Süper Anneler - 2011

zeynom inanki bu cinsiyet işi iki kişilik bir şey değil. gerçi öyle bir izlenim oluştu ki senin eşin çocuk istemiyor çocuk olayı da aynı şekilde. hadi kaza falan olsa hamilelik ve doğum sürecinde burnundan getirir. o yüzden bol bol dua edelim inşallah kocanın fikirleri değişsin. sen kaç tane istersen okurum bacım dualarım seninle

Günaydın canım inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin

Onuda okurum bacım bu akşamdan itibaren inşaallah ise yarar sagolasın deva Allah tan

Son düzenleme:

Hamis bacılarım Allah rızası için 313 tane ayet el kursi okuyabilirmisiniz kaç tane olursa toplami bu kadar olacak sizin duaniz kabul olur eşimin yumuşaması için sağlıklı hayirlirlu bereketli bir evlat için Allah razı olsun sizden

htc phone ile

inş . canım rabbim herkesin her iki cinsiyeti tattırsın. canım ben fes . bulamadım gurubu yabancı bi site var sadece omuki.
nub teorisine göre bebegin cinsiyeti yaz pembe mavi ayicik var gruba Katılma isteği gönder kabul ederler canım

Kizlar ya alintilar ic ice gecio kim kime ne cevap vermis cözemiyorum neden böyle oluyor ki?
evet benimde kafam karıştı bir süre alıntı yapmadan isimle cevap yazalım

ben okurum kaç tane okuduğumu haber veririm belirli bir süre varmı

çalıkuşum o geceyi denemeyi, yapacağımız takviye işleri düşününce kalp atışımı hissediyorum valla, ellerimde değişiklik terleme oluyo kız hiç böyle olacağını düşünmemiştim bu ilk deneme ondanmı acaba???? hayırlısı inş çok sürmez prensime hamiş kalırım, hep beraber kalırız inşallah canım arkadaşlarım

Canim benim heyecan yapma daha sakin ol insaallah gelir pasalar ben esimi bulabilirsem ne yapcam bilmiyorum insaallah o gelmeden buyuyup catlamaz canim sen doktor bulmus tun ne zaman gidiyor sun gunduz leri de aktif ol senj buralarda gormek istiyoruz
canımcım ben dr u buldum çatlamaya yakın gideyim diyorum, bana fikir verin doğrumu yapıyorum, yoksa daha erken mi gideyim. inş çatlamada eşin yanında olur bu ayı es geçmezsin cnm heyecanlı oluyormus catladım canım, tahmin etmiyordum böyle heyecanlanacağımı, hayırlısı bakalım

tahmini yum günü git derim ben önce gitme iğne yaptıracakmısın ki bence yaptırma

kızlar temizlik işim çok var valla anneminkini ablamınkini bitirdik benimki kaldı yarın halıları yıkayacağız terasta ama havalarda açmadı gitti hep yağıyor okullar kapanmadan bir bitirsem..mis gibi olsun istiyorum evimin önereceğiniz temizlik markası varmı ...

Canım bende elimden geldigince okurum sayısıni sana bildiririm fazla okuyamasam kusura bakma çünkü yusuf süresi birde dualarım var

Canım bırak hali maliyi oğlanı zorlama kendini yorma

Bu akşam bi daha komusayimmi kızlar hani desem ki ben bir anne olarak birdek kiz evladım olsun istiyorum tabi hayırlısıyla sende benim.kocamsin senden isticem tabi bana bu durumda destek verip yanımda olmuyorsun biz,karı koca degilmiyiz birbirimze destek olmicaksak ne anlamı var evliliğin falan filan hadi bi elde siz atın kizlar yaaa ne diyim başka :-\

Son düzenleme:
Canım bende elimden geldigince okurum sayısıni sana bildiririm fazla okuyamasam kusura bakma çünkü yusuf süresi birde dualarım var

Canım bırak hali maliyi oğlanı zorlama kendini yorma

ben okurum kaç tane okuduğumu haber veririm belirli bir süre varmı

Süre şöyle bu hafta sonu benim deneme yapmam lazım o zaman c.tesiye kadar diyim olur bacilarim bir tane bile okusaniz, Allah razı olsun bana vakit ayırmanız yeter hakkınızı helal edin eve yeni geldim şimdi gördüm

htc phone ile

htc phone ile

Pasayi yormaaaaaa gülomm ver yikasinlar Yaaaa bebisimin rahatını bozmayın tontisim keyif yapıyordur şimdi ooohhh

htc phone ile

Canim ya niye igneyi vurdurmayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…