- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 39
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.941
Canimmmm ben testi yaptim kizlar da dogru cikti dedim acaba hep kizmi gosteriyor sonra eger adet olmasaydim cinsiyet ne olur diye baktim erkek sonra simdi hamile kalirsam diye baktim yine erkek ayy bir sevindim sanki doktor oglun olacak dedi insaallah oda olur Kizlar sizlerde bakin dogru cikiyor mu haber edin
Sagol canim ins hepimizin sehzadeleri gelir saglicakla dunyaya su keratalari Bir kucaga alip Bir isirsak.
Zeynosumunda Sultanni unutmadım tabiki.
Canim pozitif dusun yumurta catlayinca kocam burda olacak de-deki orda olsun..pozitifi cagirki pozitif gelsin.
Âmin canim.sabirli olun bendede bu ay tutmaz ise eger 1 ay ara verip.temmuza erteliyecegim hayirlisiyla bizim paşalar ,senin Sultan'ın gelsin varsın 1ay~maxsimum 3ay geç gelsin..
Kizlar bakın bir adres buldum benim cocukların cinsiyeti doğru cikti.sizde test edin
1.babanin dogum tarihi
2.annenin. "
3.bebeginizin dogum tarihi(gecmis ve gelecek)
http://www.dabsy.de/wunschbaby/wunschbaby/wunschbaby.html
Kizlar test edin bilgilendirin lütfen dediğim gibi bende 3de tuttu
Kızlar bende de tuttu. şimdiki bebeğim için erkek diyor hadi inşneye göre yorum yapıyor acaba çin takvimi mi rus mu almancası olan arkadaşlar altında bir takım şeyler yazıyor ne yazıyor acaba? neye göre baktığı mı yazıyor ki?
Canim islerim vardi ama dayanamayız yine geliverdimNeden aktiv olmayacaksin canim
Canim bu butona tıkla sırayla önce eşinin dogum tarihi,seninki ,bebeğinin dt doğan ve doğmamış cocuklarindada uyguluyabilirsinnasıl bakcaz bu teste nerden cnm....banada yollayın...
canim Çin yada Rus takvimi degilKızlar bende de tuttu. şimdiki bebeğim için erkek diyor hadi inşneye göre yorum yapıyor acaba çin takvimi mi rus mu almancası olan arkadaşlar altında bir takım şeyler yazıyor ne yazıyor acaba? neye göre baktığı mı yazıyor ki?
Kutuplaşmayla ölçüyor galiba
Hani bir bilim adamı diyorduya bazen yumurtalarda - yada + durumu oluyor birini itip,birini çekiyor
Ay bu seferde tutsun hamile olup ogluslarimizi alalimda kucağımıza
Kim yapmış neye gôre yapmış valla hiç ilgilenmiyorum yapandan Allah razı olsun okadar sizi cok seviyorum ve kocaman öpüyorum kizlar
inşallah ...Coooook tesekkur ederim bitanecik arkadaslarim elimi kolumu kaldi ramiyorum surekli uyuyorum bir bitseydi su rahatsizligi m sen ne yaptın zeynom reyyaneha m doktora gittinmi foreverım erkek denildikten sonra degismez canim benim merak etme insaallah bizim de olur gonlumuzdeki
amin canım sana ve isteyen herkese nasip eder Allah inşallah..işte içimde yinede kuşku oluyor elimde değil kesin demedikçe doktor emin olamıyorum..Ayy çok rahatladım
Kesinleşir deyip durma belli artık aksini düşünme inşallah sağlıkla dogurursun Allah bir an önce banada paşa gormeyi nasip etsin
şimdikine baktım üste eşimin alta benim en altada şimdiki bebeğimin muhtemel doğum tarihini girdim kız çıktı...bide kızıma bakayım..Iyi geceler foreverimm arkadaslarin soyledigi siteye kizin ve simdiki bebegin icin bi bakabilir misin bakalim sende tutacak mi?
kızıma baktım mönchen gibi bir şey yazdı kız diyor galiba
Iyi geceler canim yarin iyiles bomba gibi dön topige.,seni fit bekliyoruzIyi geceler kizlar cooooooooooookkk uykum var opuldun uz kirginligi m var hala ustumde yarın hayallerinizin gerceklesmesi duasiyla hayirli geceler
Iyiyim canim cooooooooooookkk sukur doktora gidicem onumuzdeki pazartesi cok merak ediyorum yumurta lariGünaydın canlar,yepyeni birgunde gunümüz aydın olsun,dualarımız kabul olsun,evimizdeki huzur ve bereket daim olsun. Öpüyorum sizi deyip gunun topik acilisini yapiyorum
CATLADIM bacim umarim iyilesmissindir.
Günaydın canlar,yepyeni birgunde gunümüz aydın olsun,dualarımız kabul olsun,evimizdeki huzur ve bereket daim olsun. Öpüyorum sizi deyip gunun topik acilisini yapiyorum
Gunaydin kizlar gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah
Benim.için can sıkıcı bir sabahtan merhaba canlar ayakta uyuyorum resmen :-(
htc phone ile
Hepinize gunaydin kizlar zeynom uyuma mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler
Bak seni rahatlatırmi bilmem kendimi anlatayım sana benim de eşim istemiyordu bu yıl kabul etti ama ugras ugras yontem için yalvarmaktan bıktım tam yumurta zamanı oraya buraya gidiyo dediklerimi yiyip ıcmiyo tek başıma bir yildir uğraşıyorum Enson geçen ay Allaha dayandım hep dua ediyordum ama farkında olmadan yine herşeyi stres yapıyodum bu ay bir yere gidecekmi yok şunu icecekmi en son dedimki Rabbim ıstese bunu içer buraya gitmez falan felan dedim bu adama bir daha yalvarmicam dedim o kimki aciz bir kul
ve Rabbim e güvenip denedim yinede yöntemleri uygulamaya çalıştım Allahın izniyle tek ilişkiyle kaldım biraz zamana bırak rahatla maya çalış biliyorum senin durumun biraz farkli henüz ikna edemedin kendini üzme yıpratma öptüm canım
Ne oldu canim ya gercekten seni uzdugu icin coook kiziyorum esine insan birsuru sey soyleme k istiyor da neyse uzulme bitanem Allah gonlune gore verecek insaallahBenim.için can sıkıcı bir sabahtan merhaba canlar ayakta uyuyorum resmen :-(
htc phone ile
Günaydın canlar,yepyeni birgunde gunümüz aydın olsun,dualarımız kabul olsun,evimizdeki huzur ve bereket daim olsun. Öpüyorum sizi deyip gunun topik acilisini yapiyorum
Gunaydin kizlar gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?