Süper Anneler - 2011

işallah bu ay rabbım yuzumuze gulsun pasalar gelsın artıııık

dün adet oldum çok yogun oluyorum hamile olsam sadece lekelenme olurdu dimi
bencede cnm normal adet gibi geldiyse bencede hamişlik yok sanırım

kız bak bejnubalım gibi yapıyorsun stresten tutmayacak söyliyeyim biraz akışına bıraksan sakın olsan bebeğim ha nolur.........

seninde kandilin mübarek olsun cnm hakkımızda hayırlısıyla dualarımız kabul olsun inşallah seneye bu zamanlar inşallah preslerimizi kucağımıza almayı nasip etsin rabbim. tabi kız isteyen arkadaşlarımıza da kız versin allahım.........
Canim dus alip uyuyacam ama tv karsisindan kalkarsam tabiki
Sali doktora gidecem.ov testide yapiyorum.benim tahmininmce carsamba cumartesi arasi ama bakacaz.ayy su oglani Bir koysak göbise ordanda saglikla Bir kucaga ahhh ahhh
çalıkuşum dr ve ovu testlerini ben bu ay çok sıkı takip ediyorum bak ona göre lütfen tüm detayları atlamadan eksiksiz yaz, ad bitsin (aaaaa kızlar dr ad 2. yada 3. günü çağırıyor muayeneye dimi eeee ben kimseden rand almadım yarında pazar nolcak haziranı atlamak istemiyorum........p.tesi bulabilirsem rand için dr u bi arıyayım bakalım da aynı gün gidebilecekmiyim bakalım.

adetın dörduncu gunundeym cnm bıtsın bu ay baslıyorum
korkuyorum bıtaraftan kafam karısık
Korkunun ecele faydasi yok cancagizim.bende korkuyorum kalbim sikisiyor adeta dusunmemeye calisiyorum onuda o gece dusunurum kolay gelsin bize canim

ovu testlere basladim negatif henüz
Yarin ateste ölcecem . Bu ovu internettten siparis verdim pek gözüm tutmadi ama kullanaarin %80 begenmis.herseyi dogru gostersin de birde Tek cubuk gülen yüz testim var onu emin olmak Icin sakliyoru
A'dan Z'ye kac nefes aldigima kadar herseyi Anlatacagim Merak etme tatlim.sadece yum gunumden 3 Gun önceye kadar dikkat edecegim malum spermleri biriktirmek gerek

Son düzenleme:
Sabahiniz hayirli olsun gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah dost un dosta ettigi dua kabul olunurmus Ettiginiz her dua; dertlerini ze deva; Hastalara sifa ; gozlere nur gonullere huzur gecmislere rahmet evinize bereket getirsin ben duama kattim sizleri sizlerde duanizda anin beni HERSEY GONLUNUZCE OLSUN INSAALLAH AMINNNN

Eklentiler

• $images (17).webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Kizlarrr zeynom her sabah bu saaate kalkar ve mesaj atar kendi gelmeyince kizini yollamis; )))

Eklentiler

• $images (33).webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 42
Kizlarrr zeynomun prensesi benim oglana yuz vermiyor pis pasakliya bak benim pasami bulmusta:))) zeynom esine actinmi konuyu

Ask olsun ben sizler geldiniz diye bekledim simdi birsey demeden hepiniz gittiniz cooooooooooookkk sasirdim ama yinede seviyorum sizleri)

Kizlarrr zeynom her sabah bu saaate kalkar ve mesaj atar kendi gelmeyince kizini yollamis; )))

Baciiiiiiiiim.gunaydinnnnnn ayyyy inşaallah şu ikna meselesi olurda gerçekten kizcemi yolların :-D

htc phone ile

Günaydin kizlar
Sabah sabah guzel dualarda acilmis topik bizede Amin demek dusuyor ins

CATLADIM Senin su fotolarini bir goremeyen benmiyim
Saglik Olsun Ben orjinal oglumu aliyim kucagima ozaman gercek fotosunuyollarim size ins
Canim ins gobisinde oglusun yer yapmistir ins saglicakla Tosuncugunu yada tosuncuklarini alirsin kucagina

canlarrım yarın pazar düzenli giremem o yüzden şimdiden hepinizin kandili mübarek olsun rabbim dua ve dileklerimizi kabul etsin inşallah............

Canlarimmmmmmm hepinizin kandili mübarek olsun mevlam bugün tüm dualarinizi kabul buyursun inşaallah

htc phone ile

Aminn hepinize hayırlı kandiller dualarımiz kabul olsun insaallah

kızlar ov. testim pozitif olmuş değil mi?
off pozitifi görünce heyecanlandım. yarın dr. kontrolümde var saat 10 da. ben bugün başka test yapayım mı? yoksa dr.un yönlendirmesini mi bekliyeyim?

Eklentiler

• $20140525_123302.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 45
Canim laptop bilgisayar filan eline ne zaman gecerse bak aslinda bende telden giriyorum telefonun mesajlari okudugumuz sayfada kal sol dokunmatik tusa dokun masa ustu site si iste var onu isaretle o zaman yapiyorsun resimleri gore bilirsin foreverım oyle yapti gorebiliyor bacim ben bunu sana daha once soyledim kuzum yap bana haber ver

Olmuyorolmuyor olmuyor
Yada Ben beceriksizim yapamiyorum
Ben gecen Laptop u actim
Yine olmadi

Ben laptop tan giremiyorum bitanem bademe sor o laptop tan giriyor ya resimler onemli degilde daha pozitif testlr var bacim testlerim izi gormek icin badeye sor birdaha dene senin ovulasyon testi bugun nasil di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…