- 8 Nisan 2014
- 1.050
- 55
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.161
Ben sizi hergun aniyorum biriniz olmasaniz hemen hatirlarim hic biriniz beni hatirlamamis gunaydinnn bile dememis insan sevdigine kirilir mis ne diyeyim ne cabuk unuttunuz beni ask olsun hepinize
Ben sizi hergun aniyorum biriniz olmasaniz hemen hatirlarim hic biriniz beni hatirlamamis gunaydinnn bile dememis insan sevdigine kirilir mis ne diyeyim ne cabuk unuttunuz beni ask olsun hepinize
aynı yaştayiz seninle bende bugün 33 oldum ..2.nin zamanı gelmişte geçiyor ..
canım tornadom bence takvime falan takılıp kendini strese sokma, boşver onları tutmuyor onlar boşyere kendinide bebişinide üzme, hakkında hayırlısı olsun inş.
hadi ya şansa bakarmısın :) bence seninki kaçıyo :) hastalığıda tuz biber olmuş......
ay canım benim yapma öyle şeylere inanıp kendinide bebişini üzme....yapmayın ...........
bencede kesinlikle tedavini bitir ondan sonra çalışmalara başla cnm
doğum günün kutlu olsun foreverım, kızınla bebişinle sağlıklı mutlu yıllar diliyorum canım......:)
reyhanım çok sevindim hala ad olmamana, artık git öğren netleştir canım ben burda sabırsızlandımgüzel haberi ver inş en kısa zamanda bize.
Hic aksatmadan 20 gün mü yani art ardamiKizlar merhaba gecmisi okuyamadim reyyanin sorusuna cevap vereyim ben okuyabildigim kadar okudum canim 20 gun falan sende okuyabildigin kadar oku inşallah Allahım isteyen bacilarimin hepsinin gonlune gore nasip etsin dua dua dua
canım tornadom bence takvime falan takılıp kendini strese sokma, boşver onları tutmuyor onlar boşyere kendinide bebişinide üzme, hakkında hayırlısı olsun inş.
hadi ya şansa bakarmısın :) bence seninki kaçıyo :) hastalığıda tuz biber olmuş......
ay canım benim yapma öyle şeylere inanıp kendinide bebişini üzme....yapmayın ...........
doğum günün kutlu olsun foreverım, kızınla bebişinle sağlıklı mutlu yıllar diliyorum canım......:)
reyhanım çok sevindim hala ad olmamana, artık git öğren netleştir canım ben burda sabırsızlandımgüzel haberi ver inş en kısa zamanda bize.
oyle yapçam cnm tşkler....canım tornadom bence takvime falan takılıp kendini strese sokma, boşver onları tutmuyor onlar boşyere kendinide bebişinide üzme, hakkında hayırlısı olsun inş.
Bademim canim sonradan gordum kusura bakma Allah razı olsun hamislik iyi gidiyo artik tekmeleri hissetmeye basladim ama 3 cocukla zor oluyo hamislik kendime fazla vaktim kalmiyo cok sukur 5 ayi bitirdik bu ay ayrintiliya gircez inşallah
Benim bu hamileligim kizlarimdan tamamen farkliydi onlarda bulandim tiksindim bunda olmadi hep lekelenme yasadim asiri istahim acildi ilk aylardan beri halada oyleyim bide canim hep tuzlu istedi
INSALLAH ALLAHIM HEPINIZIN GONLUNDEKINI KUCAGINIZA SAGLICAKLA ALMAYI NASIP EDER CANLARIM
Amanın bu kocalara ne oluyor
Birtek benim herifmi. İstiyor ya
Canim senin kac cocuğun vardi?
Sende erkek istiyordun hatırlıyorum bak ben bir adres buldum.gecmis ve gelecek bebeklerin dogum tarihlerini giriyosun.cinsiyetini söylüyor %80 tutuyor topikteki kizlarda denedi cogunda tuttu
Bu ay icin sat gir önce hamilelik hesaplaması yapıp bebeğinin ortalama ne zaman dogacagini hesapla
Sonra bu adrese önce babanin,senin en sonda bebeğin dogum tarihini yaz bebeğinin cinsiyeti junge çıkarsa erkek
Mâdchen kız canim bı bak yorumunu yap
http://www.dabsy.de/wunschbaby/wunschbaby/wunschbaby.html[/Q
benım ıkı kızım var cnm erkek ıstıyorum rabbım ısallah vaerır hepimize
o sıteye hemen bakıyorum
bıde bısey sorcam bende beyaz kıremsı akıntı var ılıskı böylenkenmı olmalı
bizde seniiiii seviyoruzzAma misafirim var yinede size bakmadan gecemiyorum akşam i bekleyin ozledim sizle konusmayi burdaki dostluk ayna gibi annem bile esim bile kardesim bile bir yere kadar anlar beni ama siz Hani derler ya esekten dusen anlar ayni seyleri yasayan anlar oyuzden boyle arkadasliklar zor bulunur sizleri seviyorum
bende yapıskan akıntı hıc olmuyor kremsı beyaz akıntı var ılıskı ozamanmı olmalı
Canım böyle hepimiz yazıyoruz ama bizimde sözümüz geçmiyor kocalara hele benim hiç geçmez ben desem yapmaz el dese yapar
Al bendenden okadar anam elin kizi nasil kocasini parmaginda oynatiyorBu kadar rahat olduğuna göre kesin tutmuş gelsin Tosun paşa
Gülüm ozaman de kocanaNüfus kağıdına göre 32 babama göre 33 yaşındayım Cnm bnm
23 yaşında evlendim çocuk anca oldu şimdi yeni iki yaşına bastı bücür :-D
İnançlidir öyle sofu gibi değil ama Allah korkusu var yani
htc phone ile
Canim ben kisa süre cevap yazdim,bugun ayrintili incelemedimBen sizi hergun aniyorum biriniz olmasaniz hemen hatirlarim hic biriniz beni hatirlamamis gunaydinnn bile dememis insan sevdigine kirilir mis ne diyeyim ne cabuk unuttunuz beni ask olsun hepinize
Amin canim ins mujdeli haberi tez zamanda alip bize bildirirsinBademim canim sonradan gordum kusura bakma Allah razı olsun hamislik iyi gidiyo artik tekmeleri hissetmeye basladim ama 3 cocukla zor oluyo hamislik kendime fazla vaktim kalmiyo cok sukur 5 ayi bitirdik bu ay ayrintiliya gircez inşallah
Benim bu hamileligim kizlarimdan tamamen farkliydi onlarda bulandim tiksindim bunda olmadi hep lekelenme yasadim asiri istahim acildi ilk aylardan beri halada oyleyim bide canim hep tuzlu istedi
INSALLAH ALLAHIM HEPINIZIN GONLUNDEKINI KUCAGINIZA SAGLICAKLA ALMAYI NASIP EDER CANLARIM
aaaaaaa niye karistiriyosun bacim o sabirsiz kizimiz CATLADIM,bende Sevda kusu callikusuoyle yapçam cnm tşkler....
ayyy cnm benım unuturmuyuz senı hıc sayfakar bırıkıyo okudukça ne yapçağımızı şaşırıyoruz....bıde ben senın ve calıkusuu arkadaşın nıckıyle hep karıştırıyorum kusura bakmayın lutfen....
Amanın bu kocalara ne oluyor
Birtek benim herifmi. İstiyor ya
Canim senin kac cocuğun vardi?
Sende erkek istiyordun hatırlıyorum bak ben bir adres buldum.gecmis ve gelecek bebeklerin dogum tarihlerini giriyosun.cinsiyetini söylüyor %80 tutuyor topikteki kizlarda denedi cogunda tuttu
Bu ay icin sat gir önce hamilelik hesaplaması yapıp bebeğinin ortalama ne zaman dogacagini hesapla
Sonra bu adrese önce babanin,senin en sonda bebeğin dogum tarihini yaz bebeğinin cinsiyeti junge çıkarsa erkek
Mâdchen kız canim bı bak yorumunu yap
http://www.dabsy.de/wunschbaby/wunschbaby/wunschbaby.html[/Q
benım ıkı kızım var cnm erkek ıstıyorum rabbım ısallah vaerır hepimize
o sıteye hemen bakıyorum
bıde bısey sorcam bende beyaz kıremsı akıntı var ılıskı böylenkenmı olmalı
calıkusuuuuu
bu sıte turkce deıl nasıl yapcam yapamadım
canim kremsi genelde ov gununden birkac gun once geliyor
Ama herkeste farklida oluyormus
Ovu testi alabilirsen onu kullanman daha iyi
O sitede altta doldurulmasi bosluklar cikiyor
Ilk kocanin dogum gunu Ör/12.05.1978
Sonra seninki,en son bebisin
Noktalamalara dikkat et oluyor
Olmazsa bende bakarim ama hangi Ay Senin Icin uygunsa farkli farkli tarihler yazarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?