Süper Anneler - 2011

geçmiş olsun..........

Geçmişler olsun cnm bnm

htc phone ile

Hayırlısı olsun cnm ovulasyon.net ten al daha ucuza geliyor inşaallah gönlündeki gibi olur

htc phone ile

Profil resmini degistirdim Rabbim insaallah boyle bir tosuncuk nasip etsin bana ve tum isteyen arkadaslarima

Son düzenleme:
Profil resmini degistirdim

Kiiiiz şimdi bi grupta okudum kadının biri üç gün adet görmüş ama hamileymiş üzerine görmüş yani

Fotoyu goremiyom ne yaptın kuzu benimde moralim bozuk bu günlerde herşey ters gidiyor canım çok sıkkın yaaa bebek işinden vazgeçmem için bi isaretmi acaba bu kaaaa şey

htc phone ile

dün gece catladiysa yumun bu sabah ki yavaş yavaş silinir bence tamamen yok olması daha once yumladigin anlamına gelir

İcimi rahatlatıyor varya sizin bu açıklamalarınız cok sagolun
Ve yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz ins,seker testimi yapacaklar canim Zaten Sana erkege benziyor demislerdi yanilmiyorsam,%100 pipiyi görmeyi nasip eylesin Rabbim bende seni cok cok opuyorum

Canlarim napiyorsun uz gozumu acamiyorum grip oldum diye ilac aldim ondan mi havadanmi anlamadim hamile degilim simdiden soyleyeyim
Gecmis Olsun bacim,nazarami geldin neoldu biran önce iyiles,bekliyoruz seni

Yok canimin ici benim besinci gunum insaallah buay hamile kalirim kaliriz bacim nediyon canim yaaa konus artik esinle gelsin prensesin benimde prensim dusun sene canim ayni anda doguma gidiyor musuz ayy ne guzel olur ALLAH im dua larimizi kabul et lutfen kuzum bu ayi es gecme

Allah biliyor ya çok istiyorum bacım bu ay olsun ama hep bi terslik oluyor bugünde annemle tartıştık hooofff cok bunaldim ama yilmicam çok çok dua edelim inşaallah herşeyin ilacı Allah tir ol demesine muhtacız biz aciz kullarini duysun inşaallah bebisler sağlıklı hayırlı bereketli bir şekilde sana salih bana salihalardan nasip olsun :-( :-( :-( :-( :--(

htc phone ile

Son düzenleme:

Son düzenleme:
kızlar şimdi doktor bana bu ilaçları yazmış...ne yapmalıyım ilaçlar şu:
_apranax plus
_nevakson...6 tane iğne nasıl vurulcam bılmıyorum hıc sevmıyorum çunkı...
_biokadin fitil
_ornisid fort
_ferrum fort iltihap için hepsi ne dıyonuz...yoruyom sizi ama kusura bakmayın...

Canimmmm ben testi yaptim kizlar da dogru cikti dedim acaba hep kizmi gosteriyor sonra eger adet olmasaydim cinsiyet ne olur diye baktim erkek sonra simdi hamile kalirsam diye baktim yine erkek ayy bir sevindim sanki doktor oglun olacak dedi insaallah oda olur Kizlar sizlerde bakin dogru cikiyor mu haber edin

Aaaaa canim sevindim valla benimkide tuttu bu kadar rastlantı olurmu bilmem %100 gercek değildir tabii ama bende 3 ude tuttu sendede tuttu bendede erkek gösteriyor
İns tutar bitanem
Ben artık cok aktif olamiycam sen arkadaslara yapmaları icin sınırsız baskı yapabilirsin

Bende yaptım oğlan dogru çıktı bu ay hamile kalırsam onada kiz diyor :-D :-D :-D :-D B-) B-) B-) ;-)

htc phone ile

Neden aktiv olmayacaksin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…