Süper Anneler - 2011

mrb kızlar nasılsınız
ara ara gırıp bakıyorum hepınızı takıpteyım
moralım bozuk o yuzden yazmıyorum bısey bu ay deneme yapacaktık ve hesaplarıma gore yarın yumurtlama gunum ama herıfe bısey oldu cok ısteyen adam dursun bıraz daha dıyor sıgarayı bırakacakmıs bılınçlı yapacakmıs ıkı tane dusukten sonra korkmus ben ıstıyorum ona ne oluyorsa

Canim arkadaslarim sizi en guzel emanetciye emanet ediyorum gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah bir huzunle yatip bin umutla ve hayallerinizin gerceklesmesi duasiyla hayirli geceler kizlar cooooooooooookkk uykum var opuldun uz

canim cok haklisin.aynisini ben yasadım.gerginligimi esimede yansitinca başlamadan bitirdi,vazgeçti odayı terk etti,yalvar yakar getirdim.sanki gerdek gecemdi
İnan bana silah zoruyla yapsan bu kadar olurdu yani tutmamasına Şaşmamak lazım
Sonraki ay günlerimle onun evde olmamasi,birde yaşattığım stressi unutması icin.
Bu ay sakindim herzamanki beraberlik diye düşündüm.sadece kahve içirmeye calistim bir yudum haricinde icmedi ona Sinir oldum.verecek olan Rabbim ben cok dua ettim,ne yaparsam yapiyim degistiremem dedim.ellimden geleni yaptim gerisi...
Stress olursan orgazm olamazsin
Derin iliski olsun,ben ayetelkurside okudum bakalım 1 hafta sonra belli olacak ..
Sunuda ekliyim.ilk yaptigim ay kesin tuttu hissi vardi,kendimi hamile ilan etmiştim cok dikkat ediyordum ama bu ay dikkat-his hicbirsey yok
Bakak görek

Amanın bu kocalara ne oluyor
Birtek benim herifmi. İstiyor ya
Canim senin kac cocuğun vardi?
Sende erkek istiyordun hatırlıyorum bak ben bir adres buldum.gecmis ve gelecek bebeklerin dogum tarihlerini giriyosun.cinsiyetini söylüyor %80 tutuyor topikteki kizlarda denedi cogunda tuttu
Bu ay icin sat gir önce hamilelik hesaplaması yapıp bebeğinin ortalama ne zaman dogacagini hesapla
Sonra bu adrese önce babanin,senin en sonda bebeğin dogum tarihini yaz bebeğinin cinsiyeti junge çıkarsa erkek
Mâdchen kız canim bı bak yorumunu yap
http://www.dabsy.de/wunschbaby/wunschbaby/wunschbaby.html

Benimkiye helva yapıyorum yaglamaya geçtim inşaallah ise yarar

htc phone ile
İnsallah cabalarin emeklerin bosa cikmaz mukafatini alirsin ins. Sonuc ne oldu konustunmu ne dedi hemen yaz ilk firsatta cnm.

Esenyurttayim cnm bnm avcilara 15 dk mesafedeyim ayyyy yakınız ya kiz ne güzel toplasak :-D

htc phone ile
Kizlar prenslerimiz olmus biz hep beraber coluk cocuk bulusuyomusuz, ne kadar guzel olur hayali bilem guzel

Ya calikusum valla benimki her aksam ilaclari verdigimde soyleniyor, ama massallah beni kirmadan aliyor, az kaldi diyorum gecistiriyorum hep miriltilarini bide bu ay tutmazsa o zaman ne yapacagim onu dusunuyorum cnm, o zaman isim zor ama hayirlisi olsun ins.....
Cnm ins bir bir hamislik haberlerini veririz, sonrada oglusumuz olacak haberlerini

Calikusum bu bende tuttu kizima kiz diyor. Esimin dogum tarihi yanlis olmasina ragmen tuttu cnm. Bu gecmisteki kizlarin bio dediklerimi cnm

zeyno döngüne göre hangi günler deneme yapacan 8,9,10 günlermi benmde döngüm aynı

Calikusum benim sat dongusu hep duzensiz bi 32gun bi35-36gun her site benim kini vermiyor, tavsiye edeceginiz site varsa yazin bakayim bu ay icin bebisin dogum trhne.
İns canim ogunleride yasarız
Takvimin ne olduğunu bilmiyorum aciklama yazmiyor ama bende 3 hamileligimdede tuttu benim eşimde ağustosla Ekim arası doğumlu buna rağmen tuttu.simdi erkek gôsteriyor
ins Buda tutar
Canim sat düzenli bile olsa örn kimi site cuma yum diyor digeri Perşembe
Ki seninki düzensiz bu sitelere güvenme,ovulasyon testleriyle kontrol altına al bebeğim benim düşüncem bu yinede sen bilirsin.bildigim birkaç site var istersen yinede yarin sabah yolluyum sana

yok çalıkusum zaten ben ovu testi yapıyorum cnm sadece ilişki gününden bebeğin cinsini çıkarmak istemiştim, olmazsa ben sana yum günü olacak beraberliğin tarihini yazarım sen cinsiyetine bak bi zahmet olmazmı canım????:26:

zeyno döngüne göre hangi günler deneme yapacan 8,9,10 günlermi benmde döngüm aynı

Son düzenleme:

Bu ay 26 günde sabitlendim gülom ben 7.8.9.10. Günlerden en az birini degerlendirsem yeter bana da tünelin sonu karanlık yahu bi yol bulamadım gitti mübarek ilaç oldu :-( :-(

htc phone ile

Bakarim canim ne demek
http://kinderwunsch.erdbeerlounge.de/eisprungkalender

http://m.urbia.de/services/eisprung

Zyklus=adet aralığı demek
Lânge zyklus =en uzun adet aralik
Kürzste zyklus= en kisa. "
Eisprung = ovulasyon demek
Letzte periode:sat giriyorsun

Banada söyle bende bakarim diğer sitelerden

Bu ay 26 günde sabitlendim gülom ben 7.8.9.10. Günlerden en az birini degerlendirsem yeter bana da tünelin sonu karanlık yahu bi yol bulamadım gitti mübarek ilaç oldu :-( :-(

htc phone ile

canim ya
Ne diyeceğimi bilimiyorum
Rabbim kocanın kalbine yumuşatır ins
Birde 7-8 olmazsa bile 9 u değerlendir.yum olana kadar kız spermleri kalır
Duamız seninle ins ikna edersin güzelim.

Hepinize gunaydin kizlar insallah iiyisinizdir hepiniz valla ben su vrdiginiz link varya almanca olan yapiyorum ikiside erkek ciliyo yandim ben icinizde yanlis cikan yokmu eger benimki dogru cikarsa cok uzulcemde ondan yani zaten cok zor geciyor hamileligim birde erkek olursa hepten gocerim opuyrm hepinizi

Gunaydin kizlar gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah bugun yogunum pek aktif olamayacagim ara ara girer bakarim

İnşaallah bacım bu akşam yine denicem şansımı bakalım bi terslik olmasa bari yaaa

Gunaydin kizlar gununuz aydin olsun dualariniz kabul gobuslerimiz gonlumuzdeki bebisle dolsun insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah bugun yogunum pek aktif olamayacagim ara ara girer bakarim

Amin cnm bnm seninde inşaallah kolay gelsin islerin

Allah hayırlısıni versin tornadom ben cinsiyetten de vazgeçtim ikinci sağlıklı hayırlı bi şekilde gelseydi kaderde ne varsa o oluyor kuzum kendini her ihtimale hazırla yinede belki oglusun olur ama çoook seversin bende kiz diye öluyorum ama elde birşey yok gaybi birtek Allah bilir testler gönül oyalıyor o kadar cnm bnm sen dua et verecek olan yalniz Allah tir inşaallah gönlüne göre verir mutlu olursun

htc phone ile

Ayyyyyyhhhhh kızlar birşey daha diyim de artık son noktadayim dün dedimki kendi kendime adam bu işi kabul etsin helva yapıp komşulara dagiticam ne inatmis yaaa =-O =-O =-O

htc phone ile

htc phone ile

arkadaşım kocana çok sinirlendim prezervatif kullanıyorsa del
yada şırıngayla al kendine enjekte et

htc phone ile

ben 7sinde yapmayı düşünmüyorum 8de bile korkuyorum benm adetimin tam bittiği gün 7si ben oğluma adetimin bittiğinin ertesi hamile kalmıştım :44:

öyle deme üzülmezsin sonuçta evladın olacak hani burukluk olur içinde ama geçer ben de kız bebek isitoyurm düşünüyorum erkek olsa nolur diye nolacam paşaları çiftlerim hayırlısı olsun kaç haftalıksın

I
arkadaşım kocana çok sinirlendim prezervatif kullanıyorsa del
yada şırıngayla al kendine enjekte et

Bide bana sor bir ormana gidip deli gibi bağırmak ağlamak istiyorum ınan ki :'( şırınga işine bir yerde çok tehlikeli demişlerdi prezervatifi de kullanmıyor ah deli kafam niye hapa başladım demedim ki ben şimdide geçti inanmaz

ben 7sinde yapmayı düşünmüyorum 8de bile korkuyorum benm adetimin tam bittiği gün 7si ben oğluma adetimin bittiğinin ertesi hamile kalmıştım :44:

Benim yum günü 11- haziran ben 7.8.9.10. En az birine bile ragziyim kazaya getiricez bu gidişle ne biliyim baksana adam taş duvar oldu

htc phone ile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…