Süper Anneler - 2011

Şu gelinler topiği fikrini çok beğendim Zeyno.nun da damadina kizariz Allah cümlemizin isteğini versin

Amin canım sanada prenses inşallah
birde eşine şöyle söyledinmi biz hastalansak Allah etmesinde oğlan bakmaz bir kızımız olsa bakar diye

Soyledimmm artık söylemediğim hemen hemen hiçbirşey kalmadı bu sefer son çare dicem bir anne olarak yaşım geçmeden bir tane de kızım olsun istiyorum ama senin yüzünden bu muradim gözümde kalacak hepte soylicem bunu sana dicem iyilik yaramiyor bu adama ya ben lafla herkesi yola getirdim de bir kocama işlemiyor kaynana gibi

htc phone ile

Şu gelinler topiği fikrini çok beğendim Zeyno.nun da damadina kizariz Allah cümlemizin isteğini versin
Âmin canim ins bakalım benimki tutmussmu niyeyse cok rahatim,önce ki hamileligimde saat sayardim nezaman belli olacak diye,ben niye böyleyim?
Canim eşinin dini inançları kuvvetli mı?eger öyleyse ordan vururuz

Canım böyle hepimiz yazıyoruz ama bizimde sözümüz geçmiyor kocalara hele benim hiç geçmez ben desem yapmaz el dese yapar

bende birinde tutmadı canım inanma bence.Allah gönlündekini kucağına versin inşallah

kaç yaşındasın canım sen merak ettim

bende birinde tutmadı canım inanma bence.Allah gönlündekini kucağına versin inşallah

kaç yaşındasın canım sen merak ettim

Nüfus kağıdına göre 32 babama göre 33 yaşındayım Cnm bnm

23 yaşında evlendim çocuk anca oldu şimdi yeni iki yaşına bastı bücür :-D
Âmin canim ins bakalım benimki tutmussmu niyeyse cok rahatim,önce ki hamileligimde saat sayardim nezaman belli olacak diye,ben niye böyleyim?

Canim eşinin dini inançları kuvvetli mı?eger öyleyse ordan vururuz

İnançlidir öyle sofu gibi değil ama Allah korkusu var yani

htc phone ile

Ne ignesi canim catlatma ignesi mi bacim
yok cnm ıltıhaplanma sende cok dedi doktor iğne yazdı antıbiyotık totomun üstüne oturamıyom çok ağrı yapıyo bende ( bide bişey diycem cnm ya biz ertelemiştik herşeyı ama içimden bir ses bu ay deneme yap dıyo ilaç falanda alıyorum ama kessem nasıl olur....
Bu ay 26 günde sabitlendim gülom ben 7.8.9.10. Günlerden en az birini degerlendirsem yeter bana da tünelin sonu karanlık yahu bi yol bulamadım gitti mübarek ilaç oldu :-( :-(

htc phone ile

Ayyyyyyhhhhh kızlar birşey daha diyim de artık son noktadayim dün dedimki kendi kendime adam bu işi kabul etsin helva yapıp komşulara dagiticam ne inatmis yaaa =-O =-O =-O

htc phone ile

cnm benım nedesem bılemıyorum kocan istemıyosa onu dınle bence sonradan bişey olursa sen suclu olursun çok sıkıştırma sankı sen ıstedıkçe ınat yapıyo....ılışkı sırasında kulağına fısılda bi bebişimiz daha olsun de....ınşallah eşinle aynı noktada buluşursunuz ve guzel sağlıklı bır evladın olur.....

aynı yaştayiz seninle bende bugün 33 oldum ..2.nin zamanı gelmişte geçiyor ..

ozaman bugun senın doğum gunun...doğum gunun kutlu olsun ıyı doğdun allah sana ve ailene uzun ömür versın...
Ilac larını kesme canım hayırlısıyla bir daha ki aya ertele

bu ay ertelersem baya ertelıycem cunkı takvımlere göre bu ay olmalı :) napsam bılemedım...

Cicegim sen erkek istemio musun iltihap falan varsa erkek bebek icin ter temiz olman lazim kesersen ters tepebilir bu ay es gec ilaclarini kullan obur ay deneme yaparsin artik

Boşver takvimleri ben onlara inanmiyorum hem sağlığın daha önemli
tamam cnm tşk ederım...haklısın sağlık daha önemlı yuce rabbım gönlune göre versın.....
Cicegim sen erkek istemio musun iltihap falan varsa erkek bebek icin ter temiz olman lazim kesersen ters tepebilir bu ay es gec ilaclarini kullan obur ay deneme yaparsin artik

evet cnm doktor dedi zaten cok iltihabın var nasıl fark etmemişsin işte o yuzden burdayım dedım :)) hem iğne hep fitil hemde hap verdı cnm...kontrolum var 10 gun sonra bakalım ne dıycek...dediğinizi yapayım ertelıyım daha ıı olcak sanırım....tşkler cnm allah gönlune göre versın....

Aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy kendimi camlardan atmak istiyorumnmmm suna bakın yaaaaaa çok tatlı maşallah

htc phone ile

Eklentiler

• $1401983751441.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 20
canım tornadom bence takvime falan takılıp kendini strese sokma, boşver onları tutmuyor onlar boşyere kendinide bebişinide üzme, hakkında hayırlısı olsun inş.

hadi ya şansa bakarmısın :) bence seninki kaçıyo :) hastalığıda tuz biber olmuş......

Ya kizlar bu almanca testti bir arkadasima daha yaptim ona kiz diyordu ama oglu olacakmis bana erkek diyordu benim kizim mi olacak ay cok moralim bozuk yine aglama krizine girdim (((
ay canım benim yapma öyle şeylere inanıp kendinide bebişini üzme.... yapmayın ...........

bencede kesinlikle tedavini bitir ondan sonra çalışmalara başla cnm

doğum günün kutlu olsun foreverım, kızınla bebişinle sağlıklı mutlu yıllar diliyorum canım......:)

Hiçbirşey yapmadım hala adet olmadım
yüzde 90 hamileyim biraz buyusun de doktora gideyim göreyim ultrasonda
reyhanım çok sevindim hala ad olmamana, artık git öğren netleştir canım ben burda sabırsızlandım güzel haberi ver inş en kısa zamanda bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…