Süper Anneler - 2011

Tum gun boyunca tum aksiliklere gulduren oglen zamani yenilmis yuregimle birkac umudum kalmis acimi yasarken harika mesajlar aldim OAN KI BUGULARIMI KALDIRAN aklimi hayata celen kotu dogan gunlerin aksine mutlu olunacagini animsatan ve simdi IYI KI HAYATIMDASINIZ dedigim guzel insanlar yuregi sevgiyle carpan dostlarim gun boyu bana guzellikleri mucadeleyi hatirlatan SIZE her harfinde huzur sevgi mutluluk olan bu mesaji yollamak istedim Iyi geceler ZEYNOOOOOMMM DEFNEMM FOREVERIM CALIKUSUM BADEMIM REYYANEHAM HEPINIZI COOOOK SEVIYORUM

Bizde seni cok seviyoruz canim siir gibi yazmissin valla,Ben Senin gibi yazamam ama, ictenlikle soyluxorum iyiki burda karsilastik,dertlerimizi paylasip birbirimize cözüm aradik
Sende iyiki varsin canim
Iyi yureklim

Canimcim pozirif ruh halindenn banada yolla ck ihtiyacim var inan:-( hepinize herkese iyi uykular ........

Canimcim pozirif ruh halindenn banada yolla ck ihtiyacim var inan:-( hepinize herkese iyi uykular ........

Canim benim Allah varken ne gam var ne keder o zaman bu umitsizlik niye esin icin sana soyleyecegim erkekler istemediklerinde n degil duygularini yansitmiyorlar oyuzden kafana takma bitanem inan mutlu olmak ve sukretmek icin cok nedenimiz var saglikliyiz evlat sevgisini tatmisiz doven soven bir esimiz yok cok sukur ben bir mutsuzlugum oldugu zaman yuz tanede mutlu olabilecegim nedenleri dusunuyorum tekrar dan iyi geceler optum herkesi

Eklentiler

• $images (9).webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 31
ne oluyor bademim nazar mi degdi,esin belki cani biseye sikilmistir konuyu ozaman acinca tepki vermistir
Birkac Gun Sonra guleryuzle yine konuyu acsan

Calikusum stres yaptigini tahmin ediyorum cok yogun calisiyor, kizima yeterince vakit ayiramiyorum diye sooylenip duruyor simdi bebek olunca nasil olacak diye oda tedirgin belki ama ne bileyim ne yapayim bilmiyorum canim o uzun calisiyor ben tek basima iki cocukla kafayi siyiricam :-( adam yok iste onun stresini yasatrim ona biliyor ondan huzursuz birazda , hepsini toplayip bolup cikariyor anliycan calikusum....
Sebbu ay icin baktigin bi takvim vardii ona bakarmisin kuzum rica etsem. Son adetm cok gecikmis baksana canim
24 mayis
18 nisan
17mart

Gunaydin canlarinmmmmmm
Catlafimcimmmm bende seni coooook seviyorummmmm ne güzel yazmissin bitanemm ağzına sağlık Allah yüzün u guldursun inşaallah :-* :-* :-* :-*

htc phone ile

Bitanem incir kuru nu bende dusunuyorum cunku yumurta gec olusuyor bende yazda yapayim canim kendini yesem nasil olur

Bacım şimdi 2,5 bardak temiz suya pudrasi varsa yikadigin 15 tane kuru inciri ekle 15 dk kaynat kısık ateşte sonra üçe bol yemeklerden önce iç günlük hazırlanacak en geç adet bitimi 5 gün başlanıyor bu yumurta cogaltiyor catlatmak için bubkure iki tane taze havuç eklenecek in21 gün uygula 7 gün ara ver tekrar 21 gün

htc phone ile

Gunaydin gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah tez zamanda Rabbim nasip etsin hayırlısıyla Insaallah

Eklentiler

• $images (24).webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 36
Tamam canim cooooooooooookkk tesekkur denerim

Zeynommmmm fotograf i gOrunce dayanamadim cook tatli insaallah benim boyle bir oglum seninde oyle bir kizin olsun bak

Eklentiler

• $images (38).webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 29
  • $images (61).webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 35
Gunaydin canlarinmmmmmm
Catlafimcimmmm bende seni coooook seviyorummmmm ne güzel yazmissin bitanemm ağzına sağlık Allah yüzün u guldursun inşaallah :-* :-* :-* :-*

htc phone ile

Gunaydin gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah tez zamanda Rabbim nasip etsin hayırlısıyla Insaallah

Sizede günaydin kızlar öpüldünüz

telaslandirmak istemedim kusura bakma.5 haftadan az var canim.nete baktim sancilar siklasmadigi ve su gelmedigi sürece problem yok.bugün daha iyiyim.sagol canim.

Arkadasim nasilsin... uzun zamandir girmiyodum bi bakayim dedim dortiyle sohbetinizi okudum... denk geldi yani... ben iyiyim sukur.. kizlarda iyi... 34. Haftama giricem... benimde karnim sertlesiyo ara ara.. ozellikle cok ayakta kaldigim zaman... yoruldugum zaman...ee 4 yasinda ela... o daha cocuk olsugu icin anlamiyo oyun istiyo ihtiyaclari var... yoruluyorum.. ama sukur gene bu haftaya kadar geldik bacim sag saglim... toplam 10 kilo aldim... iyiyim yani..temmuzun 4 u ve 10 u arasi bekleniyo bakalim...bizden haberler bu kadar... sen nasilsin...nasil geciyo gunlerin... hazirlik yaptinmi...ben bu hafta yikadim utuledik ohhh bitti mahvoldum ama yorgunluktan.. apranaxxla eylulden de haber yokk... arada ozeldende yaz bakarim... optum seni dikkat et kendine...

Ben bu ay soldan yumurtlayacağım gerci ben sag sol isine inanmiyorum ayse hanim Farketmez onemli olan ilişki gunu dedi tamam

Ben bu ay soldan yumurtlayacağım gerci ben sag sol isine inanmiyorum ayse hanim Farketmez onemli olan ilişki gunu dedi tamam

bende soldan erkek sagdan kiz oluyor diye duymustum..bende soldan yumurtlamistim oglum oldu cok sukur...ama annemde erkek kardesimde sagdan yumurtladigini soyluyor..yani sag sol davasi sacma...

canim ben klomen kullaniyorum, onunla birlikte yapsammi bu incir kurunu acaba..bu seferde cok fazla yumurta olusmasin?? hani cok olursada yapilmiyor ya asilama vs...klomen kullandigim halde bende hep kucuk kucuk yumurtaciklar olusuyor..olgunlasmiyorlarda..

Erkekler böyle malesef ben eşime erkek için ugraştigimi söylemedim bile kendi kendime doktora gidiyorum herşeyi tek başıma yapıyorum o yüzden çok zorlandım ve yiprandim
Ben şimdiye kadar hep sağa denk getiricem diye sollari atladım ama artık takmiyacağım diet ide artık çok uygulamiyorum elimden geldigince yumurta takibini yapıcam o kadar Rabbim isterse her şekilde verir bu kadar zaman ugraştim artık Rabbim kızı layık görürsede önceki denemelerime göre daha az üzülürüm artık daha hazırlıklıyım ama yinede Rabbim den hayırlı saglikli bir erkek evlat istiyorum

Senin ilkidemi klomen le oldu ben klomen kullandığımda 3 yum olusmustu bence büyümuyolarsa incir kürünude yap Saraçoğlu zarari yok dedi

Senin ilkidemi klomen le oldu ben klomen kullandığımda 3 yum olusmustu bence büyümuyolarsa incir kürünude yap Saraçoğlu zarari yok dedi

klomen kullanmaya devam ediyorum o yuzden ikisi bir arada belki ters teper diye dusunuyorum...bu seferde kist filan olusmasin Allah korusun...

doktor kontrolunde olmasan incir kurunu denerdim belki ama suan korkuyorum...3 yumurtam hayatta gelismedi ayni anda malesef...

ya erkekler yapiyorlar bazen boyle...onlar erteleye dursunlar yasimiz geciyor...hem arasi cok olsun istemiyor insan...duygu muygu somursen olmaz mi?
ohff ne bilim Allah sonumuzu hayir etsin..

Canim adet araligini hesspladim baktim März nisan arasi 31 gun
Normalde 19 mayis ad olman lazimmis
Sen 24 unde olunca 36 Gun olmus araligin .takvim 35 gunden fazlasinda yum hesaplamasi yapmiyor guzelim
Sen bu Ay calismalara basliyorsun canim bu takvim sadece yum duzenliler Icin oluyor.sen bu takvime kafani yorma ama Ben Bir takvim daha buldum.senin ve Esinin dogum tarihini (dogru Olsun) söyle ve kizinin dogum tarihini
Dog.tarihini yaziyorsun onceki ve dogacak cocuklarinin dogum gunu tarihini verince hangi cinsiyet oldugu cikiyor. Biz Zaten ov testiyle kontrol ediyoruz.bunlarada bakalim ne kaybederizki. Optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…