- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.541
teşekkür ederim.yok canım ödeme,yollama konularında sorun çıkmıyor yalnız 50li paket alma 20li yada 30lu al canım sıkıntı olmaz
Canim bio ritme bakabiliyormusun? Birde yumos olmadigini diger topik ark nasil anladiki cnm. Bende ovu testimi g g dan aldim 30lu laboquik menmunum cnm.
Canim gittim saglik ocagina uyardim benim damarimi zor buluyorlar ve atikardim var dedim tamam dedi iki hemsire de Allah icin coook ugras ti kollarda bulamadi birazda tecrubesizler buyuk hastanelerde zaten normal hemsire almiyor benimkini bas hemsire cagiriyorlar inan okadar rahataliyorki neyse bu seferde elimin ustunden aldilar ve damarimi patlatti mi atikardi nuksetti ve carpintim basladi aci umrumda degil carpintim olmasa hemen uzandim biryere aldilar simdi iyiyim elim ceviz buyuklugunde sisti hareket ettikce agri var boyle insaallah degerde hamileyimdir
Reyhacim test sonucun icin erken dimi bebegim yamlis olabilir bence sonuc, sen catladimdan sonra deneme yaptin diye hatirliyorum, yanlismi? Birde cat ignesi yaptirdinmi sen. Birde negatif ciksada moral bozmak pes etmek yok, ayni hizla yolumuza devam cnm
Sağol bacim Ben catladimdan bir gün sonra yaptım ama iğne olmadım adete 4 gün kala çıkar yaziyordu denedim 3 gün kaldı ve tüm adet belirtilerim var akintimin rengi koyulasti hafif sanci başladı yani ümit yok ama çok üzülmuyorum çünkü hiçbir yöntemi tutturamamistim artik hayirlisi boşa para harcadım 24 liraya aldım
Persembe cikacak mis canim
Reyhacim test sonucun icin erken dimi bebegim yamlis olabilir bence sonuc, sen catladimdan sonra deneme yaptin diye hatirliyorum, yanlismi? Birde cat ignesi yaptirdinmi sen. Birde negatif ciksada moral bozmak pes etmek yok, ayni hizla yolumuza devam cnm
Seniin isin cokmus bugun cnm, sana kolay gelsinbirde olumsuzluklar karsisinda moral bozmak yok bi sskiilde ustesinden geleceksin ins. Bende arkadaslara katiliyorum kiz-baba iliskisi daha ozel oluyor o yuzden esinden yana kaygiyi birak ins saglikli bir kiz bebusun olur cnm.
İnşaallah bacım Allah yardimcim olsun ikna bi iş bebisi tutturmak bi iş hayırlısı neyse o olsun saglikli hayırlı bereketli bur evlat nasip etsin yüce Rabbim
Canim bio ritme bakabiliyormusun? Birde yumos olmadigini diger topik ark nasil anladiki cnm. Bende ovu testimi g g dan aldim 30lu laboquik menmunum cnm.
Canim gidip sabahtan verseydin hemen alirdin sonucu, oglende erken gidersen sonuc cikar bence, hadi guzel haberlerle gel cnm, da unutma benim ilkhaftalar kizimda kanda bile cikmamisti kg
Cok gecmis olsun canim insallah guzel haberleri alirsinda acilarini unutursun. Ne zaman cikacak sonuc?
Persembe cikacak mis canim[/QUOTE
sağlık ocağı öyle özelde olsa bur saate veriyorlar ben olsam meraktan patlarim :-D :-D :-D
htc phone ile
Merhaba canim iyiyiz allaha sukur sen nasilsin? Hamilelikle ugrasiyorum gittim keseyi gordum yusyuvarlak kiz kesesi gibi(( Neden keyfin yok bacim hayirdir?
Merhaba canim iyiyiz allaha sukur sen nasilsin? Hamilelikle ugrasiyorum gittim keseyi gordum yusyuvarlak kiz kesesi gibi(( Neden keyfin yok bacim hayirdir?
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Hiç keyfim olmadığı için yazamıyorum ama dualarımdasınız hepiniz. İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
hadi hayırlısı
sağol canım 7 gün dıye duymustum okudum ama malesef hamiş değilim
Canim Testin yanilma ihtimali varCanım testteki daha koyu olan bölge C idi. sanırım resimde net çıkmamış. Stres konusunda haklısın canım, hat safhada.
Başka bir topikte daha sordum, bir kişi cevap yazmış oda hem testlerimin hem de ateş değerlerimin negatif olduğunu söylemiş. Allahtan önce sağlıklı evlat tabi ki. Cumaya kadar korunuruz, bu ay adet sonrası bir ilişki oldu, perhiz dönemindeydik. Artık doktorun tetkikine göre bir karar veririz.
Birazda sanırım takvimlere taktım erkek bebek için uygun dönemdi bioritm, çin takvimi, bir alman takvimi vardı o hepsi erkek zamanını gösteriyordu. Neyse hakkımda hayırlısı buymuş doğru zaman değildi belki benim için. Sağlıklı olsun da geç olsun güç olmasın.
benimde bu ay sağ yumurtalıktı cok üzüldüm ama testim NEGATİF hayırlısı:2:
Sen yinede adetin gelene kadar bekle Tedbiri elden birakma canim
Olmazsada eger uzulme dedigin gibi belki gelecek aylar Senin Icin daha hayirlidir.ben yarin dr gidecegim ondan sonra bakacam,bu Ay tuttu tuttu tutmazsa 1 Ay ara vericem Yani hazirani pas geciyorum hakkimizda hayirlisi Olsun canim
ins canim,persembeye kadar Nasil bekliyecez yaCanim gittim saglik ocagina uyardim benim damarimi zor buluyorlar ve atikardim var dedim tamam dedi iki hemsire de Allah icin coook ugras ti kollarda bulamadi birazda tecrubesizler buyuk hastanelerde zaten normal hemsire almiyor benimkini bas hemsire cagiriyorlar inan okadar rahataliyorki neyse bu seferde elimin ustunden aldilar ve damarimi patlatti mi atikardi nuksetti ve carpintim basladi aci umrumda degil carpintim olmasa hemen uzandim biryere aldilar simdi iyiyim elim ceviz buyuklugunde sisti hareket ettikce agri var boyle insaallah degerde hamileyimdir
Bacilar birde ben bu adamı ikna edersem ovulasyona iki gün kala denemeyi kesicem dimi bide tutmazsa daha da yanaşmaz bu ise naaapicam tutmayan oldumu böyle deneyipte
htc phone ile
Ins tutar canim bana Sat söyle ve adet araligini Bir takvime bakacam
Canım bu kadar zor olduğunu bilsem git demezdim
Sağol bacim Ben catladimdan bir gün sonra yaptım ama iğne olmadım adete 4 gün kala çıkar yaziyordu denedim 3 gün kaldı ve tüm adet belirtilerim var akintimin rengi koyulasti hafif sanci başladı yani ümit yok ama çok üzülmuyorum çünkü hiçbir yöntemi tutturamamistim artik hayirlisi boşa para harcadım 24 liraya aldım
Catladim canım kan vermişsin hadi güzel haberlerini bekliyoruz ama bence erken verdin denemenin üzerinden 14 gün gecmismiydi birde ben devlette yaptırmıştım ve internetten sonuçlara bakabiliyorum devlet hastanesi laboratuvar sonuclari yaz arama motoruna oradan bir bak tc no ve kan verdiğinde barkod verdiler mi bir sarı kağıt orada dosya no var oradan sonuclari görebilirsiniz belki bir dene derim
Canim gecmis olsun, bu kadar zor aliniyorsa kanin keske biraz daha bekleseydin, birde foreverimin dedigi gibi keskke devlet hast sinde yaptirsaydin, sonuc daha cabuk eline gecerdi hadi hayirli haberler al cnmCanim gittim saglik ocagina uyardim benim damarimi zor buluyorlar ve atikardim var dedim tamam dedi iki hemsire de Allah icin coook ugras ti kollarda bulamadi birazda tecrubesizler buyuk hastanelerde zaten normal hemsire almiyor benimkini bas hemsire cagiriyorlar inan okadar rahataliyorki neyse bu seferde elimin ustunden aldilar ve damarimi patlatti mi atikardi nuksetti ve carpintim basladi aci umrumda degil carpintim olmasa hemen uzandim biryere aldilar simdi iyiyim elim ceviz buyuklugunde sisti hareket ettikce agri var boyle insaallah degerde hamileyimdir
İnsallah cnm gijnijim daha sik gel nolursun, nasilsin neler yapiyorsunMerhaba arkadaşlar nasılsınız? Hiç keyfim olmadığı için yazamıyorum ama dualarımdasınız hepiniz. İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Canim bende ad gecikme olayi oldugundan tamm net hatirlamiyoorum.Canimmmm sende kacgun kala kan testinde negatif cikti gerci adet belirtilerini yasiyorum oyuzden pek umudum yok
Canim 11 gun gecti zaten hic umidim yok akintim durdu adet belirtisi basladi nasip boyle ymis ben artik hamile degilim gozuyle bakiyorum iki kizimda da korunmayi biraktik daha adet gormedim simdi de boyle olmasi insani biraz uzuyor
Persembe cikacak mis canim[/QUOTE
sağlık ocağı öyle özelde olsa bur saate veriyorlar ben olsam meraktan patlarim :-D :-D :-D
htc phone ile
merak etmiyorum cunku negatif cikar diye düşünüyorum nasip otesine gecilmiyor adet belirtisi var bende gebelik belirtisi yok canım akintim da durdu moralim bozuk degil cunku hazirla mistim bu sonuc a icimdeki kucuk bir umut vardi oda gitti hayirlisi olsun inşallah
Cok tesekkur ederim canim benim butun iyi dileklerin icin bir iki ay daha denerim sonradan olmazsa neden cocugum olmuyor diye bakarlar bende anlamadim kizlar da korunmayi biraktim birdaha adet olmadim dusun simdi kistan beri ugrastim olmuyor anlamadim buyuzden biraz beklentim cok oluyor du ve olmayinca koca bir hayal kirikligi oyuzden bu ay kendimi alistirdim olmayada bilir diye cok buyuk bir hayal kirikligina ugramadim Rabbim gonlumuzdekini hayirlisindan saglikli birsekilde nasip etsin tez zamandaCanim gecmisi olsun, bu kadar zor aliniyorsa kanin keske biraz daha bekleseydin, birde foreverimin dedigi gibi keskke devlet hast sinde yaptirsaydin, sonuc daha cabuk eline gecerdi hadi hayirli haberler al cnm
İnsallah cnm gijnijim daha sik gel nolursun, nasilsin neler yapiyorsun
Canim bende ad gecikme olayi oldugundan tamm net hatirlamiyoorum.
Hayirlisi olsun cnm oylede olsa yumm doneminde iliiskiye devam bak pes edip rasgele deneme yapiyorlar gecmis sayfalarda somrakiz spermleri tutuyor, hayirlisi ama yinede taktiklere dvm...
Bacım ben hamile kaldığımda okadar çok kişinin kesesini inceledimki emin ol kız erkek kesesi kesinlikle farklı değil. Her birinin yapısı farklı. O yüzden sende benim gibi boşa stres yapma.
Yooo hiçte değil bizim gelinin keseside yuvarlakti hatta %100 kiz hamileliği gibiydi tipi de yani göbeği falan ama oğlan oldu takma öyle şeyleri
htc phone ile
Canim bio ritme bakabiliyormusun? Birde yumos olmadigini diger topik ark nasil anladiki cnm. Bende ovu testimi g g dan aldim 30lu laboquik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?