Süper Anneler - 2011

Ne oldu canim ya gercekten seni uzdugu icin coook kiziyorum esine insan birsuru sey soyleme k istiyor da neyse uzulme bitanem Allah gonlune gore verecek insaallah

İnşaallah bacım artık hayırlısı diyorum naapiyim bak günüm de geliyor adamdan hala ses yok yahu buda benim nikahlı karım bir arzusu olmuş benden nedir ne değildir bi ilgileniyim demiyor kocana bile guvemicen ne zaman yarı yolda bırakır belli olmaz menfaati biterse insanoğlu tanimiyor daha ayın 7 sine ne kaldı surda ümidim tükeniyor bu ay olmazsa Yaaaaa kasım araliga kalıyor :-( :'( :'( :'( :'(

htc phone ile

acıldı kızlar yaptım doğru çıkıyo...peki doğmamış cocuk için nasıl uygulanacak anlamadım....tahmını doğum tarıhımı yazcaz

Canım ekranı karsına alırsan sağ tarafı nub

Banada erkek gıbı geldi hayırlısı insallah

Sen ne istiyordun kız mı erkek mi

ayyy hadi hayirlisi inş. erkek doğuyo benimde içime ama bulantım ve belirtilerim kızımdaki gibi olunca kız olabilirdedim rabbim sağ sağlım kollarıma almayı kısmet etsin. kızımda olsa oğlumda olsa onu çok seviyorum. ama 10 yaşinda bi oğlum var kızım 4 yaşinda ve etrafımda kız bebek çok galuba bı erkek bebek özledim oğlumun bebekliği gibi . eşimde rüyasinda görmüş aynı oğlumuza benziyodu diyo. inş. doğru çıkar . ama kızımda olsa kızım için çok sevincem kız kardeşi olcak.

Canim bebeginin ayaklari solunda, kafa sagda ayaklar solda olunca genellikle erkek oluyor tabi istisnalarda var bebegini gordum yatisi ve nubuda erkek gibi hakkinda hayirlisi gonlundeki gobusunde olsun.

amin canım . inş . rabbim sizinde gönlünüze göre versin . peki nubu neresi acaba canim ben çıkıntı göremedim bacağinin hemen altında şişlik var omu aceb

Son düzenleme:
acıldı kızlar yaptım doğru çıkıyo...peki doğmamış cocuk için nasıl uygulanacak anlamadım....tahmını doğum tarıhımı yazcaz
Aynen canim internette hesapliyabilirsin Sat gir otomatikman tahmini bebeginin dogumgunu cikiyor

Testte büyük kızım erkek çıktı. Küçük doğru

canim %100 dogru degil sans ama genellikle rastlantimi bilmem ama cogunlugu tuttu.tabiki Allah tan baska kimse bilmez

Mrhba kizlar giremyrm uzun zamndir cok zor sayilabileck bir hamilelik geciriyrm bulantilarim halsizligim cok fazla biraz once yazilanlari hizlica okudum rabbim hepinizin gonlune gore versin insallah DEFNEMMM kiz senin su uygulamayi bir deniyeyim dedim insallah dogru cikmaz cunku bunada erkek diyor malesef insallah farazi bir uygulamadir hayirlisi 12 haftalik oldum dua edin hayirlisi tabi ama uzuluri elbet hevesim kacar

Kızlar kafamı karıştıran 2 konu var.
1. si biochart var ya ilk sayfada anlatılmış olan. Bioritm olarak farklı sitelerden bakınca farklı grafikler çıkıyor. Onun için çok doğru bir yöntemmiş gibi gelmiyor bana, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
2. si derin birleşme diye sürekli öneriler var ya rahim yapısı belli bir kanal sonrasında rahim ağzı var ki o da ince bir kanal. Derin birleşme olsa da olmasa da birleşme sonrası kadın poposunu yükselterek yatsa spermler oraya birikecektir zaten. O zaman birleşme şekliyle çok bağlantısı olmamalı diye düşünüyorum.

Eklentiler

• $Screen%20shot%202012-09-11%20at%202_46_40%20PM_0.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 42
Canlarim napiyorsun uz benim canim arkadaslarim calikusum basladi mi hamilelik belirtileri bel agrisi saka canim ama insaallah tosunumuz gelir yakinda benim ve tum isteyenlere Rabbim gonlumuzdekini hayirlisindan saglikli birsekilde nasip etsin

Napiyon uz nasilsin iz kizlar ben geldim siz gittiniz kuzular bir dost ki sebeb sizce guvenebilen ve cikarsizca sevebilen yuregindeki aciyi paylasabilen dost dedigin sevinci carpmali / Uzuntuyu bolmeli gecmisi cikartmali yarini toplamali kalbinin derinliklerindeki ihtiyaci hesaplamali ve herzaman butun parcalardan daha buyuk olmali sevgiye herzaman yeri olan arkadaslar nerdesiniz yaaaaaa

Nerdesin iz diyor um gelmiyor sunuz guzel sozler soyledim yine yoksun uz bir hafta gecsin de baslasam calismalara yoksa 5500 sayfayimi bekliyorsunuz:

Hepiniz birden nereye gittiniz yoksa beni birakip baska topik mi actiniz ben napcam sizsiz uzuntumu kim bolecek sevincimi kim carpacak yaaa zeynooom reyyaneham bademim calikusum foreverım defnemm nerdesiniz yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…