Süper Anneler - 2011

nasıl bakcaz bu teste nerden cnm....banada yollayın...

Neden aktiv olmayacaksin canim
Canim islerim vardi ama dayanamayız yine geliverdim
nasıl bakcaz bu teste nerden cnm....banada yollayın...
Canim bu butona tıkla sırayla önce eşinin dogum tarihi,seninki ,bebeğinin dt doğan ve doğmamış cocuklarindada uyguluyabilirsin
http://www.dabsy.de/wunschbaby/wunschbaby/wunschbaby.html

Son düzenleme:

Iyi geceler foreverimm arkadaslarin soyledigi siteye kizin ve simdiki bebegin icin bi bakabilir misin bakalim sende tutacak mi?

Son düzenleme:
Iyi geceler kizlar cooooooooooookkk uykum var opuldun uz kirginligi m var hala ustumde yarın hayallerinizin gerceklesmesi duasiyla hayirli geceler

Eklentiler

• $images (52).webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 37
Günaydın canlar,yepyeni birgunde gunümüz aydın olsun,dualarımız kabul olsun,evimizdeki huzur ve bereket daim olsun. Öpüyorum sizi deyip gunun topik acilisini yapiyorum
CATLADIM bacim umarim iyilesmissindir.

Gunaydin kizlar gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah

Günaydın canlar,yepyeni birgunde gunümüz aydın olsun,dualarımız kabul olsun,evimizdeki huzur ve bereket daim olsun. Öpüyorum sizi deyip gunun topik acilisini yapiyorum
Iyiyim canim cooooooooooookkk sukur doktora gidicem onumuzdeki pazartesi cok merak ediyorum yumurta lari

Gunaydin kizlar gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah

Benim.için can sıkıcı bir sabahtan merhaba canlar ayakta uyuyorum resmen :-(

htc phone ile

Hepinize gunaydin kizlar zeynom uyuma mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler

Bak seni rahatlatırmi bilmem kendimi anlatayım sana benim de eşim istemiyordu bu yıl kabul etti ama ugras ugras yontem için yalvarmaktan bıktım tam yumurta zamanı oraya buraya gidiyo dediklerimi yiyip ıcmiyo tek başıma bir yildir uğraşıyorum Enson geçen ay Allaha dayandım hep dua ediyordum ama farkında olmadan yine herşeyi stres yapıyodum bu ay bir yere gidecekmi yok şunu icecekmi en son dedimki Rabbim ıstese bunu içer buraya gitmez falan felan dedim bu adama bir daha yalvarmicam dedim o kimki aciz bir kul
ve Rabbim e güvenip denedim yinede yöntemleri uygulamaya çalıştım Allahın izniyle tek ilişkiyle kaldım biraz zamana bırak rahatla maya çalış biliyorum senin durumun biraz farkli henüz ikna edemedin kendini üzme yıpratma öptüm canım

Desteğin için çok cok sağol bacım içime sular serptin ınan bu erkekler çok zor ısrar edip yapsan 9 ay çektirir sen istedin diye bide hamile kaldimi adamın oraya buraya kaçma korkusu var istemiyordu zaten bahane edermi zor bi hamilelik olurda burnumdan getirirmi diyip duruyorum dün bir iki citlattim hiiiic duymamazlıktan geldi ne bileyim sağlıklı hayırlı bereketli bir evladım daha olsun her çilesine ragziyim kocamin diyorum verecek olan ALLAH kullar bahane sadece dua ediyorum devamlı yumusasin diye bi umut bakalım Allah nezaman nasip edicek

htc phone ile

Amiiiin bacım seninde inşaallah

Amiiin bacım ne güzel dualarla dileklerle açılış yapıyorsunuz

htc phone ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…