Süper Anneler - 2011

apranaks.eylüle şah sultan kızlar nerdesınız.ayrı bır grupmu actınız ne oldu kımse neden gelmıyor buraya offf

Arkadaslar benim sat 19 nisan kanda belli olurmu artik gidip kan versemmi nedersiniz

Ver bacım bi belki belli olur geç yumurtladin unutma o günden say kaç gün oldu

Gecmis olsun bitanem nedir suan pasanin durumu yeni gordum mesajini

Usutmus gulom grip oldu gece butnu tıkandı uyuyamadi zavallim Kucagimda sabah ettik erkenden gidip ilaçlarını aldım geldim bakalım sağol bacım

htc phone ile

Arkadaslar benim sat 19 nisan kanda belli olurmu artik gidip kan versemmi nedersiniz
Canim bence kanda belli olur git ver
Sonra hayırlı haberi verirsin bize ins

Gunaydin bacilar çok zor bir pazar günüydü gecede yavrum hastalandı hiç uyuyamadim şu an dökülüyorum :-( :-( :-( :-( :-(
htc phone ile
Gecmis olsun canim,hastalık minikkusuna uğramasın.simdi durumu nasil?sende duş al biraz rahatlarsin canim

Kizlar ben hic iyi bi hamilelik geciremiyorum bulantim kusmam yok ama geriye kalan butun seyler var cok kotu hissediyorum ((
Taze annemiz normaldir.yorgunuk,uyku halı duygusallık,sinirlilik hali hepsi normal...
Çeksin kocan nazini
Bulantın yokya cok sukur...

Hicte cekmiyor canim bulantimda yakinda baslar pasam gelsinde ins herseye raziyim :))

Çok sagolasın bacım idare ediyoruz hamdolsun yatıricam birazdan gece uyumadi yorgun

htc phone ile

19 nisan canimm benim gec dollenme olduya adetin normalde 14 gunu catlar ama benim 28 yumurtlama yani catladi
Arkadaşım ben internetten araştırdım iliskiden 7 gun sonra kanda çıkabilir diyo bence sen bi yap bende yapıcam yada erken gebelik testi var oda adete 7 gun kala sonuç veriyormuş diye yaziyo
Gunaydin bacilar çok zor bir pazar günüydü gecede yavrum hastalandı hiç uyuyamadim şu an dökülüyorum :-( :-( :-( :-( :-(

Geçmiş olsun bacim

htc phone ile
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin......

bencede olur canım yarın güzel haberler getirirsin inş. bize.ama bende kanda bile geç çıkmıştı kızıma hamileyken, sendede geç yum olduğundan çıkmama durumu olurmuki!

Kizlar ben hic iyi bi hamilelik geciremiyorum bulantim kusmam yok ama geriye kalan butun seyler var cok kotu hissediyorum ((
canım sende benim gibi zor geçiriyorsun ilk aylarını sanırım, geçecek bikaç aya inşallah. ne kadar var canım cins. öğrenmene?

Kizzzzlllaaaarrr haziran yaklaştıkca beni sıkınti basıyor şu ikna olayını bi basarsaydim hoofffff beni unutmayın desteğinize çoook ihtiyacım var içim daralıyor :-( :-( :-( :-( :-(

htc phone ile

Yaz canım elimizden geldiğince yardimci oluruz sınav gibi değil mi bildiklerini karışıyor

Ne yaptın bacim akşam testini yaptinmi

Canim ovulasyon testini n fotosunuyolla yada bugun git doktora bakalım ne diyor kacgunde bir adet oluyorsun

Ciga ne yaptın bacim

offfff offfff kızlar nasıl anlatayım şimdi. Öncelikle dün akşam test yaptım, sabah ki testten daha koyu idi. Sabah doktora gittim, yumurtan çatladı çatlıcak demesini beklerken yumurtaların büyümemiş dedi. Cuma günü tekrar gel klomen desteği yapabiliriz dedi. Şaşırdım kaldım.
Ama ben test yaptım pozitif verdi dün 2 kere, ateşte takip ediyorum dedim, ovulasyon zamanını gösteriyor dedim. Testler yanılabilir dedi.
Yumurta olsa mutlaka söylerdi 3 yıldır aynı Dr.a gidiyorum.
Valla sizin yorumunuz ne merak ediyorum, kendimi bugün halvete hazırlamıştım. Size test sonuçlarını telden ekleyeyim. Ateş tablomda burada
http://www.fertilityfriend.com/home/4f5b8f

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…