- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.221
insaAllah canim..gonlumden gecen kiz ama erkek olursada cok sevincem....farketmiyor yani saglikli hayirli olsunda....hele bi hamile kalayimda Allahin izniyle cinsiyet sonraki mevzu benim icinSende gonlundeki kıza kavusursun inşallah kiz istiyodun dimi
nasıl olalım bacım melankolik işte 3,5 atıyorum kız olacak diye bir yandanda meraktan çatlıyorum allah sonumu hayır etsin sen nasılsın?
Sağol canım ..
olabilir korkma bende deneme yaptiklarimda öyle oldu ama yum.luyorsun diyemem ovulasyon testi yapmalısın
baharın da oğlu olacak canım o benden önce buldu oğlanı hani kız demişlerdi de sonradan kendi dok. Erkek dedi hatırladın mi ..umutlandıran istemem ama bir sitede okudum erkek bebeklerin cinsel organları gelişirken bizdeki hormonlar dan dolayı tuzlu istiyormuş canlarımız o yazıyı bulunca kopyalarım buraya bende tuzlu yiyorum ve eksi bir yandanda sultan da bende çok tuzlu yedim deyince kafam karışıyor...ama iyiye işaret bunlar bence
Canlarim benim bugun gec kaldim malum misafirim var yinede size iyi geceler demeden yatmak istemedim hayirli geceler kizlar bir huzunle yatip bin umutla ve hayallerinizin gerceklesmesi duasiyla hayirli geceler kizlar cooooooooooookkk uykum var opuldun uz bademim herzaman ki gibi gece kusu o ayakta canim sana eslik e demiyorum gozlerim musade etmiyor sana da iyi geceler canim
Al bendenden okadar anam elin kizi nasil kocasini parmaginda oynatiyor
Bizede ders versin yaa offf
Ins tutmussa tosun tutmustur,tutmamissada uzulmuyecem ramazani tutarim,Sonra icraata gecerim yeterki sonunda tosunum kucagima gelsin
Hepimizin oglusu gelsin ins
Kiz isteyenlerinde kizi Olur ins
Gülüm ozaman de kocana
Yasim geciyor bekliyemem daha fazla,1 cocuk daha olmazsa günahim boynuna de,(tövbe tövbe) gözüm acik gider de,sende vijdan azabi duyarsin ama is isten gecer de.
Cocugun dugununde 60 yasinda yapmak istemiyorum de
Rabbim kolaxlik versin ins
Canim ben kisa süre cevap yazdim,bugun ayrintili incelemedim
Kiz sen unutulacak insanmisin aaa suna bak hemende kusuyor
Suan iftar saatim ben size oturmus mesaj yaziyom kiymetiniz herdaim bilinmekte
Amin canim ins mujdeli haberi tez zamanda alip bize bildirirsin
Haberlerini bekliyoruz
aaaaaaa niye karistiriyosun bacim o sabirsiz kizimiz CATLADIM,bende Sevda kusu callikusu
Desene bir gun birimizden birimize kizarsan ikimizlede konusmuyacaksin
.canim kremsi genelde ov gununden birkac gun once geliyor
Ama herkeste farklida oluyormus
Ovu testi alabilirsen onu kullanman daha iyi
O sitede altta doldurulmasi bosluklar cikiyor
Ilk kocanin dogum gunu Ör/12.05.1978
Sonra seninki,en son bebisin
Noktalamalara dikkat et oluyor
Olmazsa bende bakarim ama hangi Ay Senin Icin uygunsa farkli farkli tarihler yazarsin
cnm o steye benım ıçın bakarmısın esım 21.01.1981.ben 19.07.1983.bu ayı gectık artık önumuzdekı ay için
Reyhan3yoksun epeydir goremiyorum sanki nerelerdesin, son durumun nedir ccanim, bizler biraktigin gibi degiliz tabiki. Hamislerimiz var oglusuunu bulanlar var benim gibi bide beklemede olanlar var tabiiiii sen neden yoksun coktandir cnm.
Herkeslere Günaydınlar can bacilarimmm....
htc phone ile
Zeyno kiz esini ikna edebildinmi bacim prenses geliyormu müjdeli haber bekliyoruz ...
sizler nasılsınız kızlar
slm canlarim ne var ne yok guzellerrrr kilo vermeye devam insAllahhh kizimla kardes saniolarrrresim bile kiskanir oldu beniiii
Beni unuttun büyük ihtimalle hamişim
Yok kiz nerdeeeee şu adam bi yola gelsin helva yapıp dagiticam komşulara şart olsun yöntem den de geçtim artık olmuyor baksana :'( :'( :'( :'( :'(
htc phone ile
catladim canim senden nehaber denemen oldumu nasilsin ?
senin hamile oldugunu duyayim bende cocuk sevindirecem bacim insallah yakinda kavusursun kizina
sanada günaydın nasıl bu kadar erken kalkabiliyorsunuz yaaa..ben deli gibi uyuyorum gerçi son uyumalarım bebiş olunca da ben sizi uyandırırım.
içimdeki ses kız diyordu çünkü bu kadar uğraştım şansıma kız olur diyordum ama karnımda severken ağzımdan hep oğlum diye sevesim geliyordu karnımdaki erkek diyordum tuhaf bir şey mantığım kız hislerim erkek diyordu..
sen bioritm de bana bakmıştın o zamanki ilişki günlerimde kız diyordu.çin takvimi 1 yaş eklersen erkek eklemezsen kız çıkıyordu ..ekleyerek doğru tamam ama o zamanda kızım yanlış ondada eklemeden tuttu ve hep çin takvimine inanmıştım ve çevremde çoğu kişinin doğum tarihini ve kaldıkları ayın tarihlerini aldım ve kiminde tuttu kiiminde tutmadı ve çin takvimine inanmadım..
bizler iyiyiz sağol.hamilelerden güzel haberler ...olmayanlardanda hayırlı haberler bekleyerek günlerimizi heyecanla geçiriyoruz ..en heyecanla defnemin oğlum olacak haberini ve tabiki reyyane nin de bebişi gördük haberlerini..callkuşunun hamilelik haberini beklerken çatladimın denemelerini ve zeynomunda kocam ikna oldu yaşasın demesini..hüzünçiçeğinin bir an önce iyileşip denemelere başlamasını ..ve unuttuklarım varsa kusura bakmayın ne olur şimdilik sürekli aktif olanlar bunlar..ama bizi yanlız bırakmayan gijnij..sultan..bahar..tubaelif..eylulungulu apranxx ..angel2858..arkadaşlar sizleri özlüyoruz nerelerdesiniz..
merhaba kizlar nasilsiniz?ben artik fazla giremiyorum bu siralar yogun geciyor.doguma yaklasik 3 hafta kaldi.esim pazartesiden itibaren iki ay izinli olacak.buraya fazla giremem ama arada haber veririrm.fazla okuyamadim ama foreverim tosunun olacak daha önce yazdimmi bilmiyorum yazdiysam da tekrar yaziyim hayirli olsun canim.defnem daha cinsiyete var galiba hayirlisi olsun. zeyno ikna edemedin galiba daha kocayi.calikusu galiba sen bi takvim vermissin canim benim üc cocuguma da erkek dedi.inanmiyorum ben takvimlere.catladim denemeler devam galiba.bademim sen ne yaptin? baska kacirdigim var mi bilmiyorum.
korkma bacim insallah pasadir bebisin iyi düsün iyi olsun :) bende iyiyim cok sükür is cocuklar idare ediyoruz . Senin hamilelik nasil gidiyor rahatmisin mide bulantisi varmi Allaha emanet ol bacim grsrz yine
inşallah canım iyi düşünmeye çalışıyorum ama bi bakmışım ağlıyorum hormonlarım alt üst :) bulantılarım başladı canım ya başta yoktu şimdi akşam saatlerinde artan bulantılarım var(((
inşallah canım erkektir bebisin annenin içine doğarmış ..buna inanıyorum ben.foreverim aynıyız her şeyimiz aynı bebişimizin cinsiyetide aynı olur inşallah. bende hep bende şans yok kız olur diyorum ama karnımı severken hep canım oğlum derken yakalıyorum kendimibenimde mantıken kız ama içimden bi his oğlun olacak diyor..
iyiyiz sağol karnım şimdiden kocaman oldu ve iştahım çok fazla çok kilo almaktan korkuyorum ama açlığada dayanamıyorum ..Dogum günün kutlu olsun canim nice yillara :) Pasamiz nasil sen nasilsin bacim ?
merhaba kizlar nasilsiniz?ben artik fazla giremiyorum bu siralar yogun geciyor.doguma yaklasik 3 hafta kaldi.esim pazartesiden itibaren iki ay izinli olacak.buraya fazla giremem ama arada haber veririrm.fazla okuyamadim ama foreverim tosunun olacak daha önce yazdimmi bilmiyorum yazdiysam da tekrar yaziyim hayirli olsun canim.defnem daha cinsiyete var galiba hayirlisi olsun. zeyno ikna edemedin galiba daha kocayi.calikusu galiba sen bi takvim vermissin canim benim üc cocuguma da erkek dedi.inanmiyorum ben takvimlere.catladim denemeler devam galiba.bademim sen ne yaptin? baska kacirdigim var mi bilmiyorum.
canım hayırlı doğumlar ..Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah..sezaryen olacaktin değilmi ..hazırlıkların bittimi neler aldın bebisine..ismini düşündünüz müforeverim benden bahsetmissin evet ben cok tuzlu yedim baslarda hatta hep tuzlu yedim ama sonradan tatli tuzlu herseyi yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?