Süper Anneler - 2011

Calikusum prensin biraz kizmis sana bak nediyor Ya anne pasayim ben pasa daha gelmeden kiz yaptin beni diyor

Eklentiler

• $indir (3).webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 73
Benim hic umudum kalmadi bu sancilar adet sancisi gibi geliyor ama bu sefer uzulmuyorum bu ay olmazsa birdaha ki ay bademimle zeynomla calikusum la denerim herseyin hayirlisi Vardir bir vakti saati Rabbim insaallah en hayirli saglikli birsekilde versin

Tebrik ederim catlaadim cnm cok relax gordum seni, kisssss onumuzdeki aya bende basliyorummmmm biliyosun simdiden duyuyorum heyecani ama sakin olacagim hep kendime hayirlisini dileyip telkin edecegim cnm bencede sikma canini ama gunun daha gecmemis biraz daha bekle bakalim

Canim senin tosun ablasina diyorki anne ablam beni kiskanmasin ben hep uyurum cok usluyum ablama soyle

Eklentiler

• $images (35).webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 36

Yok birtanem ya hic umudum kalmadi bu igneden adet cok sancili geciyor herseyin hayirlisi cok sukur var iki tane prensesim insaallah Rabbim nasip ederse bide oglum olursa guzel olur olmadi hakkimda demek bu hayirlisi ymis derim

Nasip canim insan aa hamile kalmiyorummu diye gerginlik yapiyor ama,belki oglusun tamamen kis cocugu olmak istiyor guzelim
Saglik olsun Ben ovu testlerine basladim,negatif cikti carsamba Cuma arasi yuksek ihtimal bakacaz artik
Kizlar kirmizilari gorddum bugun cok cok cok sukur . Korku dolu bekleme bitti..........
Iyi gözüm aydin canim

Catladimcm yapma bende hamile kaldigim ay oyleydi rahim büyüdüğü için oluyormuş gebelik belirtileri adet belirtileriyle aynı gülom

htc phone ile

Catladimcm yapma bende hamile kaldigim ay oyleydi rahim büyüdüğü için oluyormuş gebelik belirtileri adet belirtileriyle aynı gülom

htc phone ile
Bacim seninde bir hafta onceden basladim i birde bacagimdaki ve belimdeki agri hic gitmiyor korkuyorum ya igneden kist olustuysa ne olur belirtileri ni tam yaz canim

Canimmmm benim insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim bacim kis cocugu demissin ya anlamadim onu)

sen de sağol canım.bugün vaktim vardı yapayım dedim.
Sultanim ellerine emegine saglik kuzum, saglikla al bebisini kucagina insallah

Zeynoom bence 10unda son denemeni yap bi daha yapma, ama onuna kadar hergun korunmasiz iliski yap, sirkeli vaj dusu yap, asidik yapacak seyler ye sirkeli su ic elma sirkesi olmasin, kizilcik ye... gelincik baska ne denemistiki?o sayfalara tekra bi goz at cnm. Esini ikna dersen gunluk denemelerin daha kolay olur, bide senin geergin olmaman gerekiyormus sakin huzurlu bir iliski ortamlari yarat ikna edemesende cnm hadi kakkinda hayirlisi olsun cnm.

Canim hislerini cok guzel ifade ediyorsun yaziya aktariyorsun cnm bravo sana edebiyatin iyiydi sanirim

Bademim seninde resimleri gorebiliyorsun degil goremiyorsanda gor bacim; )) bak sagdaki senin pasan soldaki benim
Cnm tablettenn goremiyorm resimleri pc yi acincca bakicam

Canim senin tosun ablasina diyorki anne ablam beni kiskanmasin ben hep uyurum cok usluyum ablama soyle

Kubus oluyum ben o kuzuya..... gelsinde insallah kiskanmaz ablasi(diycem ama kendim bile inanmiyorum )

Canım ne güzel fotolar hazırlamıştır Sağol
Seni umutlandirmak istemem ama Zeyno nun dediği gibi hamilelik belirtileridir belki

Sarsintiyi hisseden tum arkadaslarima gecmis olsun dileklerimi iletiyorum.......

Sağol canım Allah cümlemizi korusun

Son düzenleme:

Zeynoom bence 10unda son denemeni yap bi daha yapma, ama onuna kadar hergun korunmasiz iliski yap, sirkeli vaj dusu yap, asidik yapacak seyler ye sirkeli su ic elma sirkesi olmasin, kizilcik ye... gelincik baska ne denemistiki?o sayfalara tekra bi goz at cnm. Esini ikna dersen gunluk denemelerin daha kolay olur, bide senin geergin olmaman gerekiyormus sakin huzurlu bir iliski ortamlari yarat ikna edemesende cnm hadi kakkinda hayirlisi olsun cnm

Gelincik hangi tarihte denemişti gülom hatirliyormusun bulayim onu bide ne Sirkesi alayım inşaallah ikna edebilirim yoksa kazara kiz bebek zor gibi

htc phone ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…