- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.981
Canlarim napiyorsun uz benim canim arkadaslarim calikusum basladi mi hamilelik belirtileri bel agrisi saka canim ama insaallah tosunumuz gelir yakinda benim ve tum isteyenlere Rabbim gonlumuzdekini hayirlisindan saglikli birsekilde nasip etsin
Nerdesin iz diyor um gelmiyor sunuz guzel sozler soyledim yine yoksun uz bir hafta gecsin de baslasam calismalara yoksa 5500 sayfayimi bekliyorsunuz:
Aminnnn canim cooooooooooookkk sukur birara acaba benden SIKILIP baska topik mi actilar dedim:))))Ben burdayim bacim sinirlenme ya
Hamilelik belirtileri sorma bebisimin tekmelerinden uyuyamiyorum :)
Gecen kendimi kaptirdim stressten geberdim.bu sefer kendimi gerginlikten uzak tutuyorum oluruna birakiyorum Rabbime teslim ettim.
Ins Tosuncuklarimiz Olur olurda kk nin A milli futbol takimini kurariz.FOREVER inki takim kaptani olur.benimkide gol krali Olsun bari hahahahahah
Ins canim sende hayirlisiyla bu Ay tutar tutarda beraber mujdeli haberleri aliriz.dua etmekten baska yapacak Bisey yok.ben Dua ederken benim,reyyanehanin,defnenin,bademin,catladimin,Senaserranin,foreverin.... Oglu Olur ins Rabbim zeynebimede Bir Kiz evlat nasip eyle diyorum.:)
forever nerde kaldı sesı cıkmadı merak ettım...
Hepiniz birden nereye gittiniz yoksa beni birakip baska topik mi actiniz ben napcam sizsiz uzuntumu kim bolecek sevincimi kim carpacak yaaa zeynooom reyyaneham bademim calikusum foreverım defnemm nerdesiniz yaaaaaa
Ben burdayim bacim sinirlenme ya
Hamilelik belirtileri sorma bebisimin tekmelerinden uyuyamiyorum :)
Gecen kendimi kaptirdim stressten geberdim.bu sefer kendimi gerginlikten uzak tutuyorum oluruna birakiyorum Rabbime teslim ettim.
Ins Tosuncuklarimiz Olur olurda kk nin A milli futbol takimini kurariz.FOREVER inki takim kaptani olur.benimkide gol krali Olsun bari hahahahahah
Ins canim sende hayirlisiyla bu Ay tutar tutarda beraber mujdeli haberleri aliriz.dua etmekten baska yapacak Bisey yok.ben Dua ederken benim,reyyanehanin,defnenin,bademin,catladimin,Senaserranin,foreverin.... Oglu Olur ins Rabbim zeynebimede Bir Kiz evlat nasip eyle diyorum.:)
KInsaallah nice 5500 sayfalara belki o zamanda gelinler devam ettirir insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah simdi zeynomun prensesi ve sirasiyla bizim pasalar 1 foreverım 2defnem 3 reyyaneham 4 calikusum 5 bademim 6 benim sipa) kizlar bir yanlis lik yapti son yukledigim resim ilk basta gozukuyor simdi en alttaki zeynomun prensesi nden sagdan baslayarak sirayi bulun ))
Bu arada tornado 111 naaapti acaba cinsiyet öğrenmeye kaç hafta var
Canim 12 . Haftadyim ne zman ogrenirsem haber edecgim bulantilarim cok bu yuzden cok giremyrm foruma bir yandan is cocuk halsizlikler yoruluyrm defnemin ekledigi adresten baktim erkek diyor accayip moralimbozuk cok bozuldum erkek olursa cok uzulcem galiba
Bu arada tornado 111 naaapti acaba cinsiyet öğrenmeye kaç hafta var
Canim 12 . Haftadyim ne zman ogrenirsem haber edecgim bulantilarim cok bu yuzden cok giremyrm foruma bir yandan is cocuk halsizlikler yoruluyrm defnemin ekledigi adresten baktim erkek diyor accayip moralimbozuk cok bozuldum erkek olursa cok uzulcem galiba
Bozma moralini arkadasim benim fabrikadan erkek cikmaz kiz olursa veririm ben sana degisiriz :))) saka bi yana benim bu cocuguma erkek diyor insallah diyorum tornadom ya bende tutar sende tutmaz kizinnolur ins dua edelim birbirimize. Bizi ihmal etme yaz arada cinsiyeti ogrendiginde de yaz oldu mu :)
Kızlar kafamı karıştıran 2 konu var.
1. si biochart var ya ilk sayfada anlatılmış olan. Bioritm olarak farklı sitelerden bakınca farklı grafikler çıkıyor. Onun için çok doğru bir yöntemmiş gibi gelmiyor bana, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
2. si derin birleşme diye sürekli öneriler var ya rahim yapısı belli bir kanal sonrasında rahim ağzı var ki o da ince bir kanal. Derin birleşme olsa da olmasa da birleşme sonrası kadın poposunu yükselterek yatsa spermler oraya birikecektir zaten. O zaman birleşme şekliyle çok bağlantısı olmamalı diye düşünüyorum.
Canimmm seni dort gozle bekliyorumm mujdeli haberlerle gel insallah
Doktora ne zaman gideyim kızlar kese ne zaman görülür bilen varsa yazsın lütfen
Defneeeemmm kusmuyuz bacim hic cevap vermiyon bana bir sorun mu var canim
Canimmmm cooooooooooookkk sevindim insaallah bende boyle yazarım bir gun ve diger arkadaslar imKızlar kusura bakmayın beklettim sizleri geçmişide okudum biraz. beni merak etmişsiniz evet doktora gittik bebeğim sağlıklı kocaman olmuş pipiyi de gördük garantiledik erkekmiş şükür sağlıklıya elini ayağını herşeyini gördük darısı başınıza Allah hepinize nasip etsin inşallah çok mutluyum ...
Kızlar kusura bakmayın beklettim sizleri geçmişide okudum biraz. beni merak etmişsiniz evet doktora gittik bebeğim sağlıklı kocaman olmuş pipiyi de gördük garantiledik erkekmiş şükür sağlıklıya elini ayağını herşeyini gördük darısı başınıza Allah hepinize nasip etsin inşallah çok mutluyum ...
Kızlar kusura bakmayın beklettim sizleri geçmişide okudum biraz. beni merak etmişsiniz evet doktora gittik bebeğim sağlıklı kocaman olmuş pipiyi de gördük garantiledik erkekmiş şükür sağlıklıya elini ayağını herşeyini gördük darısı başınıza Allah hepinize nasip etsin inşallah çok mutluyum ...
Kusum kese asagidan muane ile 4 5 haftada gorulur. Benim kese 5. Haftada karindan gozuktu. Kan degerin 1000 ve uzerinde oldugunda karindan muane ile belli olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?