- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.641
Adet belirtisi gittikce artiyor alistirmistim kendimi bu ayda gelmeye bilir bebegin diye ama is ciddiye binip anne ben gercekten gelmiyorum dediginde iste tutamiyorum kendimi istemeden akiyor yaslar bugun az zipladim diye hemen sanci giriyor adet sancisi sokulecem derler ya oyle kapattim odaya kendimi hem agliyorumhem yaziyorum bebegimin gelmiyecegini ne olur uzme artik anneni gel annesinin bitanesi
Aklıma geldi güzelimde ya bana tektikler icin bu gece burda kalın derse
Ne yaparim
Canım çok stres yapıyosun kendine.hayırlısı neyse ve ne zamansa öyle olsun.başka şeyler düşünmeye çalış.çocuklarına durumu yansıtma onlarla birşeyler yap.adet oluran birkaç gün kafanı dinle yumurtlama zamanı tekrar denersin.ben 3.ye karar verıp hapı bıraktıktan neredeyse 8 ay sonra hamile kalabildim mesela.
Yok canim onlara yansitirmiyim hayirlisi neyse o olsun Allah dert verip derman aratmasin sağlıklı hayırlı evlatlar temiz nesiller versin insaallah biraz daha iyi yim sukur insanoglu iste umit besliyip olmayinca da hayal kirikligina ugruyor neyse yapacaak bisey yok herseyin hayirlisi cok sagol canim verdiginiz destekten dolayi
Canım çok stres yapıyosun kendine.hayırlısı neyse ve ne zamansa öyle olsun.başka şeyler düşünmeye çalış.çocuklarına durumu yansıtma onlarla birşeyler yap.adet oluran birkaç gün kafanı dinle yumurtlama zamanı tekrar denersin.ben 3.ye karar verıp hapı bıraktıktan neredeyse 8 ay sonra hamile kalabildim mesela.
zaten insani en cok yipratan da hayal kirikliklari degilmi.ama var olanlar ve bize ihtiyaci olanlar icin saglam durmamiz gerekiyo iste.
Inanin suan bu konuyu sizden baska konusabilecegim kimse yok lavaboya gitmek istemiyorum gecen adetime bir gun vardi kan testi istedim pazartesi yapalim dedi cumartesi hastalandim kan testi ne bile gidemedim sirf bu ay onceden gittim ki randevu alip gidene kadar hasta olmayayim diye defnemm ne olur soyle bacim sende ani hareket yaptiginda adet sancisi sokulecekmissin gibi oluyor muydu biriniz yanimda olsaydiniz da sarilarak aglasam Niye agliyorum kiziyorum kendime hala bir umut ariyor gonlum hamile olmadigini bile bile
simdi de benim sorum var kizlar.normal ve erken dogum yapanlar belirtileriniz neydi.benim bugün kasiklarim cok agriyo ayrica göbegim tas gibi sert oldu rahatsiz ediyo.yoksa bugün som agizlimiydim neiske hamilelik iyi gidiyo hep doguma kadar diyodum.:18:
Ben erken doğum yapmadim ama iki kere riske girdim ilkinde karnimda çok sancı oldu ikincide hiiicc sancim olmadı rutin muayenede çıktı sancim
htc phone ile
Canim arada bendede öyle oluyordusimdi de benim sorum var kizlar.normal ve erken dogum yapanlar belirtileriniz neydi.benim bugün kasiklarim cok agriyo ayrica göbegim tas gibi sert oldu rahatsiz ediyo.yoksa bugün som agizlimiydim ne hamilelik iyi gidiyo hep doguma kadar diyodum.:18:
CATLADIM niye bu kadar uzuldun anlamadim.belki bu ay olsa uygun zaman degildi gec olsun tam olsun dert etme biraz da adet oncesi stresli oluyor insan ferahlamaya calis baska seylerle mesgul ol.igne falan olmusmuydun?
Ben yarin dr gidecegim aslinda haftaya randevu ama daha oncede yazmistim karnim yok gibi bebek buyumuyormu diye icim icimi yiyor. Once kiz diye cok üzüldüm ama simdi 1 gr eksik dese dr dunyam yikilacak oyle vicdanim rahat degil.istahim hic yok ama zorla yiyorum insallah guzel haberlerle gelirim icimdeki canim minicik yavrumun hersey yolundadir.kilosu boyu sagligi...cok endiseliyim...
Inanin suan bu konuyu sizden baska konusabilecegim kimse yok lavaboya gitmek istemiyorum gecen adetime bir gun vardi kan testi istedim pazartesi yapalim dedi cumartesi hastalandim kan testi ne bile gidemedim sirf bu ay onceden gittim ki randevu alip gidene kadar hasta olmayayim diye defnemm ne olur soyle bacim sende ani hareket yaptiginda adet sancisi sokulecekmissin gibi oluyor muydu biriniz yanimda olsaydiniz da sarilarak aglasam Niye agliyorum kiziyorum kendime hala bir umut ariyor gonlum hamile olmadigini bile bile
Bacimmm neden agliyorsun ortada fol yok kan yok eger hamileysen pasan uzulur ben sana solim. Tam adamina soyledin kusum benim bende aglak modumdayim bana saril saatlerce aglayalim icimiz ferahlasin. Evettt canim hala daha ani hareket asiri yorgunluk ayakta fazla kalinca adet olacakmisim gibi kasik agrim oluyor. Hatta bazen o kadar cok oluyor ki wc ye kosup kanamam mi var bebege bir sey mi oldu diye bakiyorum. Bu arada adet oncesi gibi karin sisligide var. belirtilere takilma canim cunku bebek ve regl belirtileri birbiriyle ayni.bol bol dua et rabbim en guzel en hayirli zamanda nasip etsin bebislerimizi :)))
Baciiimmm adı üstünde belirti daha olmuş birşey yok lütfen Allah hayırlı zamanda versin sağlıklı olsun daha belli değil şimdiden bu kadar yıpratma kendini olmadıysa da illaki bi dahaki ay şansını denersin Allah in dediği olur bitanem dua edelim bol bol ümitsizlige yer yok:-*
htc phone ile
benimki de tam ortadaydı hatta dok.sordum o zaman sağ mi solda mı diye ortada dedi sonradan sağa kaydı şimdi kafası sagda bacakları solda ve tekmelerini arada hissediyorum bebeğimin ..ve çok güzel bir şey kıpırdaması ....Yok kusum oyle der mi hic bir ay sag bir ay sol catliyor ben hamis aldigim kay sag catladi ama bebek rahimin tam ortasinda bakiyorum bakiyorum ne saga yakin ne sola yakin. Hani forumda arkadaslar diyor ya saga yakinsa erkek sola yakinsa kiz benimki tam ortada anacim :)))
hakikatten şaka gibi alttan muayene de tüplerinini rahmini görebilir mi hayır tabiki resmen sallamış seni ve kanamanın olmasida tuhaf yum gününe kaç gün var canım ..Kizlar suan sinirden agliyabilirim Kadın kontrol etti ama elle muayene onun dısında ultrason koymadı bile,idrar testi yaptırmadı, neymiş kanser tektiki yaptiracakmis elle muayne etti sıvı örn aldı .Ultrason dedim Gerek yok ne icin dedi yumurta kontrolü yapmak istiyorum Kist varmi yokmu dedim 13-14 .gun yap hamile kalırsın dedi cikti sok sok sok
Hayatımda ilk defa boyle bı durumla karşılaştım
Oncelikle bu Dr benim sürekli muayeneye geldiğim Dr degil türk bayan,tavsiye ettiler bizim kulturde daha iyi ilgilenir diye gelmiştim
Kizlar hep Alman Dr gittim idrar testinden tutta,kanıma ultrasona herseyi didik didik ediyorlardi
Offfffofff kizlar saka gibi
evet normal bu ağrılar bir kez daha söyleyelim ..benim hamile olduğumu öğrendiğim gün sancıdan duramiyordum 13.14.15.gün akıntının durumu ne canım gittikçe rengi koyulasiyormu diyeceğim benim arada pembe kahve akinti geliyordu koyu kırmızı kan görmeden ümitsizliğe düşme derimAdet belirtisi gittikce artiyor alistirmistim kendimi bu ayda gelmeye bilir bebegin diye ama is ciddiye binip anne ben gercekten gelmiyorum dediginde iste tutamiyorum kendimi istemeden akiyor yaslar bugun az zipladim diye hemen sanci giriyor adet sancisi sokulecem derler ya oyle kapattim odaya kendimi hem agliyorumhem yaziyorum bebegimin gelmiyecegini ne olur uzme artik anneni gel annesinin bitanesi
aynen öyle canım benimde tek düşündüğüm sağlıklı olması enCATLADIM niye bu kadar uzuldun anlamadim.belki bu ay olsa uygun zaman degildi gec olsun tam olsun dert etme biraz da adet oncesi stresli oluyor insan ferahlamaya calis baska seylerle mesgul ol.igne falan olmusmuydun?
Ben yarin dr gidecegim aslinda haftaya randevu ama daha oncede yazmistim karnim yok gibi bebek buyumuyormu diye icim icimi yiyor. Once kiz diye cok üzüldüm ama simdi 1 gr eksik dese dr dunyam yikilacak oyle vicdanim rahat degil.istahim hic yok ama zorla yiyorum insallah guzel haberlerle gelirim icimdeki canim minicik yavrumun hersey yolundadir.kilosu boyu sagligi...cok endiseliyim...
simdi de benim sorum var kizlar.normal ve erken dogum yapanlar belirtileriniz neydi.benim bugün kasiklarim cok agriyo ayrica göbegim tas gibi sert oldu rahatsiz ediyo.yoksa bugün som agizlimiydim ne hamilelik iyi gidiyo hep doguma kadar diyodum.:18:
Yok cnm bakamadim , cunku esimin dt yanlis benimkini versem sadece oluurmu? Tr deyim cnmcanım bakabildin mi bioritmine bakamadıysan senin ve eşinin doğ. tar. yaz. yurtdışındaysan ülkeni yaz bakayım.
Hosgeldin cnm tatil iyi gelmis oh sevindimkızlar nasılsınız uzun zamandır yoktum eşimle küçük bir tatil turu yaptık geldık kendıme geldım azda olsa..tv izlemedım ınternetede gırmedım..sadece kendımı dınledım......buna cok ıhtıyacım vardı antalya yolu yordu ama değdi yinede...sizlerde nevar neyok kım hamiş cinsiyeti bellı olan oldumu :)...herkesın keyfı yerındedır ınşallah....
Defnemmmmm nasil gidiyor hamislik nasilsin cnm.....Yok kusum oyle der mi hic bir ay sag bir ay sol catliyor ben hamis aldigim kay sag catladi ama bebek rahimin tam ortasinda bakiyorum bakiyorum ne saga yakin ne sola yakin. Hani forumda arkadaslar diyor ya saga yakinsa erkek sola yakinsa kiz benimki tam ortada anacim :)))
Sagol cnm tesekkur ederiz. Senin kac cocuk vvar cnm yeniden dusunuyormusun hamislikBen eskilerdenim yaklasik bir yilldir girmiyordum forma acaba kapandimi diye bakmak icin girdim valla helal olsun devam ettirmissiniz hepinizin dilegi olur insallah
Kolay gelsin zeynom cok isin var hastalanmissinda dikkat et kkendine ilac almak zorunda kalma.İşleri azaltamadim daha camlar tüller koltuklar kapılar bideee teras var cuma günü bitecek ctesi adet olucam pazar eşimle konusucam bakalım gülo program cok yoğun çoook başarırsam kendime madalya takicam oy oy oy :-( :-( :-( :-( :-( :-(
htc phone ile
Canim sende dikkat etmelisin artik kendine ve bebegine son gunlerin, allah kolaylik versin ins. Hic kendini yanlizim diye uzme caniminici tr deyiz ama bizde senin gibi yalnizlardaniz aeoisin kötü yani esim haftasonuna kadar yok isvicrede konferansta.birsey olmaz heralde sabaha belki gecer.:44:
selam 2011 şubat annesiyim .bir kızım var . Kızım sürekli kardeş istiyor. 2. bebeği düşünüyorum daha çok kızım istediği için düşünüyorum ama kızım çok huysuz , çalıştığım ve yalnız olduğum için gözüm korkuyor.kızım biraz daha büyüsün 1 yıl daha bekleyeyim diyorum .bir taraftanda da kızıma arkadaş olur çokta istiyor. Kararsız bir haldeyim. Kızım bebekleri görünce nerden aldınız diyor nereden alındığını öğrenip bizde oraya almaya gidecekmişiz.
Allah isteyen herkese hayırlısıyla en doğru zamanda versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?