Süper Anneler - 2011

Geçen benim düşük olan bebeğin genetiğini yapan doktora gittim doktor bebeğimin aslında net olarak kız olmadığını yani cinsiyetinin belli olmadığını söyledi aslında orada açıklama yapmış ama biz anlayamamışız. Şöyle açıkladı bebek ölü ve hücrelerde ölü ama sen canlısın ve hücrelerinde Canlı o yüzden kız diye baktığımız cinsiyet sana ait olabilir. Yani açıkçası kesinlik yok. Artık nasıl yorumlarım ne yaparım bilmiyorum.

Aynen oyle canim her seyi zirvede yasiyorum uzuntuyude mutluluguda. Tabiki kabul edecegim allah vermis ama kiz olursa kabullenmem kolay olmayabilir. Aman kizlar beni yanlis anlamayin bulmusta bulaniyor demeyin hic kimseyle paylasamadigim seyleri sizlerle paylasiyorum kimseye bu soylediklerimi soyleyemiyorum allah hepimizin gonlune gore versin iyiki varsiniz.

Alevim bugun seni dusundum napti bu kiz dedim yazmissin. Bende doktor kiz dediginde sok oldum bana usg fotolarini atmistin ve ben hala senin o bebeginin erkek oldugunu dusunuyorum. Doktorun cinsiyet konusuna aciklik getirmesi netlik kazandirmasi lazimdi cunku biz basindan beri neyi dusunduk acaba erkek bebekler senin rahiminde durmuyor bi sebepten dolayi erkek olanlar dusuyor mu diye dusunduk ama yine saglikli bi cevap alamadik ((

bu konuyu bende kurtaj yapan doktorumla konustum cnm cınsıyetı bılemeyız dedı

.
cnm o steye benım ıçın bakarmısın esım 21.01.1981.ben 19.07.1983.bu ayı gectık artık önumuzdekı ay için
Baktim canim erkek gösteriyor
Kizlarinin dogum tarihlerini yazsaydin ya tutuyormu diye bakardim
Ama canim simdi bakiyorumda bende tuttu ama sans heralde bazi arkadastada tutmadi yani Biz öyle kendimizi avutuyoruz diyelim
Hic Bir takvim gercek degil

Kızlar gdogurgan döneme girdim bugün itibariyle ve ov testim negatif şu an icin ama sol kasigim arada sızlıyor galiba soldan yumurtlicam hayırlısı bakalım bide bu adam yola gelseydi

htc phone ile

Yokk kuzum istediğin gibi dok içini bizi ancak biz anlarız burda sana kırılan olmaz sen anlat ferahla bacım :-*

htc phone ile

kızlar bugun bır kıtapta okudum kızları olan bır adam peygamber efendımıze gelmıs erkek evlat ıstedıgını soylemıs oda karınla cıma edecegınde elını karının karnının sag tarafına koy ve 7 defa kadır suresını oku sonra cıma et demıs ve hamılelık haberı geldıgındede gecelerı yıne aynı sekılde karnına koy ve kadır suresını oku dıye soylemıs ve adamın ard arda erkek evlatları olmus...
ayrıca bol bol yusuf suresı okumak ve allahın ısımlerınden el varıs ı cekmek ve tabıkıde hacet namazı
rabbım ısallah dualarımızı kabul etsın su mubarek aylarda hepımızın gonlunun muradını versın

Sol yumurta mda agri var pazartesi doktora gidicem insaallah ya cok buyuk olsun yada cok kucuk bakalım ne olacak

Ne yazıkki çok küçük düşüklerde anlaşılımıyormuş cinsiyet sadece büyük ve cinsel organı belli olanlar hariç çünkü annenin hücreside karıştığı için anlamak imkansız dedi.
bu konuyu bende kurtaj yapan doktorumla konustum cnm cınsıyetı bılemeyız dedı

Evet canım bizim genetikçide öyle dedi. Ne yazıkki anlamak çok zormuş. Nasip artık herşey

8 haftalikti dimi canim? E kiz oldugundan emin degilsek neden pes ettin be bacim psikolojik olarak mi yoruldun?

Defnem sağol canım benim.rahat ol canım öğrenirsin cinsiyetini.biliyosun ben 22.haftada öğrenmiştim her kontrolde ultrason olmadığı için.zaman geçiyo gerçekten.senin içinde hayırlısı,sağlıklı,gönlünden geçen olsun inşallah.

canım hayırlı doğumlar ..Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah..sezaryen olacaktin değilmi ..hazırlıkların bittimi neler aldın bebisine..ismini düşündünüz mü

sağol canım.Allah sana da sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.evet sezeryan olcam.hazırlıklar bitti sayılır.kıyafet,emzik dışında pek bişey almadım.bebek arabası,oto koltuğu,yatak vs. Bûtün eşyalar ablalarından dolayı ikişer tane var:-D isimde çok zorlanıyoruz daha bulamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…