- 26 Nisan 2011
- 960
- 37
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.381
12.de deneme yapma 10.11 de olsun sirkeli vajinal duş yap 2.3 gün önceden yap ki deneme yapılacak zamanda asidik olmak için derin ilişki olmasın yüzeysel olsun biliyormusun bilmem ama bilmiyorsan söyle özelden ayrıntılı anlatayım ama bunlar kesin değil arkadaşım unutma ..ve sen yinede o ay yine de ovilasyon testi yap 11 de ilişki olduğunda ne zaman yumladığını bilirsin
Foreverim ozelden de yazarsan çok sevinirim adet olunca eşimle oturup kesin bi dille konusucam resti cekicem yani ikna olursa planın hazır olsun bacım ovulasyon testim var 25 tane falan onlarida kullanırım o güne kadar sirkeli şu icsem oda fayda edermi acaba ????
htc phone ile
12.gun yapma bence biraz erken çatlarsa riske girersin zaten spermler 72 saat yaşadığın göre 11.gun yapsan ve 13.gun çatlasa kız olur inşallah yalnız kocanı kandirabilirsen aynı gün an az bir veya iki defa korumalı ilişki olsun bütün hızlı y spermler gitsin geriye x ler kalsın sonra korumasız ilişki veee gelsin kız bebis
Kizlarrr Bir sorum daha var
Ben ogluma hamile kaldigim Ay esimin kaza kursununa kurban gitmistim
Ben o anda cabucak wc ye kostum ama hamilelik olmustu.sonunda 5 aylikken kaybettmistim malesef
Sorum su gecen Bir arkadasta birliktelikten Sonra ayaga kalkmis ve oglu olmus
Kimi diyorki spermler yercekimine karsi daha hizlilar ayaga kalkinca daha hizli variyor yum.'a Yoksa yatip kalmak daha mi iyi kizlar deneme 1 haftadan Az. Kaldi..Allah rizasi Icin cevap verin
Sizi seviyorum ..iyiki varsiniz guzellikler
Bacım atağa kalkma benim oglanda gün aşırı ilişki oldu derin iliskuydi ilişkiden sonra özellikle dr yumurtan büyümüş catlamak üzere dedikten sonra olan ilişkilerde kalcamin altına yastık koyup yarım saat bi saat yattım ayaklarımı yukarı diktim ve sagima yattım sabah yikandim ayrıca ertesi günde öğlen vakitleri hep sagima uzandım yumurta sağda demişti dr o yüzden şimdi bakıyorum hep erkek taktigiymis
htc phone ile
Kuzum tek bir gun yapma adet biter bitmez basla onbirinci gune kadar siksik iliski unutma cinsel pehriz yok yani iki uc gun ara vermeyin y spermini cogaltmayinTamam bacım çok sagolasın bunları şimdi defterde toplicam iyice dersime çalışmam lazım :)
htc phone ile
Varya canim benim yumurtada sagda ya sola yatirmiyor aci oluyor bende sagima yatiyor um aslinda pek umudum yok insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah hamileyimdir
Kuzum tek bir gun yapma adet biter bitmez basla onbirinci gune kadar siksik iliski unutma cinsel pehriz yok yani iki uc gun ara vermeyin y spermini cogaltmayin
Defneeeemmm lutfen resim yollayacagim gorr bak pasan nediyor bacım oda yasini fazla bulmus heralde
Hepsi korunmasız mi olacak bacım yoksa son üç gün mu Ayyy inşaallah eşim ikna olur yoksa bu kadar kaza da yapamam ki :-(
htc phone ile
hepsi korunmasız olacak zeynom allah ne verdiyse deneyeceksin. kaza yapma bence bak bebek olduktan sonra çok üzerine gelir sen yine de ikna yoluna git ısrarlarına devam et
İkna yoluna gidicem bi kere daha ama son zamanda vazgeçmeye fırsatı olmasın bakalım kısmet ne olacak oyyy arkası yarın gibi :-(
htc phone ile
Bacilar bide bu çörek otu bal tarcin kuru burda onerilmis kiz icinmis doğru mu yapayım mi
htc phone ile
Uyaninnnnn artik benim baska zamanim olmuyor biliyorsun uzcunku isler beni bekler zannedersem hepiniz sabah sabab su halde oluyor sunuz birde bu resimleri onceden dungece ayarladim sizin icin ugrastim birazcik ama size deger
üzülme bacım bide söyle düşün eşin isteksiz ya erkek istekli olursa erkek, kadın olursa kız olurmuş o yüzden şimdi sen çok istiyorsun yap denemeni kızın olsun inş.
çörek otu bal tarçına gelince sanki o erkek diyetindeydi ben bir kere yaptım tadı felaket olduğu için bir dahada yapmadım bacım
Günaydin bacim tembelim bugun valla gece 2 de yattim.suan yataktayim yuzumu yikadan size bakiyim dedimUyaninnnnn artik benim baska zamanim olmuyor biliyorsun uzcunku isler beni bekler zannedersem hepiniz sabah sabab su halde oluyor sunuz birde bu resimleri onceden dungece ayarladim sizin icin ugrastim birazcik ama size deger
Bacım atağa kalkma benim oglanda gün aşırı ilişki oldu derin iliskuydi ilişkiden sonra özellikle dr yumurtan büyümüş catlamak üzere dedikten sonra olan ilişkilerde kalcamin altına yastık koyup yarım saat bi saat yattım ayaklarımı yukarı diktim ve sagima yattım sabah yikandim ayrıca ertesi günde öğlen vakitleri hep sagima uzandım yumurta sağda demişti dr o yüzden şimdi bakıyorum hep erkek taktigiymis
htc phone ile
Günaydin bacim tembelim bugun valla gece 2 de yattim.suan yataktayim yuzumu yikadan size bakiyim dedim
Sagol canim bende uyguluyacam bu dediklerinizi cok sagolun hepiniz
Ins kizini alirsin kucagina canim
Ben ve Benim gibi bacilarda oglunu ins
Bu Ay oglan icin reyyaneha be sena Serra bacim erkek Icin deniyor Rabbim lutfen tutsun
Offf bende senin gibi devamli takvime bakıyorum aynı günde birkaç defa sayıyorum ben iğne olmadığım için daha erken ogrenebilirim meraktan ölüyorumSabahiniz hahirli olsun en guzel gunler sizin olsun gonlunuzdeki gobusunuzde gobusumde olsun insaallah birde kizlar benim igne vurulali dokuzuncu gunum ben gunleri saydikca benim bacilar iki hafta sabred deyip sabrimi zorluyor lar;;) saka biryana az kaldi onumuzdeki cuma belli olur veya cumartesi
Bacilar bide bu çörek otu bal tarcin kuru burda onerilmis kiz icinmis doğru mu yapayım mi
Bende kk da okumuştum biri yazmıştı onu yiyenin hep kızı olmuş diye böyle bir topuk vardı çörek otu bal tarçın diye orayı oku istersen ama emin olmadığın hicbirsey deneme sirkeli suyu içme bence çünkü oda kimi yerde kiz kimi yerde erkek bebek için diyorlar aç karna erkek tok karna kiz diye yazmislar di
htc phone ile
Günaydin bacim tembelim bugun valla gece 2 de yattim.suan yataktayim yuzumu yikadan size bakiyim dedim
Sagol canim bende uyguluyacam bu dediklerinizi cok sagolun hepiniz
Ins kizini alirsin kucagina canim
Ben ve Benim gibi bacilarda oglunu ins
Bu Ay oglan icin reyyaneha be sena Serra bacim erkek Icin deniyor Rabbim lutfen tutsun
Ve mutlaka erkek isteyen bacilar eşiniz sigara iciyorsa bırakması lazım bide KECİBOYNUZU çok çok önemli yalnız meyvesi olacak eşim çok sever meyvesini kilo kilo yer sonuç oğlan bugün gidin aktardan keçiboynuzu iyisini alın ama meyveyi alın en etkilisi o oturup yesin akşamlari en az dört beş tane çok faydalı hiç çocuğu olmayanların çocuğu oldu böyle düşünün
Saraçoğlu da böyle söyledi erkek bebekten bahsetmedi ama bir kavim varmış keçi boynuzu yla beslenen üreme oranı çok yuksekmis ama benimki hayatta yemez onu keşke bir deneseydim belki yerdi
Ayyy çok heyecanlandımSizin bebis ayarladim cok tatli tel yavas hepsini bir yapadim calikusum un pasasi kusmus ona reyyanehamin kide cok tatli cok capkin kizlar aksama anca duzenlerim opuyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?