- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.201
Canimcim biz seni unturmuyuz hic kiz darilma bize heemen. Sen bizim catlladimimizsin ayol baska catladimizmi var. İyikide varsin canim bizde seni seviyoruz bebegim
Canim oncelikle hakkinda hayirlisini diliyorum, insallah sende alacaksin prensini kucaginameraklanma. sonrada tum arkadaslarimm ve kendim icin herkes istedigi bebisi tuttursun insallah allahim, hayirlisiyla allahima hep bunun icin dua ediyorum. Topikteki herkes insallah istedigi bebisi tutturup saglikla kucagina alsin İNSALLAH......
Sagol baharim canimsin senin adina cok mutluyum inan, saglikla kucagina al bebisini insallah. Dualarin icin AMİN diyorum canim cok sagol.
merhaba canim,
evet canim ben bu topice takilirken hamileydim bir zamanlar..zaman ne cabuk geciyor yaa...Allahim fazla aratmadan versin bizlere gonlumuzdekini..
senin nickini pek hatirlayamadim canim, o zamanlar aktifmiydin ya da rumuzunumu degistirdin???
buarada o zamanlar takilanlarin hepsinin cocugu oldugumu?
ben geçen sene üyü oldum ama eskileride hep okuyordum ordan hatırladım seni neden ugramıyorsunuz buralara özletmeyin kendinizi yaaa
slm canlarim ne var ne yok guzellerrrr kilo vermeye devam insAllahhh kizimla kardes saniolarrrresim bile kiskanir oldu beniiii
ben geçen sene üyü oldum ama eskileride hep okuyordum ordan hatırladım seni neden ugramıyorsunuz buralara özletmeyin kendinizi yaaa
sanada günaydın nasıl bu kadar erken kalkabiliyorsunuz yaaa..ben deli gibi uyuyorum gerçi son uyumalarım bebiş olunca da ben sizi uyandırırım.Gunaydin canimm ne yaptın esinle konusabildinmi dallasa dondu vala insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah canim arkadaslarim saglikli birsekilde nasip etsin Rabbim gonlumuzdekini bir de kizlar sizlere birsey diyecegim Allah lafizlarini yazarken kucuk harfle yazmayalim dikkat edelim nacizane fikir verme k istedim canlarim
içimdeki ses kız diyordu çünkü bu kadar uğraştım şansıma kız olur diyordum ama karnımda severken ağzımdan hep oğlum diye sevesim geliyordu karnımdaki erkek diyordum tuhaf bir şey mantığım kız hislerim erkek diyordu..Evet foreverim hatirladimm. Zaten eksi ve tuzlu erkek diyorlar ama evet umutlanmak istemiyorum icimden bi ses hep kiz kiz diyor. Sen baslarda ne hissediodun canim?
sen bioritm de bana bakmıştın o zamanki ilişki günlerimde kız diyordu.çin takvimi 1 yaş eklersen erkek eklemezsen kız çıkıyordu ..ekleyerek doğru tamam ama o zamanda kızım yanlış ondada eklemeden tuttu ve hep çin takvimine inanmıştım ve çevremde çoğu kişinin doğum tarihini ve kaldıkları ayın tarihlerini aldım ve kiminde tuttu kiiminde tutmadı ve çin takvimine inanmadım..Kusum senin takvimler ne gosteriyor? Cin takvimi?
bizler iyiyiz sağol.hamilelerden güzel haberler ...olmayanlardanda hayırlı haberler bekleyerek günlerimizi heyecanla geçiriyoruz ..en heyecanla defnemin oğlum olacak haberini ve tabiki reyyane nin de bebişi gördük haberlerini..callkuşunun hamilelik haberini beklerken çatladimın denemelerini ve zeynomunda kocam ikna oldu yaşasın demesini..hüzünçiçeğinin bir an önce iyileşip denemelere başlamasını ..ve unuttuklarım varsa kusura bakmayın ne olur şimdilik sürekli aktif olanlar bunlar..ama bizi yanlız bırakmayan gijnij..sultan..bahar..tubaelif..eylulungulu apranxx ..angel2858..arkadaşlar sizleri özlüyoruz nerelerdesiniz..sizler nasılsınız kızlar
cnm doktorun bana ılaç verdiği gun dediki işte yumurtan o yuzden ağrın var dedi cunkı çok kasık ağrım vardı ama daha catlamamış ve senın cok ıltıhabın var dedi...dediği gunde pazartesiydi sanırım kaçırdım ben çatlama anını bu ay yattı ama hala uzayan akıntım ve bacak ağrım var...eşim bu gece nöbette dun gece yattı kaldım oyle burdakı arkadaşlarda ilaçların bıtmeden deneme yapma dediler bende erteledım cnm....bencede hamilesin ayyy hadi hayırlısı çok seviniyorum sizlerden güzel haberler alınca ...
canım sağol..şimdi ilaçları kullanman süper olmuş ben zaten burada yazmıştım vajinanın temiz olması gerektiğini tahmini yum günü ne zaman .mesala bende denemelerden once vajinal fitil kullandım kafadan yani kendim istedim ..sonra yuma 3.4gün kala kanlı ishale yakalandim günde 4tane antibiyotik ve yanındaki ilaçlar hariç.tahmini yum günü kadin doğum doktoruna gittim tertemiz sin dedi ahada yumurta dedi o gün yumurtayi görünce deneme yapalım dedik.ilaçlardan yapmayacaktim ama iyileştiğim için sadece o gün ilaçlarımı icmedim normalde 14.gün catlardi yum.çünkü ovilasyon testi kullanmistim bir ay önce doktorda çatlamak üzere deyince ilişki oldu o gece ve ertesi iki gece daha ..bunları anlattım uzun uzun ama eğer ilaçlari kullandıktan sonra iyilestiginde yum gününü bul ..şimdi kaç gün var yuma..
hadı hayırlısı cnm bol bol dua et içinden gelerek ınşallah guzel haberını alırız cnm benım....Insallah bacim nub icin cok heyecanliyim daha 4 hafta yani 1 ay var(((
cnm doktorun bana ılaç verdiği gun dediki işte yumurtan o yuzden ağrın var dedi cunkı çok kasık ağrım vardı ama daha catlamamış ve senın cok ıltıhabın var dedi...dediği gunde pazartesiydi sanırım kaçırdım ben çatlama anını bu ay yattı ama hala uzayan akıntım ve bacak ağrım var...eşim bu gece nöbette dun gece yattı kaldım oyle burdakı arkadaşlarda ilaçların bıtmeden deneme yapma dediler bende erteledım cnm....
tamam anladım ama bir dahaki ayı es geçme derim ben. test al ve pozitif günleri değerlendir akıntı ile anlamak zor oluyor canım ..hadı hayırlısı cnm bol bol dua et içinden gelerek ınşallah guzel haberını alırız cnm benım....
ayyy ne güzel bende çok zayıftım ama şimdiden 4 kilo almışım doğumdan sonra nasıl verdin kilolarıslm canlarim ne var ne yok guzellerrrr kilo vermeye devam insAllahhh kizimla kardes saniolarrrresim bile kiskanir oldu beniiii
slm canlarim ne var ne yok guzellerrrr kilo vermeye devam insAllahhh kizimla kardes saniolarrrresim bile kiskanir oldu beniiii
bencede hamilesin ayyy hadi hayırlısı çok seviniyorum sizlerden güzel haberler alınca ...
bende seviniyom birde keseyi görsem rahatlicam
merhaba kizlar nasilsiniz?ben artik fazla giremiyorum bu siralar yogun geciyor.doguma yaklasik 3 hafta kaldi.esim pazartesiden itibaren iki ay izinli olacak.buraya fazla giremem ama arada haber veririrm.fazla okuyamadim ama foreverim tosunun olacak daha önce yazdimmi bilmiyorum yazdiysam da tekrar yaziyim hayirli olsun canim.defnem daha cinsiyete var galiba hayirlisi olsun. zeyno ikna edemedin galiba daha kocayi.calikusu galiba sen bi takvim vermissin canim benim üc cocuguma da erkek dedi.inanmiyorum ben takvimlere.catladim denemeler devam galiba.bademim sen ne yaptin? baska kacirdigim var mi bilmiyorum.
gunaydin buarada, haftaici normalde pek musait olmuyorum bu yuzden yazamiyorum pek...ama firsat buldukca okuyorum yazdiklarinizi...
kiz catladim niye oyle dedin yaa..ben buraya girmesemde hep aklimdasiniz kizlar...hepimiz icin dualarim...hakkimizda hayirlisini versin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?