Süper Anneler - 2011

Canlarim napiyorsun uz benim canim arkadaslarim calikusum basladi mi hamilelik belirtileri bel agrisi saka canim ama insaallah tosunumuz gelir yakinda benim ve tum isteyenlere Rabbim gonlumuzdekini hayirlisindan saglikli birsekilde nasip etsin

Nerdesin iz diyor um gelmiyor sunuz guzel sozler soyledim yine yoksun uz bir hafta gecsin de baslasam calismalara yoksa 5500 sayfayimi bekliyorsunuz:

Ben burdayim bacim sinirlenme ya
Hamilelik belirtileri sorma bebisimin tekmelerinden uyuyamiyorum :)
Gecen kendimi kaptirdim stressten geberdim.bu sefer kendimi gerginlikten uzak tutuyorum oluruna birakiyorum Rabbime teslim ettim.
Ins Tosuncuklarimiz Olur olurda kk nin A milli futbol takimini kurariz.FOREVER inki takim kaptani olur.benimkide gol krali Olsun bari hahahahahah
Ins canim sende hayirlisiyla bu Ay tutar tutarda beraber mujdeli haberleri aliriz.dua etmekten baska yapacak Bisey yok.ben Dua ederken benim,reyyanehanin,defnenin,bademin,catladimin,Senaserranin,foreverin.... Oglu Olur ins Rabbim zeynebimede Bir Kiz evlat nasip eyle diyorum.:)

Aminnnn canim cooooooooooookkk sukur birara acaba benden SIKILIP baska topik mi actilar dedim:))))

KInsaallah nice 5500 sayfalara belki o zamanda gelinler devam ettirir insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah simdi zeynomun prensesi ve sirasiyla bizim pasalar 1 foreverım 2defnem 3 reyyaneham 4 calikusum 5 bademim 6 benim sipa) kizlar bir yanlis lik yapti son yukledigim resim ilk basta gozukuyor simdi en alttaki zeynomun prensesi nden sagdan baslayarak sirayi bulun))

Eklentiler

• $images (61).webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 27
  • $images (52).webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 40
  • $komik-sozler.webp
    41 KB · Görüntüleme: 35
  • $indir (3).webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 31
  • $images (35).webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 36
  • $indir (8).webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 33
  • $images (38).webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Hepiniz birden nereye gittiniz yoksa beni birakip baska topik mi actiniz ben napcam sizsiz uzuntumu kim bolecek sevincimi kim carpacak yaaa zeynooom reyyaneham bademim calikusum foreverım defnemm nerdesiniz yaaaaaa

Burdayım anacim gidermiyim

Amin bende aklıma gelen herkesi söylüyorum alevi de ekliyorum Zeyno ve sedatry için de kız diliyorum

Inşallah
forever ne yaptın acep

Son düzenleme:

Ben kendime ve bir cok arkadasa bakiyordum canim ama pek bi alakasi oldugunu dusunmuyorum bioritimde tutmuyor bence o yuzden ona takilma. Derin birlesmede ylerin hizinin artmasi icin benim denemeler derin oldu bakalim cinsiyet ne olacak

Kızlar kusura bakmayın beklettim sizleri geçmişide okudum biraz. beni merak etmişsiniz evet doktora gittik bebeğim sağlıklı kocaman olmuş pipiyi de gördük garantiledik erkekmiş şükür sağlıklıya elini ayağını herşeyini gördük darısı başınıza Allah hepinize nasip etsin inşallah çok mutluyum ...

Canimmmm cooooooooooookkk sevindim insaallah bende boyle yazarım bir gun ve diger arkadaslar im

Teyzesi yesin onun pipisini insallah kucagina almayida nasip etsin canim. Kiz vallahi tutturdun masallah subanallah darisi basima bacimm demistin ya benim bebek ortadaydi sonra saga gecti benim yaramazda saga gecti ay gidisatim ayni senin gibi sonumda senin gibi olur ins pipiyi gorsemde rahatlasam :)))

Aminn maşallah paşa ya
Kusum kese asagidan muane ile 4 5 haftada gorulur. Benim kese 5. Haftada karindan gozuktu. Kan degerin 1000 ve uzerinde oldugunda karindan muane ile belli olur :)

Benim daha iliskiden sonra 16 gün geçti off merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…