Süper Anneler - 2011

Gecmis olsun bitanem cok ta yorma kendini

Coooook merak ediyorum acaba hamile miyim diye sancilarim olunca umitsizlik oluyor akintim gelince acaba demekten kendimi alamiyorum bunu ogrenmenin baska yolu yokmu bildiginiz bir yontem varsa lutfenn soyleyinnn bekliyorum canlarım

Cok Sagol canim 1 Saat Sonra kontroldeyim ins bakalim ne diyecek

Coooook merak ediyorum acaba hamile miyim diye sancilarim olunca umitsizlik oluyor akintim gelince acaba demekten kendimi alamiyorum bunu ogrenmenin baska yolu yokmu bildiginiz bir yontem varsa lutfenn soyleyinnn bekliyorum canlarım

Son adet tarihin ne merak ettim. Eğer erken dönemdeysen öğrenmenin testler dışında tek yolu kan tahlili onu da yaptırmıştın sanırım.
Birde kızlar benim kızımda ben gebeliğimi battan 3 gün önce öğrenmiştim. Fortel marka erken gebelik testi uygulamıştım. Ertesi gün dr. a gittiğimde test yaptım pozitif kan testi yaptırmak istiyorum demiştim. Dr. önce bir ultrasonda bakalım dedi. Sadece rahimde kalınlaşma var gebelik olabilir olmayabilir de demişti. Nitekim kanda gebelik çıkmıştı. Ama kızım geç döllenme olmuştu, dr. 8-9 hastalıkken sat imi 1 hafta ileri attırmıştı. Sizce bu nasıl olabilir?

Umitsizlige kapilma tatlim bende hic bi belirti yoktu regl olmayi bekliodum zaten iki belirtide birbiriyle ayni. Sana soylemistim ama cevap yazmadin evde ovulasyon testin varsa ovulasyon testi yap ikinci cizgi ilki kadar koyuysa hamilesin demektir

Kizlar bekliyorum suanda bakalım Dr ne diyecek ya iki yumurtada aynı anda çatlıyor derse sagı solu yok bunun diye bozulurum valla

Yok kusum oyle der mi hic bir ay sag bir ay sol catliyor ben hamis aldigim kay sag catladi ama bebek rahimin tam ortasinda bakiyorum bakiyorum ne saga yakin ne sola yakin. Hani forumda arkadaslar diyor ya saga yakinsa erkek sola yakinsa kiz benimki tam ortada anacim :)))

Birde hatırladığım kızımda testle birlikte idrarımı bir kaba koyup çökme olup olmadığını kontrol etmiştim. Testi okumak 5 dakika sürmüştü, o sürede idrardaki tortular çökmüştü. Sonra kızımın idrarında da aynı tortuları görünce ve gebe olduğumu düşünüp aynı uygulamada çökme olunca bu yöntemin geçerli olmadığı ortaya çıktı. Çok bu tür yöntemlere bel bağlamamak gerekiyor yani.

Ovulasyon testi yap gulo ordan anlaşılır bide bir kaç yerde karbonat testi duydum idrara karbonat koyuyorsun kopururse hamilesin kopurmezse değil ama buda kesin bir yöntem değil pek inanmıyorum ben sahsen

htc phone ile

Kizlar suan sinirden agliyabilirim Kadın kontrol etti ama elle muayene onun dısında ultrason koymadı bile,idrar testi yaptırmadı, neymiş kanser tektiki yaptiracakmis elle muayne etti sıvı örn aldı .Ultrason dedim Gerek yok ne icin dedi yumurta kontrolü yapmak istiyorum Kist varmi yokmu dedim 13-14 .gun yap hamile kalırsın dedi cikti sok sok sok
Hayatımda ilk defa boyle bı durumla karşılaştım
Oncelikle bu Dr benim sürekli muayeneye geldiğim Dr degil türk bayan,tavsiye ettiler bizim kulturde daha iyi ilgilenir diye gelmiştim
Kizlar hep Alman Dr gittim idrar testinden tutta,kanıma ultrasona herseyi didik didik ediyorlardi
Offfffofff kizlar saka gibi

Ben eskilerdenim yaklasik bir yilldir girmiyordum forma acaba kapandimi diye bakmak icin girdim valla helal olsun devam ettirmissiniz hepinizin dilegi olur insallah

Abowww canim ne bicim doktormus bu boyle 13.14 gun yap diyince keske deseydin yapistirsaydin 5 aydir yapiyorum hamile kalamiyorum deseydin o zaman bakmak zorunda kalirdi. Oralarin denetimi cok sıkıdır sikayet et hamile kalamiyorum bana ultrasonla bakmadi bile de vallahi oylum oylum selvi boylum yaparlar.

Dedim canim 3 aydır hamile kalamiyorum diye,3 ay cok bişey degil dedi önemli olan yum gunüne denk getirebilmek dedi haspam.yillarca deniyenler varmış 13 14 gun yap sürekli dene adetin düzenli zaten bide sagolsun zahmet edip folio saure kullan dedi
Yaa bilseydim kendi dr giderdim bugun kapandı artık yarın burda tatil offffg yeminle aglayacam az kaldi boş boş geldim
Ama bunların bir sayfaları var dr hakkında puanlama yapiliyo ben oraya ne yazacağımı biliyorum

canim gecen özelden sordum cevap yazmadin almanyadamisin nerdesin?bence doktorda tuhaflik var sikayet edebilirsin.cünkü artik yasalar ve sartlar degisti artik hastalar doktorlara göre müsteri iliskisi var ve dr seninle oturup konusmak ilgilenmek zorunda bu senin hakkin ve istedigin zaman hakkini savunabilirsin.hakkini ara bence.

Umitsizlige kapilma tatlim bende hic bi belirti yoktu regl olmayi bekliodum zaten iki belirtide birbiriyle ayni. Sana soylemistim ama cevap yazmadin evde ovulasyon testin varsa ovulasyon testi yap ikinci cizgi ilki kadar koyuysa hamilesin demektir

Bitanem benim cevap yazmamak nedemek gormemisimdir ovulasyon testini bitirdim almak istedim satin almak burda eczanede yok tu gittigidiyordan sipariş yanlis vermisim yirmibes tane gebelik testi geldi neyse canım yarina az kaldi

canim kan testi yaptirmissin galiba.insallah hayirli haberler alirsin.sonucu aldin mi?

Orda olacak timki sacini basini yolardim senin kadar bende uzuldum bitanem hatta cok sinirlendim lutfen pes etme ozele gitsen bence deger canım haziranda deneme yapmayi dusunmuyorum diyorsun bari bu ayi es gecme inan sanki o doktor bana soyledi sanki cunku burda birimiz sevincli olsa hepimiz mutlu birimizin mutsuzlugu hepimize yansiyor kader arkadaslariyiz biz ayni seyi yasadigimiz icin birbirimizi cok iyi anliyoruz ne annem anlar ne kardesim ne arkadas sadece dinler kim anlar ayni seyleri yasayan anlar birsey anlatayim yine cenem dustu bir gelinin kaynanasi surekli is yaptiriyormus gelin basim agriyor demis kalk kalk surayi temizle demis gelin disim agriyor demis kalk kalk burayi temizle diyormus gelin hasta olsa dahi is yaptiriyormus birgun bir komsu gelinin bu haline dayanamamis demiski parmagim agriyor de gelin ya teyze benim hasta halimde bile is yaptirdi simdi parmagim in agrisinami aciyacak onunda parmagi hep arir senbeni dinle soyle demis yine kaynana is yaptirirken gelin parmagim agriyor demis ah yavrum demis kaynanasi is yaptirmamis onun gibi insanin halinden ancak aynisini yasayan anlar seni anliyorum canim suanki doktora sinirini hatta doktor sana bakmadiginda isik tutulmus tavsan gibi kalip birseyde diyemedigini ben oyle oluyorum ))
Ovulasyon testi yap gulo ordan anlaşılır bide bir kaç yerde karbonat testi duydum idrara karbonat koyuyorsun kopururse hamilesin kopurmezse değil ama buda kesin bir yöntem değil pek inanmıyorum ben sahsen

htc phone ile
Bende inanmiyorum canim zaten yarın ogreniriz insaallah
canim kan testi yaptirmissin galiba.insallah hayirli haberler alirsin.sonucu aldin mi?
Almadim canim yarin insaallah
benimde kizimda oyle olmustu zaten benim 40 gunum catlatma ignesi vuruldum icin ne zaman dollenme oldugunu biliyorum tuttuysa yani varsa buyuk bir ihtimal cikar canim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…