Süper Anneler - 2011

Kiz valla kafa gitmis bende
Bahar diyecektim
Simdi hamile kalsak ocak subat ayinda dogum Olur.seninki belki bahar mevsiminde dogmak istiyor.nasil caddelerde cicek acar oda annemm evimizdeki baharin olmaya geliyorum uzme kendini azcik bekle beni diyor

Ama varya bence sen hamilesin canim icime öyle doguyor

Insaallah bacim doktoru aradim dedim daha once boyle agrm olmuyor du nobetci doktor ama cok ilgili tamamen duygusal olunca:::))) bana agri kesici tabi hafif agri kesiciler hamileykdnde kullananlar dan neyse ben artik umidimi kestim dedim umidini kesmek icin cok erken dedi yani bir umut dogdu icime insaallah hamileyimdir ve insaallah hepimiz hamile k aliriz kucaklarimiza hayirli saglikli tosuncuklarimizi aliriz zeynom da prensesi ni insaallah alir saglikli birsekilde nasip etsin Mevlam

zeynocum 300 den 600 e kadar olan sayfalara göz at oralarda olması gerek ben okuyorum ama çok yavaş ilerliyor, en çok 800 lu sayfalara dikkat edin yazmıştı biri erkek bebek isteyenlere kimdi hatırlamıyorum oralara gelemedim daha acele okumam gerek benimde canım üzüm sirkesi sanırım çünkü elma sirkesini neden bilmiyorum orkidem de içtiğini yazmış, ha ben içmiyorum ama snein garanti olsun öyle yap.

Son düzenleme:
Canlarim pasalar parti kutlamislar belli mi olur burdaki dostlugumuzla belki ilerde tosuncuklar arkadas olurlar

Eklentiler

• $images (43).webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:

dün adet oldum çok yogun oluyorum hamile olsam sadece lekelenme olurdu dimi

Iyi geceler kizlar cooooooooooookkk uykum var opuldun uz

Eklentiler

• $iyi-geceler-mesajlari-2013-300x300-150x150.webp
    5 KB · Görüntüleme: 32
Canimmmm senin pasa bizimkiler e abilik yapacaak insaallah canim lutfenn su hamilelik belirtileri ni yaz dun cok bel agrimve bacak agrim vardi sag tarafta sabah kalktigimdada sagbacagim ve belimin de sag alt kismi agriyor rahim yumusak biraz islak senin bu kadar erkn belirtilerin basladimi benim alti gun var inşaallah hamileyimdir

Eklentiler

• $302699_425078854231041_2090556128_n.webp
    17 KB · Görüntüleme: 30

Canım sana şunu söyleyeyim mi benim hiçççç bir belirtim yoktu adet öncesi kup kuru olurdum ama hamile kaldığımm ay hafif ıslaklık vardı bak akıntı demiyorum çoğu kişinin aşırı akıntısı olur benim ise kup kuruluk yerine hafif ıslaklık vardı. Onun dışında aşırı duygusallık vardı geriye kalan bel ağrısı kasık ağrısı bai ağrısı mide bulantısı hiç birini yaşamadım. inşallah hamilesindir

Kizlarrr hergun test yapiyorum bu arada alti gun pozw uc gundur saglam negatif goruyorum pozitif i yakaladigimda hamilelik var diyebilirim cunku ignenin etkisi ucgun oncegitti neyse duamdasiniz duanizda olmak diligiyle hepinizi seviyorum

Eklentiler

• $images (14).webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 34
Kizlar yarin Mubarek kandil simdiden herkesin kandili Mubarek olsun.
Dualarimda olacaksiniz dualarinizda unutulmamak ümidiyle canlar
Rabbim hepimize ve ailelerimize saglik,mutluluk,huzur evimizde bereket versin ins.cocuklarimizi ve bizleri iyi insanlarla karşılaştırsın . Bu dünyada ve ahiretimizde bizi daim mutlu etsin
Hastalara sifa,dertlilere deva,bekarlara es,işsizlere is,bebek isteyenlere bebek
Bizim gibi erkek istiyene erkek,Kiz isteyene Kiz bebek nasip eylesin.
Öpüldünüz kizlar yarin gorusuruz iyi gecelerrrrrrr

Defneeeemmm gelmiş zeynom gelmis uyunmaz simdi daha zeynomun prensesi benim oglana yuz vermiyor oresmi yollayacagim:))

Aminnnn canim hepimizin yuzunu guldursun insaallah Rabbim yarin ayni saat te dua edelimmi belki Rabbim birimizden birimizin duasini kabul eder buarada ovulasyon testi ne durumda doktora ne zaman gidiyor sun

Kizlarrr zeynomun prensesi benim oglana yuz vermiyor pis pasakliya bak benim pasami bulmusta:))) zeynom esine actinmi konuyu

Eklentiler

• $indir (7).webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Ask olsun ben sizler geldiniz diye bekledim simdi birsey demeden hepiniz gittiniz cooooooooooookkk sasirdim ama yinede seviyorum sizleri)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…