Süper Anneler - 2011

Ee yuh deseydin sanki yeni evlenmisin bilmiyon aaaaa sinirlendim bak bunlar diplomayı nerden alıyor nasıl iş yapiyor bir kadının en hassas noktası hamilelik annelik kimsenin bu hassasiyeti göz ardı edip böyle odun gibi davranmaya hakkı yok cnm bnm sen bildigin dr a devam et bu dr karikatürünü de şikayet et bi tımar etsinler güzelce

htc phone ile

Hayırlısı olsun bacim inşaallah gönlündeki gibi olsun yöntemi çok düşünme veren Rabbim verir inşaallah adet günü bi daha yap test çok duydum o hassas testlerde negatif cikipta 3 tl lik testte aynı gün pozitif çıkanı hiiicccc para verme o erken gebelik testine

Haklısın canım
htc phone ile[/QUOTE]

Bacilar birde ben bu adamı ikna edersem ovulasyona iki gün kala denemeyi kesicem dimi bide tutmazsa daha da yanaşmaz bu ise naaapicam tutmayan oldumu böyle deneyipte

htc phone ile

Ben hatırladım benim döngüm 28 gün 11.gun tek ilişkiyle kaldım kizima söyliyim dedim işine yararmı bilmem

Inşallah canım

Ay ben hiç burcuna dikkat etmedim bende balık istemem çok ağlar onlar duygusal olurlar
Canlarim napiyorsun nasilsin iz umitsizlik var ama sonra dusunuyorum Rabbim varken umitsizlik niye

Coooook merak ediyorum acaba hamile miyim diye sancilarim olunca umitsizlik oluyor akintim gelince acaba demekten kendimi alamiyorum bunu ogrenmenin baska yolu yokmu bildiginiz bir yontem varsa lutfenn soyleyinnn bekliyorum canlarım
Ciga da yazmış erken gebelik testi alırsan çıkar bence

Ne salak yaa insanlarla alay ediyorlar resmen
slm kizlar nasilsiniz?var mi hamile olan? cinsiyet ögrenen? deneme yapan?

Iyiyiz canim catladim in sonucunu defnem in cinsiyetini bekliyoruz apranax ne yaptı hiç yok artık

Ben hatırladım benim döngüm 28 gün 11.gun tek ilişkiyle kaldım kizima söyliyim dedim işine yararmı bilmem

Inşallah canım

Ay ben hiç burcuna dikkat etmedim bende balık istemem çok ağlar onlar duygusal olurlar

Ciga da yazmış erken gebelik testi alırsan çıkar bence

Ne salak yaa insanlarla alay ediyorlar resmen

Iyiyiz canim catladim in sonucunu defnem in cinsiyetini bekliyoruz apranax ne yaptı hiç yok artık[/QUOTE]

Yaramaz mi yarar tabisi ben çok erken kesince hamile kalmam diye korkuyorum gerçi eşim kendine iyi bakar bi problemi yoktur ama emin de degilim

htc phone ile

Zeyno senin döngün kaç gün

26-27 gün değişiyor kuzum

sagol canim.benim hamilelikler hep böyle doguma kadar her isimi kendim yapiyorum maalesef.hamilelik hic ayricalik olmadi benim icin

En iyisi ınan ben corabimi bile giyemiyordum 15 dk dan fazla ayakta kalamiyordum çok ağır geçti oturup aglardim hiç birşey yapamıyorum diye çok fazla samcim ve kasilmam olduydu iki kere doğum başladı durdurdular zorla :-(

htc phone ile

Canimmmm ne yaptin biraz azalttinmi isleri Kuzum
Ikna asamasi ne durumda

İşleri azaltamadim daha camlar tüller koltuklar kapılar bideee teras var cuma günü bitecek ctesi adet olucam pazar eşimle konusucam bakalım gülo program cok yoğun çoook başarırsam kendime madalya takicam oy oy oy :-( :-( :-( :-( :-( :-(

htc phone ile

oyyyy zormus seninki gercekten.evet bir taraftan kendini kimseye muhtac hissetmemek yada islerini kendin yapabilmek güzel bir taraftan da 3 hamilelik gecirdim ücünde de nazlanmayi beceremedim ona yaniyom

oyyyy zormus seninki gercekten.evet bir taraftan kendini kimseye muhtac hissetmemek yada islerini kendin yapabilmek güzel bir taraftan da 3 hamilelik gecirdim ücünde de nazlanmayi beceremedim ona yaniyom

Daha doğum olmadı bacım bi akşam baslican oy oy oy fenayım diye azcik ilgi alaka talep et biraz nazlan esin ilgi gösterir mi normalde gülom

htc phone ile

Son düzenleme:
Canim sende sondurum ne nette arastirirken gordum hic akintisi olmayan hatta sari ve koyu akintisi olup hamile kalan cok bir kanda sen versene bitanem
Ben testi almadan önce kan testi yapacaktım eşim bırakmadı bende testi aldım 4 gün kala yüzde 99 doğru sonuc diyo 3 gün kala yaptım artık birde kan vermem öncekinde o kadar eminim ki 55 lira verip kan testi yaptırmıştım cok hayal kırıklığı oluyo eğer gunum geçerse bir daha test yaparım hazirda var ikili vermişlerdi
26-27 gün değişiyor kuzum

O zaman sen 10 ve 11. Gün yapsan olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…