- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.921
geçmiş olsun..........
Geçmişler olsun cnm bnm
htc phone ile
Coooook tesekkur ederim bitanecik arkadaslarim elimi kolumu kaldi ramiyorum surekli uyuyorum bir bitseydi su rahatsizligi m sen ne yaptın zeynom reyyaneha m doktora gittinmi foreverım erkek denildikten sonra degismez canim benim merak etme insaallah bizim de olur gonlumuzdekiSağol canım ben iliskiden sonra 7 gün okudum birde öğrendikten sonra başladım yine 7 günmü okuyayım
Allah yardımcın olsun
Geçmiş olsun canım
Coooook tesekkur ederim bitanecik arkadaslarim elimi kolumu kaldi ramiyorum surekli uyuyorum bir bitseydi su rahatsizligi m sen ne yaptın zeynom reyyaneha m doktora gittinmi foreverım erkek denildikten sonra degismez canim benim merak etme insaallah bizim de olur gonlumuzdeki
Kiz sen sağlık ocağından gebelik testi sonucunu aldin mi merak ettim yaw adet oldum dedin gerçi ama ben yinedeerak ediyom
htc phone ile
Kiz sen sağlık ocağından gebelik testi sonucunu aldin mi merak ettim yaw adet oldum dedin gerçi ama ben yinedeerak ediyom
htc phone ile
Yok canim almadim gebelik testi yaptım negatif cikti zaten baya adet oldum hamilelik yokta grip oldum heralde ondan
Hayırlısı olsun cnm ovulasyon.net ten al daha ucuza geliyor inşaallah gönlündeki gibi olur
htc phone ile
bence günlerin Iyi gibi ama sonradan gelen akintiyi anlamadım sperm olsa sperm ler de bir süre sonra su gibi oluyormuş yum olsa oda çatlama zamani koyu olmazmış daha açık berrak sulu olurmuş ama takma kafana Allah ol desin olsun inşallah
çok güzel haber hemen ovilasyon testi al pozitif günler ilişki olsun bence ...
pazar öğlen ilişki diyorsun akşam sıvı geldi madem gece çatladı diyelim yinede şansın var spermlerın gitme süresi var birde yler 24 saat yaşarmış çok iyi bence hadi hayırlısı
kızlar ben şimdi doktordan geldım yumurtalıkların gelişiyo ondan ağrı olmuş dedi ama daha catlamamış kızlar kaç cm olduğunda çatlama olur...doktor çok hılı hareket ettı daha bişey soramadım bide idrar torban kaymış rahmin kaymış dedi estetık yapçaz dedi ben onlara ınanmıyorum...onun için daha ıı bır yere gidicemm....ama şimdi sağ hyumurtalık gelişmiş ama çatlamamış dedi böyle işte[/QUOTE
Cnm bencede baska dr a daha gorun
Cnm son iliskiden sonra test yaptinmi o akinti bencede yum akintisi olabilir cnm, keske teste devm edip cizgi ne zaman gidecek kontrol etseydin. Ama foreverima katiliyorum spermler yum yi hazir beklemis olacak saatide cok uzun degil (iliskiyle yum arasindaki) hakkinda hayirlisi olsun, gonlundeki gobusunde olsun insallah cnm.
Canim benimde senin gibi bir kizim var birde oglum olsun istiyorum, olursa cok guzel olur olmazsa saglikli olsun hayirlisi olsun kizima kizkardes olur
tşk ederım arkadaşlar dediğinizi yapçam.....budun adetımın 12.gunu yumurta gelişmiş ve akıntım var sizce bu nekadar zaman sonra catlar....ultroson kağıdında 7cm dıye bişey yazıyo başka bır kağıttada 22 yazıyor hangısı bılmıyorum artıkyardım
Profil resmini degistirdim
dün gece catladiysa yumun bu sabah ki yavaş yavaş silinir bence tamamen yok olması daha once yumladigin anlamına gelir
İcimi rahatlatıyor varya sizin bu açıklamalarınız cok sagolunkızlar yarın doktor kontrolüm var 16.17.haftada bir test varmış onu yapacağız İnşallah iyi çokar bebeğimi çok özledim..yarın cinsiyette kesinleşir 13.40 da randevum akşam üstü haber veririm çok heyecanlıyım..hepinizi öpüyorum
Gecmis Olsun bacim,nazarami geldin neoldu biran önce iyiles,bekliyoruz seniCanlarim napiyorsun uz gozumu acamiyorum grip oldum diye ilac aldim ondan mi havadanmi anlamadim hamile degilim simdiden soyleyeyim
tşk ederım arkadaşlar dediğinizi yapçam.....budun adetımın 12.gunu yumurta gelişmiş ve akıntım var sizce bu nekadar zaman sonra catlar....ultroson kağıdında 7cm dıye bişey yazıyo başka bır kağıttada 22 yazıyor hangısı bılmıyorum artıkyardım
canim ultroson kagidi hakkında hiç bir bilgim yok,ovulasyon testin yokmu. Yumurtanın gelişmiş olduğunu nerden biliyorsun doktoramı gittin
Birde adetin sürekli duzenliyse
http://kinderwunsch.erdbeerlounge.de/eisprungkalender adresine bak son adet tarihini ve adet aralığını gir takvim cikiyor karsına %80 tutuyor
Kiiiiz şimdi bi grupta okudum kadının biri üç gün adet görmüş ama hamileymiş üzerine görmüş yani
Fotoyu goremiyom ne yaptın kuzu benimde moralim bozuk bu günlerde herşey ters gidiyor canım çok sıkkın yaaa bebek işinden vazgeçmem için bi isaretmi acaba bu kaaaa şey
htc phone ile
İcimi rahatlatıyor varya sizin bu açıklamalarınız cok sagolun
Ve yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz ins,seker testimi yapacaklar canim Zaten Sana erkege benziyor demislerdi yanilmiyorsam,%100 pipiyi görmeyi nasip eylesin Rabbim bende seni cok cok opuyorum
Gecmis Olsun bacim,nazarami geldin neoldu biran önce iyiles,bekliyoruz seni
canim ultroson kagidi hakkında hiç bir bilgim yok,ovulasyon testin yokmu. Yumurtanın gelişmiş olduğunu nerden biliyorsun doktoramı gittin
Birde adetin sürekli duzenliyse
http://kinderwunsch.erdbeerlounge.de/eisprungkalender adresine bak son adet tarihini ve adet aralığını gir takvim cikiyor karsına %80 tutuyor
Canim benim yorgunum ama sizden ayrilamiyorum haftaya bugun doktora gideceğim insaallah esim yokken catlamaz yumurta lar benim icime erkek annesi olacak missin gibi geliyor insaallah gonlundekine kavusursun saglicakla Tosuncuguna
Yok canimin ici benim besinci gunum insaallah buay hamile kalirim kaliriz bacim nediyon canim yaaa konus artik esinle gelsin prensesin benimde prensim dusun sene canim ayni anda doguma gidiyor musuz ayy ne guzel olur ALLAH im dua larimizi kabul et lutfen kuzum bu ayi es gecme
Coooook tesekkur ederim bitanecik arkadaslarim elimi kolumu kaldi ramiyorum surekli uyuyorum bir bitseydi su rahatsizligi m sen ne yaptın zeynom reyyaneha m doktora gittinmi foreverım erkek denildikten sonra degismez canim benim merak etme insaallah bizim de olur gonlumuzdeki
Hayır gitmedim
Ultrason kağıdına ben bakmıştim ordan anlaşılmiyo keşke doktora sorsaydin kaç mm diye benim bildigim kadariyla 21 den sonra catliyor ama kişiye göre 24 de bile çatladığı oluyo
gelelim bana artık kafayı yicem idrar testi yine negatif biri bana akıl versin yarın yine kan tahlili yapcam
hamile miyim değil miyim
Hayır gitmedim
Ultrason kağıdına ben bakmıştim ordan anlaşılmiyo keşke doktora sorsaydin kaç mm diye benim bildigim kadariyla 21 den sonra catliyor ama kişiye göre 24 de bile çatladığı oluyo
gelelim bana artık kafayı yicem idrar testi yine negatif biri bana akıl versin yarın yine kan tahlili yapcam
hamile miyim değil miyim
Bacım kanda 45.2 çıkmıştı bende idrar o tahlilden üç gün sonra pozitifi gösterdi kanda belli bir seviyeyi geçince idrarda çıkıyor
htc phone ile
Sagol canim ins hepimizin sehzadeleri gelir saglicakla dunyaya su keratalari Bir kucaga alip Bir isirsak.İcimi rahatlatıyor varya sizin bu açıklamalarınız cok sagolun
Ve yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz ins,seker testimi yapacaklar canim Zaten Sana erkege benziyor demislerdi yanilmiyorsam,%100 pipiyi görmeyi nasip eylesin Rabbim bende seni cok cok opuyorum
Gecmis Olsun bacim,nazarami geldin neoldu biran önce iyiles,bekliyoruz seni
Canim benim yorgunum ama sizden ayrilamiyorum haftaya bugun doktora gideceğim insaallah esim yokken catlamaz yumurta lar benim icime erkek annesi olacak missin gibi geliyor insaallah gonlundekine kavusursun saglicakla Tosuncuguna
Zeynosumunda Sultanni unutmadım tabiki.
Canim pozitif dusun yumurta catlayinca kocam burda olacak de-deki orda olsun..pozitifi cagirki pozitif gelsin.
Allah biliyor ya çok istiyorum bacım bu ay olsun ama hep bi terslik oluyor bugünde annemle tartıştık hooofff cok bunaldim ama yilmicam çok çok dua edelim inşaallah herşeyin ilacı Allah tir ol demesine muhtacız biz aciz kullarini duysun inşaallah bebisler sağlıklı hayırlı bereketli bir şekilde sana salih bana salihalardan nasip olsun :-( :-( :-( :-( :--(
htc phone ile
Âmin canim.sabirli olun bendede bu ay tutmaz ise eger 1 ay ara verip.temmuza erteliyecegim hayirlisiyla bizim paşalar ,senin Sultan'ın gelsin varsın 1ay~maxsimum 3ay geç gelsin..
Kizlar bakın bir adres buldum benim cocukların cinsiyeti doğru cikti.sizde test edin
1.babanin dogum tarihi
2.annenin. "
3.bebeginizin dogum tarihi(gecmis ve gelecek)
http://www.dabsy.de/wunschbaby/wunschbaby/wunschbaby.html
Kizlar test edin bilgilendirin lütfen dediğim gibi bende 3de tuttu
Hayır gitmedim
Bacım kanda 45.2 çıkmıştı bende idrar o tahlilden üç gün sonra pozitifi gösterdi kanda belli bir seviyeyi geçince idrarda çıkıyor
htc phone ile
Ayy çok rahatladım
kızlar yarın doktor kontrolüm var 16.17.haftada bir test varmış onu yapacağız İnşallah iyi çokar bebeğimi çok özledim..yarın cinsiyette kesinleşir 13.40 da randevum akşam üstü haber veririm çok heyecanlıyım..hepinizi öpüyorum
Kesinleşir deyip durma belli artık aksini düşünme inşallah sağlıkla dogurursun Allah bir an önce banada paşa gormeyi nasip etsin
Canimmmm ben testi yaptim kizlar da dogru cikti dedim acaba hep kizmi gosteriyor sonra eger adet olmasaydim cinsiyet ne olur diye baktim erkek sonra simdi hamile kalirsam diye baktim yine erkek ayy bir sevindim sanki doktor oglun olacak dedi insaallah oda olur Kizlar sizlerde bakin dogru cikiyor mu haber edin
Canimmmm ben testi yaptim kizlar da dogru cikti dedim acaba hep kizmi gosteriyor sonra eger adet olmasaydim cinsiyet ne olur diye baktim erkek sonra simdi hamile kalirsam diye baktim yine erkek ayy bir sevindim sanki doktor oglun olacak dedi insaallah oda olur Kizlar sizlerde bakin dogru cikiyor mu haber edin
Aaaaa canim sevindim valla benimkide tuttu bu kadar rastlantı olurmu bilmem %100 gercek değildir tabii ama bende 3 ude tuttu sendede tuttu bendede erkek gösteriyor
İns tutar bitanem
Ben artık cok aktif olamiycam sen arkadaslara yapmaları icin sınırsız baskı yapabilirsin
Aaaaa canim sevindim valla benimkide tuttu bu kadar rastlantı olurmu bilmem %100 gercek değildir tabii ama bende 3 ude tuttu sendede tuttu bendede erkek gösteriyor
İns tutar bitanem
Ben artık cok aktif olamiycam sen arkadaslara yapmaları icin sınırsız baskı yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?