- 2 Nisan 2012
- 1.025
- 81
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.041
KInsaallah nice 5500 sayfalara belki o zamanda gelinler devam ettirir insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah simdi zeynomun prensesi ve sirasiyla bizim pasalar 1 foreverım 2defnem 3 reyyaneham 4 calikusum 5 bademim 6 benim sipa) kizlar bir yanlis lik yapti son yukledigim resim ilk basta gozukuyor simdi en alttaki zeynomun prensesi nden sagdan baslayarak sirayi bulun ))
canım foreverımın dediği gibi facedeki nub teorisinde arkadaşlara göster onu sen onlar anlıyorlar, inşallah gönlündeki olur cnm.Eki Görüntüle 1142563 burda bebeğim 11 hafta 6 günlük lütfen nub teorisinten anlayan varsa bi yorum. orkdm gürbet güzeli nerelerdesiniz ve anlayan arkadaşlar lütfenn
canımmmmm seni bırakıp başka topiklere nasıl gideriz anca beraber kanca beraber. daha oğluşlarımızın olacağı haberini paylaşacağız inşallah.Hepiniz birden nereye gittiniz yoksa beni birakip baska topik mi actiniz ben napcam sizsiz uzuntumu kim bolecek sevincimi kim carpacak yaaa zeynooom reyyaneham bademim calikusum foreverım defnemm nerdesiniz yaaaaaa
canım senin hamişliğin netleşmedimiki inşallah hamisindir, habersiz bırakma yarın test soncunu hemen yaz.Doktora ne zaman gideyim kızlar kese ne zaman görülür bilen varsa yazsın lütfen
foreverım gözün aydın canım bir kez daha, sağlıkla kucağına al bebişini inşallah bizde sana böyle oğluşumuz olacağı haberlerini bir bir veririz, dua et bize canım öpüyorum seni.....Kızlar kusura bakmayın beklettim sizleri geçmişide okudum biraz. beni merak etmişsiniz evet doktora gittik bebeğim sağlıklı kocaman olmuş pipiyi de gördük garantiledik erkekmiş şükür sağlıklıya elini ayağını herşeyini gördük darısı başınıza Allah hepinize nasip etsin inşallah çok mutluyum ...
ay inşallah defnem sağlıkla sendende güzel haberleri alırız birtanem. oğlusun olacağı haberini verirsin, herkesten istediği cinsiyeti tutturduğu haberlerini alırız inş.Teyzesi yesin onun pipisini insallah kucagina almayida nasip etsin canim. Kiz vallahi tutturdun masallah subanallah darisi basima bacimm demistin ya benim bebek ortadaydi sonra saga gecti benim yaramazda saga gecti ay gidisatim ayni senin gibi sonumda senin gibi olur ins pipiyi gorsemde rahatlasam :)))
canım bende okuycam inş. sana ayetel kürsi inş. allahım eşinin kalbine yumuşama versin. seni çok iyi anlıyorum istemeyen bir eşle yola çıkmak çok yorucu ve zor. inşallah herşey dilediğin gibi olur.Kızlar noooolur banada ayet el kursu okuyun kaç tane olursa aklınıza gelen ne varsa nooolur Allah rızası için eşim ikna olsun yumusasin bende hamile oluyum kiz erkek ondanda vazgeçtim sağlıklı hayırlı olsun yeter artık çok moralim bozuk üzgünüm eşim yine istemiyor içim parçalanıyor kanıyor aciyor :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
htc phone ile
Sakın ol bademim,kendi kendine ne varki her zamanki beraberlik dekızlar heyecen yapmam diyordum ama ovu günü için geri sayarken bilemezsiniz nasıl heyecanlıyımsankı garantisi varmış gibi inşallah sağlıklı birer prenslerimiz olsun
HTML:
Canim bende merak ettim Birde begeni gelmiş one oluyor canım bilmiyorum kusura bakma
cnm tebrık ederım yuce rabbım tamamına erdırsın....cok sevındım...uyguladıklarını yazacaktın bıze unutma....Evet canım sana serbest ..tabi anneannesinden kalırsa ..doktor erkeklik organı burada deyince sevinçten kimi görse sarıldı eeeee 5kızı var kadının erkek bebekleri çok seviyor ne yapsın ..
bacım hamileymişsin hayırlı olsun çok sevindim inşallah gönlündeki olur kucağınada hayırlısı ile alırsın.
cnm sen nerelerdesın ya merak ettım senı...İş çok kuzu yaaa annem temizlik yapiyor ona yardıma gidiyorum bu hafta ordayim oy oy yorgunluktan ölcem yaw :-D
Amiiiiiiiiiiin insaallah ağzın bal yesin çok sağol bacım inşaallah seninde bir tosuncugun olur tombis yanaklı
Bacım kalpleri çeviren Allah dilerse eşine öyle bir evlat isteği verirki sen de şaşarsın. Onun için duandan ve isteğinden asla vaz geçme.
Bacım çok şükür gönlündeki olmuş. Rabbim tamamına erdirsin inşallah kazasız belasız oğlunu al kucağına
Canim bu adamın merhameti yok mu seviyormu cocugunu kuzum nasil bir baba anlayamadim kazaya kalma mefodlari dene sende baska care birakmadi sana uzulme uzuntunu bolmeye calisiyoruz ama bitanem sen daha iyi bilirsin esini pek ikna olacak gibi degil agla sizlan o zaman ne yapiyor yumusuyormu yada sen cok sabirlisin var bir tane yetwr de se benim esim buyuk konusmayayim yuz lerce kelime sayarim ben sustururum onu ikna edene kadar cabalarim susmam yani lafi tikmak neymis gosterir im yediririm lafi ama ben bunlari esimin huyuna guvenerek yapardim senin esini bilmem sinirli agrasif biri yse sakin olmakta yarar var ben biraz dominant oldugum dan ezdirmem kendimi sinirlendim lutfen pes etme kusuruma bakma sanki sana yapilan hakksizlkk bana yapilmis gibi uzuldum uzun olan yazimdan anlasildigi gibi nediyeyim canim insaallah kati kalbi yumusar Allah yar ve yardimcin olsun
amaaaan diyemeden geçemiyeceğim yaaa hadi hamile kaldın doğurdun unutma o senden daha çok sevecek kızınızı zaten erkekler kinci değil unutur hemen istemeden yaptın diye başına kakmaz başka çaren yok ...
Inan seni cok iyi anliyorum
Benim kuzenim var 3 cocugu vardi
Karisi istiyor,o asla olmaz diyordu Sonra karisi 4.hamile kaldi basta kizdi simdi kizini yere koymuyor.esi her aksam yanyana yatiyorlar beni yanlarina almiyor diyor,ne kadar yorgun olursa olsun,yemegi hep once kizina yediriyor
Senin yerine kendimi koyuyorumda bende boyle oyunlarla yapmaya korkarim,aklima binbir turlu sey gelir,sorumluluğu insan tek basına kaldıramaz
Canim kayinvalidenden yardim istesen tehtit etsin,hakkimi Helal etmem gibi...
Tabi aranizdaki bagi bilmiyorum acabilicenmi konuyu,herkayinvalide oglunun Bir sürü cocugu Olsun ister
Benim amcam babami tehtit etmisti Bir cocuk daha yapamazsan evime birdaha gelme diye ciddi ciddi benden tam 9 sene Sonra erkek kardesim oldu
Sana malesef Dua etmekten baska elimizden Bisey gelmiyor bebegim
Rabbim Esinin kalbini yumusatir,evinizin baharini getirir
Sana ayetelkursi okudum canim
Devamda edecegim optum ama sende ümitsizliğe düsme duanı kesme
Eşinin yanına git,dert ortağım oyalayacağım bir kizim olsun istiyorum söz senden artık bişey istemiycem,mesela daha cok dışarı çıkabilirsin arkadaslarinla-bende kızımla ilgilenirim bana bunu cok görme de(kesin demissindir gerçi)
Allah razı olsun ağzına sağlık bacım Allah sağlıklı bir tosuncuk nasip etsin sanada hemen hemen herşeyi dedim aklıma birseyde gelmiyor artık ınan bide böyle diyim bakiim aha hafta sonu deneme yapmam lazım di ama nerdeeeee :'( :-X :'( :'' ' ' '(
Kizlar herkese iyi geceler yarin sabahki yepYeni Bir maratonta görüsmek üzere.. Öpüldünüz
canım foreverımın dediği gibi facedeki nub teorisinde arkadaşlara göster onu sen onlar anlıyorlar, inşallah gönlündeki olur cnm.
canımmmmm seni bırakıp başka topiklere nasıl gideriz anca beraber kanca beraber. daha oğluşlarımızın olacağı haberini paylaşacağız inşallah.
canım senin hamişliğin netleşmedimiki inşallah hamisindir, habersiz bırakma yarın test soncunu hemen yaz.
foreverım gözün aydın canım bir kez daha, sağlıkla kucağına al bebişini inşallah bizde sana böyle oğluşumuz olacağı haberlerini bir bir veririz, dua et bize canım öpüyorum seni.....
ay inşallah defnem sağlıkla sendende güzel haberleri alırız birtanem. oğlusun olacağı haberini verirsin, herkesten istediği cinsiyeti tutturduğu haberlerini alırız inş.
canım bende okuycam inş. sana ayetel kürsi inş. allahım eşinin kalbine yumuşama versin. seni çok iyi anlıyorum istemeyen bir eşle yola çıkmak çok yorucu ve zor. inşallah herşey dilediğin gibi olur.
canım foreverımın dediği gibi facedeki nub teorisinde arkadaşlara göster onu sen onlar anlıyorlar, inşallah gönlündeki olur cnm.
canımmmmm seni bırakıp başka topiklere nasıl gideriz anca beraber kanca beraber. daha oğluşlarımızın olacağı haberini paylaşacağız inşallah.
canım senin hamişliğin netleşmedimiki inşallah hamisindir, habersiz bırakma yarın test soncunu hemen yaz.
foreverım gözün aydın canım bir kez daha, sağlıkla kucağına al bebişini inşallah bizde sana böyle oğluşumuz olacağı haberlerini bir bir veririz, dua et bize canım öpüyorum seni.....
ay inşallah defnem sağlıkla sendende güzel haberleri alırız birtanem. oğlusun olacağı haberini verirsin, herkesten istediği cinsiyeti tutturduğu haberlerini alırız inş.
canım bende okuycam inş. sana ayetel kürsi inş. allahım eşinin kalbine yumuşama versin. seni çok iyi anlıyorum istemeyen bir eşle yola çıkmak çok yorucu ve zor. inşallah herşey dilediğin gibi olur.
kızlar heyecen yapmam diyordum ama ovu günü için geri sayarken bilemezsiniz nasıl heyecanlıyımsankı garantisi varmış gibi inşallah sağlıklı birer prenslerimiz olsun
Ayyy canim beni cok mutlu ettin icim rahatladi .ins dedigin gibi olup benimde bir oglusum olur .bugun 11 de tekrar beraberlik oldu artık bakalim sonucu ogrenmeye2 hafta var simdi sabır zamani
Gönlünden ne kadar geçiyorsa kuzum böyle kandırmak içime sinmiyor nolur ikna olsa yani bu kadar inat niye ben onun dusmanimiyim aklım darmadağın gülom kusuruma bakma noolur benim 4-5 gün kaldı hala inat ediyor bu ay olmazsa taaaa kasim Araliga kalır o zamanda hepten vazgeçer
htc phone ile
vardı canım dünyam tersine dönmüştü. bunda bir şey yok ne tatlı ne ekşi tuzlu yiyorum canım :26:
bacım hamileymişsin hayırlı olsun çok sevindim inşallah gönlündeki olur kucağınada hayırlısı ile alırsın.
sağolasın bacım dualarına benide katmayı unutma inan ben dualarımdan eksik etmiyorum seni daha dün buraya seni yazmistım
İş çok kuzu yaaa annem temizlik yapiyor ona yardıma gidiyorum bu hafta ordayim oy oy yorgunluktan ölcem yaw :-D
Amiiiiiiiiiiin insaallah ağzın bal yesin çok sağol bacım inşaallah seninde bir tosuncugun olur tombis yanaklı
Bacım kalpleri çeviren Allah dilerse eşine öyle bir evlat isteği verirki sen de şaşarsın. Onun için duandan ve isteğinden asla vaz geçme.
Bacım çok şükür gönlündeki olmuş. Rabbim tamamına erdirsin inşallah kazasız belasız oğlunu al kucağına
yoktur çizgi..çizginin çooooook silik çıkması bile hamileliktir. sabah bir daha yap canım ama bence hamilesin..
testim yoktu yapamadım merakla bekliyom insallah dediğin gibidir
canın tuzlumu çekiyor anlamadım yoksa hiç bir şeymi..ağız tadın nasıl ..mesela kızımda benim metalik demir tadı olurdu bunda acı hani sigara içince zehir gibi olurya benim öyle ve hala öyle ve ağzım çok tükürük salgılıyor ve yutamıyorum bunları duyan arkadaş okulda bana taa o zaman erkek demişti doğrumu bilmem..tuzlu ve ekşi aşerdim ben ama sultanda çok tuzlu aşerdim diyor ..galiba bu işin içinden çıkamayacağız..
aynen bizde seninle birlikte heyecanlanıyoruz ve senin için dua ediyoruz..
amaaan kızım ya en kolay yolu ne biliyormusun erkekler sevişme anında mantıklarını kaybederler tam şey olma anında çıkarma de utanarak yazıyorum çarem yok bir kereden bir şey olmaz de içine boşalsın:26::26::26::26::26::26:dayanamaz bayılırlar zaten nasıl korunuyorsunuz siz birde hapmı kondom mu
bacım hamileymişsin hayırlı olsun çok sevindim inşallah gönlündeki olur kucağınada hayırlısı ile alırsın.canııııııımmm nerelerdesin sen nasılsın ...sağol canım benim o zamanlarda yanımda oldun beni destekledin akıl verdin sizin sayenizde canım arkadaşım benim..Allah inşallah sana ve isteyen herkese oğlan nasip eder inşallah..sen dinlenmedesin güzelce dinlen eylülde inşallah paşan yola çıkar ben sana çok inanıyorum...
sağol canım
İnşallah canım
hakkında hayırlısı olsun allah gönlündekini nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?