- 2 Nisan 2012
- 1.025
- 81
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.001
inşallah geliyor paşan Defnem ...bende bio ritm e inanmıyorum ama derin birleşme doktorlar öneriyor rahim ağzında birikmiyor ki spermler bilmem kaç km.hızla yuma koşuyorlar ve once giden kazanıyor ..Ben kendime ve bir cok arkadasa bakiyordum canim ama pek bi alakasi oldugunu dusunmuyorum bioritimde tutmuyor bence o yuzden ona takilma. Derin birlesmede ylerin hizinin artmasi icin benim denemeler derin oldu bakalim cinsiyet ne olacak
şimdi ultrason resimlerime baktım 6haftalık görmüşüz ..sen ne yaptın özet geçer misinDoktora ne zaman gideyim kızlar kese ne zaman görülür bilen varsa yazsın lütfen
amin inşallah kucağıma almadan oğlum oldu diyemeyeceğim galiba bir sorun çıkacak diye korkuyorum ...biliyormusun bende senin gibi düşünüyorum beta değerlerimiz bile aynı çıktı inşallah güzel haberlerini bekliyoruz ...Teyzesi yesin onun pipisini insallah kucagina almayida nasip etsin canim. Kiz vallahi tutturdun masallah subanallah darisi basima bacimm demistin ya benim bebek ortadaydi sonra saga gecti benim yaramazda saga gecti ay gidisatim ayni senin gibi sonumda senin gibi olur ins pipiyi gorsemde rahatlasam :)))
Aminn maşallah paşa ya
Benim daha iliskiden sonra 16 gün geçti off merak ediyorum
Bozma moralini arkadasim benim fabrikadan erkek cikmaz kiz olursa veririm ben sana degisiriz :))) saka bi yana benim bu cocuguma erkek diyor insallah diyorum tornadom ya bende tutar sende tutmaz kizinnolur ins dua edelim birbirimize. Bizi ihmal etme yaz arada cinsiyeti ogrendiginde de yaz oldu mu :)
Sagol canim ya insallah kizdir benimkisi com istyrm vucudumdaki degisiklikler kiz diyor umitleniyrm mesela oglumda hic bulantim olmadi yiyip iciyrdum bunda surakli midem bulanyr cok halsizim ve hicbirsy yemiyrm kilo verdim tuylerim bir ay oldu uzamiyr gogus hassasiyetim yuksek oglumda bunlari yasamdi nasip senin linkte erkek deyince mors oldum inan accayip bozuldum birde onceleri es dost annem kizkardesim falan senin kizin olmaz bunun arkasida erkek diyorlardi accayip kiziyrdm siz ne bilirsiniz siz mi ywratiyrsunuz hasa diye yani anliycgin hirs oldu bende bu kiz hevesi mesela kiz kardesi fal baktimis sizin ailede bir erkek bebek beklyen var demismis ya fal ne ya ne sacma aptal bisey bu yuzden esim disinda hamileligimi kimse bilmiyr rabbim diyorum bir kiz hayirli sahlikli saliha edepli guzel bir kiz nasip et banada millete oh catlayin kizim olacak iste demek istyrm o yuzeen moralim dip hep korkuyla bekliyrm hatta cinsiyetin ogrenmek istemyrm cunku erkek olursa cok salarim yemem icmem yazik olur bebge gunahtir yani dua edin bana sabir ve guc dileyin hayirli saglikli olur insallah hevesim kirilirsa kuserim hayata korkuyorum he,de cok
Kızlar kusura bakmayın beklettim sizleri geçmişide okudum biraz. beni merak etmişsiniz evet doktora gittik bebeğim sağlıklı kocaman olmuş pipiyi de gördük garantiledik erkekmiş şükür sağlıklıya elini ayağını herşeyini gördük darısı başınıza Allah hepinize nasip etsin inşallah çok mutluyum ...
Teyzesi yesin onun pipisini insallah kucagina almayida nasip etsin canim. Kiz vallahi tutturdun masallah subanallah darisi basima bacimm demistin ya benim bebek ortadaydi sonra saga gecti benim yaramazda saga gecti ay gidisatim ayni senin gibi sonumda senin gibi olur ins pipiyi gorsemde rahatlasam :)))
Facede bir grup var birde oraya sor orkidem bakiyor nub teorisine göre bebeğin cinsiyeti istek gönder kabul ettiklerinde resmini yükle orada iyi anliyorlar benim bildiler ..umarım sayfa adı vermek sakıncalı değildirarkadaşlar lütfen neresi nubu anlamadım
inşallah geliyor paşan Defnem ...bende bio ritm e inanmıyorum ama derin birleşme doktorlar öneriyor rahim ağzında birikmiyor ki spermler bilmem kaç km.hızla yuma koşuyorlar ve once giden kazanıyor ..
şimdi ultrason resimlerime baktım 6haftalık görmüşüz ..sen ne yaptın özet geçer misin
Ay yok kusum simdi kanda gozukmesi bile cok zor bekliceksin(
amin inşallah kucağıma almadan oğlum oldu diyemeyeceğim galiba bir sorun çıkacak diye korkuyorum ...biliyormusun bende senin gibi düşünüyorum beta değerlerimiz bile aynı çıktı inşallah güzel haberlerini bekliyoruz ...
Ne kusmesi bacim hic senin gibi birine kuser miyim foto eklemissin telden giriorum ya goremiorum canim ya(
Sagol canim ya insallah kizdir benimkisi com istyrm vucudumdaki degisiklikler kiz diyor umitleniyrm mesela oglumda hic bulantim olmadi yiyip iciyrdum bunda surakli midem bulanyr cok halsizim ve hicbirsy yemiyrm kilo verdim tuylerim bir ay oldu uzamiyr gogus hassasiyetim yuksek oglumda bunlari yasamdi nasip senin linkte erkek deyince mors oldum inan accayip bozuldum birde onceleri es dost annem kizkardesim falan senin kizin olmaz bunun arkasida erkek diyorlardi accayip kiziyrdm siz ne bilirsiniz siz mi ywratiyrsunuz hasa diye yani anliycgin hirs oldu bende bu kiz hevesi mesela kiz kardesi fal baktimis sizin ailede bir erkek bebek beklyen var demismis ya fal ne ya ne sacma aptal bisey bu yuzden esim disinda hamileligimi kimse bilmiyr rabbim diyorum bir kiz hayirli sahlikli saliha edepli guzel bir kiz nasip et banada millete oh catlayin kizim olacak iste demek istyrm o yuzeen moralim dip hep korkuyla bekliyrm hatta cinsiyetin ogrenmek istemyrm cunku erkek olursa cok salarim yemem icmem yazik olur bebge gunahtir yani dua edin bana sabir ve guc dileyin hayirli saglikli olur insallah hevesim kirilirsa kuserim hayata korkuyorum he,de cok
Ah ah bacim duygularima tercuman oldun bende ayni seyleri eger kiz olursa hissedecegim. Inan bazen kiz oldugunu dusunup kendimi boyle dusunceler icinde buluyorum. Insallah allah gonlumuze gore versin senin kizin benim oglum olsun ins. O siteyede cok takilma bak forever icin kiz diyordu ama oglu yolda pipiyi bile gordu. Sana erkek diyor sende uc cizgiyi gorursun ins. Bende hic bulanti aserme vs yok bende erkek olabilir diyorum sonra ya kiz olursa diyorum kafayi yicem dusunmekten
Canimmmm hayirli olsun cokkkk sevindim.kucagimda dedigin gunleride yazarsin hayirlisiyla ins...
Ben defne teyzesi gibi pipisini yiyemiycem.dile kolay o ppipiyi gormek Icin ne cok bekleyip Dua ettik Bir cirpida nasil yemeye kiyariz. Ben yanaklari isirmaktan basliyim. :)
Canim darisi Biz istiyenlerin basina ins
Bizede Dua et,oglusunla beraber ettigin dua daha cok kabul oluyor....
Eee adi ne pasamizin canim
Hepiniz birden nereye gittiniz yoksa beni birakip baska topik mi actiniz ben napcam sizsiz uzuntumu kim bolecek sevincimi kim carpacak yaaa zeynooom reyyaneham bademim calikusum foreverım defnemm nerdesiniz yaaaaaa
Ben burdayim bacim sinirlenme ya
Hamilelik belirtileri sorma bebisimin tekmelerinden uyuyamiyorum :)
Gecen kendimi kaptirdim stressten geberdim.bu sefer kendimi gerginlikten uzak tutuyorum oluruna birakiyorum Rabbime teslim ettim.
Ins Tosuncuklarimiz Olur olurda kk nin A milli futbol takimini kurariz.FOREVER inki takim kaptani olur.benimkide gol krali Olsun bari hahahahahah
Ins canim sende hayirlisiyla bu Ay tutar tutarda beraber mujdeli haberleri aliriz.dua etmekten baska yapacak Bisey yok.ben Dua ederken benim,reyyanehanin,defnenin,bademin,catladimin,Senaserranin,foreverin.... Oglu Olur ins Rabbim zeynebimede Bir Kiz evlat nasip eyle diyorum.:)
Bu arada tornado 111 naaapti acaba cinsiyet öğrenmeye kaç hafta var
Canim 12 . Haftadyim ne zman ogrenirsem haber edecgim bulantilarim cok bu yuzden cok giremyrm foruma bir yandan is cocuk halsizlikler yoruluyrm defnemin ekledigi adresten baktim erkek diyor accayip moralimbozuk cok bozuldum erkek olursa cok uzulcem galiba
Cnm bnm inşaallah gönlündeki bebis gobusundedir bende senin gibi kiz için dualar ediyorum nasip kismet inşaallah olur Allah duysun sesimizi
htc phone ile
nasıl istiyorum biliyormusun sizlerden güzel haberler duymak hamile olduğunuzu öğrendiğimizde sizlerle aynı heyecanı yaşıyorum adet beklerken mesela oldumu olacakmi diye hep aklimdasiniz sabah kalkınca aklıma geliyorsunuz ..hep dualarimdasiniz ..Canimmmm cooooooooooookkk sevindim insaallah bende boyle yazarım bir gun ve diger arkadaslar im
adet olmadın ya hala tamam bence ama doktora git derim kesinleşsin yarın bir kan testi daha yaptır .idrar testlerinde hassas olanlardan al 50 ve üstünu ölçen hassaslardan benim idrar testim de t çok silik belli belirsiz çıkmıştı hayalet çizgi yani seninkiler nasılidrar testi yaptım çıkmadı kan testi cumartesi 29 çıktı şimdi birşey yapmadan bekliyorum çok sıkıcı daha keseyi görsem pipiyi merak edicem off offf
Tamam benim canim arkadasim hamilelik farklimi defnem kizina gore
Kızlar kusura bakmayın beklettim sizleri geçmişide okudum biraz. beni merak etmişsiniz evet doktora gittik bebeğim sağlıklı kocaman olmuş pipiyi de gördük garantiledik erkekmiş şükür sağlıklıya elini ayağını herşeyini gördük darısı başınıza Allah hepinize nasip etsin inşallah çok mutluyum ...
Evet canım sana serbest ..tabi anneannesinden kalırsa ..doktor erkeklik organı burada deyince sevinçten kimi görse sarıldı eeeee 5kızı var kadının erkek bebekleri çok seviyor ne yapsın ..Dimi canim ya ne cok emek verioruz yememk lazim pipiyi :))) ama bana serbestmis dimi forever kiz
idrar testi yaptım çıkmadı kan testi cumartesi 29 çıktı şimdi birşey yapmadan bekliyorum çok sıkıcı daha keseyi görsem pipiyi merak edicem off offf
Canim benim sen hic merak etme Allah in izniyle pasan yolda ah teyzesinden olsun onun ilk hediyesi kargoyla yollarim ona sen icini ferah tut Allahin izniyle erkek bebegi n olur bizim de insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallahEvet canim hic bulantim asermem bas agrim vs yok sanki hamile degilmisim gibi. Farkli hamilelik farkli cinsiyet diye inandiriyordum kendimi yengemin iki oglu var ilkinde hic bise yasamamis ikincisindw kusmaktan bi hal olmus hatta kiz geliyor sanmislar ama oglu oldu yine o yzden heveslenemiyorum(
nasıl istiyorum biliyormusun sizlerden güzel haberler duymak hamile olduğunuzu öğrendiğimizde sizlerle aynı heyecanı yaşıyorum adet beklerken mesela oldumu olacakmi diye hep aklimdasiniz sabah kalkınca aklıma geliyorsunuz ..hep dualarimdasiniz ..
adet olmadın ya hala tamam bence ama doktora git derim kesinleşsin yarın bir kan testi daha yaptır .idrar testlerinde hassas olanlardan al 50 ve üstünu ölçen hassaslardan benim idrar testim de t çok silik belli belirsiz çıkmıştı hayalet çizgi yani seninkiler nasıl
Evet canim hic bulantim asermem bas agrim vs yok sanki hamile degilmisim gibi. Farkli hamilelik farkli cinsiyet diye inandiriyordum kendimi yengemin iki oglu var ilkinde hic bise yasamamis ikincisindw kusmaktan bi hal olmus hatta kiz geliyor sanmislar ama oglu oldu yine o yzden heveslenemiyorum(
12.13.olunca nuba baktiririz canım hiç merak etme zaman su gibi akıyor stres yapma sakin kendine ..hepberaber öğreneceğiz erkek olduğunuKorkma canim benim bol bol dua et sukur et insallah saglicakla alacaksin kucagina :) insallah ya daha 9 hafta var ogrenmeme zaman nasil gececek bilmiyorum
araya yazmışım yanlis oldu sen anlarsın ..evet ayetle kursi okursanız bende okurum hergece okudum Allah kabul ettiCanimnnnmmmmmmmmm bacimmmmmmmmm
Gözün aydın gulom pipisi gormussun Allah sagsalim kucağına almayida nasip etsin darısı defneme reyyenehama catladimcima calikusuma bulaşsin inşaallah birer birer pipililer gelsin banada kukulu :-D :-D :-D :-D :-D amin .sanada bir kız versin .bugün eşime dedim iyiki kızım var o benim herşeyim hala dükkanlarda kız çocuk kıyafetlerine bakıyor um çok süslü ler ama değilmi
Şimdi hamileler bize ayet el kursu okuyun kiii. 41 kere adimizla söyleyip dua edin bizimde olsun bebisler benim kiz bacilarimin oğlan hadi bakemmmmm ağzınıza sağlık şimdiden amin
htc phone ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?