- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.461
Aminnnn canim seninde kandilin mubarek olsun nasilsin canimHerkesin kandili mübarek olsun ..bu önemli günde yapılan duaların kabul görmesi dileğiyle
kızlar ov. testim pozitif olmuş değil mi?
off pozitifi görünce heyecanlandım. yarın dr. kontrolümde var saat 10 da. ben bugün başka test yapayım mı? yoksa dr.un yönlendirmesini mi bekliyeyim?
Herkesin kandili mübarek olsun ..bu önemli günde yapılan duaların kabul görmesi dileğiyle
Nasil geciyor hafta sonu
Canim testim negatif ciktiNasil geciyor hafta sonu
canim bekle biraz daha Sonra git kan testi yap,Icin tamamen rahatlar.bu testlere para vere vere zengin ettik sahiplerini ve testen Sonra yine kan testi yaptiracaksin Zaten. Ilk olarak Yap daha iyi. İns oglusun göbisindedir ordanda kucağına gelir insNasıl geçecek meraktan ölüyorum dışarı çıksam biraz acilirim ama niyetliyim enerjim yok acaba erken gebelik testlerinden alıp salı günü yapsam mı yada kan testi yaptirsammi
internet te bir hafta kala öğrenebilirsiniz diyo
Nasıl geçecek meraktan ölüyorum dışarı çıksam biraz acilirim ama niyetliyim enerjim yok acaba erken gebelik testlerinden alıp salı günü yapsam mı yada kan testi yaptirsammi
Nasıl geçecek meraktan ölüyorum dışarı çıksam biraz acilirim ama niyetliyim enerjim yok acaba erken gebelik testlerinden alıp salı günü yapsam mı yada kan testi yaptirsammi
Kuzum sen benden sonra yaptin denemeyi benim sat 19 nisan dusun artik gerci ben her sabah test yapiyorum gitti gidiyor dan yirmi bestane test aldim on tane de once almistim; ))) tavsiye ederim cunku hergün denemek iyi oluyor zaman daha cabuk geciyor bugun cikmadi yarin sendeki belirtiler ne canim
Mutlaka doktor kontrolünü bekle ama fazla testin varsa aksama yap bakalım silikleşecekmi zaten yarın 10.a kadar silikleşmez geç kalmazsin yani
Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun sabah heyecanla kutlamamışım.. Hamişler bizlerede dua edin, sağlıklı evlatlatlar nasip etsin Allah'ım bizlere de.
Akşam 8 de bir daha yapıcam bakalım. Kolay hamile kalanlardanım. Zamanlama benim için çok önemli o yüzden. Bilgilerim kafamda karmançorman oldu. Yarın doktor sonucunuda , ovulasyon test sonuçlarınıda buraya yazarım. İlişki zamanı hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
kızlar ov. testim pozitif olmuş değil mi?
off pozitifi görünce heyecanlandım. yarın dr. kontrolümde var saat 10 da. ben bugün başka test yapayım mı? yoksa dr.un yönlendirmesini mi bekliyeyim?
Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun sabah heyecanla kutlamamışım.. Hamişler bizlerede dua edin, sağlıklı evlatlatlar nasip etsin Allah'ım bizlere de.
Akşam 8 de bir daha yapıcam bakalım. Kolay hamile kalanlardanım. Zamanlama benim için çok önemli o yüzden. Bilgilerim kafamda karmançorman oldu. Yarın doktor sonucunuda , ovulasyon test sonuçlarınıda buraya yazarım. İlişki zamanı hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
Gecmis olsun bitanem nedir suan pasanin durumu yeni gordum mesajiniGunaydin bacilar çok zor bir pazar günüydü gecede yavrum hastalandı hiç uyuyamadim şu an dökülüyorum :-( :-( :-( :-( :-(
htc phone ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?