Süper Anneler - 2011

Canim benim sen hic merak etme Allah in izniyle pasan yolda ah teyzesinden olsun onun ilk hediyesi kargoyla yollarim ona sen icini ferah tut Allahin izniyle erkek bebegi n olur bizim de insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah

inşallah çatladım teyzesi düşünmen yeter allah seninde gönlüne göre versin inş

vardı canım dünyam tersine dönmüştü. bunda bir şey yok ne tatlı ne ekşi tuzlu yiyorum canım :26:

Evet canım sana serbest ..tabi anneannesinden kalırsa ..doktor erkeklik organı burada deyince sevinçten kimi görse sarıldı eeeee 5kızı var kadının erkek bebekleri çok seviyor ne yapsın ..

anneannesi yesin kız kadınında erkek hevesi var demekki benim annemde öyle en çok o sevinecek. 12 olmasınada 5 hafta var of nasıl gececek zaman canımmm ya meraktan çatlayacağım

Ayyyyyy patlıcam ama artiiiik yaaaaaaaaa adam yine yine yine istemiyor kendimi camdan aticam artık amaaaaaaaaa :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :''( :'(

htc phone ile

Aminn maşallah paşa ya

Benim daha iliskiden sonra 16 gün geçti off merak ediyorum
bacım hamileymişsin hayırlı olsun çok sevindim inşallah gönlündeki olur kucağınada hayırlısı ile alırsın.

Canimmmm tatli dil kullansaydin az cilve ne bileyim iste yalniz kaldiginizda filan anla iste bacim dahada yumusamaSa odun ozaman canim kusura bakma seni uzunce yazi verdim

De fneeeemmm bitanem iki kizim da doguma gidene kadar kustum afedersin mide fesati gecirdim insaallah pasan yolda canim

Iyi geceler kizlar yarin uyandiginizda Istedigimiz guzel Seyleri n hayelden cikip gerceklesmesi duasiyla hayirli ve mutlu geceler

Canimmmm tatli dil kullansaydin az cilve ne bileyim iste yalniz kaldiginizda filan anla iste bacim dahada yumusamaSa odun ozaman canim kusura bakma seni uzunce yazi verdim

Ne oldu canim ya nededi dedigim gibi yaptinmi direk gidip soylemeseydin

Canimmmm ordamisin merak ettim yine nededi de canini SIKTI

Bi tane yeter mis ya bu da olmasaydı naapicaktin diyor daha lafı açar açmaz ağzıma tikti konusturmadi hiç çok moralim bozuk çok kırılıyorum çok fazla :'(

htc phone ile

Kızlar noooolur banada ayet el kursu okuyun kaç tane olursa aklınıza gelen ne varsa nooolur Allah rızası için eşim ikna olsun yumusasin bende hamile oluyum kiz erkek ondanda vazgeçtim sağlıklı hayırlı olsun yeter artık çok moralim bozuk üzgünüm eşim yine istemiyor içim parçalanıyor kanıyor aciyor :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

htc phone ile

Oyyy uzulme canim birimiz uzulunce hepimiz uzuluyoruz....
Canim sende dogum kontrol hapi kullanicam de ozaman,kullanmaya basladim niyetine kaza kursununa kurban et kendini
Sonrada Nasil oldu bu is deyip isin icinden cik.napalim eniste bey bizi mecbur ediyor bu yollu kullanmaya...
Ben Senin Icin ayetelkursi okurum canim,sayisi onemlimi Yoksa okuyanildigimiz kadarmi?
Ins enistenin kalbi yumusar be zeynomm,sende uzulmezsin prenses bebisini kucagina alirsin

Gönlünden ne kadar geçiyorsa kuzum böyle kandırmak içime sinmiyor nolur ikna olsa yani bu kadar inat niye ben onun dusmanimiyim aklım darmadağın gülom kusuruma bakma noolur benim 4-5 gün kaldı hala inat ediyor bu ay olmazsa taaaa kasim Araliga kalır o zamanda hepten vazgeçer

htc phone ile

Canim bu adamın merhameti yok mu seviyormu cocugunu kuzum nasil bir baba anlayamadim kazaya kalma mefodlari dene sende baska care birakmadi sana uzulme uzuntunu bolmeye calisiyoruz ama bitanem sen daha iyi bilirsin esini pek ikna olacak gibi degil agla sizlan o zaman ne yapiyor yumusuyormu yada sen cok sabirlisin var bir tane yetwr de se benim esim buyuk konusmayayim yuz lerce kelime sayarim ben sustururum onu ikna edene kadar cabalarim susmam yani lafi tikmak neymis gosterir im yediririm lafi ama ben bunlari esimin huyuna guvenerek yapardim senin esini bilmem sinirli agrasif biri yse sakin olmakta yarar var ben biraz dominant oldugum dan ezdirmem kendimi sinirlendim lutfen pes etme kusuruma bakma sanki sana yapilan hakksizlkk bana yapilmis gibi uzuldum uzun olan yazimdan anlasildigi gibi nediyeyim canim insaallah kati kalbi yumusar Allah yar ve yardimcin olsun

yoktur çizgi..çizginin çooooook silik çıkması bile hamileliktir. sabah bir daha yap canım ama bence hamilesin..

vardı canım dünyam tersine dönmüştü. bunda bir şey yok ne tatlı ne ekşi tuzlu yiyorum canım :26:
canın tuzlumu çekiyor anlamadım yoksa hiç bir şeymi..ağız tadın nasıl ..mesela kızımda benim metalik demir tadı olurdu bunda acı hani sigara içince zehir gibi olurya benim öyle ve hala öyle ve ağzım çok tükürük salgılıyor ve yutamıyorum bunları duyan arkadaş okulda bana taa o zaman erkek demişti doğrumu bilmem..tuzlu ve ekşi aşerdim ben ama sultanda çok tuzlu aşerdim diyor ..galiba bu işin içinden çıkamayacağız..

anneannesi yesin kız kadınında erkek hevesi var demekki benim annemde öyle en çok o sevinecek. 12 olmasınada 5 hafta var of nasıl gececek zaman canımmm ya meraktan çatlayacağım
aynen bizde seninle birlikte heyecanlanıyoruz ve senin için dua ediyoruz..

Ayyyyyy patlıcam ama artiiiik yaaaaaaaaa adam yine yine yine istemiyor kendimi camdan aticam artık amaaaaaaaaa :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :''( :'(

htc phone ile
amaaan kızım ya en kolay yolu ne biliyormusun erkekler sevişme anında mantıklarını kaybederler tam şey olma anında çıkarma de utanarak yazıyorum çarem yok bir kereden bir şey olmaz de içine boşalsın:26::26::26::26::26::26:dayanamaz bayılırlar zaten nasıl korunuyorsunuz siz birde hapmı kondom mu

amaaaan diyemeden geçemiyeceğim yaaa hadi hamile kaldın doğurdun unutma o senden daha çok sevecek kızınızı zaten erkekler kinci değil unutur hemen istemeden yaptın diye başına kakmaz başka çaren yok ...

Inan seni cok iyi anliyorum
Benim kuzenim var 3 cocugu vardi
Karisi istiyor,o asla olmaz diyordu Sonra karisi 4.hamile kaldi basta kizdi simdi kizini yere koymuyor.esi her aksam yanyana yatiyorlar beni yanlarina almiyor diyor,ne kadar yorgun olursa olsun,yemegi hep once kizina yediriyor
Senin yerine kendimi koyuyorumda bende boyle oyunlarla yapmaya korkarim,aklima binbir turlu sey gelir,sorumluluğu insan tek basına kaldıramaz

Canim kayinvalidenden yardim istesen tehtit etsin,hakkimi Helal etmem gibi...
Tabi aranizdaki bagi bilmiyorum acabilicenmi konuyu,herkayinvalide oglunun Bir sürü cocugu Olsun ister
Benim amcam babami tehtit etmisti Bir cocuk daha yapamazsan evime birdaha gelme diye ciddi ciddi benden tam 9 sene Sonra erkek kardesim oldu

Sana malesef Dua etmekten baska elimizden Bisey gelmiyor bebegim
Rabbim Esinin kalbini yumusatir,evinizin baharini getirir
Sana ayetelkursi okudum canim
Devamda edecegim optum ama sende ümitsizliğe düsme duanı kesme
Eşinin yanına git,dert ortağım oyalayacağım bir kizim olsun istiyorum söz senden artık bişey istemiycem,mesela daha cok dışarı çıkabilirsin arkadaslarinla-bende kızımla ilgilenirim bana bunu cok görme de(kesin demissindir gerçi)

Kizlar herkese iyi geceler yarin sabahki yepYeni Bir maratonta görüsmek üzere.. Öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…