- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.461
Canım sana fazlaca katılıyorum bende çok dikkat ettim buna 2. 3. yine erkek doğuran üzülmüyor ama 2. 3. kızı olanlar üzülüyor ve çevre baskısıda daha fazla oluyor.
alevim kuşum kaplıca işini ben ve bejnubal çıkardıkhani onun bir akrabasına 3 doktorda kız demiş sonra erkeğe dönmüş ya kesin erkek demişler bejnubalda dediki kaplıcayla alakası olabilir kaplıcaya gitmişti sonra sende cinsel isteği arttırıyor dedin bende araştırdım bu hafta sonu kaplıcaya gideceğim. ama ben erkek bebek için gitmiyorum kızlar bende kist var ve kaplıca suyu kadın hastalıklarına intihap mikroba iyi geliyormuş bence kistimede faydası dokunur yakın arkadaşım işe yarayabileceğini söyledi. Benim kaplıcadaki amacım kiste etki etmesi ve kolay hamile kalabilmem :)
Aynenn cok iyi geliyor kadin hastaliklarina bende duymustum, AYY DEFNEM SIFASINI GORUN INSALLAAAH BU AY HEMEN KAPLUCA ERTESI OGLUSUNA HAMIS KAL birtanem
ya latif
kiz guluzar daha cok gel topige.hic gelmez oldun artik.buarada ne vitamini aliyosun ben birsey almiyorum.
Foreverimmm cok dogru AYETEL KURSI NIN sirlari say say bitmez, okumaliyiz her zaman okumaliyiz.
CANIM GULUZARELACIM, masallah canij benim, sen bi saglikla kolaylikla al prensesini kucagina onun tadini doya doya cikar sonra ALLAH buyuk nasip etsin OL desin yeter....
Hanzademmm birtanemm senin gecen ay dusugun mu oldu? Canim benim ben hic okumadim hic uzulme dusuk arkasi gebelik hem saglikli hemde erkek derler, AYYY CANIMINICI INSALLAH HAYIRLI HABERLERI MUJDELERI SENDE VERCEKSIN
Merhaba zeynocumm bildigim kadariyla adetin 10.gununden sobra yapicaksin adet dongun 25ten fazla 29dan az ise tabi. 27gun dongun varsa 11 12. Gunde basla bence.
GIJNIJIMMM BIRTANEEMMM BENIM! HAYIRLI HABERLERINI BEKLIYORUZ hepimiz bebisinin sagligi icin duaciyiz, Insallah coook guzel haberler vericeksin bizebirde gijnijim cok guzel yazmissin, biz kendimizi ALLAH a birakmiyoruz kayitsiz sartsiz tekamul edemiyoruz, aslinda dogrusu nefes alip vermek gibi birakicaksin Allah zatn en dogrusunu hayirlisini, hayirli sekilde nasip eder.
Baharimmm hakkinda hayirlisi ama cok emin olma kiz diye burda bahsetyim esimin kuzeni %100 kizdi 16.hafta sook oldu kabullendi ve baska doktora gitti o erkek dedi 10gun sonra kendi doktoruna gitti ve PIPIYI gordugec gelismis pipisi sende 18.haftaya kdr cok guvenme doktorlara birtanecim, Rabbimin takdiri ne verirse hayirlisini verir inan bana
ya latif
Bu benim kofte dudaklimEki Görüntüle 1083980
cuma gunu baktır bencede ınşallah hamışsındır cnm....Ayyy kurba olurum sana, nasil guzel anlamissin beni... Yahu dogru duzgun uzulmedigimiz bi gun gecmiyor burda bile, evimizde bile. Hayat hep boyle degil mi sevincin yaninda uzuntuler hayal kirikliklari... Ya diyorum ki oldu oldu olmadi napiyim bi dahaki aya bakarim ama en azindan ne oldugunu biliyim... Yarin sabah gidiyim baktiriyim bence, doktor belki 0 cikar belki cok dusuk bi iran cikar ama reglin gecince en azindan rakam dogru duzgun olur dedi. yaaa napiyim bu sinir bu stres beni mahvediyoo... birde acaba bu ignenin verdigi hormon varmis ya bunyed kaliyormus bir korkumda hala vucuttan atilmadiysa bosa heveslenedebilirim... Bi sabah olsun bakalim, bide gijnij kacinci gun gitmisti tahlile onada soriyim
ya latif
Dün yengem bugünde eltim doğum yaptı bir oğlu oldu diğer eltimde cuma günü sezaryenile ooğlunu kucağına alacak insan nasıl hevesleniyor. Dün kürtaj olduğum yerde doğum yapan iki kişi vardı çıkarken eşim bak onlar kolları dolu çıkıyor biz boş çıkıyoruz dedi okadar üzüldümki çünkü ikimiZde kızlarda hiçbirşey anlamamıştık bu bebek bizim için yeni bir başlangıç olacaktı. Ama nerde hata yaptım bilmiyorum.
Huzun cicegim, bencede sans ama sanki birazda annenin kromozomlari kabul etmesiylami alakali sanki?cunku kizi olanin kizi oglu olanin oglu oluyor.......valla cnm sunu anladım bişey çok istedınmı olmuyor benım eltımde bebeği daha 6 aylıkken hemde korunurken hamıle kaldı 3.oğlanı yolda şans dıyorum ben artık....
Komşumun bir akrabası var. Kadın 28 yaşındaymış şu an. Her iki yılda bir doğum yapıyor. Hiç sektirmeden yaptı ve kızları beşledi geçenlerde.
Hepsi kız ya nasıl oluyor da oluyor ben şaşırıyorum.
Eminin 2 sene sonra bir tane daha yapar.
Oğlanı bulana kadar gidecek galiba. Sağlığı elverirse tabi. Nasip...
Canim bencede cok sabirsiz davranmak. Daha da stres yapar sende bencede bekle hatta p.tesi olsun, gonlunu ferah tut cnm dusunme cik dolas kafani dagit.......Ayyy kurba olurum sana, nasil guzel anlamissin beni... Yahu dogru duzgun uzulmedigimiz bi gun gecmiyor burda bile, evimizde bile. Hayat hep boyle degil mi sevincin yaninda uzuntuler hayal kirikliklari... Ya diyorum ki oldu oldu olmadi napiyim bi dahaki aya bakarim ama en azindan ne oldugunu biliyim... Yarin sabah gidiyim baktiriyim bence, doktor belki 0 cikar belki cok dusuk bi iran cikar ama reglin gecince en azindan rakam dogru duzgun olur dedi. yaaa napiyim bu sinir bu stres beni mahvediyoo... birde acaba bu ignenin verdigi hormon varmis ya bunyed kaliyormus bir korkumda hala vucuttan atilmadiysa bosa heveslenedebilirim... Bi sabah olsun bakalim, bide gijnij kacinci gun gitmisti tahlile onada soriyim
ya latif
benim 3 de kız canım eylülde dogum yaptım .demekki kısmetimizde yokmuş neyapalım hayırlısı artık
apranaxxim canim arkadasim nasil oldun?hadi gel de bi haber ver kac gündür aklim sende.
Ayyy canim ne tatli oluyor su heyecani yasamak caninda oyle bir mucizeyi hissetmekBu benim kofte dudaklimEki Görüntüle 1083980
Gijnijim canim uzme kendini esinide uyar canim daha hassas davransin senin yaninda duygularini dusuncelerini pat diye soylemesin sana, sen yeni bir hamilelik bitirmissin hormonal ve psikolojik olarak toparlanman zaman alir, sonucta istenen bir gebeligi sonlandirdin, oda uzuluyor paylasmak istiyodur ama daha hassas davranmasi gerek canim, ben senin hata yapmadigina inaniyorum canim, sen bilincli bir hamilelik planladin ve gerceklestirdin ama kismet, demekki nazli prensini kucagina almanin daha zamani var canim......
Huzun cicegim, bencede sans ama sanki birazda annenin kromozomlari kabul etmesiylami alakali sanki?cunku kizi olanin kizi oglu olanin oglu oluyor.......
Allahim insallah gonlundeki prense kavussun tez zamanda, cok zor eminehan allah yardimcisi olsun......
Canim bencede cok sabirsiz davranmak. Daha da stres yapar sende bencede bekle hatta p.tesi olsun, gonlunu ferah tut cnm dusunme cik dolas kafani dagit.......
Saglikla. Buyut insallah babymuck, hayirli evlat olsunlar insallah,......
Sultanim ben bu konuyu kacirmisim, noldu nesi var apranaxxin?
Ayyy canim ne tatli oluyor su heyecani yasamak caninda oyle bir mucizeyi hissetmekcok tatli canim saglikla kucagina al insallh...... bende kizimi ultrason resmine bakip bakip ona daha cok baglanir. Severdim onu oksar ve onu cooook sevdigimi soylerdim mucize canim tek kelimeyle rabbimin mucizesi bebislerimiz......
kızlar adet günüm bugün sabah 2.idrarımla test yaptım çok çok silik çizgi çıktı hamile olabilir miyim,bu kadar silik çizgi olur mu
aynı benımkı benım eşimde hıç istemıyo bacım ama konuşuyom ıkna edene kadar dvm....Dün eşim ikinci bebek mevzusundan 176. Kez vazgeçti yorruldum artık ama yaaa bende insanım annelik için yalvarmam mi gerek bu adama af af
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar adet günüm bugün sabah 2.idrarımla test yaptım çok çok silik çizgi çıktı hamile olabilir miyim,bu kadar silik çizgi olur mu
tekrarladım başka marka bir test ile yine aynısı çıktı çok çok silik sen hamile misin peki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?