- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.181
slm kizlar nasilsiniz görmeyeli :)
Al bendenden okadar anam elin kizi nasil kocasini parmaginda oynatiyor
Bizede ders versin yaa offf
Ins tutmussa tosun tutmustur,tutmamissada uzulmuyecem ramazani tutarim,Sonra icraata gecerim yeterki sonunda tosunum kucagima gelsin
Hepimizin oglusu gelsin ins
Kiz isteyenlerinde kizi Olur ins
Gülüm ozaman de kocana
Yasim geciyor bekliyemem daha fazla,1 cocuk daha olmazsa günahim boynuna de,(tövbe tövbe) gözüm acik gider de,sende vijdan azabi duyarsin ama is isten gecer de.
Cocugun dugununde 60 yasinda yapmak istemiyorum de
Rabbim kolaxlik versin ins
Canim ben kisa süre cevap yazdim,bugun ayrintili incelemedim
Kiz sen unutulacak insanmisin aaa suna bak hemende kusuyor
Suan iftar saatim ben size oturmus mesaj yaziyom kiymetiniz herdaim bilinmekte
Amin canim ins mujdeli haberi tez zamanda alip bize bildirirsin
Haberlerini bekliyoruz
aaaaaaa niye karistiriyosun bacim o sabirsiz kizimiz CATLADIM,bende Sevda kusu callikusu
Desene bir gun birimizden birimize kizarsan ikimizlede konusmuyacaksin
yok cnm ya ben size hıc kızarmıyım...kıyamam kı....canim kremsi genelde ov gununden birkac gun once geliyor
Ama herkeste farklida oluyormus
Ovu testi alabilirsen onu kullanman daha iyi
O sitede altta doldurulmasi bosluklar cikiyor
Ilk kocanin dogum gunu Ör/12.05.1978
Sonra seninki,en son bebisin
Noktalamalara dikkat et oluyor
Olmazsa bende bakarim ama hangi Ay Senin Icin uygunsa farkli farkli tarihler yazarsin
ya nıye öyle dıyosun dua et dvmlı bu mubarek gunlerde dua kabul olur ınşallah...sen ayrıntılı bır nubunu al bakalım hep beraber....nasıl olalım bacım melankolik işte 3,5 atıyorum kız olacak diye bir yandanda meraktan çatlıyorum allah sonumu hayır etsin sen nasılsın?
Sağol canım ..Doğum günün kutlu ve mutlu olsun ben yanlışlıkla catladim i kutladim
olabilir korkma bende deneme yaptiklarimda öyle oldu ama yum.luyorsun diyemem ovulasyon testi yapmalısınbende yapıskan akıntı hıc olmuyor kremsı beyaz akıntı var ılıskı ozamanmı olmalı
baharın da oğlu olacak canım o benden önce buldu oğlanı hani kız demişlerdi de sonradan kendi dok. Erkek dedi hatırladın mi ..umutlandıran istemem ama bir sitede okudum erkek bebeklerin cinsel organları gelişirken bizdeki hormonlar dan dolayı tuzlu istiyormuş canlarımız o yazıyı bulunca kopyalarım buraya bende tuzlu yiyorum ve eksi bir yandanda sultan da bende çok tuzlu yedim deyince kafam karışıyor...ama iyiye işaret bunlar benceMasallah bende 5 aylik oldugum gunleri gorebilece miyim acaba? Bende cok tuzlu istiyorum canim senin bebeginin cinsiyeti neydi?
bencede hamilesin ayyy hadi hayırlısı çok seviniyorum sizlerden güzel haberler alınca ...Hiçbirşey yapmadım hala adet olmadım
yüzde 90 hamileyim biraz buyusun de doktora gideyim göreyim ultrasonda
canım sağol..şimdi ilaçları kullanman süper olmuş ben zaten burada yazmıştım vajinanın temiz olması gerektiğini tahmini yum günü ne zaman .mesala bende denemelerden once vajinal fitil kullandım kafadan yani kendim istedim ..sonra yuma 3.4gün kala kanlı ishale yakalandim günde 4tane antibiyotik ve yanındaki ilaçlar hariç.tahmini yum günü kadin doğum doktoruna gittim tertemiz sin dedi ahada yumurta dedi o gün yumurtayi görünce deneme yapalım dedik.ilaçlardan yapmayacaktim ama iyileştiğim için sadece o gün ilaçlarımı icmedim normalde 14.gün catlardi yum.çünkü ovilasyon testi kullanmistim bir ay önce doktorda çatlamak üzere deyince ilişki oldu o gece ve ertesi iki gece daha ..bunları anlattım uzun uzun ama eğer ilaçlari kullandıktan sonra iyilestiginde yum gününü bul ..şimdi kaç gün var yuma..ozaman bugun senın doğum gunun...doğum gunun kutlu olsun ıyı doğdun allah sana ve ailene uzun ömür versın...
bu ay ertelersem baya ertelıycem cunkı takvımlere göre bu ay olmalı :) napsam bılemedım...
Canimcim biz seni unturmuyuz hic kiz darilma bize heemenBen sizi hergun aniyorum biriniz olmasaniz hemen hatirlarim hic biriniz beni hatirlamamis gunaydinnn bile dememis insan sevdigine kirilir mis ne diyeyim ne cabuk unuttunuz beni ask olsun hepinize
Canim oncelikle hakkinda hayirlisini diliyorum, insallah sende alacaksin prensini kucaginaAy ne bileyim bademim sanki kiz olacakmis gibi bi his var icimde((
Sagol baharim canimsin senin adina cok mutluyum inan, saglikla kucagina al bebisini insallah. Dualarin icin AMİN diyorum canim cok sagol.Bademim canim sonradan gordum kusura bakma Allah razı olsun hamislik iyi gidiyo artik tekmeleri hissetmeye basladim ama 3 cocukla zor oluyo hamislik kendime fazla vaktim kalmiyo cok sukur 5 ayi bitirdik bu ay ayrintiliya gircez inşallah
Benim bu hamileligim kizlarimdan tamamen farkliydi onlarda bulandim tiksindim bunda olmadi hep lekelenme yasadim asiri istahim acildi ilk aylardan beri halada oyleyim bide canim hep tuzlu istedi
INSALLAH ALLAHIM HEPINIZIN GONLUNDEKINI KUCAGINIZA SAGLICAKLA ALMAYI NASIP EDER CANLARIM
Canlarim benim bugun gec kaldim malum misafirim var yinede size iyi geceler demeden yatmak istemedim hayirli geceler kizlar bir huzunle yatip bin umutla ve hayallerinizin gerceklesmesi duasiyla hayirli geceler kizlar cooooooooooookkk uykum var opuldun uz bademim herzaman ki gibi gece kusu o ayakta canim sana eslik e demiyorum gozlerim musade etmiyor sana da iyi geceler canim
Herkeslere Günaydınlar can bacilarimmm....
htc phone ile
Gunaydin canimm ne yaptın esinle konusabildinmi dallasa dondu vala insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah canim arkadaslarim saglikli birsekilde nasip etsin Rabbim gonlumuzdekini bir de kizlar sizlere birsey diyecegim Allah lafizlarini yazarken kucuk harfle yazmayalim dikkat edelim nacizane fikir verme k istedim canlarim
kızımdada öyle yapmıştı eşim onu bekleseydim hala bekliyordukçocuğu. ikiden fazla düşünmüyoruz zaten o yüzden onun hazır olmasını bekleyemem. kızım 4 yaşında zaten. aşılama tutar inşallah bu kez haklısın bende bu ay bi aksilik olmazsa yasayacağım o beklemeyi ama ben iğne yaptırmayacağım once doğal yolla denerim bikac sefer. olmazsa sonrasında iğneyi düşüneceğim cnm. inşallah allahım sanada en kısa zamanda göndersin bebişini.......
slm canım seni eskilerden tanıyorum nasılsın .eskilerden kimse ugramıyor buraya geçenlerde orkdm gelmişti okadar.
Al bendenden okadar anam elin kizi nasil kocasini parmaginda oynatiyor
Bizede ders versin yaa offf
Ins tutmussa tosun tutmustur,tutmamissada uzulmuyecem ramazani tutarim,Sonra icraata gecerim yeterki sonunda tosunum kucagima gelsin
Hepimizin oglusu gelsin ins
Kiz isteyenlerinde kizi Olur ins
Gülüm ozaman de kocana
Yasim geciyor bekliyemem daha fazla,1 cocuk daha olmazsa günahim boynuna de,(tövbe tövbe) gözüm acik gider de,sende vijdan azabi duyarsin ama is isten gecer de.
Cocugun dugununde 60 yasinda yapmak istemiyorum de
Rabbim kolaxlik versin ins
Canim ben kisa süre cevap yazdim,bugun ayrintili incelemedim
Kiz sen unutulacak insanmisin aaa suna bak hemende kusuyor
Suan iftar saatim ben size oturmus mesaj yaziyom kiymetiniz herdaim bilinmekte
Amin canim ins mujdeli haberi tez zamanda alip bize bildirirsin
Haberlerini bekliyoruz
aaaaaaa niye karistiriyosun bacim o sabirsiz kizimiz CATLADIM,bende Sevda kusu callikusu
Desene bir gun birimizden birimize kizarsan ikimizlede konusmuyacaksin
yok cnm ya ben size hıc kızarmıyım...kıyamam kı....
ya nıye öyle dıyosun dua et dvmlı bu mubarek gunlerde dua kabul olur ınşallah...sen ayrıntılı bır nubunu al bakalım hep beraber....
Insallah bacim nub icin cok heyecanliyim daha 4 hafta yani 1 ay var(((
Sağol canım ..
olabilir korkma bende deneme yaptiklarimda öyle oldu ama yum.luyorsun diyemem ovulasyon testi yapmalısın
baharın da oğlu olacak canım o benden önce buldu oğlanı hani kız demişlerdi de sonradan kendi dok. Erkek dedi hatırladın mi ..umutlandıran istemem ama bir sitede okudum erkek bebeklerin cinsel organları gelişirken bizdeki hormonlar dan dolayı tuzlu istiyormuş canlarımız o yazıyı bulunca kopyalarım buraya bende tuzlu yiyorum ve eksi bir yandanda sultan da bende çok tuzlu yedim deyince kafam karışıyor...ama iyiye işaret bunlar bence
Ve kesinlikle takvimlere inanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?