Süper Anneler - 2011

Canim yA biliyorsun daha okuyamiyorum yarın temiz olursa m okur um canim sana kackere dedim esin yataga duskunse acik acik yazdım kusura bakma kuzum bastan cikart guzel giyin anla iste ozaman konus bacim eger bundan anlamiyorsa iyilikle soyle aman kocacim canim kocacim ne olur Birtane daha evladimiz olsun senden bir tane daha cocugum uz olsun de sen birtanesin De yagla bagla anlamadimi savas cikart evde burnundan getir nasil bir insansin de evlatsizmi kalayim de yeter ben tekrar anne olmak istiyorum minik eller istiyorum emzirmek istiyorum bebek kokusunu istiyorum oglumu n yalniz kalmasini istemiyorum de gerekiyor sa bagar cagar savas cikart hic vicdanin yokmu beni bunlardan alikoyuyorsun de bebekk gorunce gozum kaliyor agliyorum de Bilseydim seninle evlenmezdim de anladinmi canim insaallah gonlu olur

Catladim bacım benim adama tam böyle yaygara lazım ışte dur benn bu akşam bunlardan bir karma yapayım suslenme işini yarın yaparım bi kuaföre giderim yarinnnn ooooohhh görsün o

htc phone ile

zeynom tehtit ve şantajla olacak iş değil bir yerlerde hata yapıyorsun. ya gerçekten sende istemiyorsun yada yeterince ciddi değilsin. karşısına geç kararlı bir şekilde konuş. bütün artılarını eksilerini eşinin önüne dök. Oğlunun tek kalmasında ortaya çıkacak olumlu şeylerden bahset birde olumsuz yönlerinden bahset. erkekler böyle durumlarda dinlemiyormuş başka bir şeyle ilgileniyormuş gibi yapar ama sen bıkmadan üşenmeden yılmadan ciddi bir şekilde kararlı bir şekilde içinden de geldiği gibi konuş bacım. Seni 2. çocuğunuz olmaması için ikna etmesine izin ver. eğer mantıklı şeyler söylüyorsa yenilgiyi kabullen ve sende kendi yolunu çiz. Çocuk işi iki kişilik bir iş. Ya o seni ikna etsin yada sen onu ikna et böyle olmaz. Belkide ikinizde aynı şeyi istiyorsunuz, yada eşinin bebek fikrine sıcak bakarsam bana ilaçlar içiricek canımı sıkacak gibi korkuları vardır konuş anla adamı bakalım gerçekten neden istemiyormuş. Bak hazırlıklı ol kalbini kıracak sözler sarf edebilir triplere girip odayı terk etme gözlerinin içine bak ve konuşmaya devam et elbet derdini anlayacağız yaz bizede tamam mı canım bol şans

Catladim bacım benim adama tam böyle yaygara lazım ışte dur benn bu akşam bunlardan bir karma yapayım suslenme işini yarın yaparım bi kuaföre giderim yarinnnn ooooohhh görsün o

htc phone ile

yok canım yapma öyle şeyler hepten ters teper bak sen benim ciddiyet işini dene ben eşimi öyle ikna ettim. sürekli bana ben bu takviyeleri neden içiyorum sanki içsem ne olacak allah verecek erkek olsa ne olacak kız olsun nolur diyordu. 2 ay takviye aldı kaç kere deneme yaptık hepsinde ama hepsinde istisnasız neden neden diye soruyordu. bende her seferinde açıkladım bıkmadan usanmadan çok afedersin karşımda mongol varmış gibi anlattım ama bak sonuç zafer bayrağı. Eşim allahın verme konusunda haklı ama ben dedim ki eğer kız olursa benim içimin rahat etmesi konusunda sonradan keşke dememek adına herşeyi deneyeceğim dedi oda saygı duydu. Of ne günlerdi be bacım ne çektim beeee ama değdi allaha çok şükür

En son söylediğimi söyleyim
Benim annem ben 9 yaşındayken öldü benim bir erkek kardeşim vardı bize kimse doğru dürüst bakmadı gelen kaçtı evlerine gittiklerimizde 3 gün sonra kapı dışarı etti babam mecburen evlendi yeni anne bize 17 sene eziyet etti biz kardesimle birbirimize sarılıp ayakta durduk yalnız olsaydım kafayı yerdim dedim biz dünyaya kazık cakmadik eğer gün olur vakitsiz gidersek bu dünyadan o kardeşine sarılacak öyle ayakta duracak dedim başta olur dedi sonra caydi yok bakamayiz yok çok yipranirim yok onla ilgilennemem yalnız kalirmis böyle ışte dumur oldum ne diycemi şaşırdım

Gözün aydın bacım Yaaaaa bide tosuncugun olsa ah ahhhh ne güzel olur ınan benim olmuş kadar sevindim sonucun bu şekil olmasına annelik çok guzrl bir duygu bunu erkekler anlayamıyor

htc phone ile

Canim benim ben de iyilikle soylemesini istiyorum ama soyledim diyor zaten yazimi okursan herseyi denedikten sonra isyan bayragini ceksin dedim ama o daha iyi bilir esinin huyunu ona once de soyledim nenim esim guzellikle soyledim de anlamadi bende ugrastim alti ay konusunu bile actirmiyordu gizli gizli agliyordum en son kararli birsekilde kizip aglayinca bakti cok istiyorum ses etmedi simdi kac aydir olmuyor oda uzulmeye istemeye basladi kararlk olmak lazim bu iste simdi bende n daha cok istiyor insaallah olur gonlumuzdeki

İnşaallah bacım pasani Al kucağına bende senin adına çok istiyorum bu akşam güzel bir dille söyleyeceğim kabul ederse dünyalar benim olacak ama ben çok sulugozum kesin ağlarım hemen :-( olmadı kizicam artık başka yol kalmadı çünkü mecbuuur

htc phone ile

Kızlar ben sizi çok sevdim gitmeyin biryere tmm ozletmeyin kendinizi face imi veriyim ekleyin isterseniz

htc phone ile

tahmini yum günü git derim ben önce gitme iğne yaptıracakmısın ki bence yaptırma

yok foreverım iğne düşünmüyorum zaten biliyorsun bu ilk denemem, normal deneme yapacağım halde böyle heyecan yaptım iğneyi hiç kaldırmaz sanırım bünye yum tahmini günüm 10undan sonra bekliyorum canım o zaman tekrar sizlerden yardım fikir alırım birtanem teşekkür ederim

ya foreverım nerden çıktı bu havada halı kilim vs temizlik üstelik hamiş hamiş, üşütür hasta olursun allah korusun bence hiç iyi fikir değil, bencede yıkamaya ver gitsin canından bebişinden dahamı önemli temizlik...... kesinlikle çok dikkat et canım :2:

bencede konuş canım, sn konuştukça ona işlemiyor gibi gelir ama illaki yumuşatır zamanla. canımmmmm yaşadıkların çok üzücü allahım bir daha yaşatmasın, hiçbirimize. hepimizin zor günleri üzüldüğü zamanlar olmuştur ama sen daha 9 yaşında yaşamışsın hayatın acı yüzünü. inşallah yavrularınla eşinle mutlu bir gelecek senin olsun. kendinide eşinide yıpratmadan ikna etmeye çalış bu ay olmazsa sonraki aylarda denersin. üzme kendini hakkında hayırlısı olsun aeo cnm

Ben igneden sonra islak olabiliyorum yani iste utaniyorum yazarken ama hani igneden yana oyonde sikayetim yok ben duzensiz catliyor yumurtalarim bir 14 de catladi bir 17 sinde bir 28 inde yani kestiremiyorum oyuzden emin olmak icin igne olmak zorundayim malesef insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah canim arkadaslarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…