Süper Anneler - 2011

nasıl olalım bacım melankolik işte 3,5 atıyorum kız olacak diye bir yandanda meraktan çatlıyorum allah sonumu hayır etsin sen nasılsın?

korkma bacim insallah pasadir bebisin iyi düsün iyi olsun :) bende iyiyim cok sükür is cocuklar idare ediyoruz . Senin hamilelik nasil gidiyor rahatmisin mide bulantisi varmi Allaha emanet ol bacim grsrz yine

Dogum günün kutlu olsun canim nice yillara :) Pasamiz nasil sen nasilsin bacim ?

catladim canim senden nehaber denemen oldumu nasilsin ?

Reyhan3yoksun epeydir goremiyorum sanki nerelerdesin, son durumun nedir ccanim, bizler biraktigin gibi degiliz tabiki . Hamislerimiz var oglusuunu bulanlar var benim gibi bide beklemede olanlar var tabiiiii sen neden yoksun coktandir cnm.

Bademim canim kizim cok yaramaz oldu sabah kalkiyoruz gezmeye gidiyoruz eve geliyorum yatiyor o uyanana kadar ev temizligi kaltiktan sonra tekrar disari cikiyoruz rahat yok yoksa isede gidiyorum zamanim oldugundada pc veren yok arasira girmeye calisiyorum iste sen nasilsin denemen oldumu canim ?

sizler nasılsınız kızlar

Iyiyiz canim sen nasilsin bebeyin büyüdümü benim kiz cok yaramaz oldu onun pesinde kosmaktan yoruluyorum seninki yürümeye basladimi kolay gelsin bize isimiz zor Allah can saligi versin de idere edicez 4 cüyü nasil istiyorum bende sasiyorum 4 cocuk daha zordur oglan sevdasi beni deli edecek

slm canlarim ne var ne yok guzellerrrr kilo vermeye devam insAllahhh kizimla kardes saniolarrrr esim bile kiskanir oldu beniiii

Gözün aydin canim güzel bir durum benide öyle sanacaklar az kaldi benim kücük yaramaz cok hareketli zayiflarim insallah da esimde beni kiskanir insallah onu catir catir catlatmazsam senden nehaber canim bebis düsünüyormusun saglik durumun nasil ?

catladim canim senden nehaber denemen oldumu nasilsin ?

Canim benim nerelerdeydin hic bakmiyorsun bu ralara aradi gozlerim sanmaki unuttum ama deneme filan dusunmuyor sun heralde ben im gecen ay olmadi nasip bu ay hayirlisindan saglikli birsekilde nasip etsin Rabbim gonlumuzdekini canim insaallah kavusursun saglicakla Tosuncuguna sende ozletme kendi ni mutlaka gel buralara

foreverim aynıyız her şeyimiz aynı bebişimizin cinsiyetide aynı olur inşallah. bende hep bende şans yok kız olur diyorum ama karnımı severken hep canım oğlum derken yakalıyorum kendimi benimde mantıken kız ama içimden bi his oğlun olacak diyor..

Ay sultanım doğuma az kaldı hadi hayırlısıyla sağlıcakla al bebişini kucağına :) benim yaramaz en erken 12 de gösterse bile daha 4 hafta yani 1 ay var birde göstermeyip 16. haftaya kalırsa yandım bu merakla yaşamak hiç kolay değil meraktan çatlayacağım

inşallah canım iyi düşünmeye çalışıyorum ama bi bakmışım ağlıyorum hormonlarım alt üst :) bulantılarım başladı canım ya başta yoktu şimdi akşam saatlerinde artan bulantılarım var (((

Hormonlar zirvede bacım çok karışık bir evredesin ama bebisin seni seviyor sende onu seveceksin kiz yada erkek gönlündeki tabiki erkek inşaallah gobusundeki de öyledir cnm bnm Allah iki meyveyide sağlıkla hayırlısıyla tattirsin herkese kiz,isteyene kiz erkek isteyene erkek mahrum koymasın Rabbim

htc phone ile

Kızlar kiz bebis icin mi okunuyor meryem süresi baslicam bugün artık surelere bide Ali İmran suresi 36.ayet diyorlar duyaniniz var mi ????????

htc phone ile

inşallah canım erkektir bebisin annenin içine doğarmış ..buna inanıyorum ben.

Dogum günün kutlu olsun canim nice yillara :) Pasamiz nasil sen nasilsin bacim ?
iyiyiz sağol karnım şimdiden kocaman oldu ve iştahım çok fazla çok kilo almaktan korkuyorum ama açlığada dayanamıyorum ..

foreverim benden bahsetmissin evet ben cok tuzlu yedim baslarda hatta hep tuzlu yedim ama sonradan tatli tuzlu herseyi yedim.
canım hayırlı doğumlar ..Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah..sezaryen olacaktin değilmi ..hazırlıkların bittimi neler aldın bebisine..ismini düşündünüz mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…