Süper Anneler - 2011

kızlar ov. testim pozitif olmuş değil mi?
off pozitifi görünce heyecanlandım. yarın dr. kontrolümde var saat 10 da. ben bugün başka test yapayım mı? yoksa dr.un yönlendirmesini mi bekliyeyim?

Mutlaka doktor kontrolünü bekle ama fazla testin varsa aksama yap bakalım silikleşecekmi zaten yarın 10.a kadar silikleşmez geç kalmazsin yani

Nasil geciyor hafta sonu
Canim testim negatif cikti
Ne yalan soyluyum bu testi begenmedimde.Adi Aide taniyan varmi belki almanyadan arkadaslar vardir %80 memnunmus testen Kimi berbat diyor.Zaten simdi negatif cikmasini bekliyorum gerci ilerde pozitif gosterirmi acabada diyorum
Randevum carsambaya Ben sali sanmistim bu beni daha cok sevindirdi
canim bekle biraz daha Sonra git kan testi yap,Icin tamamen rahatlar.bu testlere para vere vere zengin ettik sahiplerini ve testen Sonra yine kan testi yaptiracaksin Zaten. Ilk olarak Yap daha iyi. İns oglusun göbisindedir ordanda kucağına gelir ins

Kuzum sen benden sonra yaptin denemeyi benim sat 19 nisan dusun artik gerci ben her sabah test yapiyorum gitti gidiyor dan yirmi bestane test aldim on tane de once almistim; ))) tavsiye ederim cunku hergün denemek iyi oluyor zaman daha cabuk geciyor bugun cikmadi yarin sendeki belirtiler ne canim

Kuzum sen benden sonra yaptin denemeyi benim sat 19 nisan dusun artik gerci ben her sabah test yapiyorum gitti gidiyor dan yirmi bestane test aldim on tane de once almistim; ))) tavsiye ederim cunku hergün denemek iyi oluyor zaman daha cabuk geciyor bugun cikmadi yarin sendeki belirtiler ne canim

Hic bir belirti Yoook bende senin gibi hergün yapıcam vakit geçsin

Mutlaka doktor kontrolünü bekle ama fazla testin varsa aksama yap bakalım silikleşecekmi zaten yarın 10.a kadar silikleşmez geç kalmazsin yani

Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun sabah heyecanla kutlamamışım.. Hamişler bizlerede dua edin, sağlıklı evlatlatlar nasip etsin Allah'ım bizlere de.
Akşam 8 de bir daha yapıcam bakalım. Kolay hamile kalanlardanım. Zamanlama benim için çok önemli o yüzden. Bilgilerim kafamda karmançorman oldu. Yarın doktor sonucunuda , ovulasyon test sonuçlarınıda buraya yazarım. İlişki zamanı hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Yaz canım elimizden geldiğince yardimci oluruz sınav gibi değil mi bildiklerini karışıyor

Kuzular dua edicem ben sizler de duanizda unutmayin beni insaallah kabul eder Rabbim

Eklentiler

• $images (11).webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 33
Gunaydin gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah

Eklentiler

• $images (15).webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 26

Canim ovulasyon testini n fotosunuyolla yada bugun git doktora bakalım ne diyor kacgunde bir adet oluyorsun

Günaydın sultanlarım hepinizi öpüyorum.dun gece hepiniz duamdaydiniz eminim bende sizin dualarinizdaydim ins kabul olur
Eee bugun kimlerin testi pozitif gelişmeler varmi benimkini öğlen yapicam %75 negatiftir yine

Gunaydin bacilar çok zor bir pazar günüydü gecede yavrum hastalandı hiç uyuyamadim şu an dökülüyorum :-( :-( :-( :-( :-(

htc phone ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…