- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.581
Gecmis olsun bitanem cok ta yorma kendiniGunaydin bacım halidan yorumladım da benim alerji tuttu hastayım yine dün akşam trt hd de hamilelik öncesi ırk secimi ile ilgili bir belgesel gördüm onu haber vermeye çalıştım ama sonuna denk gelmişim 10 dk izledim bitti ordada aynı kibristaki gibi kliniğe başvuran ve kiz bebek isteyen bir çift vardı pek anlayamadım sonuna geldi
htc phone ile
Bak canim once yumurta takibi yaptirmak istiyorum de kac ml olmus diye sor catlatma ignesi vurmalimiyim de acaba benim yumurta catlamiyor mu catlayana kadar takip yapsak bazilarinin catlamayip kiste donusuormus de o zaman seni catlayana kadar takibe alir igneyi mutlaka sor
Coooook merak ediyorum acaba hamile miyim diye sancilarim olunca umitsizlik oluyor akintim gelince acaba demekten kendimi alamiyorum bunu ogrenmenin baska yolu yokmu bildiginiz bir yontem varsa lutfenn soyleyinnn bekliyorum canlarım
Coooook merak ediyorum acaba hamile miyim diye sancilarim olunca umitsizlik oluyor akintim gelince acaba demekten kendimi alamiyorum bunu ogrenmenin baska yolu yokmu bildiginiz bir yontem varsa lutfenn soyleyinnn bekliyorum canlarım
Kizlar bekliyorum suanda bakalım Dr ne diyecek ya iki yumurtada aynı anda çatlıyor derse sagı solu yok bunun diye bozulurum valla
Kizlar suan sinirden agliyabilirim Kadın kontrol etti ama elle muayene onun dısında ultrason koymadı bile,idrar testi yaptırmadı, neymiş kanser tektiki yaptiracakmis elle muayne etti sıvı örn aldı .Ultrason dedim Gerek yok ne icin dedi yumurta kontrolü yapmak istiyorum Kist varmi yokmu dedim 13-14 .gun yap hamile kalırsın dedi cikti sok sok sok
Hayatımda ilk defa boyle bı durumla karşılaştım
Oncelikle bu Dr benim sürekli muayeneye geldiğim Dr degil türk bayan,tavsiye ettiler bizim kulturde daha iyi ilgilenir diye gelmiştim
Kizlar hep Alman Dr gittim idrar testinden tutta,kanıma ultrasona herseyi didik didik ediyorlardi
Offfffofff kizlar saka gibi
Abowww canim ne bicim doktormus bu boyle 13.14 gun yap diyince keske deseydin yapistirsaydin 5 aydir yapiyorum hamile kalamiyorum deseydin o zaman bakmak zorunda kalirdi. Oralarin denetimi cok sıkıdır sikayet et hamile kalamiyorum bana ultrasonla bakmadi bile de vallahi oylum oylum selvi boylum yaparlar.
Kizlar suan sinirden agliyabilirim Kadın kontrol etti ama elle muayene onun dısında ultrason koymadı bile,idrar testi yaptırmadı, neymiş kanser tektiki yaptiracakmis elle muayne etti sıvı örn aldı .Ultrason dedim Gerek yok ne icin dedi yumurta kontrolü yapmak istiyorum Kist varmi yokmu dedim 13-14 .gun yap hamile kalırsın dedi cikti sok sok sok
Oncelikle bu Dr benim sürekli muayeneye geldiğim Dr degil türk bayan,tavsiye ettiler bizim kulturde daha iyi ilgilenir diye gelmiştim
Kizlar hep Alman Dr gittim idrar testinden tutta,kanıma ultrasona herseyi didik didik ediyorlardi
Ben eskilerdenim yaklasik bir yilldir girmiyordum forma acaba kapandimi diye bakmak icin girdim valla helal olsun devam ettirmissiniz hepinizin dilegi olur insallah
Umitsizlige kapilma tatlim bende hic bi belirti yoktu regl olmayi bekliodum zaten iki belirtide birbiriyle ayni. Sana soylemistim ama cevap yazmadin evde ovulasyon testin varsa ovulasyon testi yap ikinci cizgi ilki kadar koyuysa hamilesin demektir
Orda olacak timki sacini basini yolardim senin kadar bende uzuldum bitanem hatta cok sinirlendim lutfen pes etme ozele gitsen bence deger canım haziranda deneme yapmayi dusunmuyorum diyorsun bari bu ayi es gecme inan sanki o doktor bana soyledi sanki cunku burda birimiz sevincli olsa hepimiz mutlu birimizin mutsuzlugu hepimize yansiyor kader arkadaslariyiz biz ayni seyi yasadigimiz icin birbirimizi cok iyi anliyoruz ne annem anlar ne kardesim ne arkadas sadece dinler kim anlar ayni seyleri yasayan anlar birsey anlatayim yine cenem dustu bir gelinin kaynanasi surekli is yaptiriyormus gelin basim agriyor demis kalk kalk surayi temizle demis gelin disim agriyor demis kalk kalk burayi temizle diyormus gelin hasta olsa dahi is yaptiriyormus birgun bir komsu gelinin bu haline dayanamamis demiski parmagim agriyor de gelin ya teyze benim hasta halimde bile is yaptirdi simdi parmagim in agrisinami aciyacak onunda parmagi hep arir senbeni dinle soyle demis yine kaynana is yaptirirken gelin parmagim agriyor demis ah yavrum demis kaynanasi is yaptirmamis onun gibi insanin halinden ancak aynisini yasayan anlar seni anliyorum canim suanki doktora sinirini hatta doktor sana bakmadiginda isik tutulmus tavsan gibi kalip birseyde diyemedigini ben oyle oluyorumKizlar suan sinirden agliyabilirim Kadın kontrol etti ama elle muayene onun dısında ultrason koymadı bile,idrar testi yaptırmadı, neymiş kanser tektiki yaptiracakmis elle muayne etti sıvı örn aldı .Ultrason dedim Gerek yok ne icin dedi yumurta kontrolü yapmak istiyorum Kist varmi yokmu dedim 13-14 .gun yap hamile kalırsın dedi cikti sok sok sok
Bende inanmiyorum canim zaten yarın ogreniriz insaallahOvulasyon testi yap gulo ordan anlaşılır bide bir kaç yerde karbonat testi duydum idrara karbonat koyuyorsun kopururse hamilesin kopurmezse değil ama buda kesin bir yöntem değil pek inanmıyorum ben sahsen
htc phone ile
Almadim canim yarin insaallahcanim kan testi yaptirmissin galiba.insallah hayirli haberler alirsin.sonucu aldin mi?
benimde kizimda oyle olmustu zaten benim 40 gunum catlatma ignesi vuruldum icin ne zaman dollenme oldugunu biliyorum tuttuysa yani varsa buyuk bir ihtimal cikar canimSon adet tarihin ne merak ettim. Eğer erken dönemdeysen öğrenmenin testler dışında tek yolu kan tahlili onu da yaptırmıştın sanırım.
Birde kızlar benim kızımda ben gebeliğimi battan 3 gün önce öğrenmiştim. Fortel marka erken gebelik testi uygulamıştım. Ertesi gün dr. a gittiğimde test yaptım pozitif kan testi yaptırmak istiyorum demiştim. Dr. önce bir ultrasonda bakalım dedi. Sadece rahimde kalınlaşma var gebelik olabilir olmayabilir de demişti. Nitekim kanda gebelik çıkmıştı. Ama kızım geç döllenme olmuştu, dr. 8-9 hastalıkken sat imi 1 hafta ileri attırmıştı. Sizce bu nasıl olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?