Süper Anneler - 2011

Tamam bacım çok sagolasın bunları şimdi defterde toplicam iyice dersime çalışmam lazım :)

htc phone ile

Bacım atağa kalkma benim oglanda gün aşırı ilişki oldu derin iliskuydi ilişkiden sonra özellikle dr yumurtan büyümüş catlamak üzere dedikten sonra olan ilişkilerde kalcamin altına yastık koyup yarım saat bi saat yattım ayaklarımı yukarı diktim ve sagima yattım sabah yikandim ayrıca ertesi günde öğlen vakitleri hep sagima uzandım yumurta sağda demişti dr o yüzden şimdi bakıyorum hep erkek taktigiymis

htc phone ile

Varya canim benim yumurtada sagda ya sola yatirmiyor aci oluyor bende sagima yatiyor um aslinda pek umudum yok insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah hamileyimdir

Ve mutlaka erkek isteyen bacilar eşiniz sigara iciyorsa bırakması lazım bide KECİBOYNUZU çok çok önemli yalnız meyvesi olacak eşim çok sever meyvesini kilo kilo yer sonuç oğlan bugün gidin aktardan keçiboynuzu iyisini alın ama meyveyi alın en etkilisi o oturup yesin akşamlari en az dört beş tane çok faydalı hiç çocuğu olmayanların çocuğu oldu böyle düşünün

htc phone ile

Tamam bacım çok sagolasın bunları şimdi defterde toplicam iyice dersime çalışmam lazım :)

htc phone ile
Kuzum tek bir gun yapma adet biter bitmez basla onbirinci gune kadar siksik iliski unutma cinsel pehriz yok yani iki uc gun ara vermeyin y spermini cogaltmayin

Kuzum tek bir gun yapma adet biter bitmez basla onbirinci gune kadar siksik iliski unutma cinsel pehriz yok yani iki uc gun ara vermeyin y spermini cogaltmayin

Hepsi korunmasız mi olacak bacım yoksa son üç gün mu Ayyy inşaallah eşim ikna olur yoksa bu kadar kaza da yapamam ki :-(

htc phone ile

Hepsi korunmasız mi olacak bacım yoksa son üç gün mu Ayyy inşaallah eşim ikna olur yoksa bu kadar kaza da yapamam ki :-(

htc phone ile

hepsi korunmasız olacak zeynom allah ne verdiyse deneyeceksin. kaza yapma bence bak bebek olduktan sonra çok üzerine gelir sen yine de ikna yoluna git ısrarlarına devam et

hepsi korunmasız olacak zeynom allah ne verdiyse deneyeceksin. kaza yapma bence bak bebek olduktan sonra çok üzerine gelir sen yine de ikna yoluna git ısrarlarına devam et

İkna yoluna gidicem bi kere daha ama son zamanda vazgeçmeye fırsatı olmasın bakalım kısmet ne olacak oyyy arkası yarın gibi :-(

htc phone ile

İkna yoluna gidicem bi kere daha ama son zamanda vazgeçmeye fırsatı olmasın bakalım kısmet ne olacak oyyy arkası yarın gibi :-(

htc phone ile

Bacilar bide bu çörek otu bal tarcin kuru burda onerilmis kiz icinmis doğru mu yapayım mi

htc phone ile

üzülme bacım bide söyle düşün eşin isteksiz ya erkek istekli olursa erkek, kadın olursa kız olurmuş o yüzden şimdi sen çok istiyorsun yap denemeni kızın olsun inş.

çörek otu bal tarçına gelince sanki o erkek diyetindeydi ben bir kere yaptım tadı felaket olduğu için bir dahada yapmadım bacım

Haa oylemi bacim Tmm onu yemiyim o zaman inşaallah adet olayım Allah in izniyle şansımı deneyeceğim çok cok sagolasın gülom

htc phone ile

Uyaninnnnn artik benim baska zamanim olmuyor biliyorsun uz cunku isler beni bekler zannedersem hepiniz sabah sabab su halde oluyor sunuz birde bu resimleri onceden dungece ayarladim sizin icin ugrastim birazcik ama size deger
Günaydin bacim tembelim bugun valla gece 2 de yattim.suan yataktayim yuzumu yikadan size bakiyim dedim

Sagol canim bende uyguluyacam bu dediklerinizi cok sagolun hepiniz
Ins kizini alirsin kucagina canim
Ben ve Benim gibi bacilarda oglunu ins
Bu Ay oglan icin reyyaneha be sena Serra bacim erkek Icin deniyor Rabbim lutfen tutsun

İnşaallah bacım çok dua edelim birbirimize kiminki kabul olur bilinmez

htc phone ile

en az 12 .14 gün beklemen gerekir bitanem 14.günde kanda çıkar[/QUOTE]
O kadar miiii ama internette kan testi iliskiden 7 gun sonra çıkar diyo

Offf bende senin gibi devamli takvime bakıyorum aynı günde birkaç defa sayıyorum ben iğne olmadığım için daha erken ogrenebilirim meraktan ölüyorum

Aminn nn

Son düzenleme:
Sizin bebis ayarladim cok tatli tel yavas hepsini bir yapadim calikusum un pasasi kusmus ona reyyanehamin kide cok tatli cok capkin kizlar aksama anca duzenlerim opuyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…