- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.621
Evet Canim alm dayimcanim gecen özelden sordum cevap yazmadin almanyadamisin nerdesin?bence doktorda tuhaflik var sikayet edebilirsin.cünkü artik yasalar ve sartlar degisti artik hastalar doktorlara göre müsteri iliskisi var ve dr seninle oturup konusmak ilgilenmek zorunda bu senin hakkin ve istedigin zaman hakkini savunabilirsin.hakkini ara bence.
Orda olacak timki sacini basini yolardim senin kadar bende uzuldum bitanem hatta cok sinirlendim lutfen pes etme ozele gitsen bence deger canım haziranda deneme yapmayi dusunmuyorum diyorsun bari bu ayi es gecme inan sanki o doktor bana soyledi sanki cunku burda birimiz sevincli olsa hepimiz mutlu birimizin mutsuzlugu hepimize yansiyor kader arkadaslariyiz biz ayni seyi yasadigimiz icin birbirimizi cok iyi anliyoruz ne annem anlar ne kardesim ne arkadas sadece dinler kim anlar ayni seyleri yasayan anlar birsey anlatayim yine cenem dustu bir gelinin kaynanasi surekli is yaptiriyormus gelin basim agriyor demis kalk kalk surayi temizle demis gelin disim agriyor demis kalk kalk burayi temizle diyormus gelin hasta olsa dahi is yaptiriyormus birgun bir komsu gelinin bu haline dayanamamis demiski parmagim agriyor de gelin ya teyze benim hasta halimde bile is yaptirdi simdi parmagim in agrisinami aciyacak onunda parmagi hep arir senbeni dinle soyle demis yine kaynana is yaptirirken gelin parmagim agriyor demis ah yavrum demis kaynanasi is yaptirmamis onun gibi insanin halinden ancak aynisini yasayan anlar seni anliyorum canim suanki doktora sinirini hatta doktor sana bakmadiginda isik tutulmus tavsan gibi kalip birseyde diyemedigini
Etsinler valla of yaEe yuh deseydin sanki yeni evlenmisin bilmiyon aaaaa sinirlendim bak bunlar diplomayı nerden alıyor nasıl iş yapiyor bir kadının en hassas noktası hamilelik annelik kimsenin bu hassasiyeti göz ardı edip böyle odun gibi davranmaya hakkı yok cnm bnm sen bildigin dr a devam et bu dr karikatürünü de şikayet et bi tımar etsinler güzelce
htc phone ile
esim ilgi gösterir de benim yapimda yok kiz nazlanmakaci esigimde yüksek galiba.
Evet Canim alm dayim
Sordu sizin icin ne yapabilirim diye
Bende bebek düşündüğümü 3 aydır olmadigini soyledim
Adet düzenimi sordu.elle muayene bilirsin birde bir ince çubukla örnek aldi içimden ve suan hafif kanamam var
Adetim yeni bitti bugunlerde ov. Günüme yakın bir zamandi .kendi Doktoruma cumaya gitsem kanamam var başka dr gittim çubuğu cok sokup başlamasına neden oldu mu diyecem sanki...kizlar ben esime ne diyecem yaaaaa
Hemde agliyacam simd.... Nereye şikayet edebileceğim hakkında bilgin varm
10 defa tekrarladim ultrason kontrolümü istiyorum diye belki kist vardır,yumurtam kac mm ?
Adetin düzenli,düzenli olan kisilerde yumurtlamada düzenlidir 13-14 gun tuttur hamile kalirsin dedi...
bunlar ozel muayenehane canim
Burda herkes muayehaneler gidiyor.sadece bunlar kapalı olunca,hafta sonunda acil bir durum varsa hastaneye gidebiliriz. Parasını saglik sigortamızdan aliyorlar
Simdi hafiften kanamam basladi
Canim ya inan ağlıyorum simdi tutamıyorum gözyaşlarımı ne yapacam ben esimede bu hafta deneme var demistim
Esime desemki başka bir doktora gittim diye oda kızar bana,cunku Dr umu tanıyor ve cok beğeniyordu
Turk doktor diye gittim birbirimizi daha iyi anlarız sandim.gitmesem daha iyiydi
Offfffff
Üzülme canım o muayene de smear testinden sonra benimde biraz kanamıştı boşver doktoru ovulasyon testi ile yaparsın
Evet Canim alm dayim
Adet düzenimi sordu.elle muayene bilirsin birde bir ince çubukla örnek aldi içimden ve suan hafif kanamam var
Adetim yeni bitti bugunlerde ov. Günüme yakın bir zamandi .kendi Doktoruma cumaya gitsem kanamam var başka dr gittim çubuğu cok sokup başlamasına neden oldu mu diyecem sanki...kizlar ben esime ne diyecem yaaaaa
10 defa tekrarladim ultrason kontrolümü istiyorum diye belki kist vardır,yumurtam kac mm ?
Adetin düzenli,düzenli olan kisilerde yumurtlamada düzenlidir 13-14 gun tuttur hamile kalirsin dedi...
bunlar ozel muayenehane canim
Burda herkes muayehaneler gidiyor.sadece bunlar kapalı olunca,hafta sonunda acil bir durum varsa hastaneye gidebiliriz. Parasını saglik sigortamızdan aliyorlar
Simdi hafiften kanamam basladi
Canim ya inan ağlıyorum simdi tutamıyorum gözyaşlarımı ne yapacam ben esimede bu hafta deneme var demistim
Esime desemki başka bir doktora gittim diye oda kızar bana,cunku Dr umu tanıyor ve cok beğeniyordu
Turk doktor diye gittim birbirimizi daha iyi anlarız sandim.gitmesem daha iyiydi
Offfffff
Etsinler valla of ya
Bu kadar gun sece sece bu Dr sectigimemi yanıyim.,oraya kadar bos bos gidip geldigimemi,simdi ve yarın heryerin kapalı olmasi ve Dr uma gidemeyecegimemi,kanamamin baslamasinami yoksa yum günümün icine ettiginemi
Canim baktim
Bu ay 30-31 i adet olacaksin gösteriyor ama adet araligin cok onemli 26 Gun olarak degerlendirince
7-8-9 kizgunleri sonrasi erkek
27 gun olarak alinca
8-9-10 Gun Kiz gunu Sonra erkek gunleri
Sen bu Ay adet tarihinibana söyle 30 mü yoksa 31 mi Sonra yine bakarizcanim ok
Hosgeldin canim
Reyyaneha ve catladim hamilemi degillermi onun heyecanini ve gerginligini yasiyoruz
Benim bu Hafta denemem var yarin dr bakacZ sonra hayirlisi
Hoşgeldin canım
hadi hayırlısı
sağol canım 7 gün dıye duymustum okudum ama malesef hamiş değilim
Canim Testin yanilma ihtimali var
Sen yinede adetin gelene kadar bekle Tedbiri elden birakma canim
Olmazsada eger uzulme dedigin gibi belki gelecek aylar Senin Icin daha hayirlidir.ben yarin dr gidecegim ondan sonra bakacam,bu Ay tuttu tuttu tutmazsa 1 Ay ara vericem Yani hazirani pas geciyorum hakkimizda hayirlisi Olsun canim
Aldığım testin yanında bir tanede normal test var eğer gunum geçerse onu yaparım sen niye ara veriyon
ins canim,persembeye kadar Nasil bekliyecez ya
Ins tutar canim bana Sat söyle ve adet araligini Bir takvime
tşkler cnlar...ınşallah hepınızın gönlundekı olur...benım denemeler yılbaşına kaldı bu yılı es gectık tamamen...ama takıpteyım sızı ....
merhaba.hosgeldiniz.siz burdaki yöntemleri denediniz mi?
esim ilgi gösterir de benim yapimda yok kiz nazlanmakaci esigimde yüksek galiba.
Evet Canim alm dayim
i
Benim acı esigim çok düşük hemde çok bulantım vardı ama nazlayanım yoktu ki
Bir kismini benim iki kizim vardi bu formma girdigimde yontem diye bisey yok allah ol derse olcak mesela bi arkadasimuz var orkidem buranin en eakilerinden o cok yontem denedi kendiside cok arastirmacidir bu konuda cokta deneyimli ama yontemlerle onunda tutmadi ayni zamanda hamiile kaldik hepimizin kizi oldu iki veye uc kisinin oglu olmustu o donemde onlarinda kimisi yontem denememeti simdi kizlarimiz birbucuk yasinda iyiki dogurmusuz nese kaynagimiz oldular ve biz bu formun eskileri surekli gorusuyoruz faceden zaten facede bullusunca burayi biraktik orkidem simdi ucuncuyu istiyor ve kesinlikle yontemle degil
sultan nerdesınız yaa.merak ettım.eylule yok sen yoksun.guluzera yok apranaks yok.yenı bır sayfamı actınız.kac defa yazdım ama kımse bana geri dönmedı.nasılsın ıyımısın
Canim hastaneye bağlantısı yokCanım hastaneye dr un adını vererek şikayet mektubu bıraksan olmaz mı?
Canim hastaneye bağlantısı yok
Öyle olsa kolaydı.
Bu uç kagitcinin özel (Praxis)muaynehanesi var
Esime söyleyecem o bilir ama fırça yiyeceğime eminim .bana tanıdığın güvendiğin Dr lar varken niye bilmediğin yere gidiyorsun diyecek kesin.
İnternette bu doktorların nasil olduguna dair bizler yorum yapıp puan veriyoruz.tavsiye edip edilmediğimiz soruluyor
Oraya bir guzel herseyi yazdım
2 gun icinde listede yerini alacak
O degilde canim kanamam var bu ve azıcık ağrımda bu hafta cumartesiye kadar yum gunumdu.ne yapacam ben
İnternetteki puanlama olayını biliyorum.iyi yapmışsın oraya yorum yapmakla.yarın da tatil canım ya.ağrın varsa acile git istersen.ağrın çokmuş gibi yap hem yumurtanın durumunu öğrenırsin.
CATLADIM niye bu kadar uzuldun anlamadim.belki bu ay olsa uygun zaman degildi gec olsun tam olsun dert etme biraz da adet oncesi stresli oluyor insan ferahlamaya calis baska seylerle mesgul ol.igne falan olmusmuydun?
Ben yarin dr gidecegim aslinda haftaya randevu ama daha oncede yazmistim karnim yok gibi bebek buyumuyormu diye icim icimi yiyor. Once kiz diye cok üzüldüm ama simdi 1 gr eksik dese dr dunyam yikilacak oyle vicdanim rahat degil.istahim hic yok ama zorla yiyorum insallah guzel haberlerle gelirim icimdeki canim minicik yavrumun hersey yolundadir.kilosu boyu sagligi...cok endiseliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?