Süper Anneler - 2011

Evet Canim alm dayim
Sordu sizin icin ne yapabilirim diye
Bende bebek düşündüğümü 3 aydır olmadigini soyledim
Adet düzenimi sordu.elle muayene bilirsin birde bir ince çubukla örnek aldi içimden ve suan hafif kanamam var
Adetim yeni bitti bugunlerde ov. Günüme yakın bir zamandi .kendi Doktoruma cumaya gitsem kanamam var başka dr gittim çubuğu cok sokup başlamasına neden oldu mu diyecem sanki...kizlar ben esime ne diyecem yaaaaa
Hemde agliyacam simd.... Nereye şikayet edebileceğim hakkında bilgin varm

10 defa tekrarladim ultrason kontrolümü istiyorum diye belki kist vardır,yumurtam kac mm ?
Adetin düzenli,düzenli olan kisilerde yumurtlamada düzenlidir 13-14 gun tuttur hamile kalirsin dedi...

bunlar ozel muayenehane canim
Burda herkes muayehaneler gidiyor.sadece bunlar kapalı olunca,hafta sonunda acil bir durum varsa hastaneye gidebiliriz. Parasını saglik sigortamızdan aliyorlar

Simdi hafiften kanamam basladi
Canim ya inan ağlıyorum simdi tutamıyorum gözyaşlarımı ne yapacam ben esimede bu hafta deneme var demistim
Esime desemki başka bir doktora gittim diye oda kızar bana,cunku Dr umu tanıyor ve cok beğeniyordu

Turk doktor diye gittim birbirimizi daha iyi anlarız sandim.gitmesem daha iyiydi
Offfffff

Etsinler valla of ya
Bu kadar gun sece sece bu Dr sectigimemi yanıyim.,oraya kadar bos bos gidip geldigimemi,simdi ve yarın heryerin kapalı olmasi ve Dr uma gidemeyecegimemi,kanamamin baslamasinami yoksa yum günümün icine ettiginemi

Canim belki tosunun duygusal bir balik burcu olmak istiyor hani hazirani dusunsenmi yinede sen bu ay doktora git belki yumoslar sana supriz yapar

merhaba.hosgeldiniz.siz burdaki yöntemleri denediniz mi?

Bir kismini benim iki kizim vardi bu formma girdigimde yontem diye bisey yok allah ol derse olcak mesela bi arkadasimuz var orkidem buranin en eakilerinden o cok yontem denedi kendiside cok arastirmacidir bu konuda cokta deneyimli ama yontemlerle onunda tutmadi ayni zamanda hamiile kaldik hepimizin kizi oldu iki veye uc kisinin oglu olmustu o donemde onlarinda kimisi yontem denememeti simdi kizlarimiz birbucuk yasinda iyiki dogurmusuz nese kaynagimiz oldular ve biz bu formun eskileri surekli gorusuyoruz faceden zaten facede bullusunca burayi biraktik orkidem simdi ucuncuyu istiyor ve kesinlikle yontemle degil

Canım hastaneye dr un adını vererek şikayet mektubu bıraksan olmaz mı?

Allah bağışlasın kızlarınızı.evet orkidemi biliyorum çok uğraşmıştı hatta şimdi nub teorisinde epey bilgili inşallah gönlündeki olur bu sefer.sizin nicki hatırlayamadım.

sultan nerdesınız yaa.merak ettım.eylule yok sen yoksun.guluzera yok apranaks yok.yenı bır sayfamı actınız.kac defa yazdım ama kımse bana geri dönmedı.nasılsın ıyımısın

Dortim ben burdayım ara ara giriyorum.eylülüm de geliyo.yeni sayfa yok canım.galiba yöntemler suya düşünce herkes biraz kafa dinliyo.ben iyiyim canım sen nasılsın?çocuklar nasıl?diş tedavin bitti mi?

Canım hastaneye dr un adını vererek şikayet mektubu bıraksan olmaz mı?
Canim hastaneye bağlantısı yok
Öyle olsa kolaydı.
Bu uç kagitcinin özel (Praxis)muaynehanesi var
Esime söyleyecem o bilir ama fırça yiyeceğime eminim .bana tanıdığın güvendiğin Dr lar varken niye bilmediğin yere gidiyorsun diyecek kesin.
İnternette bu doktorların nasil olduguna dair bizler yorum yapıp puan veriyoruz.tavsiye edip edilmediğimiz soruluyor
Oraya bir guzel herseyi yazdım
2 gun icinde listede yerini alacak

O degilde canim kanamam var bu ve azıcık ağrımda bu hafta cumartesiye kadar yum gunumdu.ne yapacam ben

İnternetteki puanlama olayını biliyorum.iyi yapmışsın oraya yorum yapmakla.yarın da tatil canım ya.ağrın varsa acile git istersen.ağrın çokmuş gibi yap hem yumurtanın durumunu öğrenırsin.

Adet belirtisi gittikce artiyor alistirmistim kendimi bu ayda gelmeye bilir bebegin diye ama is ciddiye binip anne ben gercekten gelmiyorum dediginde iste tutamiyorum kendimi istemeden akiyor yaslar bugun az zipladim diye hemen sanci giriyor adet sancisi sokulecem derler ya oyle kapattim odaya kendimi hem agliyorum hem yaziyorum bebegimin gelmiyecegini ne olur uzme artik anneni gel annesinin bitanesi

Inanin suan bu konuyu sizden baska konusabilecegim kimse yok lavaboya gitmek istemiyorum gecen adetime bir gun vardi kan testi istedim pazartesi yapalim dedi cumartesi hastalandim kan testi ne bile gidemedim sirf bu ay onceden gittim ki randevu alip gidene kadar hasta olmayayim diye defnemm ne olur soyle bacim sende ani hareket yaptiginda adet sancisi sokulecekmissin gibi oluyor muydu biriniz yanimda olsaydiniz da sarilarak aglasam Niye agliyorum kiziyorum kendime hala bir umut ariyor gonlum hamile olmadigini bile bile

Son düzenleme:
CATLADIM niye bu kadar uzuldun anlamadim.belki bu ay olsa uygun zaman degildi gec olsun tam olsun dert etme biraz da adet oncesi stresli oluyor insan ferahlamaya calis baska seylerle mesgul ol.igne falan olmusmuydun?
Ben yarin dr gidecegim aslinda haftaya randevu ama daha oncede yazmistim karnim yok gibi bebek buyumuyormu diye icim icimi yiyor. Once kiz diye cok üzüldüm ama simdi 1 gr eksik dese dr dunyam yikilacak oyle vicdanim rahat degil.istahim hic yok ama zorla yiyorum insallah guzel haberlerle gelirim icimdeki canim minicik yavrumun hersey yolundadir.kilosu boyu sagligi...cok endiseliyim...

Insaallah birseyin yoktur canim birde seni umutlandirmak istemem ama bence oglun olacak insaallah benim uzulme min nedeni iki hamileligi mde hic beklemedim simdj kac aydir olmuyor anlamadim dua et senin dua n kabul olur insaallah

Ben kiza alistim artik zannetmiyorum neyse bence hemen olmamasi iyi nedenmi ben ilk denemede oldu ve keske olmasaydi dedin inan vakti zamani cok muhim o vakit gelmeden olmaz.dr para kaybi zaman kaybi ve en kotusu umut kaybi ama birde tosuncugun geldigini dusun daha var demekki.birde asiri dusunme stres cok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…