Süper Anneler - 2011

Ben kendime ve bir cok arkadasa bakiyordum canim ama pek bi alakasi oldugunu dusunmuyorum bioritimde tutmuyor bence o yuzden ona takilma. Derin birlesmede ylerin hizinin artmasi icin benim denemeler derin oldu bakalim cinsiyet ne olacak
inşallah geliyor paşan Defnem ...bende bio ritm e inanmıyorum ama derin birleşme doktorlar öneriyor rahim ağzında birikmiyor ki spermler bilmem kaç km.hızla yuma koşuyorlar ve once giden kazanıyor ..

Doktora ne zaman gideyim kızlar kese ne zaman görülür bilen varsa yazsın lütfen
şimdi ultrason resimlerime baktım 6haftalık görmüşüz ..sen ne yaptın özet geçer misin

amin inşallah kucağıma almadan oğlum oldu diyemeyeceğim galiba bir sorun çıkacak diye korkuyorum ...biliyormusun bende senin gibi düşünüyorum beta değerlerimiz bile aynı çıktı inşallah güzel haberlerini bekliyoruz ...

Canimmmm hayirli olsun cokkkk sevindim.kucagimda dedigin gunleride yazarsin hayirlisiyla ins...
Ben defne teyzesi gibi pipisini yiyemiycem.dile kolay o ppipiyi gormek Icin ne cok bekleyip Dua ettik Bir cirpida nasil yemeye kiyariz. Ben yanaklari isirmaktan basliyim. :)
Canim darisi Biz istiyenlerin basina ins
Bizede Dua et,oglusunla beraber ettigin dua daha cok kabul oluyor....
Eee adi ne pasamizin canim

Ay yok kusum simdi kanda gozukmesi bile cok zor bekliceksin (

idrar testi yaptım çıkmadı kan testi cumartesi 29 çıktı şimdi birşey yapmadan bekliyorum çok sıkıcı daha keseyi görsem pipiyi merak edicem off offf

Korkma canim benim bol bol dua et sukur et insallah saglicakla alacaksin kucagina :) insallah ya daha 9 hafta var ogrenmeme zaman nasil gececek bilmiyorum

Dimi canim ya ne cok emek verioruz yememk lazim pipiyi :))) ama bana serbestmis dimi forever kiz

Hepiniz birden nereye gittiniz yoksa beni birakip baska topik mi actiniz ben napcam sizsiz uzuntumu kim bolecek sevincimi kim carpacak yaaa zeynooom reyyaneham bademim calikusum foreverım defnemm nerdesiniz yaaaaaa

İş çok kuzu yaaa annem temizlik yapiyor ona yardıma gidiyorum bu hafta ordayim oy oy yorgunluktan ölcem yaw :-D

Amiiiiiiiiiiin insaallah ağzın bal yesin çok sağol bacım inşaallah seninde bir tosuncugun olur tombis yanaklı

Canimmmm cooooooooooookkk sevindim insaallah bende boyle yazarım bir gun ve diger arkadaslar im
nasıl istiyorum biliyormusun sizlerden güzel haberler duymak hamile olduğunuzu öğrendiğimizde sizlerle aynı heyecanı yaşıyorum adet beklerken mesela oldumu olacakmi diye hep aklimdasiniz sabah kalkınca aklıma geliyorsunuz ..hep dualarimdasiniz ..

idrar testi yaptım çıkmadı kan testi cumartesi 29 çıktı şimdi birşey yapmadan bekliyorum çok sıkıcı daha keseyi görsem pipiyi merak edicem off offf
adet olmadın ya hala tamam bence ama doktora git derim kesinleşsin yarın bir kan testi daha yaptır .idrar testlerinde hassas olanlardan al 50 ve üstünu ölçen hassaslardan benim idrar testim de t çok silik belli belirsiz çıkmıştı hayalet çizgi yani seninkiler nasıl

Tamam benim canim arkadasim hamilelik farklimi defnem kizina gore

Evet canim hic bulantim asermem bas agrim vs yok sanki hamile degilmisim gibi. Farkli hamilelik farkli cinsiyet diye inandiriyordum kendimi yengemin iki oglu var ilkinde hic bise yasamamis ikincisindw kusmaktan bi hal olmus hatta kiz geliyor sanmislar ama oglu oldu yine o yzden heveslenemiyorum (

Canimnnnmmmmmmmmm bacimmmmmmmmm
Gözün aydın gulom pipisi gormussun Allah sagsalim kucağına almayida nasip etsin darısı defneme reyyenehama catladimcima calikusuma bulaşsin inşaallah birer birer pipililer gelsin banada kukulu :-D :-D :-D :-D :-D

Şimdi hamileler bize ayet el kursu okuyun kiii. 41 kere adimizla söyleyip dua edin bizimde olsun bebisler benim kiz bacilarimin oğlan hadi bakemmmmm ağzınıza sağlık şimdiden amin

htc phone ile

Dimi canim ya ne cok emek verioruz yememk lazim pipiyi :))) ama bana serbestmis dimi forever kiz
Evet canım sana serbest ..tabi anneannesinden kalırsa ..doktor erkeklik organı burada deyince sevinçten kimi görse sarıldı eeeee 5kızı var kadının erkek bebekleri çok seviyor ne yapsın ..

Canim benim sen hic merak etme Allah in izniyle pasan yolda ah teyzesinden olsun onun ilk hediyesi kargoyla yollarim ona sen icini ferah tut Allahin izniyle erkek bebegi n olur bizim de insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah

Evet çok silik bir çizgi var ama o zaten testte varmiydi hic dikkat etmedim bir daha test alacağıma kan testi yaptırayım bari ilk yaptığım o hassas olanlardan di hiçbişey cikmamisti

Defnem anlayamadım ilkinde varmiydi bulantı benim kız da çok kötüydüm sen yine inandirmaya devam et bence paşadir seninki yengene bakma sen o istisnadir kız yükü tuz yükü demişler

Korkma canim benim bol bol dua et sukur et insallah saglicakla alacaksin kucagina :) insallah ya daha 9 hafta var ogrenmeme zaman nasil gececek bilmiyorum
12.13.olunca nuba baktiririz canım hiç merak etme zaman su gibi akıyor stres yapma sakin kendine ..hepberaber öğreneceğiz erkek olduğunu

araya yazmışım yanlis oldu sen anlarsın ..evet ayetle kursi okursanız bende okurum hergece okudum Allah kabul etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…