Süper Anneler - 2011

Aminnn canimm allah herkesin gonlundekini versin bademim

slm canlarim ne var ne yok guzellerrrr kilo vermeye devam insAllahhh kizimla kardes saniolarrrr esim bile kiskanir oldu beniiii

ben geçen sene üyü oldum ama eskileride hep okuyordum ordan hatırladım seni neden ugramıyorsunuz buralara özletmeyin kendinizi yaaa

Son düzenleme:
ben geçen sene üyü oldum ama eskileride hep okuyordum ordan hatırladım seni neden ugramıyorsunuz buralara özletmeyin kendinizi yaaa

anladim, giymatlik vardi birde...hic kimse yok yaaa eskilerden gercekten..hepsi tekrar coluk cocuga karisti galiba...

slm canlarim ne var ne yok guzellerrrr kilo vermeye devam insAllahhh kizimla kardes saniolarrrr esim bile kiskanir oldu beniiii

Hey maşallah daha da guzelles bacım patlasın o kocalar bu aralar koca tayfasina sinirliyim malum depresyondayim yine c.tesi pazar deneme olması lazım hala bir sonuç yok catlicam

htc phone ile

sanada günaydın nasıl bu kadar erken kalkabiliyorsunuz yaaa..ben deli gibi uyuyorum gerçi son uyumalarım bebiş olunca da ben sizi uyandırırım.

Evet foreverim hatirladimm. Zaten eksi ve tuzlu erkek diyorlar ama evet umutlanmak istemiyorum icimden bi ses hep kiz kiz diyor. Sen baslarda ne hissediodun canim?
içimdeki ses kız diyordu çünkü bu kadar uğraştım şansıma kız olur diyordum ama karnımda severken ağzımdan hep oğlum diye sevesim geliyordu karnımdaki erkek diyordum tuhaf bir şey mantığım kız hislerim erkek diyordu..

Kusum senin takvimler ne gosteriyor? Cin takvimi?
sen bioritm de bana bakmıştın o zamanki ilişki günlerimde kız diyordu.çin takvimi 1 yaş eklersen erkek eklemezsen kız çıkıyordu ..ekleyerek doğru tamam ama o zamanda kızım yanlış ondada eklemeden tuttu ve hep çin takvimine inanmıştım ve çevremde çoğu kişinin doğum tarihini ve kaldıkları ayın tarihlerini aldım ve kiminde tuttu kiiminde tutmadı ve çin takvimine inanmadım..

sizler nasılsınız kızlar
bizler iyiyiz sağol.hamilelerden güzel haberler ...olmayanlardanda hayırlı haberler bekleyerek günlerimizi heyecanla geçiriyoruz ..en heyecanla defnemin oğlum olacak haberini ve tabiki reyyane nin de bebişi gördük haberlerini..callkuşunun hamilelik haberini beklerken çatladimın denemelerini ve zeynomunda kocam ikna oldu yaşasın demesini..hüzünçiçeğinin bir an önce iyileşip denemelere başlamasını ..ve unuttuklarım varsa kusura bakmayın ne olur şimdilik sürekli aktif olanlar bunlar..ama bizi yanlız bırakmayan gijnij..sultan..bahar..tubaelif..eylulungulu apranxx ..angel2858..arkadaşlar sizleri özlüyoruz nerelerdesiniz..

cnm doktorun bana ılaç verdiği gun dediki işte yumurtan o yuzden ağrın var dedi cunkı çok kasık ağrım vardı ama daha catlamamış ve senın cok ıltıhabın var dedi...dediği gunde pazartesiydi sanırım kaçırdım ben çatlama anını bu ay yattı ama hala uzayan akıntım ve bacak ağrım var...eşim bu gece nöbette dun gece yattı kaldım oyle burdakı arkadaşlarda ilaçların bıtmeden deneme yapma dediler bende erteledım cnm....

merhaba kizlar nasilsiniz?ben artik fazla giremiyorum bu siralar yogun geciyor.doguma yaklasik 3 hafta kaldi.esim pazartesiden itibaren iki ay izinli olacak.buraya fazla giremem ama arada haber veririrm.fazla okuyamadim ama foreverim tosunun olacak daha önce yazdimmi bilmiyorum yazdiysam da tekrar yaziyim hayirli olsun canim.defnem daha cinsiyete var galiba hayirlisi olsun. zeyno ikna edemedin galiba daha kocayi.calikusu galiba sen bi takvim vermissin canim benim üc cocuguma da erkek dedi.inanmiyorum ben takvimlere.catladim denemeler devam galiba.bademim sen ne yaptin? baska kacirdigim var mi bilmiyorum.

Beni unuttun büyük ihtimalle hamişim

Sende gonlundeki kıza kavusursun inşallah kiz istiyodun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…