- 26 Nisan 2011
- 960
- 37
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.961
Ne oldu canim ya gercekten seni uzdugu icin coook kiziyorum esine insan birsuru sey soyleme k istiyor da neyse uzulme bitanem Allah gonlune gore verecek insaallah
Canim islerim vardi ama dayanamayız yine geliverdim
Canim bu butona tıkla sırayla önce eşinin dogum tarihi,seninki ,bebeğinin dt doğan ve doğmamış cocuklarindada uyguluyabilirsin
http://www.dabsy.de/wunschbaby/wunschbaby/wunschbaby.html
canim Çin yada Rus takvimi degil
Kutuplaşmayla ölçüyor galiba
Hani bir bilim adamı diyorduya bazen yumurtalarda - yada + durumu oluyor birini itip,birini çekiyor
Ay bu seferde tutsun hamile olup ogluslarimizi alalimda kucağımıza
Kim yapmış neye gôre yapmış valla hiç ilgilenmiyorum yapandan Allah razı olsun okadar sizi cok seviyorum ve kocaman öpüyorum kizlar
cnm sayfa acılmıyor bende
Eki Görüntüle 1142563 burda bebeğim 11 hafta 6 günlük lütfen nub teorisinten anlayan varsa bi yorum. orkdm gürbet güzeli nerelerdesiniz ve anlayan arkadaşlar lütfenn
cnm ben pek anlamıyorum bılen arkadaşlar yorum yapacaktır muhakkak ama bana erkek gıbı geldı...sağ tarafta olması nedıyle ....
Eki Görüntüle 1142563 burda bebeğim 11 hafta 6 günlük lütfen nub teorisinten anlayan varsa bi yorum. orkdm gürbet güzeli nerelerdesiniz ve anlayan arkadaşlar lütfenn
arkadaşlar lütfen neresi nubu anlamadım
bebeği solumda hissediyorum canım yaa
Canım ekranı karsına alırsan sağ tarafı nub
Banada erkek gıbı geldi hayırlısı insallah
Sen ne istiyordun kız mı erkek mi
Canim bebeginin ayaklari solunda, kafa sagda ayaklar solda olunca genellikle erkek oluyor tabi istisnalarda var bebegini gordum yatisi ve nubuda erkek gibi hakkinda hayirlisi gonlundeki gobusunde olsun.
Aynen canim internette hesapliyabilirsin Sat gir otomatikman tahmini bebeginin dogumgunu cikiyoracıldı kızlar yaptım doğru çıkıyo...peki doğmamış cocuk için nasıl uygulanacak anlamadım....tahmını doğum tarıhımı yazcaz
Testte büyük kızım erkek çıktı. Küçük doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?