- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #55.241
Hic aksatmadan 20 gün mü yani art ardami[/QUOTE
Reyyan canim ard arda okudugumda oldu bir gun arayla da okudum banada yusuf süresini burdan bi arkadas soylemisti oda 39 gun demisti bana ama ben okuyabildigim kadar okudum inşallah dualarin kabul olur canim
Masallah bende 5 aylik oldugum gunleri gorebilece miyim acaba? Bende cok tuzlu istiyorum canim senin bebeginin cinsiyeti neydi?
Gorursun insallah canim merak etme benim Allah nasip ederse insallah oglum olucak 3 tane kizim var bu 4. Bebegim
Hormonlar zirvede bacım çok karışık bir evredesin ama bebisin seni seviyor sende onu seveceksin kiz yada erkek gönlündeki tabiki erkek inşaallah gobusundeki de öyledir cnm bnm Allah iki meyveyide sağlıkla hayırlısıyla tattirsin herkese kiz,isteyene kiz erkek isteyene erkek mahrum koymasın Rabbim
htc phone ile
Geçen benim düşük olan bebeğin genetiğini yapan doktora gittim doktor bebeğimin aslında net olarak kız olmadığını yani cinsiyetinin belli olmadığını söyledi aslında orada açıklama yapmış ama biz anlayamamışız. Şöyle açıkladı bebek ölü ve hücrelerde ölü ama sen canlısın ve hücrelerinde Canlı o yüzden kız diye baktığımız cinsiyet sana ait olabilir. Yani açıkçası kesinlik yok. Artık nasıl yorumlarım ne yaparım bilmiyorum.
Geçen benim düşük olan bebeğin genetiğini yapan doktora gittim doktor bebeğimin aslında net olarak kız olmadığını yani cinsiyetinin belli olmadığını söyledi aslında orada açıklama yapmış ama biz anlayamamışız. Şöyle açıkladı bebek ölü ve hücrelerde ölü ama sen canlısın ve hücrelerinde Canlı o yüzden kız diye baktığımız cinsiyet sana ait olabilir. Yani açıkçası kesinlik yok. Artık nasıl yorumlarım ne yaparım bilmiyorum.
Hic aksatmadan 20 gün mü yani art ardami[/QUOTE
Reyyan canim ard arda okudugumda oldu bir gun arayla da okudum banada yusuf süresini burdan bi arkadas soylemisti oda 39 gun demisti bana ama ben okuyabildigim kadar okudum inşallah dualarin kabul olur canim
Gorursun insallah canim merak etme benim Allah nasip ederse insallah oglum olucak 3 tane kizim var bu 4. Bebegim
Kusura bakma canim kendi bebegimi kiz mi erkek mi kiz mi erkek mi diye dusunmekten kim ne yapti ne zaman hamis kaldi bebisin cinsiyeti ne hepsini unuttum. Masallah canim insallah saglicakla kucagina alirsin pasani :)
Baktim canim erkek gösteriyor.
cnm o steye benım ıçın bakarmısın esım 21.01.1981.ben 19.07.1983.bu ayı gectık artık önumuzdekı ay için
Aynen oyle canim her seyi zirvede yasiyorum uzuntuyude mutluluguda. Tabiki kabul edecegim allah vermis ama kiz olursa kabullenmem kolay olmayabilir. Aman kizlar beni yanlis anlamayin bulmusta bulaniyor demeyin hic kimseyle paylasamadigim seyleri sizlerle paylasiyorum kimseye bu soylediklerimi soyleyemiyorum allah hepimizin gonlune gore versin iyiki varsiniz.
Baktim canim erkek gösteriyor
Kizlarinin dogum tarihlerini yazsaydin ya tutuyormu diye bakardim
Ama canim simdi bakiyorumda bende tuttu ama sans heralde bazi arkadastada tutmadi yani Biz öyle kendimizi avutuyoruz diyelim
Hic Bir takvim gercek degil[/QU
kızlarıda yazayım arkadasım meraklandım bıde onlara bak dogum tarıhlerınımı vereyım hamıle kaldıgım aylarımı
Kızlar gdogurgan döneme girdim bugün itibariyle ve ov testim negatif şu an icin ama sol kasigim arada sızlıyor galiba soldan yumurtlicam hayırlısı bakalım bide bu adam yola gelseydi
htc phone ile
Baktim canim erkek gösteriyor
Kizlarinin dogum tarihlerini yazsaydin ya tutuyormu diye bakardim
Ama canim simdi bakiyorumda bende tuttu ama sans heralde bazi arkadastada tutmadi yani Biz öyle kendimizi avutuyoruz diyelim
Hic Bir takvim gercek degil[/QU
kızlarıda yazayım arkadasım meraklandım bıde onlara bak dogum tarıhlerınımı vereyım hamıle kaldıgım aylarımı
ov test once pozıtıf sonra negatıfmı oluyor negatıf oluncamı sogurganlık zamanı oluyor cnm
Canim dogum tarihlerini yaz
Ve zeynom Kiz bebek istidegi Icin ovulasyonda cift cizgiyi görmeden yani pozitif olmadan calismaya basliyacakki Kiz olsun diye.biz erkek istiyenler cift Koyu cizgiyi gördükten 24 Saat sonra beraberlik olmasi
Ne yazıkki çok küçük düşüklerde anlaşılımıyormuş cinsiyet sadece büyük ve cinsel organı belli olanlar hariç çünkü annenin hücreside karıştığı için anlamak imkansız dedi.Alevim bugun seni dusundum napti bu kiz dedim yazmissin. Bende doktor kiz dediginde sok oldum bana usg fotolarini atmistin ve ben hala senin o bebeginin erkek oldugunu dusunuyorum. Doktorun cinsiyet konusuna aciklik getirmesi netlik kazandirmasi lazimdi cunku biz basindan beri neyi dusunduk acaba erkek bebekler senin rahiminde durmuyor bi sebepten dolayi erkek olanlar dusuyor mu diye dusunduk ama yine saglikli bi cevap alamadik((
bu konuyu bende kurtaj yapan doktorumla konustum cnm cınsıyetı bılemeyız dedı
Sol yumurta mda agri var pazartesi doktora gidicem insaallah ya cok buyuk olsun yada cok kucuk bakalım ne olacak
Ne yazıkki çok küçük düşüklerde anlaşılımıyormuş cinsiyet sadece büyük ve cinsel organı belli olanlar hariç çünkü annenin hücreside karıştığı için anlamak imkansız dedi.
Evet canım bizim genetikçide öyle dedi. Ne yazıkki anlamak çok zormuş. Nasip artık herşey
Beni unuttun büyük ihtimalle hamişim
Ay sultanım doğuma az kaldı hadi hayırlısıyla sağlıcakla al bebişini kucağına :) benim yaramaz en erken 12 de gösterse bile daha 4 hafta yani 1 ay varbirde göstermeyip 16. haftaya kalırsa yandım bu merakla yaşamak hiç kolay değil meraktan çatlayacağım
canım hayırlı doğumlar ..Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah..sezaryen olacaktin değilmi ..hazırlıkların bittimi neler aldın bebisine..ismini düşündünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?