- 26 Nisan 2011
- 960
- 37
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.601
bak yine ben geldim herkes kayboldu
Ben geldim burdayım bacım hastayım bi yandan evi döktüm kac gündür uğraşıyorum bi yandan sen naaapiyosun cnm bnm
htc phone ile
Kizlar suan sinirden agliyabilirim Kadın kontrol etti ama elle muayene onun dısında ultrason koymadı bile,idrar testi yaptırmadı, neymiş kanser tektiki yaptiracakmis elle muayne etti sıvı örn aldı .Ultrason dedim Gerek yok ne icin dedi yumurta kontrolü yapmak istiyorum Kist varmi yokmu dedim 13-14 .gun yap hamile kalırsın dedi cikti sok sok sok
Hayatımda ilk defa boyle bı durumla karşılaştım
Oncelikle bu Dr benim sürekli muayeneye geldiğim Dr degil türk bayan,tavsiye ettiler bizim kulturde daha iyi ilgilenir diye gelmiştim
Kizlar hep Alman Dr gittim idrar testinden tutta,kanıma ultrasona herseyi didik didik ediyorlardi
Offfffofff kizlar saka gibi
Sağol bacim Ben catladimdan bir gün sonra yaptım ama iğne olmadım adete 4 gün kala çıkar yaziyordu denedim 3 gün kaldı ve tüm adet belirtilerim var akintimin rengi koyulasti hafif sanci başladı yani ümit yok ama çok üzülmuyorum çünkü hiçbir yöntemi tutturamamistim artik hayirlisi boşa para harcadım 24 liraya aldım
Bacilar birde ben bu adamı ikna edersem ovulasyona iki gün kala denemeyi kesicem dimi bide tutmazsa daha da yanaşmaz bu ise naaapicam tutmayan oldumu böyle deneyipte
htc phone ile
Reyhaneham canim benim ben diyecektim sana alma diyede umidini kirmak istemedim aramizda bir gun varsa bacim senin yumurta daha once catlamis Ozaman cunku catladiktan 14 gun sonra adet oluyorsun benie cumartesi gunum benim de umidim yok insaallah hamileyimdir
Canim valla soyluyecem ama sacma bulmayin lutfen
Haziranda hamile kalirsam cocuk Balik burcu Olacak Ben baliklarla anlasamiyorum simdi hamile kalsam yinede dogumu sinirda ama Ben genelde 10 gun once doguruyorum
Bu isler nasip kismet karismamak lazim yinede elimden geldigince
-oldugu kadar olmadigi kader-
Canlarim napiyorsun nasilsin iz umitsizlik var ama sonra dusunuyorum Rabbim varken umitsizlik niye
Ciga da yazmış erken gebelik testi alırsan çıkar benceCoooook merak ediyorum acaba hamile miyim diye sancilarim olunca umitsizlik oluyor akintim gelince acaba demekten kendimi alamiyorum bunu ogrenmenin baska yolu yokmu bildiginiz bir yontem varsa lutfenn soyleyinnn bekliyorum canlarım
Kizlar suan sinirden agliyabilirim Kadın kontrol etti ama elle muayene onun dısında ultrason koymadı bile,idrar testi yaptırmadı, neymiş kanser tektiki yaptiracakmis elle muayne etti sıvı örn aldı .Ultrason dedim Gerek yok ne icin dedi yumurta kontrolü yapmak istiyorum Kist varmi yokmu dedim 13-14 .gun yap hamile kalırsın dedi cikti sok sok sok
Hayatımda ilk defa boyle bı durumla karşılaştım
Oncelikle bu Dr benim sürekli muayeneye geldiğim Dr degil türk bayan,tavsiye ettiler bizim kulturde daha iyi ilgilenir diye gelmiştim
Kizlar hep Alman Dr gittim idrar testinden tutta,kanıma ultrasona herseyi didik didik ediyorlardi
Offfffofff kizlar saka gibi
slm kizlar nasilsiniz?var mi hamile olan? cinsiyet ögrenen? deneme yapan?
Iyiyiz canim catladim in sonucunu defnem in cinsiyetini bekliyoruz apranax ne yaptı hiç yok artık
Hayırlısı olsun bacim inşaallah gönlündeki gibi olsun yöntemi çok düşünme veren Rabbim verir inşaallah adet günü bi daha yap test çok duydum o hassas testlerde negatif cikipta 3 tl lik testte aynı gün pozitif çıkanı hiiicccc para verme o erken gebelik testine
Haklısın canım
htc phone ile
gecmis olsun canim.ben bir taraftan evi dip bucak topluyorum dogumdan sonra fazla is cikmasin diye.bir taraftan da gün sayiyorum iste.
Maşallah bacım ben son ayimda çok fenaydim Allah kolaylık versin sagsalim kavuştursun minigine inşaallah
htc phone ile
insallah herkes hayirli haberlerle gelir. bu arada nolmus balik burcuna.benim babam da büyük kizim da balik.
Zeyno senin döngün kaç gün
Yaa kötü bişey demedik çok duygusal oluyorlar benimde kardeşim balık hemen ağlıyor
Zeyno senin döngün kaç gün
sagol canim.benim hamilelikler hep böyle doguma kadar her isimi kendim yapiyorum maalesef.hamilelik hic ayricalik olmadi benim icin
Canimmmm ne yaptin biraz azalttinmi isleri Kuzum
Ikna asamasi ne durumda
26-27 gün değişiyor kuzum
En iyisi ınan ben corabimi bile giyemiyordum 15 dk dan fazla ayakta kalamiyordum çok ağır geçti oturup aglardim hiç birşey yapamıyorum diye çok fazla samcim ve kasilmam olduydu iki kere doğum başladı durdurdular zorla :-(
htc phone ile
oyyyy zormus seninki gercekten.evet bir taraftan kendini kimseye muhtac hissetmemek yada islerini kendin yapabilmek güzel bir taraftan da 3 hamilelik gecirdim ücünde de nazlanmayi beceremedim ona yaniyom
Daha doğum olmadı bacım bi akşam baslican oy oy oy fenayım diye azcik ilgi alaka talep et biraz nazlan esin ilgi gösterir mi normalde gülom
htc phone ile
Ben testi almadan önce kan testi yapacaktım eşim bırakmadı bende testi aldım 4 gün kala yüzde 99 doğru sonuc diyo 3 gün kala yaptım artık birde kan vermem öncekinde o kadar eminim ki 55 lira verip kan testi yaptırmıştım cok hayal kırıklığı oluyo eğer gunum geçerse bir daha test yaparım hazirda var ikili vermişlerdiCanim sende sondurum ne nette arastirirken gordum hic akintisi olmayan hatta sari ve koyu akintisi olup hamile kalan cok bir kanda sen versene bitanem
26-27 gün değişiyor kuzum
O zaman sen 10 ve 11. Gün yapsan olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?