- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.681
Ben Gelince gidiyonuz eger bugun adet olmazsam daha olmam ben sadece adet olurken oan bu kadar bitmeyen sancim olurdu oncesinde girer cikar ne zaman sanci devam eder hemen o saniye gelir kirmizilar iki saattir sancilarim var defnem foreverım zeynom da diyonuz sancilar bizdede vardi diye sizin sancilarda mi adet sancisi gibi ydi ve uzun surelimiydi lutfen cevap yazin ben iki hamileligi mde adet olacakmisim gibi kasik agrim oluyor du ama uzun suruyor muydu unuttum
Sevindim rahatladigina canim suyu ihmal etme cok önemli.hem vucudunu esnettiyor bu sekilde karnin tas gibi olmasininda önüne geciyor.dedigin gibi yaptim canim bol bol su ictim yatarken magnezyumumuda icince rahatladim.bugün daha iyiyim.sen ne yaptin agrin kanaman var mi daha?
Canim benim daha bir hafta bile olmuyor ki pazartesi yi saymazsan cumartesi besinci gun oluyor buda normal zaten bitanem insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim hala sancilarim varKizlar Bir Sorum var
Esimle en son pazartesi birliktelik oldu korunarak Tabi
Simdi ben yarin yada cum.aksam yum gunu diye düsünüyorum
Eee spermler bayatlamadimi
Ne yapicam simdi ben
Sagol canim. Bidahakine zamanim yok
Yum günüm geliyor bugun heryer kapali burda tatil.Kontrolle gidiYim icim rahatlasin diyordum ama saglik olsun
Kizlarrr kan testine gerek yok su an adet oldum hayirlisi boyleymis suan bebek defterini kapattim yazin biraz kafa dinledikten sonra eylulde tekrar denemeye baslarim insaallah sizin gonlunuzdekiler hemen olur benim olmadi
Canim bencede bes gun normal bir aralik ama gecikme olabilir diyorsan korunarak bi deneme yap bugun.Kizlar Bir Sorum var
Ne yapicam simdi ben
Kizlarrr kan testine gerek yok su an adet oldum hayirlisi boyleymis suan bebek defterini kapattim yazin biraz kafa dinledikten sonra eylulde tekrar denemeye baslarim insaallah sizin gonlunuzdekiler hemen olur benim olmadi
Aaa Ben seni kesin hamile sanmistimKizlarrr kan testine gerek yok su an adet oldum hayirlisi boyleymis suan bebek defterini kapattim yazin biraz kafa dinledikten sonra eylulde tekrar denemeye baslarim insaallah sizin gonlunuzdekiler hemen olur benim olmadi
Yok Test yapiyorum canim.yarin gülen yüzu ve diger testi yapacagim.bugune Ay Int siparis verdigim testi yaptim hep yarin emin olmak Icin Tek Kalan gülen yuzude yapacagim.hayirlisiyla kizlar Dua edin cift cizgi ve gülen yüzu gorup ogluma hamile kaliyimCanim napicakson peki test yapiyormusun rasgelemi deneme yapacaksin?sonraki ay neden deneme yapmak istemiyorsun ....
Canim bencede bes gun normal bir aralik ama gecikme olabilir diyorsan korunarak bi deneme olsun.
sen hamile kal biz nazini cekeriz canim.
Kizlar Bir Sorum var
Ne yapicam simdi ben
Canim Ben bugun oruc tuttum.
Iftar 9:30 ta oluyor.yemekti bulasikti derken 11-12 olacak,yani cok gec olacak cuma gunune merdiven dayiyacaz.eger cumartesi yum olursa spermleri kotu etkilemezmi bu durum.az once Test yaptim ikinci cizgi acik renkte cikti.Ben hesaplamama Gore cumartesi yum gunum
Ayy Dua edin lutfennnnnnn
tşkler cnm...sen neler yaptın deneme falan yaptınmı....Yok cnm bakamadim , cunku esimin dt yanlis benimkini versem sadece oluurmu? Tr deyim cnm
Hosgeldin cnm tatil iyi gelmis oh sevindim
Defnemmmmm nasil gidiyor hamislik nasilsin cnm.....
Sagol cnm tesekkur ederiz. Senin kac cocuk vvar cnm yeniden dusunuyormusun hamislik
Kolay gelsin zeynom cok isin var hastalanmissinda dikkat et kkendine ilac almak zorunda kalma.
Canim sende dikkat etmelisin artik kendine ve bebegine son gunlerin, allah kolaylik versin ins. Hic kendini yanlizim diye uzme caniminici tr deyiz ama bizde senin gibi yalnizlardaniz aeo
Hosgeldin canim insallah gonlundeki olur hayirli ve dogru zamanda. Cocuklar cabuk fikir degistiriyorlar cnm benim kizimda bi istiy bi vazgeciyoyuncaklarini ve yatagini istermis diye
sağol canım iyiyim.karnım çok çıktı benim salı kontrolüm var bir test daha yapacağız ge cinsiyeti kesin öğreneceğiz17haftalık olacağız ışte böyle bende çok sık giremiyorum ee yaz temizliği başladı düğünler falan uğraşıyoruz ...Foreverem senin yazini sonra gordum cnm sen nasilsin bebisin nasil, saglikli huzur dolu hamislik gecirin defnem sen sulltanim tubaelif ve tum hamis arkdaslaim........
Canlarim sonuclari aldim sevinemiyorum cunku hcg olcmemisler neyi olctunuz diyorum eger hamileysen tetikler dedi sucluluk icinde uc hemsire bas hemsire gelip lutfen birkere daha kan alalim ben alirim dedi cok ugrasti damarimi bulmak icin ve hic canimi yakmadan aldi sonuclarida hemen sabah vericez dedi birde bugun denetimde varmis bir ilgililer benim kizmama bile firsat vermediler gerci ben sevindim cunku bebegim daha cok belli olucak kanda insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah birde fazla umitlenmek istemiyorum ama normal de adet belirtisi sancilarim kisa sureli girer cikar uzun sureli sanci sonra si adet olurum suan uzun sureli sancilarim var ama cok sukur kirmizilar yok
yalancı sancılar demekki çok dikkatli ol kendine iyi bak az kaldı ne güzel ...telaslandirmak istemedim kusura bakma.5 haftadan az var canim.nete baktim sancilar siklasmadigi ve su gelmedigi sürece problem yok.bugün daha iyiyim.sagol canim.
Ben Gelince gidiyonuz eger bugun adet olmazsam daha olmam ben sadece adet olurken oan bu kadar bitmeyen sancim olurdu oncesinde girer cikar ne zaman sanci devam eder hemen o saniye gelir kirmizilar iki saattir sancilarim var defnem foreverım zeynom da diyonuz sancilar bizdede vardi diye sizin sancilarda mi adet sancisi gibi ydi ve uzun surelimiydi lutfen cevap yazin ben iki hamileligi mde adet olacakmisim gibi kasik agrim oluyor du ama uzun suruyor muydu unuttum
aaa çok şaşırdım yaa..ama pes etme şimdi hesap yap 14 gün geri say ve bir gün öncesi yum gunun oluyor hesapla bakalım o günde ilişki olmuşmuydu ..hangi gunler deneme yapmıştın soylermisin..birde hayırlısı böyleymiş sakin unutma ve denemelere devam et eşine soda içir hergün sende ic.Vazgeçme.....Kizlarrr kan testine gerek yok su an adet oldum hayirlisi boyleymis suan bebek defterini kapattim yazin biraz kafa dinledikten sonra eylulde tekrar denemeye baslarim insaallah sizin gonlunuzdekiler hemen olur benim olmadi
bence bu gece korunmalı olsun ben önceki ay 7.8gün perhiz le denemiştim tutmamışti hamile kaldığım ay cumartesi sabah korunmalı oldu pazartesi korunmasız salı ve çarşamba da korunmasız hangi gün tuttu bilmiyorum ama...cumartesi yum günüm diyorsun yaa pazara pazartesiye sarkarsa hepten uzar bir kere olmalı tazelensin derim ve deneme yaptığın günlerde de tek ilişki sonra ertesi gün tek ilişki öyle olmalı ikincisı olmamalı aynı gün ikincilerde x ler daha dayanıklı olurmuş ..Allah inşallah rahmine bir erkek bebek gönderir....Canim Ben bugun oruc tuttum.
Iftar 9:30 ta oluyor.yemekti bulasikti derken 11-12 olacak,yani cok gec olacak cuma gunune merdiven dayiyacaz.eger cumartesi yum olursa spermleri kotu etkilemezmi bu durum.az once Test yaptim ikinci cizgi acik renkte cikti.Ben hesaplamama Gore cumartesi yum gunum
Ayy Dua edin lutfennnnnnn
cnm benım önemlı bır sorun yoksa sıkma canını düşündükçe stres oldukça olmuyor zamana bırak ıı bak kendıne...hayırlısı olsun...
ne dessek boş biliyorum ama çok stres yaptık canım ondan tutmadı bizimkiler ama lütfen hemen pes etme benim 4. denemem ve bu ay yine deniyecem pes yok
Aaa Ben seni kesin hamile sanmistim
Saglik Olsun canim hayirlisi boyleymis niye bukadar Ära vericen canim
Üzülme lutfen canim belki cok stressten tutmamistir
Yok Test yapiyorum canim.yarin gülen yüzu ve diger testi yapacagim.bugune Ay Int siparis verdigim testi yaptim hep yarin emin olmak Icin Tek Kalan gülen yuzude yapacagim.hayirlisiyla kizlar Dua edin cift cizgi ve gülen yüzu gorup ogluma hamile kaliyim
Benim gittigim dr bana demişti artık yasin otuzu geçmiş hemen hamile kalmazsin birkaç ay sürebilir sakin panik yapma normal bu durum en az 7-8 ay beklicez öyle takibe alırız diye sende üzülmemeye çalış bacım vardır bir hikmet güzel haberlerinin de vakti gelecek sen pes etme kendini takip et incir kürünü mutlaka yap yumurtaları cogaltiyor geliştiriyor cnm bnm
htc phone ile
Canim bencede bes gun normal bir aralik ama gecikme olabilir diyorsan korunarak bi deneme yap bugun.
Catladim canim tutmamasina cok uzuldum:-( ay ne kadar zor bu islerr yaaaaa ustelik cat igneside yaptirdin uf ki ne uffffffff hakkinda hayirlisini diliyorum cnm belki boylesi senin icin daha hayirlidir, vardir oglusunun da bir vakti bebegim. Uzme kendini. Deneme yapmak istemiyorsanda kendini kontrolleri birakma canim cok opuyorum.
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( ccoooook üzüldüm ama yaaa çok umitliydim ben niye olmadı ki ne ters gitti :'( :'( :'( bacım emin misin çok mu geldi kanama yarın testini al yinede emin ol en azından yine de vardır bundada bir hayır niye birakiyorsun bırakma bacım takip et kendini geçen ay yumurtlama olmayada bilirdi ama bi anda nasıl oldu buda öyle olacak zamanı gelmemiş demekki
htc phone ile
sağol canım iyiyim.karnım çok çıktı benim salı kontrolüm var bir test daha yapacağız ge cinsiyeti kesin öğreneceğiz17haftalık olacağız ışte böyle bende çok sık giremiyorum ee yaz temizliği başladı düğünler falan uğraşıyoruz ...
yalancı sancılar demekki çok dikkatli ol kendine iyi bak az kaldı ne güzel ...
aaa çok şaşırdım yaa..ama pes etme şimdi hesap yap 14 gün geri say ve bir gün öncesi yum gunun oluyor hesapla bakalım o günde ilişki olmuşmuydu ..hangi gunler deneme yapmıştın soylermisin..birde hayırlısı böyleymiş sakin unutma ve denemelere devam et eşine soda içir hergün sende ic.Vazgeçme.....
bence bu gece korunmalı olsun ben önceki ay 7.8gün perhiz le denemiştim tutmamışti hamile kaldığım ay cumartesi sabah korunmalı oldu pazartesi korunmasız salı ve çarşamba da korunmasız hangi gün tuttu bilmiyorum ama...cumartesi yum günüm diyorsun yaa pazara pazartesiye sarkarsa hepten uzar bir kere olmalı tazelensin derim ve deneme yaptığın günlerde de tek ilişki sonra ertesi gün tek ilişki öyle olmalı ikincisı olmamalı aynı gün ikincilerde x ler daha dayanıklı olurmuş ..Allah inşallah rahmine bir erkek bebek gönderir....
Ok canim en iyisi öyle yapiyim.yoksa sperm hizida azaliyormus arastirdimbence bu gece korunmalı olsun ben önceki ay 7.8gün perhiz le denemiştim tutmamışti hamile kaldığım ay cumartesi sabah korunmalı oldu pazartesi korunmasız salı ve çarşamba da korunmasız hangi gün tuttu bilmiyorum ama...cumartesi yum günüm diyorsun yaa pazara pazartesiye sarkarsa hepten uzar bir kere olmalı tazelensin derim ve deneme yaptığın günlerde de tek ilişki sonra ertesi gün tek ilişki öyle olmalı ikincisı olmamalı aynı gün ikincilerde x ler daha dayanıklı olurmuş ..Allah inşallah rahmine bir erkek bebek gönderir....
Canlarim sizi cok seviyorum demek hayirlisi buymus doktor um iyi degildi heralde catlatma ignesinden sonra on ucuncu gunum olacak ti yumurta catladiktan sonra onikinci gunum yani benim iki hafta once bugun catlamis ben taa cumartesi gecesi oldu ama tamam da ben yumurta yi gordum ekranda niye adetim erken geldi bilmiyorum bir yanim kapat artik bu konuyu diyor bir yanim pes etme ama devam edicem insaallah streste yapmayacağım
benimki de tam ortadaydı hatta dok.sordum o zaman sağ mi solda mı diye ortada dedi sonradan sağa kaydı şimdi kafası sagda bacakları solda ve tekmelerini arada hissediyorum bebeğimin ..ve çok güzel bir şey kıpırdaması ....
hakikatten şaka gibi alttan muayene de tüplerinini rahmini görebilir mi hayır tabiki resmen sallamış seni ve kanamanın olmasida tuhaf yum gününe kaç gün var canım ..
evet normal bu ağrılar bir kez daha söyleyelim ..benim hamile olduğumu öğrendiğim gün sancıdan duramiyordum 13.14.15.gün akıntının durumu ne canım gittikçe rengi koyulasiyormu diyeceğim benim arada pembe kahve akinti geliyordu koyu kırmızı kan görmeden ümitsizliğe düşme derim
aynen öyle canım benimde tek düşündüğüm sağlıklı olması en
Ama en önemlisi bu ..bir şey diyeceğim ama bana kızmayın ne olur erkek olduğunu öğrendikten sonra başın göğe ermiyor arkadaşlar değişik bir duygu bu tamam sevindim ama sağlıklı olduğunu duyunca dünyalar benim oluyor ve benim için de önemlisi o karışık duygular içindeyim anlatamıyorum...
Hiç bilgim yok bu konuda yeniden telaşlandırdın valla daha 5 haftan vardı değilmi netten baksana yalancı sancılar ne zaman başlarmış
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?