Süper Anneler - 2011

Hayırlısı olsun bacim inşaallah gönlündeki gibi olsun yöntemi çok düşünme veren Rabbim verir inşaallah adet günü bi daha yap test çok duydum o hassas testlerde negatif cikipta 3 tl lik testte aynı gün pozitif çıkanı hiiicccc para verme o erken gebelik testine

Amin canım Sağol

Hoşgeldin canım

teşekkür ederim zeynom takmayayım diyorum bi bakıyorum yine kız mı erkek mi diye düşünmeye başlamışım hamilelikten dolayı iyice tırlatıyorum galiba

Yok canım biz hamile olmadığımız halde kizmi olacak oglanmi deyip duruyoruz senin düşünmen tabiki normal

Son düzenleme:

Canlarim napiyorsun nasilsin iz umitsizlik var ama sonra dusunuyorum Rabbim varken umitsizlik niye

Son düzenleme:

YAAAARRRDDDIIIMMM
Kizlar Ben yarin doktora ne diyecem
Ne sorcam yardim edinde yaziyim kagida telastan atlamiyim
1.yum.sagdan mi Yoksa soldanmi

Peki baska??

Bak canim once yumurta takibi yaptirmak istiyorum de kac ml olmus diye sor catlatma ignesi vurmalimiyim de acaba benim yumurta catlamiyor mu catlayana kadar takip yapsak bazilarinin catlamayip kiste donusuormus de o zaman seni catlayana kadar takibe alir igneyi mutlaka sor

Gunaydin gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah zeynom halidan yoruldun zannedersem uyuyorsun simdi canım benim iyice dinlen isleri n daha cok mu

Gunaydin gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah zeynom halidan yoruldun zannedersem uyuyorsun simdi canım benim iyice dinlen isleri n daha cok mu

Gunaydin bacım halidan yorumladım da benim alerji tuttu hastayım yine dün akşam trt hd de hamilelik öncesi ırk secimi ile ilgili bir belgesel gördüm onu haber vermeye çalıştım ama sonuna denk gelmişim 10 dk izledim bitti ordada aynı kibristaki gibi kliniğe başvuran ve kiz bebek isteyen bir çift vardı pek anlayamadım sonuna geldi

htc phone ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…