- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.501
Bitanem benim sen hic unutulurmusun daha dunur olacaz senle ikiz olursa artik biri benim gelinim olur bacim nazli bir gelinim ayyy soylemesi bile guzelKizzzzlllaaaarrr haziran yaklaştıkca beni sıkınti basıyor şu ikna olayını bi basarsaydim hoofffff beni unutmayın desteğinize çoook ihtiyacım var içim daralıyor :-( :-( :-( :-( :-(
htc phone ile
Bitanem benim sen hic unutulurmusun daha dunur olacaz senle ikiz olursa artik biri benim gelinim olur bacim nazli bir gelinim ayyy soylemesi bile guzel
ov. testlerimde burada. bu arada galenik marka almıştım bitti. başka markada bulamayınca almadım
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin......
bencede olur canım yarın güzel haberler getirirsin inş. bize.ama bende kanda bile geç çıkmıştı kızıma hamileyken, sendede geç yum olduğundan çıkmama durumu olurmuki!
canım sende benim gibi zor geçiriyorsun ilk aylarını sanırım, geçecek bikaç aya inşallah. ne kadar var canım cins. öğrenmene?
ov. testlerimde burada. bu arada galenik marka almıştım bitti. başka markada bulamayınca almadım
Canim t cizgi si cden koyu olacak veya ayni yumurtan kac ml dedi benimde yirmiucuncu gunum de gorebildi yumurta lari bende biraz cizgi gorunce heyecan tavan yaptı ama t gercekten cden baya koyu oluyor
Zeyno canım önceki mesajımda yazmıştım, ov. testim pozitif ama dr. yumurtalarımın çatlama boyutunda olmadığını söylediYumurtlama baslamis gibi alttakine bakarsan ikisi tam koyu olacakmis
htc phone ile
Zaman cabuk geciyorEvet canim hic kolay degilbazilari hic hamile oldugunu bile anlamiyormus.. 12. Haftada gosterirse 5 hafta var ama sanirim 16da kesinlesir 9 hafta var canim ins 9 hafta sonra oglum geliyor diye yazarim buraya :)))
CATLADIM canim muhabirlik yapmayi hic dusundunmu emin ol Sana rakip tanimam.canim sen hamissin diye doguyor icime. Kan tahlilini ne zaman yapicaksinDefneeeemmm sana sorularim olucak hamis olarak yorcam seni canim hakkini helal et kasik bacak agrin oldumu sadece yumurtlama olan tarafta mi oldu rahim sizisi birde kipriklerine baktinmi bacim hicc birde dollenmeden yedi gun sonra adet olacak gibi gitmeyen sanci bel ve bacak agrisi ozellikle canim cok sordum biliyorum son sorum vajinanin yumusak oldugunu hissediyorum bu kadar belirtiye kirmizi karti yermisim ; )))insaallah hamileyimdir
Zaman cabuk geciyor
Dr ins oglusun yolda diyecek. Dualarimiz seninle
CATLADIM canim muhabirlik yapmayi hic dusundunmu emin ol Sana rakip tanimam.canim sen hamissin diye doguyor icime. Kan tahlilini ne zaman yapicaksin
Defneeeemmm sana sorularim olucak hamis olarak yorcam seni canim hakkini helal et kasik bacak agrin oldumu sadece yumurtlama olan tarafta mi oldu rahim sizisi birde kipriklerine baktinmi bacim hicc birde dollenmeden yedi gun sonra adet olacak gibi gitmeyen sanci bel ve bacak agrisi ozellikle canim cok sordum biliyorum son sorum vajinanin yumusak oldugunu hissediyorum bu kadar belirtiye kirmizi karti yermisim ; )))insaallah hamileyimdir
Ya gitmesemmi kan vermeye sanki hamile degilim gibi geliyor gitmek istemiyorum buyuzden
Ya gitmesemmi kan vermeye sanki hamile degilim gibi geliyor gitmek istemiyorum buyuzden
Ben bugün yaptırmak istedim eşim bırakmadı erken gebelik test aldım yarin yapicam
Erken gebelik testleri pek guvenilir olmuyor canim sonuc negatif bile ciksa moralini bozma yine regl doneminin gecmesini bekle kan testi yap derim :)
Ovulasyon testin varsa yapsana bi canim yap bakalim ne cikacak
Ben bugün yaptırmak istedim eşim bırakmadı erken gebelik test aldım yarin yapicam
Defnemin dediği doğru kan testi en güvenilir test yarın doktora gideceksin gülom ver bi kan için rahatlasin bitanem zaten öyle de böyle de kan testi tekrarlanıyor zaten yükselmeyi takip ediyor drlar
htc phone ile
Tamam canlarim yarin gidip test yaptiracagim ama damarimi zor buluyorlar oyuzden biraz cekiniyom) ama gidicem insaallah pozitif olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?