Süper Anneler - 2011

Aynenn cok iyi geliyor kadin hastaliklarina bende duymustum, AYY DEFNEM SIFASINI GORUN INSALLAAAH BU AY HEMEN KAPLUCA ERTESI OGLUSUNA HAMIS KAL birtanem

ya latif

Aynenn cok iyi geliyor kadin hastaliklarina bende duymustum, AYY DEFNEM SIFASINI GORUN INSALLAAAH BU AY HEMEN KAPLUCA ERTESI OGLUSUNA HAMIS KAL birtanem

ya latif

oyyy yavru kuşum benim ağzın bal yesin inşalllah bu ay şifa olur da oğluşum gelir inşallah rabbim seninde gönlüne göre verir oğluşların çifter çifter gelir inşalllahhhhh canım

kiz guluzar daha cok gel topige.hic gelmez oldun artik.buarada ne vitamini aliyosun ben birsey almiyorum.

Ah be kusum... firsat buldukca giriyorum iste... sen nasilsin canim yaa... gunler nasi geciyo...senin bebis nasill... vitamin olarak elevit kullaniyorum 4 gunde bi aliyorum iri olmasin diye dedi dr.. kof sismesin dedi... hatta bugun kntrl vardi Allahim kizimin kopyasi... cok tatli... esnedi bi ara dil cikardi... kofte dudaklim... Rabbimden tek dilegim mutlulugum huzurum bozulmasin...evlatlarim biz saglikli olalim herkez yuvasinda mutlu olsun... Rabbim sanada cocuklarinla guzel bi omur nasip etsin...eger ekleyebilirsem fotosunu atayim...

Sagol canim Allah sanada gonlundeki bebegi hayirlisiyla nasip etsin....

cuma gunu baktır bencede ınşallah hamışsındır cnm....

oy yesınler senı...allah tamamına erdırsın...

kiz hanzade oturdum o mesajimi aradim kac saattir.aradim taradim buldum sonucta. aralikta yazmisiz o mesaji.topigin adresini de lenarin arkadasimiz vermis..az önce yazdigim topik dogruymus.hesaplama da söyleymis. annenin ve babanin yasi 4 e bölünüyo kimde kalan fazlaysa cinsiyet o yönde oluyomus.

Gijnijim canim uzme kendini esinide uyar canim daha hassas davransin senin yaninda duygularini dusuncelerini pat diye soylemesin sana, sen yeni bir hamilelik bitirmissin hormonal ve psikolojik olarak toparlanman zaman alir, sonucta istenen bir gebeligi sonlandirdin, oda uzuluyor paylasmak istiyodur ama daha hassas davranmasi gerek canim, ben senin hata yapmadigina inaniyorum canim, sen bilincli bir hamilelik planladin ve gerceklestirdin ama kismet, demekki nazli prensini kucagina almanin daha zamani var canim......

valla cnm sunu anladım bişey çok istedınmı olmuyor benım eltımde bebeği daha 6 aylıkken hemde korunurken hamıle kaldı 3.oğlanı yolda şans dıyorum ben artık....
Huzun cicegim, bencede sans ama sanki birazda annenin kromozomlari kabul etmesiylami alakali sanki?cunku kizi olanin kizi oglu olanin oglu oluyor.......

Allahim insallah gonlundeki prense kavussun tez zamanda, cok zor eminehan allah yardimcisi olsun......

Canim bencede cok sabirsiz davranmak. Daha da stres yapar sende bencede bekle hatta p.tesi olsun, gonlunu ferah tut cnm dusunme cik dolas kafani dagit.......

benim 3 de kız canım eylülde dogum yaptım .demekki kısmetimizde yokmuş neyapalım hayırlısı artık

Saglikla. Buyut insallah babymuck, hayirli evlat olsunlar insallah,......
apranaxxim canim arkadasim nasil oldun?hadi gel de bi haber ver kac gündür aklim sende.

Sultanim ben bu konuyu kacirmisim, noldu nesi var apranaxxin?

Ayyy canim ne tatli oluyor su heyecani yasamak caninda oyle bir mucizeyi hissetmek cok tatli canim saglikla kucagina al insallh...... bende kizimi ultrason resmine bakip bakip ona daha cok baglanir. Severdim onu oksar ve onu cooook sevdigimi soylerdim mucize canim tek kelimeyle rabbimin mucizesi bebislerimiz......

Ahhh bademimm cok haklisin da inan bak sende yasicaksin yemin ederim bugun oglene kdr iyiydim noldu bilmiyorum seytan vesvesesi heralde oldum bugun ya... Ben bir iki gun girmiyim bu topic e burda okuyup okuyup dahada meraklaniyorum yaaa...
Allahim nolur reglim gelmesinde hamile oliyim insallaaah cok ugrastik bademim diyet fln hersey kocami kandira kandira ilackari bile icirdim.. Simdi diyet fln kalmadi denemeden beri her turlu yasakli seyi yedik valla... Allahim hakkimizda hayirli olani nasip etsin...

ya latif

kızlar adet günüm bugün sabah 2.idrarımla test yaptım çok çok silik çizgi çıktı hamile olabilir miyim,bu kadar silik çizgi olur mu

Eklentiler

• $10153120_637060633008683_7587890287793154545_n.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 51
Arkadaslar hepinize guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim... Allah isteyene gonlundeki yavruyu nasip etsin hayirli saglikli bir sekilde... buarada gijnij bacim ... okuyunca cok uzuldum inan... sen direncli bi kadinsin bence... bunuda atlaticaksin... sabrin sonu selamettir.. Rabbimin bi sinavidir belki... bu arada apranxx ve eylulden haber varmi hamislermi... baska hamis olan kim var.. uzun zamandir takip edemedim ya o bakimdan

Dün eşim ikinci bebek mevzusundan 176. Kez vazgeçti yorruldum artık ama yaaa bende insanım annelik için yalvarmam mi gerek bu adama af af

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
kızlar adet günüm bugün sabah 2.idrarımla test yaptım çok çok silik çizgi çıktı hamile olabilir miyim,bu kadar silik çizgi olur mu

Ümit vermiyim ama benim ilk testim böyleydi ama adetime 5 gün vardı yaptığımda cnm hayırlısı yarın ilk idrarla tekrarla testi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı benımkı benım eşimde hıç istemıyo bacım ama konuşuyom ıkna edene kadar dvm....

cnm benım ınşallah hamışsındır bende bışey dıyemıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…