- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.441
Günaydin bacim tembelim bugun valla gece 2 de yattim.suan yataktayim yuzumu yikadan size bakiyim dedim
Sagol canim bende uyguluyacam bu dediklerinizi cok sagolun hepiniz
Ins kizini alirsin kucagina canim
Ben ve Benim gibi bacilarda oglunu ins
Bu Ay oglan icin reyyaneha be sena Serra bacim erkek Icin deniyor Rabbim lutfen tutsun
Biraz daha kal bacim ne zaman basliyor denemeler
Amin Amin Amin canimişallah bu ay rabbım yuzumuze gulsun pasalar gelsın artıııık
Amin Amin Amin canim
Senin calismalar ne zaman
bencede cnm normal adet gibi geldiyse bencede hamişlik yok sanırımdün adet oldum çok yogun oluyorum hamile olsam sadece lekelenme olurdu dimi
kız bak bejnubalım gibi yapıyorsunCanimmmm senin pasa bizimkiler e abilik yapacaak insaallah canim lutfenn su hamilelik belirtileri ni yaz dun cok bel agrimve bacak agrim vardi sag tarafta sabah kalktigimdada sagbacagim ve belimin de sag alt kismi agriyor rahim yumusak biraz islak senin bu kadar erkn belirtilerin basladimi benim alti gun var inşaallah hamileyimdir
Kizlar yarin Mubarek kandil simdiden herkesin kandili Mubarek olsun.
Dualarimda olacaksiniz dualarinizda unutulmamak ümidiyle canlar
Rabbim hepimize ve ailelerimize saglik,mutluluk,huzur evimizde bereket versin ins.cocuklarimizi ve bizleri iyi insanlarla karşılaştırsın . Bu dünyada ve ahiretimizde bizi daim mutlu etsin
Hastalara sifa,dertlilere deva,bekarlara es,işsizlere is,bebek isteyenlere bebek
Bizim gibi erkek istiyene erkek,Kiz isteyene Kiz bebek nasip eylesin.
Öpüldünüz kizlar yarin gorusuruz iyi gecelerrrrrrr
çalıkuşum dr ve ovu testlerini ben bu ay çok sıkı takip ediyorum bak ona göre lütfen tüm detayları atlamadan eksiksiz yaz, ad bitsin (aaaaa kızlar dr ad 2. yada 3. günü çağırıyor muayeneye dimi eeee ben kimseden rand almadım yarında pazar nolcak haziranı atlamak istemiyorum........p.tesi bulabilirsem rand için dr u bi arıyayım bakalım da aynı gün gidebilecekmiyim bakalım.Canim dus alip uyuyacam ama tv karsisindan kalkarsam tabiki
Sali doktora gidecem.ov testide yapiyorum.benim tahmininmce carsamba cumartesi arasi ama bakacaz.ayy su oglani Bir koysak göbise ordanda saglikla Bir kucaga ahhh ahhh
Korkunun ecele faydasi yok cancagizim.bende korkuyorum kalbim sikisiyor adeta dusunmemeye calisiyorum onuda o gece dusunurum kolay gelsin bize canimadetın dörduncu gunundeym cnm bıtsın bu ay baslıyorum
korkuyorum bıtaraftan kafam karısık
bencede cnm normal adet gibi geldiyse bencede hamişlik yok sanırım
kız bak bejnubalım gibi yapıyorsunstresten tutmayacak söyliyeyim biraz akışına bıraksan sakın olsan bebeğim ha nolur.........
seninde kandilin mübarek olsun cnm hakkımızda hayırlısıyla dualarımız kabul olsun inşallah seneye bu zamanlar inşallah preslerimizi kucağımıza almayı nasip etsin rabbim. tabi kız isteyen arkadaşlarımıza da kız versin allahım.........
çalıkuşum dr ve ovu testlerini ben bu ay çok sıkı takip ediyorum bak ona göre lütfen tüm detayları atlamadan eksiksiz yaz, ad bitsin (aaaaa kızlar dr ad 2. yada 3. günü çağırıyor muayeneye dimi eeee ben kimseden rand almadım yarında pazar nolcak haziranı atlamak istemiyorum........p.tesi bulabilirsem rand için dr u bi arıyayım bakalım da aynı gün gidebilecekmiyim bakalım.
Kizlarrr zeynomun prensesi benim oglana yuz vermiyor pis pasakliya bak benim pasami bulmusta:))) zeynom esine actinmi konuyu
Ask olsun ben sizler geldiniz diye bekledim simdi birsey demeden hepiniz gittinizcooooooooooookkk sasirdim ama yinede seviyorum sizleri )
Kizlarrr zeynom her sabah bu saaate kalkar ve mesaj atar kendi gelmeyince kizini yollamis; )))
Aminnnn kuzum seninde esinin kalbine yumusaklik versin insaallahCanlarimmmmmmm hepinizin kandili mübarek olsun mevlam bugün tüm dualarinizi kabul buyursun inşaallah
htc phone ile
canlarrım yarın pazar düzenli giremem o yüzden şimdiden hepinizin kandili mübarek olsun rabbim dua ve dileklerimizi kabul etsin inşallah............
Sabahiniz hayirli olsun gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah dost un dosta ettigi dua kabul olunurmus Ettiginiz her dua; dertlerini ze deva; Hastalara sifa ; gozlere nur gonullere huzur gecmislere rahmet evinize bereket getirsin ben duama kattim sizleri sizlerde duanizda anin beni HERSEY GONLUNUZCE OLSUN INSAALLAH AMINNNN
Canlarimmmmmmm hepinizin kandili mübarek olsun mevlam bugün tüm dualarinizi kabul buyursun inşaallah
htc phone ile
Canim laptop bilgisayar filan eline ne zaman gecerse bak aslinda bende telden giriyorum telefonun mesajlari okudugumuz sayfada kal sol dokunmatik tusa dokun masa ustu site si iste var onu isaretle o zaman yapiyorsun resimleri gore bilirsin foreverım oyle yapti gorebiliyor bacim ben bunu sana daha once soyledim kuzum yap bana haber verGünaydin kizlar
Sabah sabah guzel dualarda acilmis topik bizede Amin demek dusuyor ins
CATLADIM Senin su fotolarini bir goremeyen benmiyim
Saglik Olsun Ben orjinal oglumu aliyim kucagima ozaman gercek fotosunuyollarim size ins
Canim ins gobisinde oglusun yer yapmistir ins saglicakla Tosuncugunu yada tosuncuklarini alirsin kucagina
Olmuyorolmuyor olmuyor
Yada Ben beceriksizim yapamiyorum
Ben gecen Laptop u actim
Yine olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?