- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.481
Arkadaslar benim sat 19 nisan kanda belli olurmu artik gidip kan versemmi nedersiniz
Arkadaslar benim sat 19 nisan kanda belli olurmu artik gidip kan versemmi nedersiniz
Gecmis olsun bitanem nedir suan pasanin durumu yeni gordum mesajini
Canim bence kanda belli olur git verArkadaslar benim sat 19 nisan kanda belli olurmu artik gidip kan versemmi nedersiniz
Gecmis olsun canim,hastalık minikkusuna uğramasın.simdi durumu nasil?sende duş al biraz rahatlarsin canimGunaydin bacilar çok zor bir pazar günüydü gecede yavrum hastalandı hiç uyuyamadim şu an dökülüyorum :-( :-( :-( :-( :-(
htc phone ile
Taze annemiz normaldir.yorgunuk,uyku halı duygusallık,sinirlilik hali hepsi normal...Kizlar ben hic iyi bi hamilelik geciremiyorum bulantim kusmam yok ama geriye kalan butun seyler var cok kotu hissediyorum((
Canim bence kanda belli olur git ver
Sonra hayırlı haberi verirsin bize ins
Gecmis olsun canim,hastalık minikkusuna uğramasın.simdi durumu nasil?sende duş al biraz rahatlarsin canim
Taze annemiz normaldir.yorgunuk,uyku halı duygusallık,sinirlilik hali hepsi normal...
Çeksin kocan nazini
Bulantın yokya cok sukur...
19 nisan mi 19 mayis mi bacimmm? Nisan ise coktan belli olur :)
Canim bence kanda belli olur git ver
Sonra hayırlı haberi verirsin bize ins
Gecmis olsun canim,hastalık minikkusuna uğramasın.simdi durumu nasil?sende duş al biraz rahatlarsin canim
Taze annemiz normaldir.yorgunuk,uyku halı duygusallık,sinirlilik hali hepsi normal...
Çeksin kocan nazini
Bulantın yokya cok sukur...
19 nisan canimm benim gec dollenme olduya adetin normalde 14 gunu catlar ama benim 28 yumurtlama yani catladi
19 nisan canimm benim gec dollenme olduya adetin normalde 14 gunu catlar ama benim 28 yumurtlama yani catladi
Arkadaşım ben internetten araştırdım iliskiden 7 gun sonra kanda çıkabilir diyo bence sen bi yap bende yapıcam yada erken gebelik testi var oda adete 7 gun kala sonuç veriyormuş diye yaziyo19 nisan canimm benim gec dollenme olduya adetin normalde 14 gunu catlar ama benim 28 yumurtlama yani catladi
Gunaydin bacilar çok zor bir pazar günüydü gecede yavrum hastalandı hiç uyuyamadim şu an dökülüyorum :-( :-( :-( :-( :-(
Geçmiş olsun bacim
Arkadaşım ben internetten araştırdım iliskiden 7 gun sonra kanda çıkabilir diyo bence sen bi yap bende yapıcam yada erken gebelik testi var oda adete 7 gun kala sonuç veriyormuş diye yaziyo
Gunaydin bacilar çok zor bir pazar günüydü gecede yavrum hastalandı hiç uyuyamadim şu an dökülüyorum :-( :-( :-( :-( :-(
Geçmiş olsun bacim
Sagolasın cnm bnm
htc phone ile
Arkadaşım ben internetten araştırdım iliskiden 7 gun sonra kanda çıkabilir diyo bence sen bi yap bende yapıcam yada erken gebelik testi var oda adete 7 gun kala sonuç veriyormuş diye yaziyo yarın a randevu aldım bakalım ne olacak sonuc gerci ben umidimi yitirdim nefret ediyorum kendimden sabahtan beri hic oturmadim belim ve bacagim agriyinca uzandim sanki birdaha pislenmeyecek cok kiziyorum kendime keske yapmasaydim insaallah birsey olmaz
Geçmiş olsun bacim
11 gun olacak canimGulom en az 10 gün gececekki kanda az da olsa çıksın 28.inci günün üstüne say kaç gün oldu
htc phone ile
Yok canim ne kusuru sende cok is yaptiginda sancin oluyor muydu cevap ini bekliyorumDogru canim unutmusum kusuruma bakma hamilelik iste. Gec yumurtlama olayinda kac gun sonra belli olur hic bilmiyorum canim(
Arkadaşım ben internetten araştırdım iliskiden 7 gun sonra kanda çıkabilir diyo bence sen bi yap bende yapıcam yada erken gebelik testi var oda adete 7 gun kala sonuç veriyormuş diye yaziyo yarın a randevu aldım bakalım ne olacak sonuc gerci ben umidimi yitirdim nefret ediyorum kendimden sabahtan beri hic oturmadim belim ve bacagim agriyinca uzandim sanki birdaha pislenmeyecek cok kiziyorum kendime keske yapmasaydim insaallah birsey olmaz
11 gun olacak canim
Yok canim ne kusuru sende cok is yaptiginda sancin oluyor muydu cevap ini bekliyorum
Evet canim halada cok is yapinca ayakta kalinca ve yorulunca oluyor
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin......Gunaydin bacilar çok zor bir pazar günüydü gecede yavrum hastalandı hiç uyuyamadim şu an dökülüyorum :-( :-( :-( :-( :-(
htc phone ile
bencede olur canım yarın güzel haberler getirirsin inş. bize.ama bende kanda bile geç çıkmıştı kızıma hamileyken, sendede geç yum olduğundan çıkmama durumu olurmuki!Arkadaslar benim sat 19 nisan kanda belli olurmu artik gidip kan versemmi nedersiniz
canım sende benim gibi zor geçiriyorsun ilk aylarını sanırım, geçecek bikaç aya inşallah. ne kadar var canım cins. öğrenmene?Kizlar ben hic iyi bi hamilelik geciremiyorum bulantim kusmam yok ama geriye kalan butun seyler var cok kotu hissediyorum((
11 gun olacak canim
Tam sınır yarın inşaallah güzel haberlerle döneceksin cnm bnm ben öyle hissediyom bozma hemen moralini nooolluuur tmm kendini simart biraz en sevdiğin şeyi dışardan söyle bi güzel otur tv nin başına ye ooohhh
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin......
Çok sağol bacım
htc phone ile
Yaz canım elimizden geldiğince yardimci oluruz sınav gibi değil mi bildiklerini karışıyor
Ne yaptın bacim akşam testini yaptinmi
Canim ovulasyon testini n fotosunuyolla yada bugun git doktora bakalım ne diyor kacgunde bir adet oluyorsun
Ciga ne yaptın bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?