- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.721
Tum gun boyunca tum aksiliklere gulduren oglen zamani yenilmis yuregimle birkac umudum kalmis acimi yasarken harika mesajlar aldim OAN KI BUGULARIMI KALDIRAN aklimi hayata celen kotu dogan gunlerin aksine mutlu olunacagini animsatan ve simdi IYI KI HAYATIMDASINIZ dedigim guzel insanlar yuregi sevgiyle carpan dostlarim gun boyu bana guzellikleri mucadeleyi hatirlatan SIZE her harfinde huzur sevgi mutluluk olan bu mesaji yollamak istedim Iyi geceler ZEYNOOOOOMMM DEFNEMM FOREVERIM CALIKUSUM BADEMIM REYYANEHAM HEPINIZI COOOOK SEVIYORUM
Tum gun boyunca tum aksiliklere gulduren oglen zamani yenilmis yuregimle birkac umudum kalmis acimi yasarken harika mesajlar aldim OAN KI BUGULARIMI KALDIRAN aklimi hayata celen kotu dogan gunlerin aksine mutlu olunacagini animsatan ve simdi IYI KI HAYATIMDASINIZ dedigim guzel insanlar yuregi sevgiyle carpan dostlarim gun boyu bana guzellikleri mucadeleyi hatirlatan SIZE her harfinde huzur sevgi mutluluk olan bu mesaji yollamak istedim Iyi geceler ZEYNOOOOOMMM DEFNEMM FOREVERIM CALIKUSUM BADEMIM REYYANEHAM HEPINIZI COOOOK SEVIYORUM
Canimcim pozirif ruh halindenn banada yolla ck ihtiyacim var inan:-( hepinize herkese iyi uykular ........
ne oluyor bademim nazar mi degdi,esin belki cani biseye sikilmistir konuyu ozaman acinca tepki vermistir
Birkac Gun Sonra guleryuzle yine konuyu acsan
Bitanem incir kuru nu bende dusunuyorum cunku yumurta gec olusuyor bende yazda yapayim canim kendini yesem nasil olur
Tamam canim cooooooooooookkk tesekkur denerimBacım şimdi 2,5 bardak temiz suya pudrasi varsa yikadigin 15 tane kuru inciri ekle 15 dk kaynat kısık ateşte sonra üçe bol yemeklerden önce iç günlük hazırlanacak en geç adet bitimi 5 gün başlanıyor bu yumurta cogaltiyor catlatmak için bubkure iki tane taze havuç eklenecek in21 gün uygula 7 gün ara ver tekrar 21 gün
htc phone ile
Gunaydin canlarinmmmmmm
Catlafimcimmmm bende seni coooook seviyorummmmm ne güzel yazmissin bitanemm ağzına sağlık Allah yüzün u guldursun inşaallah :-* :-* :-* :-*
htc phone ile
Gunaydin gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah tez zamanda Rabbim nasip etsin hayırlısıyla Insaallah
telaslandirmak istemedim kusura bakma.5 haftadan az var canim.nete baktim sancilar siklasmadigi ve su gelmedigi sürece problem yok.bugün daha iyiyim.sagol canim.
Ben bu ay soldan yumurtlayacağım gerci ben sag sol isine inanmiyorum ayse hanim Farketmez onemli olan ilişki gunu dedi tamam
Bacım şimdi 2,5 bardak temiz suya pudrasi varsa yikadigin 15 tane kuru inciri ekle 15 dk kaynat kısık ateşte sonra üçe bol yemeklerden önce iç günlük hazırlanacak en geç adet bitimi 5 gün başlanıyor bu yumurta cogaltiyor catlatmak için bubkure iki tane taze havuç eklenecek in21 gün uygula 7 gün ara ver tekrar 21 gün
htc phone ile
Kizlar deneme tarihi kafamda netlestikce ben negatife burundum. Esim sanki istemiyorda ben istedigim icin tamam demis gibi davraniyor:-(valla moralim cok bozuk agliycam nerdeyse. Bu adam niye beni altust ediyor simdi ya, deneme arifesinde sayiliriz on bilemediin onbes gun sonra deneme dr takibi yapalim dedikce ugrastirma beni ne dr u falan diyor, cnm neden oyle diyorsun dedim bana kizim yeter dedi:-( kendimi cok kotu hissediyorum cok yanliz birakiyor bu konuda beni. Zeynom sana dua ederken benimki eli kulaginda caymak uzere is ciddiye bindikce. Dusunebiliyormusunuz, ok lemistik yaz bitmeden yapalim diye kkonusmustuk ne oldu simdi anlayamiyorum sorumluluk neden korkutuyor bu adami .....
Ben şimdiye kadar hep sağa denk getiricem diye sollari atladım ama artık takmiyacağım diet ide artık çok uygulamiyorum elimden geldigince yumurta takibini yapıcam o kadar Rabbim isterse her şekilde verir bu kadar zaman ugraştim artık Rabbim kızı layık görürsede önceki denemelerime göre daha az üzülürüm artık daha hazırlıklıyım ama yinede Rabbim den hayırlı saglikli bir erkek evlat istiyorumBen bu ay soldan yumurtlayacağım gerci ben sag sol isine inanmiyorum ayse hanim Farketmez onemli olan ilişki gunu dedi tamam
canim ben klomen kullaniyorum, onunla birlikte yapsammi bu incir kurunu acaba..bu seferde cok fazla yumurta olusmasin?? hani cok olursada yapilmiyor ya asilama vs...klomen kullandigim halde bende hep kucuk kucuk yumurtaciklar olusuyor..olgunlasmiyorlarda..
Senin ilkidemi klomen le oldu ben klomen kullandığımda 3 yum olusmustu bence büyümuyolarsa incir kürünude yap Saraçoğlu zarari yok dedi
Kizlar deneme tarihi kafamda netlestikce ben negatife burundum. Esim sanki istemiyorda ben istedigim icin tamam demis gibi davraniyor:-(valla moralim cok bozuk agliycam nerdeyse. Bu adam niye beni altust ediyor simdi ya, deneme arifesinde sayiliriz on bilemediin onbes gun sonra deneme dr takibi yapalim dedikce ugrastirma beni ne dr u falan diyor, cnm neden oyle diyorsun dedim bana kizim yeter dedi:-( kendimi cok kotu hissediyorum cok yanliz birakiyor bu konuda beni. Zeynom sana dua ederken benimki eli kulaginda caymak uzere is ciddiye bindikce. Dusunebiliyormusunuz, ok lemistik yaz bitmeden yapalim diye kkonusmustuk ne oldu simdi anlayamiyorum sorumluluk neden korkutuyor bu adami .....
Calikusum stres yaptigini tahmin ediyorum cok yogun calisiyor, kizima yeterince vakit ayiramiyorum diye sooylenip duruyor simdi bebek olunca nasil olacak diye oda tedirgin belki ama ne bileyim ne yapayim bilmiyorum canim o uzun calisiyor ben tek basima iki cocukla kafayi siyiricam :-( adam yok iste onun stresini yasatrim ona biliyor ondan huzursuz birazda , hepsini toplayip bolup cikariyor anliycan calikusum....
Sebbu ay icin baktigin bi takvim vardii ona bakarmisin kuzum rica etsem. Son adetm cok gecikmis baksana canim
24 mayis
18 nisan
17mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?