Süper Anneler - 2011

Son düzenleme:
Doğum günün kutlu ve mutlu olsun ben yanlışlıkla catladim i kutladim
Sağol canım ..
bende yapıskan akıntı hıc olmuyor kremsı beyaz akıntı var ılıskı ozamanmı olmalı
olabilir korkma bende deneme yaptiklarimda öyle oldu ama yum.luyorsun diyemem ovulasyon testi yapmalısın

Masallah bende 5 aylik oldugum gunleri gorebilece miyim acaba? Bende cok tuzlu istiyorum canim senin bebeginin cinsiyeti neydi?
baharın da oğlu olacak canım o benden önce buldu oğlanı hani kız demişlerdi de sonradan kendi dok. Erkek dedi hatırladın mi ..umutlandıran istemem ama bir sitede okudum erkek bebeklerin cinsel organları gelişirken bizdeki hormonlar dan dolayı tuzlu istiyormuş canlarımız o yazıyı bulunca kopyalarım buraya bende tuzlu yiyorum ve eksi bir yandanda sultan da bende çok tuzlu yedim deyince kafam karışıyor...ama iyiye işaret bunlar bence

Hiçbirşey yapmadım hala adet olmadım
yüzde 90 hamileyim biraz buyusun de doktora gideyim göreyim ultrasonda
bencede hamilesin ayyy hadi hayırlısı çok seviniyorum sizlerden güzel haberler alınca ...

canım sağol..şimdi ilaçları kullanman süper olmuş ben zaten burada yazmıştım vajinanın temiz olması gerektiğini tahmini yum günü ne zaman .mesala bende denemelerden once vajinal fitil kullandım kafadan yani kendim istedim ..sonra yuma 3.4gün kala kanlı ishale yakalandim günde 4tane antibiyotik ve yanındaki ilaçlar hariç.tahmini yum günü kadin doğum doktoruna gittim tertemiz sin dedi ahada yumurta dedi o gün yumurtayi görünce deneme yapalım dedik.ilaçlardan yapmayacaktim ama iyileştiğim için sadece o gün ilaçlarımı icmedim normalde 14.gün catlardi yum.çünkü ovilasyon testi kullanmistim bir ay önce doktorda çatlamak üzere deyince ilişki oldu o gece ve ertesi iki gece daha ..bunları anlattım uzun uzun ama eğer ilaçlari kullandıktan sonra iyilestiginde yum gününü bul ..şimdi kaç gün var yuma..

Ben sizi hergun aniyorum biriniz olmasaniz hemen hatirlarim hic biriniz beni hatirlamamis gunaydinnn bile dememis insan sevdigine kirilir mis ne diyeyim ne cabuk unuttunuz beni ask olsun hepinize
Canimcim biz seni unturmuyuz hic kiz darilma bize heemen . Sen bizim catlladimimizsin ayol baska catladimizmi var. İyikide varsin canim bizde seni seviyoruz bebegim

Ay ne bileyim bademim sanki kiz olacakmis gibi bi his var icimde ((
Canim oncelikle hakkinda hayirlisini diliyorum, insallah sende alacaksin prensini kucagina meraklanma. sonrada tum arkadaslarimm ve kendim icin herkes istedigi bebisi tuttursun insallah allahim, hayirlisiyla allahima hep bunun icin dua ediyorum. Topikteki herkes insallah istedigi bebisi tutturup saglikla kucagina alsin İNSALLAH......

Sagol baharim canimsin senin adina cok mutluyum inan, saglikla kucagina al bebisini insallah. Dualarin icin AMİN diyorum canim cok sagol.

Canlarim benim bugun gec kaldim malum misafirim var yinede size iyi geceler demeden yatmak istemedim hayirli geceler kizlar bir huzunle yatip bin umutla ve hayallerinizin gerceklesmesi duasiyla hayirli geceler kizlar cooooooooooookkk uykum var opuldun uz bademim herzaman ki gibi gece kusu o ayakta canim sana eslik e demiyorum gozlerim musade etmiyor sana da iyi geceler canim

Canimcim . Aynen ben gecekusu' boyle daha rahat oluyor, vizviz tepemde donen bir arimaya yok uykumdan fferagat zaten erken yatmayi sevmezdim burrayi bulduktan sonra iyice ggecekusu oldum canim sanada iyi geceler tatli ruyalar ..... tum arkadaslarima duyan duymayan okuyan okuyamayan herkese huzur dolu geceler diliyorum umut dolu yarinlar hepimizin olsun. Prensimize hayirlisiyla en kisa zamanda kavusmayi diliyorum ve bende kacar

Herkeslere Günaydınlar can bacilarimmm....

htc phone ile

Gunaydin canimm ne yaptın esinle konusabildinmi dallasa dondu vala insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah canim arkadaslarim saglikli birsekilde nasip etsin Rabbim gonlumuzdekini bir de kizlar sizlere birsey diyecegim Allah lafizlarini yazarken kucuk harfle yazmayalim dikkat edelim nacizane fikir verme k istedim canlarim

Hah ağzını seveyim aynen öyle oldu bunaldim artık ama siz alışkın değilsiniz garip geliyor benim koca uzaydan gelme gibi çok değişik huyları var ilk çocukta 1.5 sene uğraştım bunla kıyaslarsak daha çoook var iknaya gibi benim sinavimda bu adamla ışte istemediği birşeyi yaptırmak çok fazla zor bizimkine başım ağrıyor yine bu sabah gece düşünmekten içim şişti ama ya sabır diye diye uğraşıyorum cnm bnm sen naaaptin dr ne zaman halin keyfin iyi mi

htc phone ile

biliyor musun? insan basina gelmeden herseyi o kadar buyutuyorki...ya da oldugundan fazla geliyor bize belkide...ama en nihayetinde basa gelen cekiliyor insanlar ay cocuga nasil bakicam nasil edicem derken erteliyor cocuk isini, halbuki oldugundada iyi kotu idare ediyorsun...tabiiki hersey onceki gibi olmuyor ama sonucta bir can geliyor dunyaya..sorumlulugu vs bunlar kolay seyler degil...umarim istedigin zaman sende hamile kalirsin canim ve su esimizin nazlarida biter

slm canım seni eskilerden tanıyorum nasılsın .eskilerden kimse ugramıyor buraya geçenlerde orkdm gelmişti okadar.

merhaba canim,

evet canim ben bu topice takilirken hamileydim bir zamanlar..zaman ne cabuk geciyor yaa...Allahim fazla aratmadan versin bizlere gonlumuzdekini..

senin nickini pek hatirlayamadim canim, o zamanlar aktifmiydin ya da rumuzunumu degistirdin???

buarada o zamanlar takilanlarin hepsinin cocugu oldugumu?

gunaydin buarada, haftaici normalde pek musait olmuyorum bu yuzden yazamiyorum pek...ama firsat buldukca okuyorum yazdiklarinizi...

kiz catladim niye oyle dedin yaa..ben buraya girmesemde hep aklimdasiniz kizlar...hepimiz icin dualarim...hakkimizda hayirlisini versin Rabbim

Evet foreverim hatirladimm. Zaten eksi ve tuzlu erkek diyorlar ama evet umutlanmak istemiyorum icimden bi ses hep kiz kiz diyor. Sen baslarda ne hissediodun canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…