Süper Anneler - 2011

Ben sizi hergun aniyorum biriniz olmasaniz hemen hatirlarim hic biriniz beni hatirlamamis gunaydinnn bile dememis insan sevdigine kirilir mis ne diyeyim ne cabuk unuttunuz beni ask olsun hepinize

Ben sizi hergun aniyorum biriniz olmasaniz hemen hatirlarim hic biriniz beni hatirlamamis gunaydinnn bile dememis insan sevdigine kirilir mis ne diyeyim ne cabuk unuttunuz beni ask olsun hepinize

Annaaaauuum bacım bnm hiç unuturmuyuz sen işlerim var diyince ses etmedim yoksa hep kalbimde yerin :-* :-* :-* :-* :-* ne yaptın işlerini hallettinmi

htc phone ile

Ay ne bileyim bademim sanki kiz olacakmis gibi bi his var icimde ((

Kizlar merhaba gecmisi okuyamadim reyyanin sorusuna cevap vereyim ben okuyabildigim kadar okudum canim 20 gun falan sende okuyabildigin kadar oku inşallah Allahım isteyen bacilarimin hepsinin gonlune gore nasip etsin dua dua dua

Bademim canim sonradan gordum kusura bakma Allah razı olsun hamislik iyi gidiyo artik tekmeleri hissetmeye basladim ama 3 cocukla zor oluyo hamislik kendime fazla vaktim kalmiyo cok sukur 5 ayi bitirdik bu ay ayrintiliya gircez inşallah
Benim bu hamileligim kizlarimdan tamamen farkliydi onlarda bulandim tiksindim bunda olmadi hep lekelenme yasadim asiri istahim acildi ilk aylardan beri halada oyleyim bide canim hep tuzlu istedi

INSALLAH ALLAHIM HEPINIZIN GONLUNDEKINI KUCAGINIZA SAGLICAKLA ALMAYI NASIP EDER CANLARIM

Sağol canım inşallah

oyle yapçam cnm tşkler....

ayyy cnm benım unuturmuyuz senı hıc sayfakar bırıkıyo okudukça ne yapçağımızı şaşırıyoruz....bıde ben senın ve calıkusuu arkadaşın nıckıyle hep karıştırıyorum kusura bakmayın lutfen....

Masallah bende 5 aylik oldugum gunleri gorebilece miyim acaba? Bende cok tuzlu istiyorum canim senin bebeginin cinsiyeti neydi?

Ama misafirim var yinede size bakmadan gecemiyorum akşam i bekleyin ozledim sizle konusmayi burdaki dostluk ayna gibi annem bile esim bile kardesim bile bir yere kadar anlar beni ama siz Hani derler ya esekten dusen anlar ayni seyleri yasayan anlar oyuzden boyle arkadasliklar zor bulunur sizleri seviyorum

bizde seniiiii seviyoruzz

Canım böyle hepimiz yazıyoruz ama bizimde sözümüz geçmiyor kocalara hele benim hiç geçmez ben desem yapmaz el dese yapar

Bu kadar rahat olduğuna göre kesin tutmuş gelsin Tosun paşa
Al bendenden okadar anam elin kizi nasil kocasini parmaginda oynatiyor
Bizede ders versin yaa offf
Ins tutmussa tosun tutmustur,tutmamissada uzulmuyecem ramazani tutarim,Sonra icraata gecerim yeterki sonunda tosunum kucagima gelsin
Hepimizin oglusu gelsin ins
Kiz isteyenlerinde kizi Olur ins
Gülüm ozaman de kocana
Yasim geciyor bekliyemem daha fazla,1 cocuk daha olmazsa günahim boynuna de,(tövbe tövbe) gözüm acik gider de,sende vijdan azabi duyarsin ama is isten gecer de.
Cocugun dugununde 60 yasinda yapmak istemiyorum de
Rabbim kolaxlik versin ins
Canim ben kisa süre cevap yazdim,bugun ayrintili incelemedim
Kiz sen unutulacak insanmisin aaa suna bak hemende kusuyor
Suan iftar saatim ben size oturmus mesaj yaziyom kiymetiniz herdaim bilinmekte
Amin canim ins mujdeli haberi tez zamanda alip bize bildirirsin
Haberlerini bekliyoruz
aaaaaaa niye karistiriyosun bacim o sabirsiz kizimiz CATLADIM,bende Sevda kusu callikusu
Desene bir gun birimizden birimize kizarsan ikimizlede konusmuyacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…