- 26 Nisan 2011
- 960
- 37
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.561
hadi hayırlısı
sağol canım 7 gün dıye duymustum okudum ama malesef hamiş değilim
Canim Testin yanilma ihtimali var
Sen yinede adetin gelene kadar bekle Tedbiri elden birakma canim
Olmazsada eger uzulme dedigin gibi belki gelecek aylar Senin Icin daha hayirlidir.ben yarin dr gidecegim ondan sonra bakacam,bu Ay tuttu tuttu tutmazsa 1 Ay ara vericem Yani hazirani pas geciyorum hakkimizda hayirlisi Olsun canim
ins canim,persembeye kadar Nasil bekliyecez ya
Ins tutar canim bana Sat söyle ve adet araligini Bir takvime bakacam
Çok sevinirim bacım yaa hadi bi bakıver
Sat 4 mayıs
Adet aralığı 26-27 gün bacım. Merakla bekliyorum
htc phone ile
Sağol bacim Ben catladimdan bir gün sonra yaptım ama iğne olmadım adete 4 gün kala çıkar yaziyordu denedim 3 gün kaldı ve tüm adet belirtilerim var akintimin rengi koyulasti hafif sanci başladı yani ümit yok ama çok üzülmuyorum çünkü hiçbir yöntemi tutturamamistim artik hayirlisi boşa para harcadım 24 liraya aldım
Hoşgeldin canımkızlar nasılsınız uzun zamandır yoktum eşimle küçük bir tatil turu yaptık geldık kendıme geldım azda olsa..tv izlemedım ınternetede gırmedım..sadece kendımı dınledım......buna cok ıhtıyacım vardı antalya yolu yordu ama değdi yinede...sizlerde nevar neyok kım hamiş cinsiyeti bellı olan oldumu :)...herkesın keyfı yerındedır ınşallah....
hadi hayırlısı
Olmazsada eger uzulme dedigin gibi belki gelecek aylar Senin Icin daha hayirlidir.ben yarin dr gidecegim ondan sonra bakacam,bu Ay tuttu tuttu tutmazsa 1 Ay ara vericem Yani hazirani pas geciyorum hakkimizda hayirlisi Olsun canim
Aldığım testin yanında bir tanede normal test var eğer gunum geçerse onu yaparım sen niye ara veriyon
Ins tutar canim bana Sat söyle ve adet araligini Bir takvime
teşekkür ederim zeynom takmayayım diyorum bi bakıyorum yine kız mı erkek mi diye düşünmeye başlamışım hamilelikten dolayı iyice tırlatıyorum galiba
Canim baktimÇok sevinirim bacım yaa hadi bi bakıver
Sat 4 mayıs
Adet aralığı 26-27 gün bacım. Merakla bekliyorum
htc phone ile
Bu ay 30-31 i adet olacaksin gösteriyor ama adet araligin cok onemli 26 Gun olarak degerlendirince
7-8-9 kizgunleri sonrasi erkek
27 gun olarak alinca
8-9-10 Gun Kiz gunu Sonra erkek gunleri
Sen bu Ay adet tarihinibana söyle 30 mü yoksa 31 mi Sonra yine bakarizcanim ok
kızlar nasılsınız uzun zamandır yoktum eşimle küçük bir tatil turu yaptık geldık kendıme geldım azda olsa..tv izlemedım ınternetede gırmedım..sadece kendımı dınledım......buna cok ıhtıyacım vardı antalya yolu yordu ama değdi yinede...sizlerde nevar neyok kım hamiş cinsiyeti bellı olan oldumu :)...herkesın keyfı yerındedır ınşallah....
Hosgeldin canim
Reyyaneha ve catladim hamilemi degillermi onun heyecanini ve gerginligini yasiyoruz
Benim bu Hafta denemem var yarin dr bakacZ sonra hayirlisi
Hoşgeldin canım
hadi hayırlısı
Aldığım testin yanında bir tanede normal test var eğer gunum geçerse onu yaparım sen niye ara veriyon
Ins tutar canim bana Sat söyle ve adet araligini Bir takvime
Canim valla soyluyecem ama sacma bulmayin lutfen
Haziranda hamile kalirsam cocuk Balik burcu Olacak Ben baliklarla anlasamiyorum simdi hamile kalsam yinede dogumu sinirda ama Ben genelde 10 gun once doguruyorum
Bu isler nasip kismet karismamak lazim yinede elimden geldigince
-oldugu kadar olmadigi kader-
Canim baktim
Bu ay 30-31 i adet olacaksin gösteriyor ama adet araligin cok onemli 26 Gun olarak degerlendirince
7-8-9 kizgunleri sonrasi erkek
27 gun olarak alinca
8-9-10 Gun Kiz gunu Sonra erkek gunleri
Sen bu Ay adet tarihinibana söyle 30 mü yoksa 31 mi Sonra yine bakarizcanim ok
Hosgeldin canim
Reyyaneha ve catladim hamilemi degillermi onun heyecanini ve gerginligini yasiyoruz
Benim bu Hafta denemem var yarin dr bakacZ sonra hayirlisi
Cnm bnm çok sagolasın tmm adet oluyum hemem dicem 30 u diye umuyorum ama olunca tekrarlariz<3
htc phone ile
Hoşgeldin canım
Canim valla soyluyecem ama sacma bulmayin lutfen
Haziranda hamile kalirsam cocuk Balik burcu Olacak Ben baliklarla anlasamiyorum simdi hamile kalsam yinede dogumu sinirda ama Ben genelde 10 gun once doguruyorum
Bu isler nasip kismet karismamak lazim yinede elimden geldigince
-oldugu kadar olmadigi kader-
Calkusu arkadasim ayni benim mantiktasin bende balik burclariyla hic anlasamiyorum allah biliyor ya balik olmasin diye cok dua ettim sukur nisanda hamis kaldim oglum oglak burcu olacak ins :))
Benim gibi dusunen birinin olmasi ne guzel valla.tabiki once saglik ama Balik burcu istemiyorum akil Bir karis havada hayalperest,cekememHoşgeldin canım
Calkusu arkadasim ayni benim mantiktasin bende balik burclariyla hic anlasamiyorum allah biliyor ya balik olmasin diye cok dua ettim sukur nisanda hamis kaldim oglum oglak burcu olacak ins :))
Defnem hamilesin bu Hafta denemem var Dua et lutfen
Iste boyle guzelim,olursa ne ala olmazsada zamani var dogru zamani bekliyor sadeceCanlarim napiyorsun nasilsin iz umitsizlik var ama sonra dusunuyorum Rabbim varken umitsizlik niye
Ne kacirdik canim,bizi biraz bilgilendirsenTrt hd kanalı olan baksın hemen acil
htc phone ile
YAAAARRRDDDIIIMMM
Kizlar Ben yarin doktora ne diyecem
Ne sorcam yardim edinde yaziyim kagida telastan atlamiyim
1.yum.sagdan mi Yoksa soldanmi
Peki baska??
Bitti bacilarim
htc phone ile
Gunaydin gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah zeynom halidan yoruldun zannedersem uyuyorsun simdi canım benim iyice dinlen isleri n daha cok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?