- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.021
Canim benim sen hic merak etme Allah in izniyle pasan yolda ah teyzesinden olsun onun ilk hediyesi kargoyla yollarim ona sen icini ferah tut Allahin izniyle erkek bebegi n olur bizim de insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah
Evet çok silik bir çizgi var ama o zaten testte varmiydi hic dikkat etmedim bir daha test alacağıma kan testi yaptırayım bari ilk yaptığım o hassas olanlardan di hiçbişey cikmamisti
Defnem anlayamadım ilkinde varmiydi bulantı benim kız da çok kötüydüm sen yine inandirmaya devam et bence paşadir seninki yengene bakma sen o istisnadir kız yükü tuz yükü demişler
12.13.olunca nuba baktiririz canım hiç merak etme zaman su gibi akıyor stres yapma sakin kendine ..hepberaber öğreneceğiz erkek olduğunu
araya yazmışım yanlis oldu sen anlarsın ..evet ayetle kursi okursanız bende okurum hergece okudum Allah kabul etti
Evet canım sana serbest ..tabi anneannesinden kalırsa ..doktor erkeklik organı burada deyince sevinçten kimi görse sarıldı eeeee 5kızı var kadının erkek bebekleri çok seviyor ne yapsın ..
bacım hamileymişsin hayırlı olsun çok sevindim inşallah gönlündeki olur kucağınada hayırlısı ile alırsın.Aminn maşallah paşa ya
Benim daha iliskiden sonra 16 gün geçti off merak ediyorum
İş çok kuzu yaaa annem temizlik yapiyor ona yardıma gidiyorum bu hafta ordayim oy oy yorgunluktan ölcem yaw :-D
Amiiiiiiiiiiin insaallah ağzın bal yesin çok sağol bacım inşaallah seninde bir tosuncugun olur tombis yanaklı
Bacım kalpleri çeviren Allah dilerse eşine öyle bir evlat isteği verirki sen de şaşarsın. Onun için duandan ve isteğinden asla vaz geçme.Cnm bnm inşaallah gönlündeki bebis gobusundedir bende senin gibi kiz için dualar ediyorum nasip kismet inşaallah olur Allah duysun sesimizi
htc phone ile
Evet canım sana serbest ..tabi anneannesinden kalırsa ..doktor erkeklik organı burada deyince sevinçten kimi görse sarıldı eeeee 5kızı var kadının erkek bebekleri çok seviyor ne yapsın ..
Bacım çok şükür gönlündeki olmuş. Rabbim tamamına erdirsin inşallah kazasız belasız oğlunu al kucağına
Ayyyyyy patlıcam ama artiiiik yaaaaaaaaa adam yine yine yine istemiyor kendimi camdan aticam artık amaaaaaaaaa :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :''( :'(
htc phone ile
De fneeeemmm bitanem iki kizim da doguma gidene kadar kustum afedersin mide fesati gecirdim insaallah pasan yolda canim
Canimmmm tatli dil kullansaydin az cilve ne bileyim iste yalniz kaldiginizda filan anla iste bacim dahada yumusamaSa odun ozaman canim kusura bakma seni uzunce yazi verdim
Ne oldu canim ya nededi dedigim gibi yaptinmi direk gidip soylemeseydin
Canimmmm ordamisin merak ettim yine nededi de canini SIKTI
bacım hamileymişsin hayırlı olsun çok sevindim inşallah gönlündeki olur kucağınada hayırlısı ile alırsın.
İş çok kuzu yaaa annem temizlik yapiyor ona yardıma gidiyorum bu hafta ordayim oy oy yorgunluktan ölcem yaw :-D
Amiiiiiiiiiiin insaallah ağzın bal yesin çok sağol bacım inşaallah seninde bir tosuncugun olur tombis yanaklı
Bacım kalpleri çeviren Allah dilerse eşine öyle bir evlat isteği verirki sen de şaşarsın. Onun için duandan ve isteğinden asla vaz geçme.
Bacım inşaallah Allah tan umudumu kesmiyorum sadece o ol derse olur ınan sen dediğin günden beri ya vedud çekiyorum hergün ama kalbim dayanmıyor çok üzülüyorum kiriliyorum
htc phone ile
Kızlar noooolur banada ayet el kursu okuyun kaç tane olursa aklınıza gelen ne varsa nooolur Allah rızası için eşim ikna olsun yumusasin bende hamile oluyum kiz erkek ondanda vazgeçtim sağlıklı hayırlı olsun yeter artık çok moralim bozuk üzgünüm eşim yine istemiyor içim parçalanıyor kanıyor aciyor :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
htc phone ile
Oyyy uzulme canim birimiz uzulunce hepimiz uzuluyoruz....
Canim sende dogum kontrol hapi kullanicam de ozaman,kullanmaya basladim niyetine kaza kursununa kurban et kendini
Sonrada Nasil oldu bu is deyip isin icinden cik.napalim eniste bey bizi mecbur ediyor bu yollu kullanmaya...
Ben Senin Icin ayetelkursi okurum canim,sayisi onemlimi Yoksa okuyanildigimiz kadarmi?
Ins enistenin kalbi yumusar be zeynomm,sende uzulmezsin prenses bebisini kucagina alirsin
Canim bu adamın merhameti yok mu seviyormu cocugunu kuzum nasil bir baba anlayamadim kazaya kalma mefodlari dene sende baska care birakmadi sana uzulme uzuntunu bolmeye calisiyoruz ama bitanem sen daha iyi bilirsin esini pek ikna olacak gibi degil agla sizlan o zaman ne yapiyor yumusuyormu yada sen cok sabirlisin var bir tane yetwr de se benim esim buyuk konusmayayim yuz lerce kelime sayarim ben sustururum onu ikna edene kadar cabalarim susmam yani lafi tikmak neymis gosterir im yediririm lafi ama ben bunlari esimin huyuna guvenerek yapardim senin esini bilmem sinirli agrasif biri yse sakin olmakta yarar var ben biraz dominant oldugum dan ezdirmem kendimi sinirlendim lutfen pes etme kusuruma bakma sanki sana yapilan hakksizlkk bana yapilmis gibi uzuldum uzun olan yazimdan anlasildigi gibi nediyeyim canim insaallah kati kalbi yumusar Allah yar ve yardimcin olsunKızlar noooolur banada ayet el kursu okuyun kaç tane olursa aklınıza gelen ne varsa nooolur Allah rızası için eşim ikna olsun yumusasin bende hamile oluyum kiz erkek ondanda vazgeçtim sağlıklı hayırlı olsun yeter artık çok moralim bozuk üzgünüm eşim yine istemiyor içim parçalanıyor kanıyor aciyor :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
htc phone ile
yoktur çizgi..çizginin çooooook silik çıkması bile hamileliktir. sabah bir daha yap canım ama bence hamilesin..Evet çok silik bir çizgi var ama o zaten testte varmiydi hic dikkat etmedim bir daha test alacağıma kan testi yaptırayım bari ilk yaptığım o hassas olanlardan di hiçbişey cikmamisti
Defnem anlayamadım ilkinde varmiydi bulantı benim kız da çok kötüydüm sen yine inandirmaya devam et bence paşadir seninki yengene bakma sen o istisnadir kız yükü tuz yükü demişler
canın tuzlumu çekiyor anlamadım yoksa hiç bir şeymi..ağız tadın nasıl ..mesela kızımda benim metalik demir tadı olurdu bunda acı hani sigara içince zehir gibi olurya benim öyle ve hala öyle ve ağzım çok tükürük salgılıyor ve yutamıyorum bunları duyan arkadaş okulda bana taa o zaman erkek demişti doğrumu bilmem..tuzlu ve ekşi aşerdim ben ama sultanda çok tuzlu aşerdim diyor ..galiba bu işin içinden çıkamayacağız..vardı canım dünyam tersine dönmüştü. bunda bir şey yok ne tatlı ne ekşi tuzlu yiyorum canım :26:
aynen bizde seninle birlikte heyecanlanıyoruz ve senin için dua ediyoruz..anneannesi yesin kız kadınında erkek hevesi var demekki benim annemde öyle en çok o sevinecek. 12 olmasınada 5 hafta var of nasıl gececek zaman canımmm ya meraktan çatlayacağım
amaaan kızım ya en kolay yolu ne biliyormusun erkekler sevişme anında mantıklarını kaybederler tam şey olma anında çıkarma de utanarak yazıyorum çarem yok bir kereden bir şey olmaz de içine boşalsın:26::26::26::26::26::26:dayanamaz bayılırlar zaten nasıl korunuyorsunuz siz birde hapmı kondom muAyyyyyy patlıcam ama artiiiik yaaaaaaaaa adam yine yine yine istemiyor kendimi camdan aticam artık amaaaaaaaaa :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :''( :'(
htc phone ile
bacım hamileymişsin hayırlı olsun çok sevindim inşallah gönlündeki olur kucağınada hayırlısı ile alırsın.canııııııımmm nerelerdesin sen nasılsın ...sağol canım benim o zamanlarda yanımda oldun beni destekledin akıl verdin sizin sayenizde canım arkadaşım benim..Allah inşallah sana ve isteyen herkese oğlan nasip eder inşallah..sen dinlenmedesin güzelce dinlen eylülde inşallah paşan yola çıkar ben sana çok inanıyorum...
sağol canımİş çok kuzu yaaa annem temizlik yapiyor ona yardıma gidiyorum bu hafta ordayim oy oy yorgunluktan ölcem yaw :-D
Bacım kalpleri çeviren Allah dilerse eşine öyle bir evlat isteği verirki sen de şaşarsın. Onun için duandan ve isteğinden asla vaz geçme.
Bacım çok şükür gönlündeki olmuş. Rabbim tamamına erdirsin inşallah kazasız belasız oğlunu al kucağına
amaaaan diyemeden geçemiyeceğim yaaa hadi hamile kaldın doğurdun unutma o senden daha çok sevecek kızınızı zaten erkekler kinci değil unutur hemen istemeden yaptın diye başına kakmaz başka çaren yok ...Gönlünden ne kadar geçiyorsa kuzum böyle kandırmak içime sinmiyor nolur ikna olsa yani bu kadar inat niye ben onun dusmanimiyim aklım darmadağın gülom kusuruma bakma noolur benim 4-5 gün kaldı hala inat ediyor bu ay olmazsa taaaa kasim Araliga kalır o zamanda hepten vazgeçer
htc phone ile
Gönlünden ne kadar geçiyorsa kuzum böyle kandırmak içime sinmiyor nolur ikna olsa yani bu kadar inat niye ben onun dusmanimiyim aklım darmadağın gülom kusuruma bakma noolur benim 4-5 gün kaldı hala inat ediyor bu ay olmazsa taaaa kasim Araliga kalır o zamanda hepten vazgeçer
htc phone ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?