Süper Anneler - 2011

ov. testlerimde burada. bu arada galenik marka almıştım bitti. başka markada bulamayınca almadım

Eklentiler

• $20140526_192538.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 49
Kizzzzlllaaaarrr haziran yaklaştıkca beni sıkınti basıyor şu ikna olayını bi basarsaydim hoofffff beni unutmayın desteğinize çoook ihtiyacım var içim daralıyor :-( :-( :-( :-( :-(

htc phone ile
Bitanem benim sen hic unutulurmusun daha dunur olacaz senle ikiz olursa artik biri benim gelinim olur bacim nazli bir gelinim ayyy soylemesi bile guzel

Eklentiler

• $images (42).webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 37
ov. testlerimde burada. bu arada galenik marka almıştım bitti. başka markada bulamayınca almadım

Canim t cizgi si cden koyu olacak veya ayni yumurtan kac ml dedi benimde yirmiucuncu gunum de gorebildi yumurta lari bende biraz cizgi gorunce heyecan tavan yaptı ama t gercekten cden baya koyu oluyor

Kızlar bide bu kalsiyum magnezyum hapını 15-20 gün icsem etki edermi yeni duydum hemen baslayim olmazsa,yaaa folic plus içiyorum şu an ondada calsium var ayran içiyorum kaşar yiyorum daha ne yiyim

htc phone ile

Evet canim hic kolay degil bazilari hic hamile oldugunu bile anlamiyormus.. 12. Haftada gosterirse 5 hafta var ama sanirim 16da kesinlesir 9 hafta var canim ins 9 hafta sonra oglum geliyor diye yazarim buraya :)))

Defneeeemmm sana sorularim olucak hamis olarak yorcam seni canim hakkini helal et kasik bacak agrin oldumu sadece yumurtlama olan tarafta mi oldu rahim sizisi birde kipriklerine baktinmi bacim hicc birde dollenmeden yedi gun sonra adet olacak gibi gitmeyen sanci bel ve bacak agrisi ozellikle canim cok sordum biliyorum son sorum vajinanin yumusak oldugunu hissediyorum bu kadar belirtiye kirmizi karti yermisim ; )))insaallah hamileyimdir

Canim t cizgi si cden koyu olacak veya ayni yumurtan kac ml dedi benimde yirmiucuncu gunum de gorebildi yumurta lari bende biraz cizgi gorunce heyecan tavan yaptı ama t gercekten cden baya koyu oluyor

Valla canım tüm belirtiler var, akıntı yumurtlama belirtileri veriyor, ateşim düşmeye başlamıştı, özellikle dün akşam 8 de yaptığım daha koyu idi, gündüz sıvı alımına dikkat edemedim dışarıda olduğum için ama 5 saatte yakın idrarımı tuttum. Testim bitti şimdi yenisini almakta kararsızım, cuma bir daha dr. a gidince alıp almamaya karar vericem. Doktor yumurtaların boyutunu söylemedi, ben 4-5 tane yumurta gördüm (onlar yumurta ise) hepsi küçüktü.

Yumurtlama baslamis gibi alttakine bakarsan ikisi tam koyu olacakmis

htc phone ile
Zeyno canım önceki mesajımda yazmıştım, ov. testim pozitif ama dr. yumurtalarımın çatlama boyutunda olmadığını söyledi

Evet canim hic kolay degil bazilari hic hamile oldugunu bile anlamiyormus.. 12. Haftada gosterirse 5 hafta var ama sanirim 16da kesinlesir 9 hafta var canim ins 9 hafta sonra oglum geliyor diye yazarim buraya :)))
Zaman cabuk geciyor
Dr ins oglusun yolda diyecek. Dualarimiz seninle
CATLADIM canim muhabirlik yapmayi hic dusundunmu emin ol Sana rakip tanimam.canim sen hamissin diye doguyor icime. Kan tahlilini ne zaman yapicaksin

Zaman cabuk geciyor
Dr ins oglusun yolda diyecek. Dualarimiz seninle

CATLADIM canim muhabirlik yapmayi hic dusundunmu emin ol Sana rakip tanimam.canim sen hamissin diye doguyor icime. Kan tahlilini ne zaman yapicaksin

Canim aslinda kendimden bahsetmeyecektim bademde farketti soyleyeyim bare bitirdigim bolumde hitabette var canim bunu bana cevremdekilerde soyler

sor canım aşk olsun ne yorulması :) canım ben mart ayında ilk denememden sonra kasık bel bacak bütün ağrıları yaşadım aş erdim midem bulandı sonra hooop kırmızı kart. Bu ay ise adet dönemine yakın kasık ağrılarım oldu diyordum ki ha oldum ha olacağım. Hatta ara ara adet oldum diye bakıyordum bakmışım ki akıntı gelmiş. Tam adet günümde idrar testi yaptım silik çizgi çıktı kan testinde 4 haftalık olduğu çıktı canım. inşallah hamilesindir inşallah paşamız yoldadır :)

Ama bu testlerde t daha koyu henüz c daha koyu degil ama sonuçta bir güne kadar c koyu olur ama senin yumoş lar stresten buyumedi bence bendede bir ay öyle oldu hiç Şaşmaz ken o ay buyumedi stresten canım

Ya gitmesemmi kan vermeye sanki hamile degilim gibi geliyor gitmek istemiyorum buyuzden

Erken gebelik testleri pek guvenilir olmuyor canim sonuc negatif bile ciksa moralini bozma yine regl doneminin gecmesini bekle kan testi yap derim :)

Defnemin dediği doğru kan testi en güvenilir test yarın doktora gideceksin gülom ver bi kan için rahatlasin bitanem zaten öyle de böyle de kan testi tekrarlanıyor zaten yükselmeyi takip ediyor drlar

htc phone ile

Ovulasyon testin varsa yapsana bi canim yap bakalim ne cikacak

Ben bugün yaptırmak istedim eşim bırakmadı erken gebelik test aldım yarin yapicam

Defnemin dediği doğru kan testi en güvenilir test yarın doktora gideceksin gülom ver bi kan için rahatlasin bitanem zaten öyle de böyle de kan testi tekrarlanıyor zaten yükselmeyi takip ediyor drlar

htc phone ile

Tamam canlarim yarin gidip test yaptiracagim ama damarimi zor buluyorlar oyuzden biraz cekiniyom) ama gidicem insaallah pozitif olsun

Tamam canlarim yarin gidip test yaptiracagim ama damarimi zor buluyorlar oyuzden biraz cekiniyom) ama gidicem insaallah pozitif olsun

Hadi inşaallah güzel haberlerini bekliyoruz kaçta gideceksin canlı yayın isterem meraktan öldürme beni haaaaaa paşa yolda olsun

htc phone ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…