Süper Anneler - 2011

yok canım ödeme,yollama konularında sorun çıkmıyor yalnız 50li paket alma 20li yada 30lu al canım sıkıntı olmaz
teşekkür ederim.

Canim bio ritme bakabiliyormusun? Birde yumos olmadigini diger topik ark nasil anladiki cnm. Bende ovu testimi g g dan aldim 30lu laboquik menmunum cnm.

Bioritme bak zor değil ki canım ilk sayfada çok güzel anlatmışlar. Ekledim buraya o kısmı.
Diğer topikte testteki koyuluğu yetersiz buldular. Onlar ateşte daha uzmanlar ve çoğu ov. testine gerek görmüyorlar.
Testi sipariş vereyim bugün bende umarım en geç 2 güne gelir.

Bio-ritiminizle bebeğinizin cinsiyetini önceden hesaplayın
Arkadaşlar bio-ritim denilen şey fiziksel,duygusal,entellektüel(akıl) enerjilerinizi içeriyor.

Biorhythm Chart Form

BU linki iki defa açıyosunuz ,birine kendi doğum tarihinizi(doğru olmak zorunda,yaklaşık doğum tarihi olmaz),diğerine eşinizinkini girin.

Alt boşluğa hamile kaldığınız (geçmişe dönük bakmak için) yada planladığınız tarihi girin.

En alta bulunduğunuz zaman dilimini mutlaka doğru girin.Google a yazdığızda zaten hemen çıkıyor.

sonra tıladığınızda enerji grafiğiniz çıkacak.....şimdi bu grafiği nasıl yorumlayacağız:

*Kız = + Duygusal çizgi (+ yatay eksenin üstünde demek) ve - Fizksel çizgi (- yatay eksenin altında demek)

*Kıza yatkın = Hem duygusal hem fizksel enerji çizgisinin yatay eksenin altıda olması demek

* Erkek = + Fiziksel ve - Duygusal

*Erkeğe Yatkın=Hem Fiziksel hemDuygusal çizginin ytay eksenin üstünde olması demektir.

* Nötr= Fiziksel ve Duygusal çizginin kesiştiği günler nötr sayılıyor....

*En ideali hem erkek hem kadın için ikisininde erkek gününde ,kız bebek içinde ikisininde kız gününde olmasıdır.

Grafiğinizde ayın halleride çıkıyor.
ERKEK BEBEK için dolunaya yakın günler,ayın son çeyreğinden sonra
KIZ EBEK için yeni ay girdikten sonraki günler ionlardan dolayı şansımızı arttırır.
buda matematikten alıntıdır

Sen tarihleri yaz ben burda resmini ekleyeyim sana anlatırım. Bir kere anlasam zaten sende anlayıp daha sonra kendinde yorumlayabilirsin

Canım bu kadar zor olduğunu bilsem git demezdim çok üzüldüm inşallah değer de yüzün güler
[
QUOTE=gijnij;35473807]Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Hiç keyfim olmadığı için yazamıyorum ama dualarımdasınız hepiniz. İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün[/QUOTE]
Amin canım haklısın ne diyeyim

Cok gecmis olsun canim insallah guzel haberleri alirsinda acilarini unutursun. Ne zaman cikacak sonuc?

Persembe cikacak mis canim[/QUOTE

sağlık ocağı öyle özelde olsa bur saate veriyorlar ben olsam meraktan patlarim :-D :-D :-D

htc phone ile

Merhaba canim iyiyiz allaha sukur sen nasilsin? Hamilelikle ugrasiyorum gittim keseyi gordum yusyuvarlak kiz kesesi gibi (( Neden keyfin yok bacim hayirdir?

Bacım ben hamile kaldığımda okadar çok kişinin kesesini inceledimki emin ol kız erkek kesesi kesinlikle farklı değil. Her birinin yapısı farklı. O yüzden sende benim gibi boşa stres yapma.

Merhaba canim iyiyiz allaha sukur sen nasilsin? Hamilelikle ugrasiyorum gittim keseyi gordum yusyuvarlak kiz kesesi gibi (( Neden keyfin yok bacim hayirdir?

Yooo hiçte değil bizim gelinin keseside yuvarlakti hatta %100 kiz hamileliği gibiydi tipi de yani göbeği falan ama oğlan oldu takma öyle şeyleri

htc phone ile

Sağol bacim Ben catladimdan bir gün sonra yaptım ama iğne olmadım adete 4 gün kala çıkar yaziyordu denedim 3 gün kaldı ve tüm adet belirtilerim var akintimin rengi koyulasti hafif sanci başladı yani ümit yok ama çok üzülmuyorum çünkü hiçbir yöntemi tutturamamistim artik hayirlisi boşa para harcadım 24 liraya aldım[/QUOTE]

Hayırlısı olsun bacim inşaallah gönlündeki gibi olsun yöntemi çok düşünme veren Rabbim verir inşaallah adet günü bi daha yap test çok duydum o hassas testlerde negatif cikipta 3 tl lik testte aynı gün pozitif çıkanı hiiicccc para verme o erken gebelik testine

htc phone ile

Bacilar birde ben bu adamı ikna edersem ovulasyona iki gün kala denemeyi kesicem dimi bide tutmazsa daha da yanaşmaz bu ise naaapicam tutmayan oldumu böyle deneyipte

htc phone ile

Catladim canım kan vermişsin hadi güzel haberlerini bekliyoruz ama bence erken verdin denemenin üzerinden 14 gün gecmismiydi birde ben devlette yaptırmıştım ve internetten sonuçlara bakabiliyorum devlet hastanesi laboratuvar sonuclari yaz arama motoruna oradan bir bak tc no ve kan verdiğinde barkod verdiler mi bir sarı kağıt orada dosya no var oradan sonuclari görebilirsiniz belki bir dene derim

Reyhaneham canim benim ben diyecektim sana alma diyede umidini kirmak istemedim aramizda bir gun varsa bacim senin yumurta daha once catlamis Ozaman cunku catladiktan 14 gun sonra adet oluyorsun benie cumartesi gunum benim de umidim yok insaallah hamileyimdir

Son düzenleme:

Canim 11 gun gecti zaten hic umidim yok akintim durdu adet belirtisi basladi nasip boyle ymis ben artik hamile degilim gozuyle bakiyorum iki kizimda da korunmayi biraktik daha adet gormedim simdi de boyle olmasi insani biraz uzuyor

Canim gecmis olsun, bu kadar zor aliniyorsa kanin keske biraz daha bekleseydin, birde foreverimin dedigi gibi keskke devlet hast sinde yaptirsaydin, sonuc daha cabuk eline gecerdi hadi hayirli haberler al cnm

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Hiç keyfim olmadığı için yazamıyorum ama dualarımdasınız hepiniz. İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
İnsallah cnm gijnijim daha sik gel nolursun, nasilsin neler yapiyorsun
Canimmmm sende kacgun kala kan testinde negatif cikti gerci adet belirtilerini yasiyorum oyuzden pek umudum yok
Canim bende ad gecikme olayi oldugundan tamm net hatirlamiyoorum.
Canim 11 gun gecti zaten hic umidim yok akintim durdu adet belirtisi basladi nasip boyle ymis ben artik hamile degilim gozuyle bakiyorum iki kizimda da korunmayi biraktik daha adet gormedim simdi de boyle olmasi insani biraz uzuyor

Hayirlisi olsun cnm oylede olsa yumm doneminde iliiskiye devam bak pes edip rasgele deneme yapiyorlar gecmis sayfalarda somrakiz spermleri tutuyor, hayirlisi ama yinede taktiklere dvm...

Cok tesekkur ederim canim benim butun iyi dileklerin icin bir iki ay daha denerim sonradan olmazsa neden cocugum olmuyor diye bakarlar bende anlamadim kizlar da korunmayi biraktim birdaha adet olmadim dusun simdi kistan beri ugrastim olmuyor anlamadim buyuzden biraz beklentim cok oluyor du ve olmayinca koca bir hayal kirikligi oyuzden bu ay kendimi alistirdim olmayada bilir diye cok buyuk bir hayal kirikligina ugramadim Rabbim gonlumuzdekini hayirlisindan saglikli birsekilde nasip etsin tez zamanda

Bacım ben hamile kaldığımda okadar çok kişinin kesesini inceledimki emin ol kız erkek kesesi kesinlikle farklı değil. Her birinin yapısı farklı. O yüzden sende benim gibi boşa stres yapma.

evet canım bende keseleri inceliyorum belirtileri falan araştırıyorum ama inan ki hiç bir şey %100 değil. ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi diyorlar inan o bile doğru değilmiş erkek anneleri çok ekşi yedim diyor. Bakalım beklemekten başka çarem yok rabbim güldürsün yüzümüzü inşallah kız isteyene kız erkek isteyene erkek evlat nasip etsin.

Yooo hiçte değil bizim gelinin keseside yuvarlakti hatta %100 kiz hamileliği gibiydi tipi de yani göbeği falan ama oğlan oldu takma öyle şeyleri

htc phone ile

teşekkür ederim zeynom takmayayım diyorum bi bakıyorum yine kız mı erkek mi diye düşünmeye başlamışım hamilelikten dolayı iyice tırlatıyorum galiba

kızlar nasılsınız uzun zamandır yoktum eşimle küçük bir tatil turu yaptık geldık kendıme geldım azda olsa..tv izlemedım ınternetede gırmedım..sadece kendımı dınledım......buna cok ıhtıyacım vardı antalya yolu yordu ama değdi yinede...sizlerde nevar neyok kım hamiş cinsiyeti bellı olan oldumu :)...herkesın keyfı yerındedır ınşallah....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…