- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.701
Kizlarrr kan testine gerek yok su an adet oldum hayirlisi boyleymis suan bebek defterini kapattim yazin biraz kafa dinledikten sonra eylulde tekrar denemeye baslarim insaallah sizin gonlunuzdekiler hemen olur benim olmadi
İnsallah canim catlaman olur sarkmadan ve dogru zamanda ilskiyle alirsin oglusunu kucagina. Hadi gozumuz kulagimiz sende canimAaa Ben seni kesin hamile sanmistim
Saglik Olsun canim hayirlisi boyleymis niye bukadar Ära vericen canim
Üzülme lutfen canim belki cok stressten tutmamisti
Yok Test yapiyorum canim.yarin gülen yüzu ve diger testi yapacagim.bugune Ay Int siparis verdigim testi yaptim hep yarin emin olmak Icin Tek Kalan gülen yuzude yapacagim.hayirlisiyla kizlar Dua edin cift cizgi ve gülen yüzu gorup ogluma hamile kaliyim
Canim bencede sen bugn bi spermi hizlandirmak icin deneme yap, allahim duy cabalarimizi saglikli hayirli prensler ver bize.......kiz isteyen ark daslaraa kiz ins.Canim Ben bugun oruc tuttum.
Iftar 9:30 ta oluyor.yemekti bulasikti derken 11-12 olacak,yani cok gec olacak cuma gunune merdiven dayiyacaz.eger cumartesi yum olursa spermleri kotu etkilemezmi bu durum.az once Test yaptim ikinci cizgi acik renkte cikti.Ben hesaplamama Gore cumartesi yum gunum
Ayy Dua edin lutfennnnnnn
tşkler cnm...sen neler yaptın deneme falan yaptınmı....
ınşallah gönlundekı olur cnm benım.....foreverimm benimki şimdilik tam ortada bakalım küçük canavar ne tarafta olacak merakla bekliyorum ayrıca sağ sol olayı tutacak mı onuda merakla bekliyorum :)))
hayırlısı olsun ınşallah...hayırlı aylardayız gönlundekı olur ınşallah...tum kardeşlerimizn ınşallah....İnsallah canim catlaman olur sarkmadan ve dogru zamanda ilskiyle alirsin oglusunu kucagina. Hadi gozumuz kulagimiz sende canim
Canim bencede sen bugn bi spermi hizlandirmak icin deneme yap, allahim duy cabalarimizi saglikli hayirli prensler ver bize.......kiz isteyen ark daslaraa kiz ins.
Canim bende haziranda deneme yapicam artik hazir yada degilim cok dusunmemeye calisarak allahim denk getirsin insallah oglusumuza
sağol canım iyiyim.karnım çok çıktı benim salı kontrolüm var bir test daha yapacağız ge cinsiyeti kesin öğreneceğiz17haftalık olacağız ışte böyle bende çok sık giremiyorum ee yaz temizliği başladı düğünler falan uğraşıyoruz ...
yalancı sancılar demekki çok dikkatli ol kendine iyi bak az kaldı ne güzel ...
aaa çok şaşırdım yaa..ama pes etme şimdi hesap yap 14 gün geri say ve bir gün öncesi yum gunun oluyor hesapla bakalım o günde ilişki olmuşmuydu ..hangi gunler deneme yapmıştın soylermisin..birde hayırlısı böyleymiş sakin unutma ve denemelere devam et eşine soda içir hergün sende ic.Vazgeçme.....
bence bu gece korunmalı olsun ben önceki ay 7.8gün perhiz le denemiştim tutmamışti hamile kaldığım ay cumartesi sabah korunmalı oldu pazartesi korunmasız salı ve çarşamba da korunmasız hangi gün tuttu bilmiyorum ama...cumartesi yum günüm diyorsun yaa pazara pazartesiye sarkarsa hepten uzar bir kere olmalı tazelensin derim ve deneme yaptığın günlerde de tek ilişki sonra ertesi gün tek ilişki öyle olmalı ikincisı olmamalı aynı gün ikincilerde x ler daha dayanıklı olurmuş ..Allah inşallah rahmine bir erkek bebek gönderir....
pes etme canım arkadaşım demekki bu ay senin için doğru bir ay değilmiş sakın isyan etme allaha şükret inşallah paşan sağlıcakla gelecek
Canlarim sizi cok seviyorum demek hayirlisi buymus doktor um iyi degildi heralde catlatma ignesinden sonra on ucuncu gunum olacak ti yumurta catladiktan sonra onikinci gunum yani benim iki hafta once bugun catlamis ben taa cumartesi gecesi oldu ama tamam da ben yumurta yi gordum ekranda niye adetim erken geldi bilmiyorum bir yanim kapat artik bu konuyu diyor bir yanim pes etme ama devam edicem insaallah streste yapmayacağım
Iyi geceler kizlar...bebek cok sukur iyiymis haftasiyla uyumlu.cinsiyet kesin kiz...belki degisir diyordum bir mucize olurya icten ice cok dua ettim ama nasip iste.saglikli bir evlat versinde rabbim.herkesin gonlunce olsun sah sultan guncelleme yaparken bana kiz yazabilirsin artik yontem fos cikanlar arasindayim icim buruk biraz su hastaneden sevincle cikamadim alışveriş yapasim yok yemek yiyesim yok gezip tozasim yok ama gulumsuyorum neseli duruyorum buda kiz derken ezilmemek icin karsi tarafin cumlelerine hazirlikliyim.3 kizimida okutup yetistirirsem ne ala.bizden mutlusu varmi.aslinda cok konusup dertlesesim var ama paylasikca huznum artacak.neyse kalin saglicakla...hepinizi seviyorum
Inşallah canım yalnız ben anlayamadım doktor kaç mm ken vurdu iğneyi sen kaç saat sonra ilşkiye girdin doktorun suçu ne
Isyan nedemek hasa iki tane evlat nasip etmis Mevlam cok sukur bitanem ama bundan sonra insaallah cok takilmayacagim kilolardan kurtulmaya calisacagim beynimi ona odaklayacagim doktor zaman i geldiginde giderim catladiktan sonra iliski olur insaallah hamile kalirim olmazsada takilmayacagim opuyorum seni de bebisinide
Iyi geceler kizlar...bebek cok sukur iyiymis haftasiyla uyumlu.cinsiyet kesin kiz...belki degisir diyordum bir mucize olurya icten ice cok dua ettim ama nasip iste.saglikli bir evlat versinde rabbim.herkesin gonlunce olsun sah sultan guncelleme yaparken bana kiz yazabilirsin artik yontem fos cikanlar arasindayim icim buruk biraz su hastaneden sevincle cikamadim alışveriş yapasim yok yemek yiyesim yok gezip tozasim yok ama gulumsuyorum neseli duruyorum buda kiz derken ezilmemek icin karsi tarafin cumlelerine hazirlikliyim.3 kizimida okutup yetistirirsem ne ala.bizden mutlusu varmi.aslinda cok konusup dertlesesim var ama paylasikca huznum artacak.neyse kalin saglicakla...hepinizi seviyorum
Canim igneden sonra 14uncu 15inci gun adet olursun ben onucte oldum daha once catlamis desem yumurta yi gordum igneden 36 saat sonra iliski oldu bitanem nasipInşallah canım yalnız ben anlayamadım doktor kaç mm ken vurdu iğneyi sen kaç saat sonra ilşkiye girdin doktorun suçu ne
Canimmmm benim birtanem siz yanimda olduktan sonra gerci dogruyu soyle yeyim istemeden gozumden yas akti ama ozaman bile cok sukur Allah im dedim demekki hayirlisi boyleymis vakti saati var dedim oyle de insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim opuyorum seni canim benimAslan bacım benim.ışte böyle tam gaz yola devam inşaallah olacak oglus nazlı biraz ama pes edecek sen kararlılığını bozma biz yanındayız gülom :-* :-* :-* :-* :-* :-*
htc phone ile
Canim igneden sonra 14uncu 15inci gun adet olursun ben onucte oldum daha once catlamis desem yumurta yi gordum igneden 36 saat sonra iliski oldu bitanem nasip
Canimmmm benim birtanem siz yanimda olduktan sonra gerci dogruyu soyle yeyim istemeden gozumden yas akti ama ozaman bile cok sukur Allah im dedim demekki hayirlisi boyleymis vakti saati var dedim oyle de insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim opuyorum seni canim benim
Canim insallah esinde eninde sonunda cok gecikmeden seni yorup uzmeden isteginde hakli oldugunu gorsun tek kalmaninn cocugun icin zor bir durum oldugunu anlasin insallhO değilde ben ikinciyi yaparsam bide kiz olursa harbiden mucize olur haaa o kadar uzak ve zor görünüyor ortada hiç çocuk lafı yok
htc phone ile
Zeynom bildiggim herseyi unuttum neydi nassil yapiliyordu incir kurunu banada yaz bebegim.....Herşey nasip bacım belki öyle daha kötü şeyler olacakti Allah korudu şimdi aynen devam ediyoruz tmm hiçbirşey olmadı hemen hafizamizdan siliyoruzzzzz O
Bide sana incir kürünü yazayım bu ay. Yap bakalım inşaallah vesile olur pasaya bende yapmıştım zamanında
htc phone ile
Seni iki Kiz annesi olarak cok iyi anliyorum,farkli meyvenin tadina bakma istegi misali Bir erkek cocuk istemenden dogal bisey yoktuIyi geceler kizlar...bebek cok sukur iyiymis haftasiyla uyumlu.cinsiyet kesin kiz...belki degisir diyordum bir mucize olurya icten ice cok dua ettim ama nasip iste.saglikli bir evlat versinde rabbim.herkesin gonlunce olsun sah sultan guncelleme yaparken bana kiz yazabilirsin artik yontem fos cikanlar arasindayim icim buruk biraz su hastaneden sevincle cikamadim alışveriş yapasim yok yemek yiyesim yok gezip tozasim yok ama gulumsuyorum neseli duruyorum buda kiz derken ezilmemek icin karsi tarafin cumlelerine hazirlikliyim.3 kizimida okutup yetistirirsem ne ala.bizden mutlusu varmi.aslinda cok konusup dertlesesim var ama paylasikca huznum artacak.neyse kalin saglicakla...hepinizi seviyorum
ne oluyor bademim nazar mi degdi,esin belki cani biseye sikilmistir konuyu ozaman acinca tepki vermistirKizlar deneme tarihi kafamda netlestikce ben negatife burundum. Esim sanki istemiyorda ben istedigim icin tamam demis gibi davraniyor:-(valla moralim cok bozuk agliycam nerdeyse. Bu adam niye beni altust ediyor simdi ya, deneme arifesinde sayiliriz on bilemediin onbes gun sonra deneme dr takibi yapalim dedikce ugrastirma beni ne dr u falan diyor, cnm neden oyle diyorsun dedim bana kizim yeter dedi:-( kendimi cok kotu hissediyorum cok yanliz birakiyor bu konuda beni. Zeynom sana dua ederken benimki eli kulaginda caymak uzere is ciddiye bindikce. Dusunebiliyormusunuz, ok lemistik yaz bitmeden yapalim diye kkonusmustuk ne oldu simdi anlayamiyorum sorumluluk neden korkutuyor bu adami .....
Canim igneden sonra 14uncu 15inci gun adet olursun ben onucte oldum daha once catlamis desem yumurta yi gordum igneden 36 saat sonra iliski oldu bitanem nasipInşallah canım yalnız ben anlayamadım doktor kaç mm ken vurdu iğneyi sen kaç saat sonra ilşkiye girdin doktorun suçu ne
Canimmmm benim birtanem siz yanimda olduktan sonra gerci dogruyu soyle yeyim istemeden gozumden yas akti ama ozaman bile cok sukur Allah im dedim demekki hayirlisi boyleymis vakti saati var dedim oyle de insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim opuyorum seni canim benimAslan bacım benim.ışte böyle tam gaz yola devam inşaallah olacak oglus nazlı biraz ama pes edecek sen kararlılığını bozma biz yanındayız gülom :-* :-* :-* :-* :-* :-*
htc phone ile
Herşey nasip bacım belki öyle daha kötü şeyler olacakti Allah korudu şimdi aynen devam ediyoruz tmm hiçbirşey olmadı hemen hafizamizdan siliyoruzzzzz O
Bide sana incir kürünü yazayım bu ay. Yap bakalım inşaallah vesile olur pasaya bende yapmıştım zamanında
htc phone ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?