiler gebeyi iyice cise sikistirip ayakta isetirmis. Idrarin tazyikli akarken saga dogru meyilli akiyorsa sag bacagina yani, ERKEK sola dogru meylediyorsa kiz derlermis. Bilmem denermisin ben kesin denicembide dumduz ayakta durman lazim kyvette fln dene yani egilip kendi kendine bakma ya ayna koy karsina yada cok yakinin biri baksin eger bacagina degmezse yinede meyili ne tarafa anlasilsin dite
Merhaba calikusu dur hemen acele etme sadece yumurtlama ani degil diyet var takviye var gerekirse catlatma ignesi ile tam yum. Anda iliski olarak var. Bende erkek bebek dosyasi var ozelden mail at sana da gonderiyimmm
ya latif
KIZLAR SULTAN MI BULMUS BOYLE BI SITE? BIZED SOYLESIN ALLAH RIZASI ICIN
yazik kadina kiyamam psikolojisi fln altust olmustur, yasi da genc yazik bilinclide karsilayamaz... Allah onada versin bir erkek evlat dha fazla yipranmasin...
Cok haklisin foreverimm hic belli net bisey degil bu, kismet kesinligi yok yani....
AMINNN REYHANIMM AMIN CUMLEMIZE
INSALLAAH GIJNIJIMM BIRTANEM Rabbim sana ikiz prens kucaklamayi tez vakitte nasip etsin canim benim.
Gijnijimm eylulum ve tum kizlar bugun atesim cikti indi cikti indi soguk soguk terledim sinirliyim stresliyim midem bulaniyo ama gebelik gibi diil sinirsel heralde... Her ay adeti, yaklasirken goguslerim siser dolardi hassaslasirdi yok... Mutlaka tek bir sivikce cikardi, normalde hic sivilcem yok cildim puruzsuz, ama kabizligim da olurdu cok fena kabizim. Icim islak ama akintik yok gibi bi tek wcden sonra peceteye geliyo... Doktorumu aradim beta yaptiriyimmi diye kizdi adein cumaetesi en erken cumartesi hatta mumkunse lutfen sali carsambayi bekle yuregimizi hoplatma degerin dusuk cikabilir eger hamileysen dedi... Icimde bir his bu ay olmamis gibi cunku hic bi adet belirtim yok ama adet oncesi gerginligim var, nerden anladin derseniz, telefon eden arklarimla bile cok afedersiniz kicimin ucuyla konustum hemen kapatmaya calistim fln, halsiz ve muthis uykuluyum gerci bugun havada cok basikti...
Simdi ben igne olali 13 gun, iliski deneyeli 11 gun oldu... Adetime 2 3 gun var sizce yarin gidip BETA BAKTIRIM MI? inanin cok sinirli manyak gibiyim en azindan baktiriyim de kurtuluyim diyorum. Doktorda adetin gecmeden baktirma diyo...
NAPIYIM GIJNIJIMM SEN KACINCI GUN BAKTIRMISTIN?
ya latif
Ben çat iğnesinden 13. Gün test yaptım 56 çıkmıştı 5 gün sonra tekrar yaptım 581 olmuştu. Yarın değilde cuma günü yap sen mubarek gün her halukarda olsada olmasada günün hürmetine Rabbim yardımcın olur
canım iğneden sonra 14 gun beklemen lazım yoksa hcg yüksek çıkıyor boşa üzülme derim...
Tamam o zaman ben cuma sabah veriyim kan testini ALLAH RAZI OLSUN CANLARIMMM, bu durumda dua ile sabirla beklemek en dogrusu.... Napiyim sonu hayir olsunda varsin stresli olayim... Peki gijnijimm sende teste kadar hic bi belirti oldumu? Islaklik kuruluk goguslerin sivilceleme(adet oncesi sendromunda olyr ya) yada gergin stresli tahammuzluk fln?
ya latif
Masallah Sultanimmm , Allah bagislasin hele bu prensesi kucagina al buyutte daha vaktin var iyi doktorlar 4 sezeryan yapiyorlar, kismet yine Allah alnina kac evlat yazmissa o olur
Allah yardimcin olur bacim korkma kizlar ana okuluna gider biraz dinlenirsin bebisinle güzel bir kahvalti yaparsin sonra onun her hareketini gözlemleyip aksam babaya aktarirsin ev senlenecek beklede gör bacimcok sükür benimkiler büyüdü ama ergenlik dönemine giriyoruz yada girdik cok sinirliler
Ay gijnijimm Allah razi olsun birtanem INSALLAH bnde hamileyimdir olmustur Insallah, ama benim hic aglayasim yok, ben de gecen ay sebepsiz aglamistim ama regl oldum, hatta ben genel olarak her ay adet oncesi aglarimCanım bende hiçbir belirti yoktu tek belirti çok saçma birşey için ağlamıştım ozaman hamile olduğumu anlamıştım
Amin Sultanim amin bu ay da bana versin Insallaaahsagol canim benim.Allah isteyen herkese cocuk versin.
sultanım sesini, yazını duymak güzel.... :) çok ara vermeyin sık gelin çocukların tatili bitsin. sen yum. anına dikkat ettinmi kaçıncı gün denedin dr kontrolu yaptınmı canım?
Canım sultanım,doğru çıkmış demekki,, sen tatlım bu hesaplamayı uapabiliyormusun...
KIZLAR SULTAN MI BULMUS BOYLE BI SITE? BIZED SOYLESIN ALLAH RIZASI ICIN
canim ben bulmadim zaten bu sitede bir topikti ama cok oldu birgün baktik öyle kalmisti hatta yanlis cikanlar olmustu galiba inanmamistik sonradan.ben bi arastiriyim hangi topikti.
Canım benim bana yazmıştın cevap vermek için arıyordum sağol canım. Dediğin gibi şans benimde eltim üçüncü oğlunu doğurdu ve hiç istemiyordu eşinin zoruyla ikna olmuştu belki kız olur diye ama oğlu oluncada öyle hiç üzülmedi. Gerçekten çok nadir insanlar hariç oğlu olupta üzülen çok az kızı olupta üzülen çok fazla bence
Şu kaplıca işini kim çıkardı? Kızlar kaplıcaya giden milyonlarca insan var hepsinin oğlumu oluyor? Bakın yavaş yavaş gözüm açılıyor kendi derdimden unuttum sizi sanmayın. Hani gidin deneyin evet gerçekten cinselliği çok arttırıyor ama kadınında cinselliğinin arttığını unutmayın sadece kaplıca ile erkek bebek olmaz ha olan olmuştur vesile olmuştur kızlar burada bir çok kişiye tanık olduk tam çat anını bulduğu halde vajen ph 9 larda olduğu halde kızı olanları. Bunları göz ardı etmeyin. Ha gidin diyorum ama erkek bebeğe etkisi olduğunu düşünüyorum. Yalovada çoğu eve sıcak su verirler haa hatta benim yengemin yengesi orada yazlıkları var kaç yıldır yeni aklıma geldi kadının üç kızı var oda oğlan için uğraşıyordu.
Ayy nolur bulursan burayada yaz sultanimm, en azindan cevremizde dogmus bebeklerde bi bakar deneriz...
ya latif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?