- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.121
bizdede olaylar tam tersi eşim çok istiyor 2ci çocugu hep laf vuruyor milletin 3cü çocugu oldu bizde tık yok falan dün kaynanam söyleniyor artık 2ci torunu getirin diyor sanki 1ciyle çok ilgilendi ya bir tel hbile açmaz :)I
Bide bana sor bir ormana gidip deli gibi bağırmak ağlamak istiyorum ınan ki :'( şırınga işine bir yerde çok tehlikeli demişlerdi prezervatifi de kullanmıyor ah deli kafam niye hapa başladım demedim ki ben şimdide geçti inanmaz
Benim yum günü 11- haziran ben 7.8.9.10. En az birine bile ragziyim kazaya getiricez bu gidişle ne biliyim baksana adam taş duvar oldu
htc phone ile
Ayyyyyyhhhhh kızlar birşey daha diyim de artık son noktadayim dün dedimki kendi kendime adam bu işi kabul etsin helva yapıp komşulara dagiticam ne inatmis yaaa =-O =-O =-O
htc phone ile
arkadaşım kocana çok sinirlendim prezervatif kullanıyorsa del
yada şırıngayla al kendine enjekte et
Ya o şırınga işi nasıl olur acaba sabah bunu düşünerek uyandım gece bıle rüyamda adamı kandırmakla uğrasıyorum
Spermler zarar görür bence bıde havayla temas oluyordur bozulur dıye düşünüyorum
Bide niye biz böyle çocuk dıye yalvarıyoruz kı valla cinnet geçiriyorum bazen
Gece uyuyamıyorum plan yapmaktan
Illa zorla olacak yanı sankı 9 tane varda 10. İstiyoz
Zeynocum dualarımdasın senı çok iyi anlıyom
Allah büyüktür bacim Ben 10 tanecik okudum haberin olsun yine okumaya calisacam
Esenyurttayim cnm bnm avcilara 15 dk mesafedeyim ayyyy yakınız ya kiz ne güzel toplasak :-D
htc phone ile
Hepinize gunaydin kizlar insallah iiyisinizdir hepiniz valla ben su vrdiginiz link varya almanca olan yapiyorum ikiside erkek ciliyo yandim ben icinizde yanlis cikan yokmu eger benimki dogru cikarsa cok uzulcemde ondan yani zaten cok zor geciyor hamileligim birde erkek olursa hepten gocerim opuyrm hepinizi
Bende avcilarda oturuyorum canim bildigin iyi bi doktor ve hastane var mi?
Ben kendim esencani düşünüyorum cnm bnm ilkimdede oraya gittim yalnız dr u yanlış secmisim ya ahmet beye guducem bi sefer yada yeni bir dr gelmiş onu yada avcilarda medicana var orayı düşün orada iyi diyorlar cnm bnm
htc phone ile
Ben hamile kalmadan once gittim medicana doktor iyi ama hastane hakkinda hic iyi seyler duymuyorum canim. Zaten kan alan hemsirelerde bile hayir yok igneyi resmen koluma sapladi!
Yok canim ya takılma sen onaYa kizlar bu almanca testti bir arkadasima daha yaptim ona kiz diyordu ama oglu olacakmis bana erkek diyordu benim kizim mi olacak ay cok moralim bozuk yine aglama krizine girdim(((
Ben kendim esencani düşünüyorum cnm bnm ilkimdede oraya gittim yalnız dr u yanlış secmisim ya ahmet beye guducem bi sefer yada yeni bir dr gelmiş onu yada avcilarda medicana var orayı düşün orada iyi diyorlar cnm bnm
htc phone ile
Bende avcilarda oturuyorum canim bildigin iyi bi doktor ve hastane var mi?
Yok canim ya takılma sen ona
Yanlış çıkma ihtimali var ama bende 3'te 3 tuttu.catladimdada tuttu
Bendede erkek görünüyor tabiki Rabbim tek bilendir ama moralini bozma duaya devam.. İns tosuncuklarimiz olacak mavis mavis giydireceğiz onları,pozitif düşün defnem pozitifi çağır
Ilerde buraya bir yeni topik acarız
Ahh su gelinler diye.opuyorum seni canim,bebisinede kendinede stress yapma....hadi tekrarla oğlum olacak,oğlum olacak oğlum olacak,oğlum olacak.... :)
Zeynom canim stress yapma
Kocanı ikna edeceksin emin ol
Sana hergun dua ediyorum,hepimize ediyorum ama senin kocayida katıyorum hergun sadece sana 7'ser ayetelkurside okuyorum
Rabbim sana güzeller güzeli saliha bir kız nasip eylesin cannniiiimmmmmmbenimmm
Ah canim ah olan oldu artik benimkinin cinsiyeti belli dua etmekten baska carem yok. Normalde pek takilmam boyle seylere ama napayim hamileligin verdigi hassaslikla kafama takiyorum. Destegin icin cok tesekkur ederim bacim :)
Esencani bir dene o zaman bacım ben evimde gibi rahat ettim orda inşaallah memnun kalirsin istersen adresini ozelden yaziyim
htc phone ile
Canım avcılar hospıtala bı arkadasım gıdıyordu cok memnundu ısmını öğrenırım ıstersen doktorun
Bide orayi deneyeyim o zaman hangi doktora gideyim canim? Adresi biliyorum tsk ederim :)
Sana zahmet doktorun adini ogrenebilir misin canim?
Yok canim ya takılma sen ona
Yanlış çıkma ihtimali var ama bende 3'te 3 tuttu.catladimdada tuttu
Bendede erkek görünüyor tabiki Rabbim tek bilendir ama moralini bozma duaya devam.. İns tosuncuklarimiz olacak mavis mavis giydireceğiz onları,pozitif düşün defnem pozitifi çağır
Ilerde buraya bir yeni topik acarız
Ahh su gelinler diye.opuyorum seni canim,bebisinede kendinede stress yapma....hadi tekrarla oğlum olacak,oğlum olacak oğlum olacak,oğlum olacak.... :)
Zeynom canim stress yapma
Kocanı ikna edeceksin emin ol
Sana hergun dua ediyorum,hepimize ediyorum ama senin kocayida katıyorum hergun sadece sana 7'ser ayetelkurside okuyorum
Rabbim sana güzeller güzeli saliha bir kız nasip eylesin cannniiiimmmmmmbenimmm
Bide orayi deneyeyim o zaman hangi doktora gideyim canim? Adresi biliyorum tsk ederim :)
gülnur a gitme ya ahmet mahmutogluna git yada bir erkek dr daha var adını unuttun yeni gelmiş ona git
Sana zahmet doktorun adini ogrenebilir misin canim?
Ya kizlar bu almanca testti bir arkadasima daha yaptim ona kiz diyordu ama oglu olacakmis bana erkek diyordu benim kizim mi olacak ay cok moralim bozuk yine aglama krizine girdim(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?