Süper Anneler - 2011

Foreverem senin yazini sonra gordum cnm sen nasilsin bebisin nasil, saglikli huzur dolu hamislik gecirin defnem sen sulltanim tubaelif ve tum hamis arkdaslaim........

Sultanim bence o bebegin kasilmasindan kaynaklanan bir durum benim kizimda cok yapardi onu annesi sigamiyom artik diyo yerm daraldi burasi cok dar demek istiyo insallah sadece bebeginin gelisiminden kaynakli gerrme kasilma olayidir. İstersen yarin rahatlayamazsan bi dr a git sultanim.
Aklıma geldi güzelimde ya bana tektikler icin bu gece burda kalın derse
Ne yaparim

Cnm dr da yasadiklarini yeni ogrendim, gecmis olsun diyeyim cnm ins bi dahakine kafandaaki tum sorulari cozecek bir dr denk gelir. Sende bende

Son düzenleme:
İlk defa ben acıyorum tekrar gunaydın kızlar
ÇATLADIM bugun buyuk gun merakatan olüyorum gitde öğren
dün bir türlü giremedim bazen ben girsemde yazamıyorum bazende web sayfası yok diyo telefondan oldugu içinmi neden oluyo acaba

Gunaydinnnnn bacilarrrrrr bugün hamdolsun daha iyiyim yine temizlik maratonuna giricem CATLADİM sonucu bekliyom haaaaa herkesleri öpüyorum :-* :-* :-* :-*

htc phone ile

Canlarim sonuclari aldim sevinemiyorum cunku hcg olcmemisler neyi olctunuz diyorum eger hamileysen tetikler dedi sucluluk icinde uc hemsire bas hemsire gelip lutfen birkere daha kan alalim ben alirim dedi cok ugrasti damarimi bulmak icin ve hic canimi yakmadan aldi sonuclarida hemen sabah vericez dedi birde bugun denetimde varmis bir ilgililer benim kizmama bile firsat vermediler gerci ben sevindim cunku bebegim daha cok belli olucak kanda insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah birde fazla umitlenmek istemiyorum ama normal de adet belirtisi sancilarim kisa sureli girer cikar uzun sureli sanci sonra si adet olurum suan uzun sureli sancilarim var ama cok sukur kirmizilar yok

Kuzum o zaman bu sefer sende bize naz yap.

bi hamile kalayım neler yapıcam size neler her saat nazlanıcam

Allah korusun canım insallah sağlıklıdır

ben 15gün erken doğurmuştum sabah 9 da hafif kasık agrısı başladı ben üşüttüm herhalde dedim akşama kadar aynı şekilde devam etti Annem se doğurursun dedi inanmadım akşam 8 de sancılar arttı doğuma gittim benimki böyleydi ama seninki farklı olabilir seni telaşlandırmıyayım canım

Yaaaaaaaa yarını da mi bekliceeeeez güloooo
Sonuçlar gönlüne göre çıksın inşaallah ne mal hemşire dr onlar yaaa o kadar şeye bakılır da hcg ye bakilmazmi bence yanlış yaptılar caktirmiyorlar

htc phone ile

hadi hayırlısı amma uzadı inşallah değer

Dortim ben burdayım ara ara giriyorum.eylülüm de geliyo.yeni sayfa yok canım.galiba yöntemler suya düşünce herkes biraz kafa dinliyo.ben iyiyim canım sen nasılsın?çocuklar nasıl?diş tedavin bitti mi?

apranaks hamılemı gorusuyormusunuz.benım diş devam edıyor.ımplant oldugu ıcın daha beklıyorum ıkıncı işlem yapılacak bu ay.ondan sonra diş takılacakmıs.yanı 3 ay oldu ımplant takılalı ama daha beklıyoruz.uzun işmiş gercekten.senın dogum ne zaman canım.guluzeradan haber varmı dogum yaptımı acaba kübradan haber yok.ne oldu bu kızlara merak ettım

hadi hayırlısı amma uzadı inşallah değer
Canlarim bende uzuldum
Evet cok uzadı hayirlisi ne yapayım bilmiyorum kasik agrilarim hic gecmiyor gecen ay sanki girip cikiyor du adet sancisi sokulecekmissin gibi sanci var hiç gitmeyen bazen kafayi yiyecegim belirsizlik cok kotu ama hep sag kasigim anlamiyorum keske anlayan biri olsada soylese de rahatlasam sabah idrar testinde negatif cikti dun yaptigim alti testen ikisinde cizgi olusmus inanin sanki adet olmus um gibi sanci

Canim hepimiz beraber bekliyecez
Simdi dedigin gibi hamislik var yada yok daha iyi Belli olur.bu kadar beklemisiz 1 Gun daha bekleriz

hakikatten şaka gibi alttan muayene de tüplerinini rahmini görebilir mi hayır tabiki resmen sallamış seni ve kanamanın olmasida tuhaf yum gününe kaç gün var canım ..

..[/QUOTE]
Foreverhayatim bakmaya gerek yok dedi bana.kist varmi yada yum durumunu gormek istiyorum dedim
Cadoloz rahmimden örnek sivi alirken icime uzun Bir Ince cubuk soktu kanser testi yapacakmis simdi cok sukur kanamam yok yarin yada cumartesi ov günüm hayirlisi

Sagol canim. Bidahakine zamanim yok
Yum günüm geliyor bugun heryer kapali burda tatil.Kontrolle gidiYim icim rahatlasin diyordum ama saglik olsun

Canim arada bendede öyle oluyordu
Uzan dinlen canim.bol bol su iç .
Yorma kendini aslında normal ama sen yinede icini rahatlatmak icin kontrole git istersen.
Benim icinde dua et lütfen güzelim

dedigin gibi yaptim canim bol bol su ictim yatarken magnezyumumuda icince rahatladim.bugün daha iyiyim.sen ne yaptin agrin kanaman var mi daha?

evet canim bence de bebegin yeri daraldi hareket ettikce karnim geriliyo.dualarin icin sagol.

ne kadar ihmalkarlarmis kani yanlis ölctüler belki söyleyemediler yada bakmadilar.yarin insallah iyi haberler gelir canim.

Son düzenleme:

sen hamile kal biz nazini cekeriz canim.

guluzar ile kubradan haberim yok gelmiyolar.benim dogum temmuzun basi.apranaxx bildigim kadariyla hamile degil.herkes dinleniyodur canim.sana da gecmis olsun dis olayi zor biran evvel biter insallah.bitince zaten tatil geliyo ankaraya giderrsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…