- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.061
Evet yaa en iyisi ayrı ayrı yazmakKizlar ya alintilar ic ice gecio kim kime ne cevap vermis cözemiyorum neden böyle oluyor ki?
Evet yaa en iyisi ayrı ayrı yazmak
Sabah sabah benim sıkıntım la kapladim topigi halinizi helal edin bacilar
Ben 313 ayet el kursi okuyacağım yumusasin diye her 313 bir DUA oluyor bacilarim sizlerde vakit buldukça okuyun hepimiz için dua edelim Allah verir ne verirse bizede gonlumuzdekini nasip eylesin hayırlısıyla inşaallah
htc phone ile
Benim bitanecik arkadaslarim g
Hayirli sabah lar gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah zeynoma kiraz.dudakli bir kiz evladi bademime defneme calikusuma reyyaneha ma ve tum isteyenlere ve bana hayirlisindan saglikli birsekilde tosunumuz olsun insaallah zeynomunda prensesi gelsin foreverım in pasasi hepsine abilik etsin inşaallah
zeynep neyle korunuyorsunuz sen korunuyorsan yapacak bişey yok kaza süsü verecekmişsin birde allahümme ya vedut oku devamlı çaktırmadan yüzüne üfle çocuk mevzusunu açmadan önce oku sonra söyle hani anlamı agzını dilini bagla demek bişey diyemez
aa kızım o zaman kesin erkek bence
bacım hamileymişsin hayırlı olsun çok sevindim inşallah gönlündeki olur kucağınada hayırlısı ile alırsın.
sağolasın bacım dualarına benide katmayı unutma inan ben dualarımdan eksik etmiyorum seni daha dün buraya seni yazmistım
yoktur çizgi..çizginin çooooook silik çıkması bile hamileliktir. sabah bir daha yap canım ama bence hamilesin..
testim yoktu yapamadım merakla bekliyom insallah dediğin gibidir
canın tuzlumu çekiyor anlamadım yoksa hiç bir şeymi..ağız tadın nasıl ..mesela kızımda benim metalik demir tadı olurdu bunda acı hani sigara içince zehir gibi olurya benim öyle ve hala öyle ve ağzım çok tükürük salgılıyor ve yutamıyorum bunları duyan arkadaş okulda bana taa o zaman erkek demişti doğrumu bilmem..tuzlu ve ekşi aşerdim ben ama sultanda çok tuzlu aşerdim diyor ..galiba bu işin içinden çıkamayacağız..
aynen bizde seninle birlikte heyecanlanıyoruz ve senin için dua ediyoruz..
amaaan kızım ya en kolay yolu ne biliyormusun erkekler sevişme anında mantıklarını kaybederler tam şey olma anında çıkarma de utanarak yazıyorum çarem yok bir kereden bir şey olmaz de içine boşalsın:26::26::26::26::26::26:dayanamaz bayılırlar zaten nasıl korunuyorsunuz siz birde hapmı kondom mu
Hap london olsa kolay eşim korunuyor tedbiri de elden bırakmıyor çocuk istediğimi biliyor ben bi diyim inşaallah uyanmaz bacım
zeynom inanki bu cinsiyet işi iki kişilik bir şey değil. gerçi öyle bir izlenim oluştu ki senin eşin çocuk istemiyor çocuk olayı da aynı şekilde. hadi kaza falan olsa hamilelik ve doğum sürecinde burnundan getirir. o yüzden bol bol dua edelim inşallah kocanın fikirleri değişsin. sen kaç tane istersen okurum bacım dualarım seninle
Bende rızasıyla olsun diyorum yine şansımı denicem bu sefer kabul etse inşaallah yaaa derim sana hiç sorun çıkarmam diye belki ise yarar
Ben 313 tane okuyacağım bacım dualarinin kabulü için bu kadar okunması gerekmiş sende ne kadar istersen toplariz bir 313 daha olur ne diyosun
htc phone ile
Onuda okurum bacım bu akşamdan itibaren inşaallah ise yarar sagolasın deva Allah tan
aa kızım o zaman kesin erkek bence
bacım hamileymişsin hayırlı olsun çok sevindim inşallah gönlündeki olur kucağınada hayırlısı ile alırsın.
sağolasın bacım dualarına benide katmayı unutma inan ben dualarımdan eksik etmiyorum seni daha dün buraya seni yazmistım
Hap london olsa kolay eşim korunuyor tedbiri de elden bırakmıyor çocuk istediğimi biliyor ben bi diyim inşaallah uyanmaz bacım
Bende rızasıyla olsun diyorum yine şansımı denicem bu sefer kabul etse inşaallah yaaa derim sana hiç sorun çıkarmam diye belki ise yarar
Ben 313 tane okuyacağım bacım dualarinin kabulü için bu kadar okunması gerekmiş sende ne kadar istersen toplariz bir 313 daha olur ne diyosun
htc phone ile
çok iyi olur canım okuyabilecek hamile arkadaşlara dağıt kalanını ben okurum kaç tane kalırsa 100 200 sorun yok :)
nub teorisine göre bebegin cinsiyeti yaz pembe mavi ayicik var gruba Katılma isteği gönder kabul ederler canıminş . canım rabbim herkesin her iki cinsiyeti tattırsın. canım ben fes . bulamadım gurubu yabancı bi site var sadece omuki.
evet benimde kafam karıştı bir süre alıntı yapmadan isimle cevap yazalımKizlar ya alintilar ic ice gecio kim kime ne cevap vermis cözemiyorum neden böyle oluyor ki?
ben okurum kaç tane okuduğumu haber veririm belirli bir süre varmıHamis bacılarım Allah rızası için 313 tane ayet el kursi okuyabilirmisiniz kaç tane olursa toplami bu kadar olacak sizin duaniz kabul olur eşimin yumuşaması için sağlıklı hayirlirlu bereketli bir evlat için Allah razı olsun sizden
htc phone ile
Ben bugun gezmeye gidiyor um gelince gorusuruz hepinizi optum
çalıkuşum o geceyi denemeyi, yapacağımız takviye işleri düşününce kalp atışımı hissediyorum valla, ellerimde değişiklik terleme oluyo kız hiç böyle olacağını düşünmemiştimGünaydın canlarım
Yepyeni bir günde hepinizi öpüyorum
Sakın ol bademim,kendi kendine ne varki her zamanki beraberlik de
Sadece cizgi takibi yapıyorum de.
Stress ini minimuma indirmeye çalış ,düşünme cok.hadi kolay gelsin ins tutturursun tosunumuzu alırdin hayirlisiyla kucagina
canımcım ben dr u buldum çatlamaya yakın gideyim diyorum, bana fikir verin doğrumu yapıyorum, yoksa daha erken mi gideyim. inş çatlamada eşin yanında olur bu ayı es geçmezsin cnm heyecanlı oluyormus catladım canım, tahmin etmiyordum böyle heyecanlanacağımı, hayırlısı bakalımCanim benim heyecan yapma daha sakin ol insaallah gelir pasalar ben esimi bulabilirsem ne yapcam bilmiyorum insaallah o gelmeden buyuyup catlamaz canim sen doktor bulmus tun ne zaman gidiyor sun gunduz leri de aktif ol senj buralarda gormek istiyoruz
Ne ignesi canim catlatma ignesi mi bacimii gezmeler bacım...doktor banada iğne yazmış bende hem iğnemi olcam hemde gezcem azcık fazla yedım :)
çalıkuşum o geceyi denemeyi, yapacağımız takviye işleri düşününce kalp atışımı hissediyorum valla, ellerimde değişiklik terleme oluyo kız hiç böyle olacağını düşünmemiştimbu ilk deneme ondanmı acaba???? hayırlısı inş çok sürmez prensime hamiş kalırım, hep beraber kalırız inşallah canım arkadaşlarım
canımcım ben dr u buldum çatlamaya yakın gideyim diyorum, bana fikir verin doğrumu yapıyorum, yoksa daha erken mi gideyim. inş çatlamada eşin yanında olur bu ayı es geçmezsin cnm heyecanlı oluyormus catladım canım, tahmin etmiyordum böyle heyecanlanacağımı, hayırlısı bakalım
Canım bende elimden geldigince okurum sayısıni sana bildiririm fazla okuyamasam kusura bakma çünkü yusuf süresi birde dualarım varHamis bacılarım Allah rızası için 313 tane ayet el kursi okuyabilirmisiniz kaç tane olursa toplami bu kadar olacak sizin duaniz kabul olur eşimin yumuşaması için sağlıklı hayirlirlu bereketli bir evlat için Allah razı olsun sizden
htc phone ile
kızlar temizlik işim çok var valla anneminkini ablamınkini bitirdik benimki kaldı yarın halıları yıkayacağız terasta ama havalarda açmadı gitti hep yağıyor okullar kapanmadan bir bitirsem..mis gibi olsun istiyorum evimin önereceğiniz temizlik markası varmı ...
Canım bende elimden geldigince okurum sayısıni sana bildiririm fazla okuyamasam kusura bakma çünkü yusuf süresi birde dualarım var
Canım bırak hali maliyi oğlanı zorlama kendini yorma
ben okurum kaç tane okuduğumu haber veririm belirli bir süre varmı
kızlar temizlik işim çok var valla anneminkini ablamınkini bitirdik benimki kaldı yarın halıları yıkayacağız terasta ama havalarda açmadı gitti hep yağıyor okullar kapanmadan bir bitirsem..mis gibi olsun istiyorum evimin önereceğiniz temizlik markası varmı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?