Süper Anneler - 2011

Hadi inşaallah güzel haberlerini bekliyoruz kaçta gideceksin canlı yayın isterem meraktan öldürme beni haaaaaa paşa yolda olsun

htc phone ile

Insaallah bitanem dedigin gibidir ama carsamba an a belli olur birsey demedilrr ama ben bir gun sonra veriyor lar diye biliyorum canim gec olsun pozitif olsun; ))

Ben bugün yaptırmak istedim eşim bırakmadı erken gebelik test aldım yarin yapicam

Canim Yarin Test sonucunu sabirsizlikla bekliyecegim.yarin topikte malesef cok aktiv olamayacagim
Ama gözüm Senin ve CATLADIM bacimin hayirli haberlerini arayacak
Not:bu arada okudum Bir yerde -Yusuf süresini yazip uzerinde tasiyanin oglu oluyormus

Rabbim insaallah gonlumuzdekini once ruyada gostrrsin sonra karnimiza yerlestirsin sonra kucaklarimiza versin tez zamanda Rabbim gonlumuzdekini hakkimizda hayirli eyle hakkimizda hayirli olani gonlumuze yakin eyle biz bilmeyiz istemesini sen bilirsin herseyin hayirlisi ni en guzelini bizlere herseyin en hayirlisi ndan en guzelinden ver bizlerin duasini geri cevirme ya Rab
Suphesiz sen dualar isitensin ve kabul edensin dua larimizin kabul olmasi diligiyle herkese hayirli geceler

Eklentiler

• $images (11).webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 30
  • $images (17).webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 27
Kizzzzlllaaaarrr haziran yaklaştıkca beni sıkınti basıyor şu ikna olayını bi basarsaydim hoofffff beni unutmayın desteğinize çoook ihtiyacım var içim daralıyor :-( :-( :-( :-( :-(

htc phone ile
canım haziran bendede sıkıntı yapıyor neden bilmem valla eşi ikna sorunum yok ama tuttuaramazsam stresi var kuzum! allahım sağlıkla istediğimiz bebişleri göbüşümüze sonrada kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..........

testlerin bencede gittikçe koyulaşmış canım. şaşırdım öyle birşey olduğunu ilk kez duyuyorum. bu deneyiminle cnm dr takibi gerektiği netleşti. aman dikaat et yum ilişkiden sonra gelişip kız bebişi tutmasın

Kızlar bide bu kalsiyum magnezyum hapını 15-20 gün icsem etki edermi yeni duydum hemen baslayim olmazsa,yaaa folic plus içiyorum şu an ondada calsium var ayran içiyorum kaşar yiyorum daha ne yiyim

htc phone ile
canım ilaca çok yönelmemeye çalış ad döngüsünü yum lamayı etkiliyor ama sen bilirsin yinede, geçmiş sayfalardan aklımda böyle kalmış.

Evet canim hic kolay degil bazilari hic hamile oldugunu bile anlamiyormus.. 12. Haftada gosterirse 5 hafta var ama sanirim 16da kesinlesir 9 hafta var canim ins 9 hafta sonra oglum geliyor diye yazarim buraya :)))

inşallah canım güzel haberini bi duysak inşallah en az senin kadar topikteki tüm teyzeleri nasıl sevinecek tahmin edersin

Amiiiiiiiiiiiinnnnnn insaallah hepimizinki için cnm bnm

htc phone ile

Bacım durumum cik karışık ikna olayı var adetim yaklaştı iyice bi yandan evi döktüm temizlik yapıyorum zaman daralıyor ortada bi gelişme yok nu gidişle hayalim suya düşecek gibi

htc phone ile

Bitanem bak pes etmek yok ikna ile olmuyor sa sen biliyorsun ne yapacagini nazli bir kizin olsun bak esin nasil ustune dusecek

Kafam davul gibi oldu gülom Yaaaa varya ne zor işler bunlar sen naaptin kaçta dr a gideceksin aklım sende bugün hali yikicam bide sabunlu sabunlu bakarım arada

htc phone ile

Kafam davul gibi oldu gülom Yaaaa varya ne zor işler bunlar sen naaptin kaçta dr a gideceksin aklım sende bugün hali yikicam bide sabunlu sabunlu bakarım arada

htc phone ile

Kiz okula gidecek sonra bitanem yarın belli oluyor sonuc yani sen rahat rahat fircala halini benim oyle bir imkanim yok benim yerimede fircala canım kolay gelsin sana opuyorum seni eger hamile degilsem bende ertelemistim isleri devam edicem

Son düzenleme:
Kiz okula gidecek sonra bitanem yarın belli oluyor sonuc yani sen rahat rahat fircala halini benim oyle bir imkanim yok benim yerimede fircala canım kolay gelsin sana opuyorum seni eger hamile degilsem bende ertelemistim isleri devam edicem

İnşaallah gönlünce olsun herşey bitanem ınan bende çok istiyorumki hamile olasin

htc phone ile

Ama bu testlerde t daha koyu henüz c daha koyu degil ama sonuçta bir güne kadar c koyu olur ama senin yumoş lar stresten buyumedi bence bendede bir ay öyle oldu hiç Şaşmaz ken o ay buyumedi stresten canım

Canım testteki daha koyu olan bölge C idi. sanırım resimde net çıkmamış. Stres konusunda haklısın canım, hat safhada.

Başka bir topikte daha sordum, bir kişi cevap yazmış oda hem testlerimin hem de ateş değerlerimin negatif olduğunu söylemiş. Allahtan önce sağlıklı evlat tabi ki. Cumaya kadar korunuruz, bu ay adet sonrası bir ilişki oldu, perhiz dönemindeydik. Artık doktorun tetkikine göre bir karar veririz.

Birazda sanırım takvimlere taktım erkek bebek için uygun dönemdi bioritm, çin takvimi, bir alman takvimi vardı o hepsi erkek zamanını gösteriyordu. Neyse hakkımda hayırlısı buymuş doğru zaman değildi belki benim için. Sağlıklı olsun da geç olsun güç olmasın.

Birde kızlar eşim gg dan test almamı doğru bulmamıştı. Burada o markaları ve gülen yüz olanı bulamamıştım. Dün kk daki kızlar hep alıyor sorun çıkacağını sanmam deyip ikna ettim. Şimdi hangi markayı önerirsiniz?

Tamam canlarim yarin gidip test yaptiracagim ama damarimi zor buluyorlar oyuzden biraz cekiniyom) ama gidicem insaallah pozitif olsun

hadi hayırlısı

sağol canım 7 gün dıye duymustum okudum ama malesef hamiş değilim

yok canım ödeme,yollama konularında sorun çıkmıyor yalnız 50li paket alma 20li yada 30lu al canım sıkıntı olmaz

İnşaallah gönlünce olsun herşey bitanem ınan bende çok istiyorumki hamile olasin

htc phone ile

Canim gittim saglik ocagina uyardim benim damarimi zor buluyorlar ve atikardim var dedim tamam dedi iki hemsire de Allah icin coook ugras ti kollarda bulamadi birazda tecrubesizler buyuk hastanelerde zaten normal hemsire almiyor benimkini bas hemsire cagiriyorlar inan okadar rahataliyorki neyse bu seferde elimin ustunden aldilar ve damarimi patlatti mi atikardi nuksetti ve carpintim basladi aci umrumda degil carpintim olmasa hemen uzandim biryere aldilar simdi iyiyim elim ceviz buyuklugunde sisti hareket ettikce agri var boyle insaallah degerde hamileyimdir

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Hiç keyfim olmadığı için yazamıyorum ama dualarımdasınız hepiniz. İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Reyhacim test sonucun icin erken dimi bebegim yamlis olabilir bence sonuc, sen catladimdan sonra deneme yaptin diye hatirliyorum, yanlismi? Birde cat ignesi yaptirdinmi sen. Birde negatif ciksada moral bozmak pes etmek yok, ayni hizla yolumuza devam cnm

htc phone ile
Seniin isin cokmus bugun cnm, sana kolay gelsin birde olumsuzluklar karsisinda moral bozmak yok bi sskiilde ustesinden geleceksin ins. Bende arkadaslara katiliyorum kiz-baba iliskisi daha ozel oluyor o yuzden esinden yana kaygiyi birak ins saglikli bir kiz bebusun olur cnm.

Canim bio ritme bakabiliyormusun? Birde yumos olmadigini diger topik ark nasil anladiki cnm. Bende ovu testimi g g dan aldim 30lu laboquik menmunum cnm.

Canim gidip sabahtan verseydin hemen alirdin sonucu, oglende erken gidersen sonuc cikar bence, hadi guzel haberlerle gel cnm, da unutma benim ilkhaftalar kizimda kanda bile cikmamisti kg

Canimmmm sende kacgun kala kan testinde negatif cikti gerci adet belirtilerini yasiyorum oyuzden pek umudum yok

Cok gecmis olsun canim insallah guzel haberleri alirsinda acilarini unutursun. Ne zaman cikacak sonuc?

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Hiç keyfim olmadığı için yazamıyorum ama dualarımdasınız hepiniz. İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Merhaba canim iyiyiz allaha sukur sen nasilsin? Hamilelikle ugrasiyorum gittim keseyi gordum yusyuvarlak kiz kesesi gibi (( Neden keyfin yok bacim hayirdir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…