- 26 Nisan 2011
- 960
- 37
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.401
Banada banadaaaa inşaallah hamid olursam takvimde yapın bana Tmm :-*
htc phone ile
Canim senin ikizler yolda insaallah aksama ayarlayabilirsem yollayacagim Opuldun
Canim pasan sana anne cok stres yapma yoldayim ben gunesleniyorum en kisa zamanda gelecem diyor insaallahAyyy çok heyecanlandım
Zeynom insaallah boyle ikilerin olurda kocan kafayi yesin:))) seninkilerde anne babam cocuk istemiyince ucumuz hakkindan geliriz diyor larAyyy gülo dur ikiz, miiii tek olsun teekk
htc phone ile
Benim hic umudum kalmadi bu sancilar adet sancisi gibi geliyor ama bu sefer uzulmuyorum bu ay olmazsa birdaha ki ay bademimle zeynomla calikusum la denerim herseyin hayirlisi Vardir bir vakti saati Rabbim insaallah en hayirli saglikli birsekilde versin
Tebrik ederim catlaadim cnm cok relax gordum seni, kisssss onumuzdeki aya bende basliyorummmmm biliyosun simdiden duyuyorum heyecani ama sakin olacagimhep kendime hayirlisini dileyip telkin edecegim cnm bencede sikma canini ama gunun daha gecmemis biraz daha bekle bakalim
Nasip canim insan aa hamile kalmiyorummu diye gerginlik yapiyor ama,belki oglusun tamamen kis cocugu olmak istiyor guzelimBenim hic umudum kalmadi bu sancilar adet sancisi gibi geliyor ama bu sefer uzulmuyorum bu ay olmazsa birdaha ki ay bademimle zeynomla calikusum la denerim herseyin hayirlisi Vardir bir vakti saati Rabbim insaallah en hayirli saglikli birsekilde versin
Iyi gözüm aydin canimKizlar kirmizilari gorddum bugun cok cok cok sukur. Korku dolu bekleme bitti..........
Zeynom insaallah boyle ikilerin olurda kocan kafayi yesin:))) seninkilerde anne babam cocuk istemiyince ucumuz hakkindan geliriz diyor lar
Benim hic umudum kalmadi bu sancilar adet sancisi gibi geliyor ama bu sefer uzulmuyorum bu ay olmazsa birdaha ki ay bademimle zeynomla calikusum la denerim herseyin hayirlisi Vardir bir vakti saati Rabbim insaallah en hayirli saglikli birsekilde versin
Bacim seninde bir hafta onceden basladim i birde bacagimdaki ve belimdeki agri hic gitmiyor korkuyorum ya igneden kist olustuysa ne olur belirtileri ni tam yaz canimCatladimcm yapma bende hamile kaldigim ay oyleydi rahim büyüdüğü için oluyormuş gebelik belirtileri adet belirtileriyle aynı gülom
htc phone ile
Nasip canim insan aa hamile kalmiyorummu diye gerginlik yapiyor ama,belki oglusun tamamen kis cocugu olmak istiyor guzelim
Saglik olsun Ben ovu testlerine basladim,negatif cikti carsamba Cuma arasi yuksek ihtimal bakacaz artik
Iyi gözüm aydin canim
Sultanim ellerine emegine saglik kuzum, saglikla al bebisini kucagina insallahsen de sağol canım.bugün vaktim vardı yapayım dedim.
Zeynoom bence 10unda son denemeni yap bi daha yapma, ama onuna kadar hergun korunmasiz iliski yap, sirkeli vaj dusu yap, asidik yapacak seyler ye sirkeli su ic elma sirkesi olmasin, kizilcik ye... gelincik baska ne denemistiki?o sayfalara tekra bi goz at cnm. Esini ikna dersen gunluk denemelerin daha kolay olur, bide senin geergin olmaman gerekiyormus sakin huzurlu bir iliski ortamlari yarat ikna edemesende cnm hadi kakkinda hayirlisi olsun cnm.Bacilaaaaaar haziran 13 benim yumurtlama günü ben 11 inde mi deneme yapicam en son yoksa 12 yi de es gecmiyim mi ben ovulasyon testinde çift çizgiyi 13 ünde görürüm muhtemel kaç aydır takibine göre öyle
htc phone ile
Canim hislerini cok guzel ifade ediyorsun yaziya aktariyorsun cnm bravo sana edebiyatin iyiydi sanirimInsan oyle bir dost isterki dertlerini anlayabilen ayni frekansdan konusabilen hicbirseyine bakmadan oylece kabullenen Oyle bir dost ki sebeb sizce guvenebilen ve cikarsizca sevebilen yuregindeki aciyi paylasabilen dost dedigin sevinci carpmali /Uzuntuyu bolmeli gecmisi cikartmali yarini toplamali kalbinin derinliklerindeki ihtiyaci hesaplamali ve herzaman butun parcalardan daha buyuk olmali sevgiye herzaman yeri olan yuregi kocaman olan iste benim boyle dostlarim oldu insaallah devamli ve daim olur sizleri coook seviyorum dostlarim
Cnm tablettenn goremiyorm resimleri pc yi acincca bakicamBademim seninde resimleri gorebiliyorsun degil goremiyorsanda gor bacim;)) bak sagdaki senin pasan soldaki benim
Canim senin tosun ablasina diyorki anne ablam beni kiskanmasin ben hep uyurum cok usluyum ablama soyle
Canım ne güzel fotolar hazırlamıştır SağolBenim hic umudum kalmadi bu sancilar adet sancisi gibi geliyor ama bu sefer uzulmuyorum bu ay olmazsa birdaha ki ay bademimle zeynomla calikusum la denerim herseyin hayirlisi Vardir bir vakti saati Rabbim insaallah en hayirli saglikli birsekilde versin
Sarsintiyi hisseden tum arkadaslarima gecmis olsun dileklerimi iletiyorum.......
Bacim seninde bir hafta onceden basladim i birde bacagimdaki ve belimdeki agri hic gitmiyor korkuyorum ya igneden kist olustuysa ne olur belirtileri ni tam yaz canim
Bacım adet sancısı gibi sancım oldu bide krem gibi akintim adete 5 gün kala öğrendim son belirtilere dikkat etmedim
htc phone ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?