Süper Anneler - 2011

çooooook tatlılar yaa bizimkilerde böyle olrmu kızlar..

Eki Görüntüle 1142563 burda bebeğim 11 hafta 6 günlük lütfen nub teorisinten anlayan varsa bi yorum. orkdm gürbet güzeli nerelerdesiniz ve anlayan arkadaşlar lütfenn
canım foreverımın dediği gibi facedeki nub teorisinde arkadaşlara göster onu sen onlar anlıyorlar, inşallah gönlündeki olur cnm.

Hepiniz birden nereye gittiniz yoksa beni birakip baska topik mi actiniz ben napcam sizsiz uzuntumu kim bolecek sevincimi kim carpacak yaaa zeynooom reyyaneham bademim calikusum foreverım defnemm nerdesiniz yaaaaaa
canımmmmm seni bırakıp başka topiklere nasıl gideriz anca beraber kanca beraber. daha oğluşlarımızın olacağı haberini paylaşacağız inşallah.

Doktora ne zaman gideyim kızlar kese ne zaman görülür bilen varsa yazsın lütfen
canım senin hamişliğin netleşmedimiki inşallah hamisindir, habersiz bırakma yarın test soncunu hemen yaz.

foreverım gözün aydın canım bir kez daha, sağlıkla kucağına al bebişini inşallah bizde sana böyle oğluşumuz olacağı haberlerini bir bir veririz, dua et bize canım öpüyorum seni.....

ay inşallah defnem sağlıkla sendende güzel haberleri alırız birtanem. oğlusun olacağı haberini verirsin, herkesten istediği cinsiyeti tutturduğu haberlerini alırız inş.
canım bende okuycam inş. sana ayetel kürsi inş. allahım eşinin kalbine yumuşama versin. seni çok iyi anlıyorum istemeyen bir eşle yola çıkmak çok yorucu ve zor. inşallah herşey dilediğin gibi olur.

kızlar heyecen yapmam diyordum ama ovu günü için geri sayarken bilemezsiniz nasıl heyecanlıyım sankı garantisi varmış gibi inşallah sağlıklı birer prenslerimiz olsun

topiği açamıyorum bari kapatayım kızlar herkese iyi geceler tatlı rüyalar canlar...... dualarımıza kavuşup mutlu olacağımız günlere uyanmak dileğiyle.......

Günaydın canlarım
Yepyeni bir günde hepinizi öpüyorum

kızlar heyecen yapmam diyordum ama ovu günü için geri sayarken bilemezsiniz nasıl heyecanlıyım sankı garantisi varmış gibi inşallah sağlıklı birer prenslerimiz olsun
Sakın ol bademim,kendi kendine ne varki her zamanki beraberlik de
Sadece cizgi takibi yapıyorum de.
Stress ini minimuma indirmeye çalış ,düşünme cok.hadi kolay gelsin ins tutturursun tosunumuzu alırdin hayirlisiyla kucagina

Son düzenleme:
Evet canım sana serbest ..tabi anneannesinden kalırsa ..doktor erkeklik organı burada deyince sevinçten kimi görse sarıldı eeeee 5kızı var kadının erkek bebekleri çok seviyor ne yapsın ..
cnm tebrık ederım yuce rabbım tamamına erdırsın....cok sevındım...uyguladıklarını yazacaktın bıze unutma....

Gunaydin bacilar akşam yattım ama uyuyamadim döndüm durdum sabahta böyle yağmur kasvet içim daralıyor :-( :-( :-( :-( :-( :-( eşimle de konuşmak bile istemiyorum zoraki bir iki kelime ediyorum :'(

htc phone ile

Yok ya bacım bizim adam yumuşak görünür ama çok inattir birşey de çok üstüne gidince şeref meselesi yapar ölür de ikna olmaz taş duvar olur inada bindirmeden ikna etmeye çalışıyorum pes etmez o kolay kolay ilk cocuga 1.5 sene soyledim düşün

htc phone ile

amaaaan diyemeden geçemiyeceğim yaaa hadi hamile kaldın doğurdun unutma o senden daha çok sevecek kızınızı zaten erkekler kinci değil unutur hemen istemeden yaptın diye başına kakmaz başka çaren yok ...

Bizimki kaynana gibi aynı söyler Hiiic çekinmez bi ben edepsiz olamadım şu adam gibi ah ah gülom bakalim hafta sonu ne olacak çok fazla sıkıntıdayim anlatamam bacım :-( :-(

Allah razı olsun cnm bnm pasana kavuştursun bende size okuyacağım inşaallah Rabbim kabul buyurur

htc phone ile

Sabah sabah benim sıkıntım la kapladim topigi halinizi helal edin bacilar
Ben 313 ayet el kursi okuyacağım yumusasin diye her 313 bir DUA oluyor bacilarim sizlerde vakit buldukça okuyun hepimiz için dua edelim Allah verir ne verirse bizede gonlumuzdekini nasip eylesin hayırlısıyla inşaallah

htc phone ile

inş . canım rabbim herkesin her iki cinsiyeti tattırsın. canım ben fes . bulamadım gurubu yabancı bi site var sadece omuki.

Canim benim heyecan yapma daha sakin ol insaallah gelir pasalar ben esimi bulabilirsem ne yapcam bilmiyorum insaallah o gelmeden buyuyup catlamaz canim sen doktor bulmus tun ne zaman gidiyor sun gunduz leri de aktif ol senj buralarda gormek istiyoruz

Benim bitanecik arkadaslarim g

Hayirli sabah lar gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah zeynoma kiraz.dudakli bir kiz evladi bademime defneme calikusuma reyyaneha ma ve tum isteyenlere ve bana hayirlisindan saglikli birsekilde tosunumuz olsun insaallah zeynomunda prensesi gelsin foreverım in pasasi hepsine abilik etsin inşaallah

Son düzenleme:

zeynep neyle korunuyorsunuz sen korunuyorsan yapacak bişey yok kaza süsü verecekmişsin birde allahümme ya vedut oku devamlı çaktırmadan yüzüne üfle çocuk mevzusunu açmadan önce oku sonra söyle hani anlamı agzını dilini bagla demek bişey diyemez

vardı canım dünyam tersine dönmüştü. bunda bir şey yok ne tatlı ne ekşi tuzlu yiyorum canım :26:

aa kızım o zaman kesin erkek bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…