- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.081
Bu akşam bi daha komusayimmi kızlar hani desem ki ben bir anne olarak birdek kiz evladım olsun istiyorum tabi hayırlısıyla sende benim.kocamsin senden isticem tabi bana bu durumda destek verip yanımda olmuyorsun biz,karı koca degilmiyiz birbirimze destek olmicaksak ne anlamı var evliliğin falan filan hadi bi elde siz atın kizlar yaaa ne diyim başka :-\
Canim yA biliyorsun daha okuyamiyorum yarın temiz olursa m okur um canim sana kackere dedim esin yataga duskunse acik acik yazdım kusura bakma kuzum bastan cikart guzel giyin anla iste ozaman konus bacim eger bundan anlamiyorsa iyilikle soyle aman kocacim canim kocacim ne olur Birtane daha evladimiz olsun senden bir tane daha cocugum uz olsun de sen birtanesin De yagla bagla anlamadimi savas cikart evde burnundan getir nasil bir insansin de evlatsizmi kalayim de yeter ben tekrar anne olmak istiyorum minik eller istiyorum emzirmek istiyorum bebek kokusunu istiyorum oglumu n yalniz kalmasini istemiyorum de gerekiyor sa bagar cagar savas cikart hic vicdanin yokmu beni bunlardan alikoyuyorsun de bebekk gorunce gozum kaliyor agliyorum de Bilseydim seninle evlenmezdim de anladinmi canim insaallah gonlu olur
Bu akşam bi daha komusayimmi kızlar hani desem ki ben bir anne olarak birdek kiz evladım olsun istiyorum tabi hayırlısıyla sende benim.kocamsin senden isticem tabi bana bu durumda destek verip yanımda olmuyorsun biz,karı koca degilmiyiz birbirimze destek olmicaksak ne anlamı var evliliğin falan filan hadi bi elde siz atın kizlar yaaa ne diyim başka :-\
Catladim bacım benim adama tam böyle yaygara lazım ışte dur benn bu akşam bunlardan bir karma yapayım suslenme işini yarın yaparım bi kuaföre giderim yarinnnn ooooohhh görsün o
htc phone ile
zeynom tehtit ve şantajla olacak iş değil bir yerlerde hata yapıyorsun. ya gerçekten sende istemiyorsun yada yeterince ciddi değilsin. karşısına geç kararlı bir şekilde konuş. bütün artılarını eksilerini eşinin önüne dök. Oğlunun tek kalmasında ortaya çıkacak olumlu şeylerden bahset birde olumsuz yönlerinden bahset. erkekler böyle durumlarda dinlemiyormuş başka bir şeyle ilgileniyormuş gibi yapar ama sen bıkmadan üşenmeden yılmadan ciddi bir şekilde kararlı bir şekilde içinden de geldiği gibi konuş bacım. Seni 2. çocuğunuz olmaması için ikna etmesine izin ver. eğer mantıklı şeyler söylüyorsa yenilgiyi kabullen ve sende kendi yolunu çiz. Çocuk işi iki kişilik bir iş. Ya o seni ikna etsin yada sen onu ikna et böyle olmaz. Belkide ikinizde aynı şeyi istiyorsunuz, yada eşinin bebek fikrine sıcak bakarsam bana ilaçlar içiricek canımı sıkacak gibi korkuları vardır konuş anla adamı bakalım gerçekten neden istemiyormuş. Bak hazırlıklı ol kalbini kıracak sözler sarf edebilir triplere girip odayı terk etme gözlerinin içine bak ve konuşmaya devam et elbet derdini anlayacağız yaz bizede tamam mı canım bol şans
yok canım yapma öyle şeyler hepten ters teper bak sen benim ciddiyet işini dene ben eşimi öyle ikna ettim. sürekli bana ben bu takviyeleri neden içiyorum sanki içsem ne olacak allah verecek erkek olsa ne olacak kız olsun nolur diyordu. 2 ay takviye aldı kaç kere deneme yaptık hepsinde ama hepsinde istisnasız neden neden diye soruyordu. bende her seferinde açıkladım bıkmadan usanmadan çok afedersin karşımda mongol varmış gibi anlattım ama bak sonuç zafer bayrağı. Eşim allahın verme konusunda haklı ama ben dedim ki eğer kız olursa benim içimin rahat etmesi konusunda sonradan keşke dememek adına herşeyi deneyeceğim dedi oda saygı duydu. Of ne günlerdi be bacım ne çektim beeee ama değdi allaha çok şükür
Canim benim ben de iyilikle soylemesini istiyorum ama soyledim diyor zaten yazimi okursan herseyi denedikten sonra isyan bayragini ceksin dedim ama o daha iyi bilir esinin huyunu ona once de soyledim nenim esim guzellikle soyledim de anlamadi bende ugrastim alti ay konusunu bile actirmiyordu gizli gizli agliyordum en son kararli birsekilde kizip aglayinca bakti cok istiyorum ses etmedi simdi kac aydir olmuyor oda uzulmeye istemeye basladi kararlk olmak lazim bu iste simdi bende n daha cok istiyor insaallah olur gonlumuzdekiyok canım yapma öyle şeyler hepten ters teper bak sen benim ciddiyet işini dene ben eşimi öyle ikna ettim. sürekli bana ben bu takviyeleri neden içiyorum sanki içsem ne olacak allah verecek erkek olsa ne olacak kız olsun nolur diyordu. 2 ay takviye aldı kaç kere deneme yaptık hepsinde ama hepsinde istisnasız neden neden diye soruyordu. bende her seferinde açıkladım bıkmadan usanmadan çok afedersin karşımda mongol varmış gibi anlattım ama bak sonuç zafer bayrağı. Eşim allahın verme konusunda haklı ama ben dedim ki eğer kız olursa benim içimin rahat etmesi konusunda sonradan keşke dememek adına herşeyi deneyeceğim dedi oda saygı duydu. Of ne günlerdi be bacım ne çektim beeee ama değdi allaha çok şükür
Canim benim ben de iyilikle soylemesini istiyorum ama soyledim diyor zaten yazimi okursan herseyi denedikten sonra isyan bayragini ceksin dedim ama o daha iyi bilir esinin huyunu ona once de soyledim nenim esim guzellikle soyledim de anlamadi bende ugrastim alti ay konusunu bile actirmiyordu gizli gizli agliyordum en son kararli birsekilde kizip aglayinca bakti cok istiyorum ses etmedi simdi kac aydir olmuyor oda uzulmeye istemeye basladi kararlk olmak lazim bu iste simdi bende n daha cok istiyor insaallah olur gonlumuzdeki
tahmini yum günü git derim ben önce gitme iğne yaptıracakmısın ki bence yaptırma
ya foreverım nerden çıktı bu havada halı kilim vs temizlik üstelik hamiş hamiş, üşütür hasta olursun allah korusun bence hiç iyi fikir değil, bencede yıkamaya ver gitsin canından bebişinden dahamı önemli temizlik...... kesinlikle çok dikkat et canımkızlar temizlik işim çok var valla anneminkini ablamınkini bitirdik benimki kaldı yarın halıları yıkayacağız terasta ama havalarda açmadı gitti hep yağıyor okullar kapanmadan bir bitirsem..mis gibi olsun istiyorum evimin önereceğiniz temizlik markası varmı ...
bencede konuş canım, sn konuştukça ona işlemiyor gibi gelir ama illaki yumuşatır zamanla. canımmmmm yaşadıkların çok üzücü allahım bir daha yaşatmasın, hiçbirimize. hepimizin zor günleri üzüldüğü zamanlar olmuştur ama sen daha 9 yaşında yaşamışsın hayatın acı yüzünü. inşallah yavrularınla eşinle mutlu bir gelecek senin olsun. kendinide eşinide yıpratmadan ikna etmeye çalış bu ay olmazsa sonraki aylarda denersin. üzme kendini hakkında hayırlısı olsun aeo cnmBu akşam bi daha komusayimmi kızlar hani desem ki ben bir anne olarak birdek kiz evladım olsun istiyorum tabi hayırlısıyla sende benim.kocamsin senden isticem tabi bana bu durumda destek verip yanımda olmuyorsun biz,karı koca degilmiyiz birbirimze destek olmicaksak ne anlamı var evliliğin falan filan hadi bi elde siz atın kizlar yaaa ne diyim başka :-\
Catlatma ignesi neden vurulmayayim ne gibi zararlari var bilgilerini zi Bekliyorum
Benimkiye helva yapıyorum yaglamaya geçtim inşaallah ise yarar
htc phone ile
Catlatma ignesi ni neden soguk bakiyorsunuz arkadaslar
kız zeyno tırım tırım hastane arayışındayım forumlara bakıodum avcılardaki hastaneler başlığına yazmışsın avcılarda mı oturuyorsun?
Benimkiye helva yapıyorum yaglamaya geçtim inşaallah ise yarar
htc phone ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?